Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
nah, mégse.. rágyüttem.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

gergely1991
Pl.:Írj a supportnak<#email>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Válts át Avirára, ez az én ötletem.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pano
Következõ a gebasz.

kép

Az alábbi képen látható, hogy a KIS a couter-strike egyik összetevõjét (hl2.exe) kockázatosnak minõsítette (tûzfal), annak ellenére, hogy hozzáadtam kivételekhez az összes mappáan található objektumot. Ennek eredményeképpen faszán kifagy mindig a játék, 3-4x mire engedi használni normálisan. S nem tudom sehogy se megváltoztatni megbízhatóra mert nem engedi. Valami ötlet?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Jakuza001
http://forum.kasperskyclub.com/blog/pipkin/index.php?cat=47

Esetleg a Friday-2 skint toltsd be ott a 4. ablakon lathato, hogy megszakithato a rootkit kereses.

gergely1991
Emlékeztek arra amikor a sg-nek voltak vírus gondjai?
Link

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

A moderátor szerint ez egy összetett rendszer vizsgálat és nem csupán a rootkitek keresésére hagyatkozik.A regisztrációs adatbázis módosításával ki kapcsolható,vagy gyorsítható ez a funkció.Ezen értékeket mindenki csak saját felelõsségre módosítsa.
Rendszer indítás után 30 perccel indul el,de volt aki jelezte,hogy adatbázis frissítés hatására is elindult.A program fõ ablakában nincs futó vizsgálatra utaló jel.A pulzáló kaspersky ikon és a rootkit keresés melletti százalékos érték utal a mûködésére.
A gondot az jelenti hogy ez a keresés megragad egy 90% feletti értéknél.A vizsgálat nálam két órán keresztül zajlott a háttérben.Sok felhasználó jelezte hogy akár négy óra,vagy még ennél is tovább tartott a vizsgálat.
További probléma,hogy ezen idõszak alatt dolgoztatja a processzort és a merevlemezt is.Volt aki panaszkodott,hogy videószerkesztés vagy HD videók lejátszása vált lehetetlenné a háttérben futó keresés hatására.Az indokolatlan rendszer terhelésre panaszkodtak több magos processzorral és sok memóriával szerelt PC.-l rendelkezõ felhasználok,laptop tulajok.
A support ajánlása a GetSystemInfo-l készített rendszerállapot felmérés log fáljainak elküldése.A régebbi Kaspesrsky verziók frissítése az új 736-s verzióra.Az esetlegesen ütközõ szoftverek eltávolítása a rendszerbõl.A felhasználók per pillanat csak annyit tehetnek,hogy panaszos levelekkel bombázzák a supportot és küldözgetik a systeminfo log fájlokat nekik és várják a javított kiadást.

...kiváncsi voltam ki nem áll rá...

ÉN.<#integet2>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Polonic
Én avirát használok már régóta <#nyes> , nem tudtad? Csak az egyik gépen kipróbáltam a kis-t, amikor megjelent.

RBJ
463 as nekem is full scan él állandoan kifagyott vagy nem is tudtam leállítani.
az igaz hogy az avira pikkpakk végez egy teljes kereséssel.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Jaaaa, pedig fogadni mertem volna, hogy te is azt használod. Persze semmi bajom senkivel ha Kasperskyt használ,csak érted, most hogy 1 év kulcs, kiváncsi voltam ki nem áll rá 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Én. Már csak a nevébõl él és amúgy is hrgagagagagarga.<#eplus2><#nevetes1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Mert nem ugyanazt a verziót használjuk. Te a 463-as magyar verziót én a 735-ös angol verziót. Ez valami bug lehet mert a 463-asnál nekem se voltak ilyen problémáim de az meg összeomlott párszor mert nem Win 7 kompatibilis. Kaspersky fórumról szerzett infoim alapján a 735-ösben NEM lehet kikapcsolni a rootkit scan-t, legalábbis telepítés utáni elsõ rootkit scan-t ami automatikusan indul biztos nem.

lck
Kösz megnézem.
Doomista
Gyere nyugodtan Avirát használni, az nem zabálja a memóriát keresés közben <#integet2><#pias>

Doomista
<#wow2>

Polonic
Ugyanez a hiba jelentkezett nálam is. A 2009-cel, és a 2010-zel is. Meg is utáltam.
Nekem ne zabálja fel a memóriámat keresés közben.
Nem lehet mellette semmit csinálni.

