Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most meg utolag az általa létrehozott szabályokat nem tudom torolni mert a delete menu nem aktiv.
Linux Mint 13 Cinnamon
Kép.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
KIS Tûzfal Interaktív mód bekapcsolása a lehetõ legegyszerûbb dolog. Két kattintás összesen az egész.
1. Megnyitod a KIS-t és jobb oldalt felül katt a 'Beállításokra'.
2. 'Védelem' ezen belül az 'Interaktív védelem' és ott a 'Védelem automatikus kiválasztása' elõl kiveszed a pipát. Ennyi.
Ha már futoott elõtte Automatikus módban akkor létre hozta a szabályokat eddigre és így átállítva sem fog már kérdezni nagyon. Töröld ki az összes szabályt ha gondolod és kezd újra, immár tanítással.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
kösz
-mindenki, csak inni menne? 😊
üdv.,
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
holnap ihatok egész nap csak legyen erõm estére is.
Linux Mint 13 Cinnamon
Doom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
kár hogy nincs kav hoz hasonlo kulcs akcio
Linux Mint 13 Cinnamon
amikor kicsomiztam akkor azonos nevu mappába csomizza ki ami duplázodik skin/skin / stb
igy jártam.
az egyhetes periodus szerintem kevés lesz az tobb honap mire magyar lesz hivatalosan.
én ma kivántam a sort meg pálinkát csak egyedul nem iszok.
majd holnap.
Linux Mint 13 Cinnamon
Egyedül a "Beállítások" - gombokon tûnt el a felirat. Angolban rajt van a "Settings" <#nemtudom>#nemtudom>
sokan nem bírják, ne aggódj.
ménemjó angolul ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Linux Mint 13 Cinnamon
Linux Mint 13 Cinnamon
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
csak kép van. fasza
Linux Mint 13 Cinnamon
no irok a kaspersky nek , hogy valami hivatalos választ kapjak a tanulo modot illetõen.
Linux Mint 13 Cinnamon
Linux Mint 13 Cinnamon