Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Megnéztem az F-Secure és a Sophosnál,Kaspersky-él is tudnak a fertõzésrõl és már napokkal ezelõtt jött is ki hozzá adatbázis frisités.A Virushiradó cikkében emlitett TrenMicro-ról nem is beszélve.Úgy tünik az Esetnél elég lassan reagálnak az újonan kijött kártevõkre.Ha ez igy folytatódik akkor kuka mûvek lesz a Nod-ak.Már kezdem unni,hogy amiket átvizsgálok fertõzõt fájlokat tisztának találja.Mindenesetre a withlove.exet-t az oldal cimével együtt elküldtem az Eset viruslaborjába elemzésre.Talán felébrednek.
http://9gag.com/gag/5135249
Elméletileg a weboldal ontja a különféle variánsokat, talán minden egyes letöltött fájl különbözik.Az én letöltésemet tisztának találta a Nod.VirusTotal analizis:
Link.
Fel is toltam a gépre a withlove.exe-t és végignézhettem,hogy éppen mihez fér hozzá a rendszerben (talán már el is zombultam).Csak gratulálni tudok eme rosszindulatú kód készítõinek.Az antivirus blogban olvastakkal ellentétben,az egyébként kiváló heurisztika az én varinsomnál csõdöt mondott:Link.
http://9gag.com/gag/5135249
be lehet azt is állítani hogy fullon tiltsa le az adott alkalmazást😊
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
#3252: Hát most nem ránk fognak elsõsorban figyelni.😛😛
#3253: Persze.<#idiota>#idiota> Nem rossz dolog am..Az antivírusa Kaspersky motort használ, az antispyware már nem tudom..De a tûzfala magáért beszél.<#eljen>#eljen>
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
De mivel ezek után is garantált a kérdezõsködés a fal részérõl, így egy másik funkciót is használhatunk, és ha nem akarunk íngyulladást az ujjunkban, akkor szinte kötelezõ használnunk, ez a szabályrendszer hozzárendelés alkalmazáshoz. Vannak elõre definiált szabályrendszerek, mint pl Def+-ban a trusted, installer limited, isolated, windows system application. Firewallban browser, ftp, trusted, blocked, outgoing only. És az alkalmazás mûveletétõl függõen(ha ki akar menni a netre, akkor firewall policy, ha a rendszerben mûvelkedik, akkor def+ policy) bármilyen programhoz hozzárendelhetünk egy ilyen szabályrendszert. Például telepítésnél kiválasztom az installert, így telepítésnél az adott fájlnál nem fog többet kérdezni, vagy a játék exe-jét beállíthatjuk trusted-nek. Így jócskán csökkenthetünk a riasztások számán.
" A sima tûzfal része mindenre rákérdez egyszer és kész."
Igen, mivel a tûzfal rész alkalmazás szintû csomagszûrõjénél csak annyit kell beállítani, hogy az adott alkalmazás kommunikálhat-e ki, vagy sem.
Def+ kikapcsolásával megszûnik az a védelem, amivel a kártevõt a bejutása után észre tudnád venni a mûködésébõl. Ha az antivírus nem ismeri még a kártevõt, akkor az a kártevõ azt kezd a gépen, amit csak akar. Ha mázlid van, akkor nem próbál tûzfal megkerülõ technikával kommunikálni az internet felé, azaz a comodo tûzfal része észre veszi, ha kapcsolódni szeretne kifelé, de sajnos a rendszeren belüli mûködésének zöldlámpa van.
Chaos Anno Domini
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
AVIRA - \"More than security.\"
AVIRA - \"More than security.\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
állandóan idegesít, ugrál fel, elrontja a crackjeimet, nem enged fel honlapokra, ha kikapcsolom a hülyeségeit felkiáltójelezik... nem tudom miért nem tudnak egy olyan vírusírtót kreálni ami akkor jelez ha tényleg kell és nem minden francért... a comodo is kérdezget össze vissza remélem mostmár abba hadja...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