L7wy
Nem jól láttad, mikor elindítod a telepítõt, az 1. oldalon van egy pipa, custom installation néven...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

RBJ
na most leszedtem a kis t hiába 1 éves kulcs.
maradok kav comodo vagy avira comodo nál.
kulcsokat eddig is találtam meg fogok is.
egy apro észrevétel az uj 736 os kaspersk nél.
amikor aktiválná az ember régen a kamu serial ra beadta a kulcsos lehetoséget na ez most nincs csak ha nincs net kapcsolat akkor ajánlja fel.

Linux Mint 13 Cinnamon

L7wy
Én

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Akkor most ki nem használ Kasperskyt ? <#nevetes1><#nevetes2><#nezze><#phone><#ticking>

lck
Köszi.

Jól láttam hogy telepítéskor nem választhatók ki a telepítendõ összetevõk ?
Jakuza001
KIS-hez talan meg maradt 1 year aktivacio ezen a cimen [email protected]

http://usa.kaspersky.com/shakeitup/

Pano
Katt a sárga csíkra és a listában katt az "üzenet elrejtése" részre

lck
A Spam ellenõrzést ki lehet kapcsolni úgy hogy a "Számítógép védelme" fent ne panaszkodjon miatta ?
A problémám a következõ.A rootkit keresés alap beállítások szerint kézi indításra van állítva.A Kaspersky fórumot olvasgatva,a felhasználók jelezték hogy rendszer indítás után a kaspersky tálca ikonja pulzál és fut az idézem"gyökér"rootkit keresés a háttérben.És természetesen a merevlemez ledje is folyamatosan villog.És ezt teszi akár órákig is.Esetleges lefagyásról is írtak.Elméletileg a rendszeri indulása utáni 30 percben kapcsolja be ezt a keresést.A kérdés adott.A "gyökér"keresés miért indul el 30 perc elteltével automatikusan,mikor kézi indításra van állítva és miért vizsgál oly sokáig.

Huhh elnéztem. Valóban nem lehet kikapcsolni a rootkit vizsgálatot. Amit én írtam az a kézzel indított beállításokra vonatkozik. Bocsi.

Nálam mint mondtam is sosem ment 20% fölé a CPU használat ilyenkor. Engem nem zavart eddig sem és ezután sem fog. Csak hadd vizsgáljon.

Rég óta nem írtam már ide be, de látom, hogy jobb lett volna ha most sem írok inkább, mert valótlant állítottam.
Megyek inkább megint megfigyelõ státuszba az a biztos.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

RBJ
a kulcskérésnél beadja a nevek alapján az ember az emailt ezeket a fiokokat meg is kell csinálni?
vagyis a kamu email re jon a kulcs vagy egybol feldobja az oldal?

Linux Mint 13 Cinnamon

Szia!
Azért fut a Rootkit keresés mert be úgy van beállítva Nálad, hogy fusson. Ki lehet kapcsolni. A következõ képpen:
Megnyitod a KIS-t és a Fõ ablakában >> Beállítások (jobb oldalt felül) > Objektumok vizsgálata> Futásmód> Beállítások fül> az itt megjelenõ kis ablakban felül a >További< fül és ezt kell látnod: Kép. Itt állíthatgatsz amit akarsz.
Egyébként nálam 20% alatt van a CPU használat a rootkit keresés alatt. Nem értem, hogy Nálad miért olyan magas. Kép.
Van hozzá kézikönyv is abban minden nagyon érthetõen és mindenre kiterjedõen le van írva. Innen letölthetõ: >> Katt ide.

Pano
Biztos lesz majd, ha nem is ma hétvégén tuti. Most szerintem a crackerek nagyon rá vannak cuppanva, hogy megfelelõ töréssel együtt dobálják ki a netre.

Narxis
Nagyon unatkoztam, tegnap este, lefekvés elõtt indítottam el. A rootkit scant pedig nem lehet kikapcsolni, kaspersky fórumon mindenki ezt kérdezi...

Szóval eddig scheisse.

RBJ
ha már annyian pózolnak vele felrakhatnák már a torrentekre egy másolatot.
legalább megnyugtatna a tudat hogy origin van.

