Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
O9 - Extra button: Related - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: IE Anti-Spyware - {9034A523-D068-4BE8-A284-9DF278BE776E} - http://www.ieservicegate.com/redirect.php (file missing)O
O9 - Extra button: (no name) - {9034A523-D068-4BE8-A284-9DF278BE776E} - http://www.ieservicegate.com/redirect.php (file missing)
O4 - HKLM\..\Policies\Explorer\Run:
O4 - HKLM\..\Policies\Explorer\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O3 - Toolbar: Internet Service - {51D81DD5-55B7-497F-95DB-D356429BB54E} - C:\Program Files\NetProject\wamdl.dll
O2 - BHO: (no name) - {7C109800-A5D5-438F-9640-18D17E168B88} - C:\Program Files\NetProject\sbmdl.dll
C:\Program Files\NetProject\sbsm.exe
C:\Program Files\NetProject\scm.exe
C:\Program Files\NetProject\sbmntr.exe
C:\Program Files\NetProject\scit.exe
A rakat Yahoo meg Megaupload toolbart ha nem használod, uninstalláld Programokhozzáadásatörlése-bõl, vagy a böngészõd kiegészítõ/bõvítmény -kezelõjébõl.
Az említett két kémprogramirtót meg mindenképpen futtasd le frissített adatbázissal, csökkentett módban kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett.
Chaos Anno Domini
Zene nélkül mit érek én?
Valamint töltsd le a HijackThis-t, indítsd el, válaszd ki a "do a system scan and save the logfile" opciót, majd a kapott naplóállomány tartalmát töltsd föl ide.
Chaos Anno Domini
http://9gag.com/gag/5135249
Nekem NOD 32 antivírus van most a gépemen, de a helyzet az, hogy a mostani "vírusomat" még csak nem is látja.
Nagyon zavaró, hogy 2 percenként antivírus reklámokat kell bezárni, nem lehet nyugodtan semmit se csinálni így a gépen.
Mivel írthatnám ki, mit tehetnék?
Zene nélkül mit érek én?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Lehet hogy arra hogy attól még hogy nem jelzi virustotalon fertõzöttnek a fájlt(mivel régebbi verzsön, lehetséges), attól még az új nod felismerheti
"Szerencsére az új NOD32 heurisztika jól teljesít, gépünkön az új, magyar nyelvû ESET Smart Security változat fut, és hiába látjuk azt, hogy a VirusTotal-on nincs találat - mert ott még egyelõre a 2.7-es verzió dolgozik - élesben, a számítógépünkön az újabb Storm változatoknak esélye sincsen."
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Chaos Anno Domini
leellenõrizném azzal is, mert a ZA ritkán talál tényleges spywaret, leginkább sütiket.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Nekem valami olyan kellene ami antivír és tûzfal egyben, fent van a Counter Spy, a spam védelem meg nem lényeges mert nem használok outlook-os email-t.
http://9gag.com/gag/5135249
Végül is a Nortonnal se volt bajom, csak lejár, wint telepíteni most már csak az sp3 után szeretnék.
A 2008-as Nortonnal meg gondok vannak úgy olvastam.
Csak nem tudom, hogy mire<#szomoru1>#szomoru1>
AVIRA - \"More than security.\"
Chaos Anno Domini
Persze ezt elkapta.Legutobb amit letöltöttem 25 csaló virusirtóból a Nod csak 10-re riasztott,köztük erre a PcAntispyware-ra.A fenmaradó 15-bõl egyre kicsomagolás közben.A fenmaradó 14-et feltelepitettem a gépre.Le is futtatam mindegyiknek a keresõjét.Majd késõbb CounterSpy-al takarítottam le õket a rendszerbõl.Mindegyik pogramot elküldtem az Eset viruslaborjába elemzésre.Pár nap elteltével a Nod az új adatbázis frissiésekkel a Letöltések mappámban lévõ programokból négy,vagy öt-re riasztott is.