Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tököm kivan az automata hulyéknek valo szabályoktol
Linux Mint 13 Cinnamon
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Viszont most másban szorulnék segítségre, esetleg másotól is kérdezem:
Egyik ismerõsömnek fel van telepítve a pc tools program, meg is vásárolta hozzá a licenszet, és már 1 éve használja.
most kapott egy levelet a pc tools tól, hogy már elérhetõ a pc tools 2010, és akinkek van most regisztrációja, az ingyenesen frissitheti a sajátját a 2010 es verzióra.
Errõl tudtok valamit?
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Comodo-t nagyon megszerettem már, nem nagyon tudok megválni tõle.. :-/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
teszem az angolt vissza de valahogy nem vagyok elájulva ,hogy nincs tanulo mod a túzfalba
Linux Mint 13 Cinnamon
Nem fogja a gépet, 3 havonta kérhetsz hozzá ingyen kulcsot és jól szerepel teszteken, panaszt se hallani róla.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Anno volt Avast!-om, de némileg lassította gépet.
Kaspersky az full tûzfal+antivirus combó is van (internet security), de ezek szerint licenszes.
Comodo meg freeware. Nod-ot meg 30 naponta felrakom.
Kasperskyt letöltöttem. Ha telepítem, leszedeti velem a Comodo-t is, ennek meg nem örülök, mert azt újra kellene tanítgatnom a kezdetektõl, minden progimra.
Jövõhéten felrakom a win7-et (oem home pr, 32 bit HUN), az alá mit javasolsz? Komplett internet security (antivir+tûzfal)-kal érdemes foglalkozni, tú in van, vagy úgy ahogy most is van, külön tûzfal, külön av.??
Ha sima av, akkor mi?
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
-Országot is meg kell adni az elsõ Linknél.
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
megéri egyáltalán belepiszkálni vagy használjuk a régi magyarositást az uj kis kav nál is.
Linux Mint 13 Cinnamon
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ezen az oldalon:Link meg kell adnod egy nevet, e-mail címedet, és egy host e-mailt, amit errõl az oldalról tudsz szerezni:Link, úgy, hogy az egyik helyre (körre) kattintasz a térképen, majd az ottani felhasználónevekkel próbálkozol* úgy, hogy hozzáadod ezeket: @hotmail.com, @gmail.com, @aol.com, @yahoo.com
Egy host-hoz max 15 kulcsot ad. Nov. 30-ig érvényes ez az akció.
Egy e-mail host, amihez még talán tudtok szerezni kulcsot: [email protected]
*A próbálkozás azt jelenti, hogy az is lehet, hogy csak a 20-adik user-re jön be (userenként 4, összesen 80 próbálkozás után), szóval sok idõ, türelem kell hozzá.
A 736-os kompatibilis csak teljesen a windows 7-el, ki van írva a honlapra is.
nagyon köszi.
nem szeretem a kis t de felrakom ezentul. csak kav comodo t használtam.
bojti a 736 os ra nem a 463 ra gondoltál?
Linux Mint 13 Cinnamon
Töltsd le az Avirát vagy a Kaspersky-t és azzal nézd át a gépedet. Amikor sikerült megtisztítani változtass msn jelszót.
Kémrobot? Spybot S&D-t is lefuttatom, eredmény zéró.
Letöltöttem egy trialt a spy sweeper-bõl (14 napos), elindítóm, 4 (azaz négy, FIGYELEM NÉGY!!) óráig szkennelte a kis szar 160-as vinyót, de talált 3 db spying cookie-t. (indepth scan)
Namost én ezekben nem vagyok nagy mágus, de elképzelhetõ hogy ezek valamelyike küldözget az MSN fiókomból a többieknek spam-es linkeket, amik olyan oldalra mutatnak amit a fox le is tilt, lévén bejelentetten veszélyes? Ezt okozhatta az a 3 süti?
Ezek feltörik a jelszavamat és rejtve kapcsolódnak, majd küldözgetik a szarjaikat?
Én karanténba raktam õket, de aztán elborult az agyam és töröltem is a karanténba rakott 3 sütit. Ez HIBA VOLT? vagy mindegy? megszabadultam tõlük?? (msn jelszót váltottam persze, nem dobott ki..)
Ma már amúgy is átvert egy gyökér, 200gb feltöltést adtam egy közösségi oldalra való meghívóért, amit nem kaptam meg. Hogy rohadjon meg. Szóval eddig mínuszos a mai nap. <#falbav>#falbav>
és az adott email al hol kell regizni.?
Linux Mint 13 Cinnamon
Ma indult az USA-ban egy Windows 7 party, a W7 megjelenése alkalmából. S sok gyártó (kaspersky, panda stb) azzal támogatta ezeket a partikat, hogy ad ingyenes kulcsokat.
kav kis ?
Linux Mint 13 Cinnamon
1-2 hónapja nem foglalkoztam vele, csak most emiatt az 1 éves freekey móka miatt visszatettem.
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.