Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Párosban is nyerni fognak remélem jelenlegi állás:

A. Szavay
V. Uhlirova 6 0

L. Dekmeijere
J. Vakulenko 2 1

Na lépek dölni reggel 4:20 kor kelés azt gó meló 😞

Next PC upgrade: 2022

vki mondja meg nekem mit és honnan kell letöltenem , h. tudjam a usopenen nézni a livescoret? thx 😊

hajrá Ági!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Változott a mai páros meccsen az ellenfelek kiléte, Ágiék a Vakulenko, Dekmeijere párossal fognak játszani.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nemsokára a Sport2-n (20:30-tól) Ági edzõje lesz a Mai helyzetben.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Szép volt ÁGI! 😊)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Isthy
Megúsztad! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
6-1 6-2

Ahogy kell! SZÉP VOLT ÁGI! <#taps><#taps><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

REALista
Hozta is az elsõ settet 6:1-re!!!<#taps>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Ne aggódjn em lesz igazad..😄
Ági 2:0-ra vezet az elsõ settben...csak így tovább!!!<#vigyor2>

grebber
Rossz elõérzetem van nagyon 😞

Ági vagy visszasérül vagy kikap 😞 bár rohadjak el ne legyen igazam!

B0B0
Ok, thx

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Isthy
Bocs, elnéztem ;-)

A legegyszerûbb ha Ági oldaláról letöltöd. Jobb oldali sáv, Letölthetõ meccsek menürészben legalul.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Én a Hantuchova meccsre mondtam

Isthy
Ez egyelõre számomra is rejtély, sajnos kicsi a valószínûsége, hogy a 10-es pályát adni fogják bárhol is, még ha netán be is lesz kamerázva...

Egyelõre marad a jó öreg Livescore...

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Ez mind szép és jó, de hol nézzük meg??? 😊

Isthy
Ági holnap a 10-es pályán az utolsó, 4. meccset játssza! Elõtte 2 férfi és egy nõi meccs lesz. Ez igencsak éjfél körüli mérkõzéskezdést sejtet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tervezem, hogy megyek, persze a decemberi programom még eléggé képlékeny, sajnos még az is lehet, hogy nem leszek itthon.

Most néztem meg Ági Hantuchova elleni meccsét. Ági nagyon jól játszott és sokszor gyönyörû pontokat csinált, nemegyszer egészen kiváló ütései voltak. Ami sokat elárul: 34 nyerõ ütése volt a Top10-es játékos ellen. A fonákja Áginak nagyon jó és ezt sokat is dícsérte Mary Joe Fernandez aki a szakkomentátor volt. Mondjuk azért az, hogy 14 nyerõt fonákkal ütött Ági, az is nagyon beszédes adat. Nagyon jó meccs volt, ajánlom mindenki figyelmébe, kötelezõ darab Ági rajongóknak!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy!
Eljössz ide???
B0B0

B0B0
Megyünk! 😊

Isthy
Bár még kicsit messze van, de lehet beírni a naptárba

Sztárparádé Budapesten

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Az nem jó 😞

grebber
US Openen Sandra Klösel lesz Ági ellenfele.

Off: Nagy Kyra rosszabbul járt neki Venus Williams jutott 😞

grebber
Hm 31. hely nem gyenge már!

Isthy
Most volt a Dunasportban pár mondatos telefoninterjú Ágival, ahol azt mondta, hogy még sétálgatva is érzi a sérülését...

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Nyugi! Fog õ nyerni ilyen kategóriás versenyt, nem is egyet! Sõt!

Isthy
Ági írt a blogjába és azok alapján kicsit aggódom...

Az orvosok ugyan azt mondják rendbe jöhet, de én kicsit úgy érzem, hogy benne van a rásérülés veszélye...

