Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is csak most ismerkedek a KIS -el, de talán ez lesz amit keresel.
RBJ
ezt eddig is tudtam. de akkor se kérdezett rá semmir peddig olyat probáltam aminek nem volt még szabály létrehozva.
most meg utolag az általa létrehozott szabályokat nem tudom torolni mert a delete menu nem aktiv.

Linux Mint 13 Cinnamon

Kép lemaradt az elõbb.
Kép.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Szia!
KIS Tûzfal Interaktív mód bekapcsolása a lehetõ legegyszerûbb dolog. Két kattintás összesen az egész.
1. Megnyitod a KIS-t és jobb oldalt felül katt a 'Beállításokra'.

2. 'Védelem' ezen belül az 'Interaktív védelem' és ott a 'Védelem automatikus kiválasztása' elõl kiveszed a pipát. Ennyi.

Ha már futoott elõtte Automatikus módban akkor létre hozta a szabályokat eddigre és így átállítva sem fog már kérdezni nagyon. Töröld ki az összes szabályt ha gondolod és kezd újra, immár tanítással.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

gergely1991
A kis hivatalos nyelvén(tudtommal) jelenleg 4 nyelven elérhetõ.link

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

aham, meg neki a pc tools, az egy egyben levõ program, mármint a mostani 2010 es verziónál külön láttam, hogy van internet security, és antivirus security, stb..., ezek szerint mostmár külön választottak mindent?

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Narxis
Úgy, hogy van egy kulcsa amit vásárláskor kapott, azt újra be kell írni a 2010-es verzióba telepítés után.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
adatlapomat megnézed, arányban tudni fogod...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Myrddraal
Próbáltam én is szerezni 1 éves KIS licenszt, de azt írja lejárt 😞 Ha vkinek van felesleges, és megdobna 1-el azt nagyon megköszönném 😊

hát pl. azt, hogy ha most van régebbi verzióhoz megvásárolt licensze, akkor hogyan tudja most ingyenesen frissiteni a 2010-esre, mert mondom, hogy kapott egy ilyen levelet, de csak megemlítik a lehetõséget, nem mondják meg, hogy hogyan kell

kösz

Narxis
Errõl mit kellene tudni? Letölti az új verziót, letörli korábbit, feltelepíti az újat és használja. Többnyire érdemes az új verziókat használni, fõleg biztonsági programoknál.

RBJ
ha megkérdezhetem doomista hány éves vagy?

Linux Mint 13 Cinnamon

Erre senki?

-mindenki, csak inni menne? 😊

üdv.,

Doomista
kiraly, nalam szombaton lesz buli, akkor iszok annyit amennyi belem fer 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

RBJ
nincs alcohol tartalom az a baj. be van surrusodve a vérem.
holnap ihatok egész nap csak legyen erõm estére is.

Linux Mint 13 Cinnamon

gergely1991
RBJ:"igen mindent ugy csináltam ahogy kell. nem elõszor csináltam ilyet." - Na persze... <#duma><#crazya>
Doom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem benned már van egy kis (alkohol)tartalom XD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
igyatok mar, szombat van...

Narxis
Nem lesz több hónap, nem változott annyit....

RBJ
nekem a licence idotartalma tunt el.

Linux Mint 13 Cinnamon

bertino
ja...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lck
Még szerencse, hogy mindent ugy csináltál ahogy kell, mert ugye nem elõször csináltam ilyet. <#vigyor2>
RBJ
na már csak a tûzfalat kéne tanulóba maszekolni.
kár hogy nincs kav hoz hasonlo kulcs akcio

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
na megint nekiugrottam most jo lett. már tudom mit basztam el.
amikor kicsomiztam akkor azonos nevu mappába csomizza ki ami duplázodik skin/skin / stb
igy jártam.
az egyhetes periodus szerintem kevés lesz az tobb honap mire magyar lesz hivatalosan.
én ma kivántam a sort meg pálinkát csak egyedul nem iszok.
majd holnap.

Linux Mint 13 Cinnamon

bertino
<#idiota>

lck
Nekem is mûködik szinte 100 %-osan.
Egyedül a "Beállítások" - gombokon tûnt el a felirat. Angolban rajt van a "Settings" <#nemtudom>
Doomista
bertino egyszer innek veled.

Narxis
Ezért kell megvárni amíg kiadják a hivatalos magyar verziót az új verzióból. Jövõ héten már le lehet tölteni szerintem.

Doomista
gyere at hozzam, es kikepezlek.

bertino
<#nyes>
sokan nem bírják, ne aggódj.

ménemjó angolul ?

RBJ
bertino nem birom a stílusod hogy mást fikázzol . már egy másik helyen elkezted picinyem.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
én majd holnap akarok inni. csak az a baj hogy lehet reggeltol másnap hajnalig kell én meg azt nem birom.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
igen mindent ugy csináltam ahogy kell. nem elõszor csináltam ilyet.

Linux Mint 13 Cinnamon

gergely1991
Valamit viszont elfelejtettél..biztonsági másolatot készíteni az eredetirõl(akkor megúszhattad volna az egészet)Amúgy jó helyen vannak a (magyarosított) fájlok?

Pano
jobban mondva fájlt

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
hát én bebasztam

Pano
nekem tökéletesen mûködött. a reg fájlokat lefuttattad?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

gergely1991
<#wilting><#fejvakaras><#ticking><#conf>

bertino
te olyan ügyes vagy.

RBJ
nagyon jo megint rakhatom ujra.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
ksözönom. a magyarositást az osszes felirat eltunt a kis rol.
csak kép van. fasza

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
köszi . erre én is gondoltam hogy kiveszem a skint a 463 bol de nem volt kedvem telepítgetni.
no irok a kaspersky nek , hogy valami hivatalos választ kapjak a tanulo modot illetõen.

Linux Mint 13 Cinnamon

csak 267 oldal 😄 kellemes olvasgatást.

Doomista
Ez nem könyv, hanem e-book.

RBJ
ezt eddig is tudtam ettõl még nem lesz tanuló modba a kis.
ennyit errõl

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
azanya.
koszi. pedig kerestem csak guvadt a szemem.

Linux Mint 13 Cinnamon

Hát itt:Link.

bertino
<#wilting>

RBJ
kézi konyv is van. ezt se gondoltam és hol találom eme konyvet<#vigyor1>

Linux Mint 13 Cinnamon

morcosqtya
Nyugodtan elmagyarázhatnád.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.