Linux Mint 13 Cinnamon

Pano
Éppen nézegetem az amcsi júzerek parti képeit, egy csomó ember pózol eredeti dobozos windows 7 ultimate-el a kezébe meg számlával, mmég az utolsó lepukkant feka is.
Innen látszódik, hogy ég és föld a különbség a két világ közt, hogy ki mit engedhet meg magának. Itthon nem igen fogunk ilyen képeket látni 😄

lck
Lehet hogy tényleg érdemes most még egypárat összeszedni. Lehet hogy ma már nem a hardcore kockák vannak a party-n. Akiknek nem kell 15 key.
Pano
Na, ezért (is) gyûjtöttem össze egy rakatot. Csak nem rohan mindenki a supporthoz 😊

lck
A fullscant általában Te indítod olyankor amikor mondjuk unatkozol. Akkor meg had egye a ramot - mert azért van. Játék közben meg ne futtasd - talán kibírod. 😊
Amikor csak a háttérben csak simán fut a védelem eszik vagy 3 megát.
Gondolom az indításkori rootkitscan pedig kikapcsolható, bár engem nem zavar.

Egyébként én most az Avast után tettem fel tegnap - és annak ellenére hogy az Avastnál elvileg lényegesen többrétû védelmet biztosít - talán kevésbé lassítja a gépet. Nem mintha az Avasttal lett volna ilyen gondom. Bár ez csak érzésre van.
Narxis
Kaspersky full scan, még G Data 2009 se zabált ennyi memóriát full scan-nél...

Mert ahoz még nem küldtek kulcsot.De te úgy is vágod a kasperskiyt.Kérlek áruld el,hogy a gép bekapcsolása után miért fut már vagy egy órája a rootkit keresés a háttérben.Most éppen 97%-n ál.

Egyet nem értek csak. Ezen a 'launch partyn' lehetett kérni PandaIS2010 kulcsot is. Miértnemaz? Miért? Miért? Miért?
És miért inkább a Kaspersky?
Itt többen is lehurrogtak, nem is olyn régen, hogy már csak a nevébõl él meg már vannak nála jobbak is (több is) és ehhez hasonlók. Akkor mégis miért esett rá a választás? Miért??

Helló Neked is LCK. <#integet2><#wave>

KÉP.
És ebbõl a teszt lefutásáig összesen 79 ilyen ablak volt. <#eljen>

lck
Remélem nem jasonelmore nevû barátunk mailcímére bukkantam rá tegnap 😊
Mondjuk 3-at találtam és mindegyiktõl csak egyet szedtem. Ezeket is a lista hátuljáról próbáltam kiválasztani - hátha más nem próbálkozott velük, és nem reklamálnak.
Narxis
Külön is meg lehet venni és van ami ingyenes.

Úgy kell ahogy írtad.

köszi

de itt a http://www.pctools.com/ fõoldalán is, ha megnyitod, akkor látod, hogy külön lehet megvenni a részeit?!..?

meg még egy dolgot tudsz-e, hogy akinek még van licensze a régebbire, akkor ez a licensz miatt hogyan tud upgrade-elni a 2010 esre ingyenesen?

Egyszerûen leinstall a mostaninak, majd letölt az ujat, és oda is beírja és elfogadja a licenszed, amit a régihez kaptál?

köszönöm

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

RBJ
lehet visszarakom az kav mega comodo t mert nem csipem a kis t.
nekem nehogy már a progi dontse el mit akarok és mit nem kiengedni.
nem is tudom mit esznek annyian a KIS en.
lustaság

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis
Kaspersky forum

5. hozzászólástól olvassátok el.. :ASD:ASD:SDA

lck
Helló etele34 !
Már hiányoltunk !
Vagy eddig csak megfigyelõ státuszban vettél részt ?
Ja képzeld el, tegnap óta itt mindenki Kasperskyt használ. 😊
Narxis
Nem, egyben van minden.

Pano: nagyon köszönöm!!! <#worship>

RBJ
és ha az interaktiv modba az emlitett helyen kiveszed a pipát akkor még arra is rákérdez , hogy finghat e a gép vagy nem.
csak a tuzfal tanulo modjáról volt szó.<#bee1>

Linux Mint 13 Cinnamon