DUNAFERR FOREVER!!!

lippet
Szegény ÁGI! <#rinya><#sir><#pardon1><#szomoru1>

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

lippet
http://gportal.hu/portal/f1liga08/

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Isthy
Nem hívtalak mert én is csak most 3/4-ed 11-kor tudtam meg, hogy mi történt, amikor hazaértem...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Megnéztem a meccset miközben ment a felvétel, nagyon sajnálom Ágit, nagyon rossz volt sírni látni õt... <#sir>
Ez a csodálatos hét kicsit keserûen ér így véget, de azt hiszem mindnyájan nagyon büszkék lehetünk rá és õ is önmagára. Amit az utóbbi 9 napban végigcsinált az elõtt csak kalapot lehet emelni és gratulálni neki. Sajnos a szervezete nem bírta már ezt a megterhelést. De gondoljunk bele, 9 nap alatt ez már 8. egyéni meccse volt és még közben volt egy páros is, nem csoda, hogy nem bírta. Egy GS tornán 2 hét alatt kell 7 meccset játszani a döntõvel együtt...
Biztos most nagyon szomorú Ági, de idõvel majd ez elmúlik és késõbb majd nagy örömmel fog visszagondolni erre a tornára és lesz is miért büszkének lennie erre a teljesítményre.
Nagyon szurkolok, hogy keddig a fizikós segítségével teljesen rendbe tudj jönni az US Openre.

DUNAFERR FOREVER!!!

nem hívtál, így már sejtettem, h. nem sikerült 😞

nem is tudok mit írni, rossz volt nézni ahogyan sírt szegény...tényleg élete lehetõsége, nem lehetett könnyû feladni, meg harcolt érte, és egy rohadt fájdalom elveszi tõle, ami neki járna...
remélem sikerül a sérülést, meg azt is kihevernie hogy fel kellett adnia meccset!
hajrá Ági!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
GRATULÁLOK ÁGI EHHEZ A FANTASZTIKUS MENETELÉSHEZ!!! <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

Rohantam haza a hosszú útról, hogy tudjam nézni a meccset élõben, erre látom, hogy már vége... De azért elindítottam a dvd felvevõt.

Remélem keddre rendbejön Ági és nem súlyos a sérülése.

DUNAFERR FOREVER!!!

grebber
Basszus de kár a fene vinné el! 😞
Pedig azé nemgyenge volt ez a 6-4 kitudja mi lett volna a vége!

REALista
ÁÁáá még mindíg nem hiszem el ilyen balszerencsét...😞

B0B0
Kuznetsova most dícséri ezerrel az interújban. Sokat mondjuk nem ér vele szegény Ági. 😞

REALista
Hát ha ilyen komoly a sérülés akkor veszélyben a US Open indulás is sajnos...<#sir>

banok
feladta 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0
Az 1. játszma végén rosszul fordult és kijött a hátfájás 😞(((((

Nembaj Ági! Ennek a meccsnek te vagy az erkölcsi gyõztese, mert amíg egészséges voltál, lemostad a csajt a pályáról! Nálam te vagy a jobb!

BRAVÓ ÁGI!!!!

Casillas
feladta ági, orvosi szünetet már kikérte, de nem ment 😞
vége 😞

Vivimos por ti, vence por nosotros.

REALista
Ági 6:4-re hozta az elsõ settet!!!!!!!Csak így tovább...😊

banok
3-5

4-2 vezet Ági! Reménykedek hogy nyer Ági, bár Kuznetsova profibb játékos, tapasztaltabb is, tehát szerintem hozni fogja a meccset, de ne legyen igazam. Hajrá Ági!

banok
nah én nézem. 😊

B0B0
Ha letöltitek a TVU Playert, felinstalláljátok és behozzátok rajta a CBS-t, akkor 19:00-tól élõben nézhetitek a döntõt! 😊

hát, nem semmi csaj az Ági 😊) nagy gratula!
sajnos az elsõ szett után én feladtam, és lfeküdtem aludni, de örülök, h. Ági nem, fantasztikus amit véghez vitt, a döntõben meg már bármi lehet!! Csak tudja kipihenni magát a USOpenre, mert a sorsolása ott nagyon jó, és akár végleg beírhatja magát a tenisztörténelembe!!!

de annyira ne tekintsünk elõre, most egyelõre hajrá a döntõben!!!!!!

szép volt Ági!!!

B0B0
Kurva jurósport nem élõben adja a meccset??

B0B0
Kár, hogy Kuznetsova jutott a döntõbe, az a csaj olyan egy fekete ló :/

B0B0

lippet
IGENNNNNNNNN!!!!!!!!!!
Ági nyert! Mikor lesz a döntõ??