Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Petrova kemény lesz, bár most nincs annyira jó formában, mint tavaly ilyenkor

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Isthy
Elkészült az US Open fõtáblája, Ági viszonylag elfogadható helyre került.

US Open

Az 1. fordulóban egy kvalis versenyzõ jön, utána valszeg Krajicek, majd a 3. fordulóban Petrova, a 7. kiemelt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Közben új információhoz jutottam, a sorsolási ceremónia magyar idõ szerint most 5-kor kezdõdött az Empire State Buildingben.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Jaa, azt hittem a többi magyar lányra célzol.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Isthy
Nekem teljesen más a véleményem ezzel kapcsolatban. Sztem nagyon nem mindegy, hogy Ági milyen ágra kerül és ott milyen pozícióba. Mert kerülhet olyan helyre is , ahol már az elsõ fordulóban az egyik nagyágyúval kellene játszania...
Este 9-10 körül valszeg már kiderül.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Na mondjuk az nem oszt, nem szoroz

Isthy
Egy másik dolog a mai nappal kapcsolatban:

Ági meccse(i) mellett van egyéb szurkolnivalónk is. Az US Open fõtábla sorsolását is ma készítik el, nagyon remélem ebben is lesz örömünk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ági ma este 8-kor játszik Hantuchova ellen a center pályán a stadionban. Esetleg egy kicsit csúszhat a kezdés, ha az elõttük lévõ 2 meccs nem fejezõdik be 8-ig.
A tegnapról elmaradt elsõ fordulós páros meccs majd valamikor ezután kerülhet sorra az 1-es pálya 5. meccseként.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pedig már egy ideje így van, csak a Grand Slam tornák a kivételek, ott maradt a régi rendszer.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
No fene, ilyenrõl még nem is hallottam

Isthy
Egyetértek a véleményeddel, Hantu komolyabb játékerõt képvisel mint Francesca.

Mindezek mellett mégis verhetõnek érzem, mivel Ági úgy tûnik nagyon jó formában van és az oldalán olvasható beírása alapján a hozzáállása is kiváló. Hantu pedig ha jól tudom nem teljesen egészséges mostanában. De ha nem így lenne, Áginak akkor is lenne esélye ellene.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az Eurosport péntektõl adja az elõdöntõket, majd a döntõt. Hej, de jó lenne Ágit látni a közvetítésben <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A párosban a 3. játszma super tie break, nem normál játszma. 10 nyert pontig tart min. 2 különbséggel, így 10-7 a helyes ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sikerült hazatalálnom Kárpátaljáról és nagy örömmel olvastam Ági pazar szereplésérõl.

GRATULÁLOK! SZÉP VOLT ÁGI! <#taps><#worship>

Úgy látszik, hogy Ági kiváló formában van és így a szerdai meccsén is van esélye Hantu ellen. Ahogy az oldalán olvastam a hozzáállása is kiváló, remélem meglesz az elsõ igazi nagy gyõzelme.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

lippet
Sajna nem!
Egyik ismerõsöm volt!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

B0B0
Kint voltál Bad Gastein-ben?

lippet
Tettem fel vidiket az oldalamra: Teniszfan

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Casillas
hát azér én hantuchovát jóval többre tartom schiavonénál....

(lehet hogy csak a szép hosszú lábai miatt ^^)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

zaki
Huhh, remélem lenyomja a csontrakétát... 😊

grebber
Hát ja bármi lehet ha Stosurt igy lezuzta 😄

Next PC upgrade: 2022

B0B0
Kemény lesz, de verhetõ (Sciavone szintû)

grebber
Holnapi program :

Á. Szávay - D. Hantuchova

Ésmég ottvan a páros is azt nemtom mikor fogja játszani !

B0B0
Nálam is Ági és Sharapova a kedvenc! 😊

lippet
Hello! Vmelyik tvcsatorna nem közvetíti Ági meccseit? Nézzétek meg az oldalam: Teniszfan!

B0B0
Sirááály! 😊

banok
és nyert Ági 6-2, 6-4 -re.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

grebber
A. Szavay - S. Stosur összecsapás lesz ma hát van nála könnyebb ellenfél is itt 😞

B0B0
Jó az okfejtésed

Neki már nincs különösen erõs ellenfél! Aki bent van a legjobb 40-ben, annak mindenki ellen van esélye (talán Hehin az egyedüli kivétel)

grebber
Ha jól értelmezem Ági a fõtáblán van:

A. Szavay 6 2
D. Cibulkova 1 1

És a livescore-on ot van elõtte hogy Ret. ami azthiszem az hogy feladta az ellenfél.Javítsatok ki ha tévedek!

Fõtáblán húzos meccs for várni Ágira mert ott már elg jók vannak!

B0B0
Sebaj! 😊

grebber
Majdnem ez a 2. gyõzelme volt a selejtezõben!

