Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
McAfee Rootkit Detective
Sophos Anti-Rootkit
van ám topikja is XD ...további informáciok....

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Internet Assigned Numbers Authority(IANA) Internet Azonosító Számok Hatósága.A szervezet feladata az interneten kiosztott bármilyen számösszerendelés felügyelete. Ide tartozik:
-domain név szolgáltatás,
-protokollszám összerendelõ szolgáltatás,
-felsõszintû domainek karbantartása,
-IP cím szolgáltatás.

Pianista
Hy!

anti-rootkitnek mit ajánlotok??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Yoda001
érdekes... bekapcsoltam a gépet, betöltõdött minden, asztal feljön, stb, viszont kb 1 percig szartse tudtam csinálni, a proci 100%-on ment vmiért... [feladatkezelõt sem akarta megnyitni a winfos, ilyenkor ugye csinálhatok amit akarok -.-) utána counterspy jelzett windows sp2 frissítésre (update.exe),mondom oké, kis ikon megjelent tálcán ahol szokott, 23%-ig elment, viszont akkor amikor ugrott 24-re, a net vmiért elszállt.... (visszament 23-ra) utána router restart, comodo jelez egy bizonyos ipre, h private network, nade ha eddig ilyet nemcsinált akkor mivan? egyébként megnéztem itt hogy miez, ott az ip is a végén a linknek... szóval valami tipp? hijackthis semmit sem talált.. aztán lehet hogy csak valami félreértés windowsnak, nemtudom<#unalmas> (jah, és ha ezt az ip-t nem engedélyezem comodoban szal amit feldob ablakban, akkor a netet nemlehet visszahozni sehogyse)

http://9gag.com/gag/5135249

Met
Egy jó és új dolgot sikerült felfedeznem a Kasperskyben, tegnap megszakítottam a rendszer vizsgálatot, ma megint elkezdtem és megkérdezte, hogy teljesen elõröl akarom vagy folytatni a tegnapit.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Doomista
apokaliptisz ereje

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gábor. You are gépveszélyes. How do you gondolod it?
zvaragabor
Lesz még rosszabb is. 😊 Ha van idõm folyamatosan dobálom rá amit tudok. Storm és Sobig is van rajta.

Chaos Anno Domini

bmate0007
Atyaég..<#eljen><#eplus2>

Pianista
jézus ereje<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Katasztrófa.Mondtam nektek cowboyok hogy ne nyúljatok semmihez.<#ijedt>

zvaragabor
zvaragabor
Úgy néz ki, mûködik valami. Ezt a riasztást dobálja 10 másodpercenként:

Sok mindent nem csinál, törölni sem tud, on-demand keresésre sem képes, minössze csak monitoroz bizonyos mûveleteket:
-bejövõ http
-irc parancsok
-kimenõ smtp
-dns lekérések

Sajnos mivel pár tucat kártevõ fut egyszerre a rendszerben, így nem tudom megmondani, hogy mi mindenre riaszt.

Chaos Anno Domini

Yoda001
tmp,temp, ezekkel ne foglalkozz, minden progi használja...

http://9gag.com/gag/5135249

Pianista
lenne még 1 problémám sajnos.
a team fortress classic minden indulásakor 2F.tmp, 126.tmp, 15.tmp stb.
indít el de ha meggátolom akkor a játék se megy, ez mi akar lenni valami bot vagy valami beépült a programba??

Pianista
thx

zvaragabor
Mivel még egy tök új programról van szó, így nem nagyon van még általános tapasztalat és vélemény kialakulva róla, nem tudni, hogy mennyire hatékony még. Most látom elõször, még nekem sincs semmi véleményem róla. Van egy másik rendszerem, azon szét van fertõzve az XP, felteszem arra, és megnézem, mit produkál.

Chaos Anno Domini

Pianista
A Trend Micro Rubotted nem tudja valaki hogy milyen hatékony (érdemes e hasznáni stb.)?

Pianista
sikerült leirtanom már nem kell segítség😊

Pianista
Hy!

egy kis segítség kellene, a HiJackThis talált 2 .protected nevezetû kártevõt de nem tudja leirtani, a futó folyamatának a nevét meg nem tudom.
ha tud valaki segíteni azt megköszönném.

Átjavítottam a cikkben az XP-s tûzfalról írt dolgokat.
bmate0007
kb.😛

Mert tudják h nem véd semmit <#hehe>
bmate0007
Itt már az XP sajátját nemis tesztelik..<#idiota>

Doomista
ismerjük 😊

Tûfalak összehasonlitó teszt: teszt
bmate0007
Sõt, ESS-en is..😉

slime001
Mindegyiken mûködik.

AVIRA - \"More than security.\"

Doomista
el
mind1 a lényeg hogy akkor nemtudja senki ennyi 😄

Elkezdjem idézgetni a nem témába illõt hozzászólásokat?
slime: A magyar Nod-on is mûködik az okosságod?
Doomista
mivan ? te bevagy szivva öreg

bmate0007
Azt ez mé' antivírusok, antispyware-ek?<#idiota>XD

Doomista
félreértette nagyon XD
ugy mondom hogy windows tisztito programot...registry tisztito,etc.( registry mechanic,speedupmypc,tuneup utilites,ccleaner)

zvaragabor
Az csak a virustotal.com(gondolom ismered)-on felhasznált antivírusok listája. Gondolom feri csak félreértette a kívánságod.

Chaos Anno Domini

Doomista
az meg milyen szar lista,nem is az

Doomista
olyan teszt lista kéne,ahol a tisztito programokat tesztelik le,és rangsorolják...1,2,3,4,5,6. hely...tudom hogy van egy ilyen,csak már nem emléxem az oldal nevére,ha valaki tudja pls linket,thx

Met
Felraktam a Kaspersky-t. Az lenne a kérdésem, hogy ez milyen elven engedi ki a progikat a netre?
A Norton-ban be lehetett állítani, hogy vagy õ dönti el mi legyen vagy én.
Namost a Kaspersky-ben nem találtam ilyen opciót.

Doomista
mé hazucc ?!

bmate0007
Álmodozzunk..;DDDDDDD

Doomista

Doomista

Doomista
futtasd le a spyware doctort

barnie1990
Nah holnap bevetem az erõket, ehhez már fáradt vagyok most.

Zene nélkül mit érek én?

Doomista
elküldve a ks

Windows update semmit se ér...
Met
spy sweeper és vagy counter spy
leszeded õket, akár a demot, frissíted az adatbázist. újraindítasz csökkentett módban net nélkül és úgy futtasd õket és tudsz kézzel is törölni

barnie1990
a-squared - lefuttatva, semmi változás.Talált valamiket, de ezek szerint elég jelentéktelen dolgok.
Yahoo-s szarokból volt amit tudtam uninstallálni, de van amit nem enged, újraindul a gép. <#confused>
Nem létezik, hogy nem fogok tudni megszabadulni tõle.

Windows update-t még megpróbálom, bár szerintem kicsit kétséges a dolog.

Zene nélkül mit érek én?

+ ajánlatos futtatni a windows update-t
Bazz.......