Az elsõ ez volt :

"Szávay Ágnes simán, 6:1, 6:1-re nyert az amerikai Carolyn McVeigh ellen a 600 ezer dollár összdíjazású New Haven-i tenisztorna selejtezõjének elsõ fordulójában."

B0B0

grebber
Game Over 😞

TORONTO, 1,34 MILLIÓ DOLLÁR ÖSSZDÍJAZÁS, KEMÉNY PÁLYA:
NÕI PÁROS, NYOLCADDÖNTÕ:

Peng, Ce (kínaiak, 6.) - Szávay, Uhlirova (magyar, cseh) 7:5, 6:1

B0B0
Inkább 10 8-ra nem? 😊

Isthy
Ágiék nyertek 6-4 2-6 10-7-re! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nagyon hosszú, több, mint 3 órás meccs volt az elsõ, így Ágiék biztos, hogy csak éjfél után lépnek pályára. Az elõttük lévõ páros nemrég kezdõdött el.
Én Kárpátaljára utazom, utána kedden leszek csak, remélem visszaérkezve jó híreket olvashatok majd.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ma végre pályára lépnek Ágiék Torontoban. A 3-as pálya 3. meccse az övék, elõttük egy egyes és egy páros meccs lesz. Az elsõ meccs itthoni idõ szerint este 7-kor kezdõdik, tehát Ágiék kb. 10 óra körül játszhatnak leghamarabb.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Megnéztem a mai programot, Ágiék ma sem játszanak, tehát holnapra marad a meccsük.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Most eldõl, mennyire sikerült a felkészülés! 😊

Isthy
Ági egy helyet visszaesve 39. a legfissebb világranglistán.

Ha minden igaz holnap lép pályára Torontoban Vladkával az oldalán párosban. Az ellenfél a Morariu, Shaughnessy páros lesz, nem könnyû feladat mindjárt az elején. Bár utána még nehezebb ellenfelek jönnek, ott már a világ elitje következik.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mivel nem játszott a héten ez várható volt.

Többek között Ági programja az év hátralévõ részére.

DUNAFERR FOREVER!!!

grebber
Már "csak" a 38.!

Isthy
Jahh, nem akarták Tier I-es mezõnyben játszatni Ágit... Könnyen lehet idén már nem is fog késõbb sem.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Lehet, hogy nem megfelelõ az egyes mezõny...

Isthy
Ma értetlenkedve olvastam a döntést <#conf><#wow1>

Ági párosban indul Vladkával Torontoban, egyesben nem. Nem igazán tudok ezzel mit kezdeni... Van egy magyarázat, hogy ezzel aklimatizálódik.. De mi van, ha sokáig jutnak párosban? Akkor New Havenben sem indul? Mert ott már hétvégén kvali van (ráadásul 3 fordulós). Vagy oda WC-ot kapott? Vagy ez esetben visszalépés lesz párosban? Zavaros a dolog...

Persze nem igazán van fogalmam sok mindenrõl (lehet pl. Ágit pihentetni akarják még vagy valami más is) ami ezt befolyásolhatta, de akkor is furcsa. Remélem jól fog elsülni a dolog és az aggályaimat el kell majd felejtenem, mert Ági a teljesítményével feledtetni fogja.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Valóban elõtte vanmég a karriere 😊

banok
szerintem van 10 jó éve Áginak hiszen még csak 18 éves.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
Persze, hogy jó lenne, ez evidens. De én úgy gondolom, hogy ennél még sokkal szebb dolgokat is el fogunk tudni majd mondani Ágirõl a közeljövõben.
Erre pedig 3 hét múlva választ kapunk.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Az szinte biztos, hogy 2-3 ember visszalép, az minden évben elõfordul. Persze a 32. kiemeltnek lenni nem akkora elõny, mint mondjuk a 16.-nak, hisz már a 3. körben kifoghat egy Top10-est. De azért jó lenne elmondani. Mandula Petránál is jó volt 😊

Isthy
Én ebben sajnos egyáltalán nem vagyok biztos...

A körülötte lévõk is szerepelnek az US Open Seriesen és fognak pontokat szerezni. Ahhoz, hogy Ági biztosan kiemelt legyen, nagyon jól kell szerepelni egy igen komoly mezõnyben. Jelenleg a 32. helyhez 175 pont kell, ami nagyon jó szereplést jelent és ezt most úgy van, hogy a többiek pontszerzése nincs benne. Meg ugye akkor lenne igazán biztos az esély, ha legalább 2-3-an visszalépnének.
Mondjuk az lenne az igazi, ha Ági a játékával érné el a kiemelést. Ez kõkemény feladat lesz és sztem nem nagy az esélye. Persze ha Ági rámcáfol, nem fogok megharagudni rá <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!