218
-
#98 Ezt nem én mondtam, hanem a Rockstar. Hogy miért kevés hozzá? Mert egy DVD9-re egészen egyszerűen nem fér rá. Winchesterre sem lehet hagyatkozni, mert az nincsen xkockában. HDDVD-re ugyanebből az okból kifolyólag nem lehet hivatkozni? Mi maradt? Vagy butítják a játékot azért, hogy x360-on is jó legyen (ezzel vagy sz@rabb lesz az x360 változat az összes többinél vagy az összes többi platform megszívja és ugyanolyan butított sz@rt kell kiadni mindenhova, mert a microfos keményen lepénzeli a Rockstar-t), vagy ha x360on játszol és átérsz a város túloldalára, megjelenik egy szöveg, hogy "please insert disc 2". Ennél szánalmasabb már nincs is. -
#97 Ideheza lehet egy ideje kapni DD3 ramokat, ne tudd meg mennyiért... 1 GB 100k körül ^^
Lapokból van már egy ideje MSI, Asus és Gigabyte is ami DD3 rdy. -
qwas #96 Nem szigorúan a témához kapcsolódó hozzászólás.
Kukacos: Azért szerintem hogy egy filmet élvezni tudjál ahoz nem feltétlenül kell anyanyelvi nyelvtudás. Mondjuk Mért éppen alaszkát még nem láttam egyet sem eredetiben de ismerve az angol nyelv sokféleségét főleg amerikában, Alaszkában lehet épp olyan dalektika amit ember legyen a talpán aki megért. Pénteken egy Floridai lánnyal és az apjával beszélgettem és velük nem volt gond. Szombaton meg együtt piáltam egy rakat Írrel, na azokat reggel 4-5 fele megérteni az szerintem már művészet. Itt tényleg csak a sztorivázat lehetett érteni.
A filmekben beszélt angoltól is sok függ mert láttam már olyan filmet amiből semmit meg olyat is amiből szinte mindent értettem. Mondjuk az utóbbit jobban is éveztem szó mi szó. Pl. szerintem a Lost nagyon jól érthető a Prison break már nehezebb a Battlestar Galactica-val egyetemben a Firefly meg még nehezebb. -
#95 COD 3?
Nem mondhatok róla véleményt, mert nem láttam, mivel nem érdekelt... nekem a Cod2 baromi nagy csalódás volt.
Lehet, hogy a COD3 húzócím, de a hc COD-os arcok a mai napig COD alap és UO kieggel tolják multiban. -
gforce9 #94 http://www.digit-life.com/articles2/gffx/nv43-p01.html#p1
már a 6600gt-n is volt gddr3-as
Sztem te a sima ddr3-ra gondolsz, de már olyan lap is van: Asus PK5 valamelyik verziója, és memória is lesz bele néhány hónap múlva. -
#93 Már kb 5x leírták, hogy 7800gtx az a videokari, ami eléggé létező dolog vagy 2 éve. -
roliika #92 Nomeg a COD 3 :D az is egy csekmet nem ? :-D
XGDDR-el valoban kevertem bocsi :) De a teny az teny marad hogy nincs ilyen videokari meg. -
#91 Az a helyzet, hogy kőkeményen igazad van.
Preshistoric, Titus the fox, Prince of Persia, Ultima, Zork, Dungeon Master, Eye of beholder, Boulder Dash, Elite stb.
versus
Motorstorm, Genji, SC: DA, meg egyéb igénytelen műanyag, instant xarok. -
neoG #90 Dobálózhatsz itt számokkal, de akár fizikai paraméterekkel is jöhetsz.Vagy istenítheted a színét, formáját, t*köm tudja mit, de a tény akkoris tény marad:
egy 286os gépre nagyobb nevek vannak mint ps3ra -
Morden23 #89 Teljesen egyetértek. -
Morden23 #88 Tényleg nem értem, miért kell úgy csinálni, mintha egy konzol PC lenne.
Felesleges az összehasonlítás, ráadásul nem is ez a cél. Lehet, hogy valami eszement geek azért vesz PS3-at, hogy megpróbálja kiváltani vele az otthoni PC-jét, de az (értelmes) emberek nagytöbbsége konzolt SZÓRAKOZTATÁSI célzattal vesz, ami kimerül a játékok, illetve filmek lejátszásában, plusz (mostanság már) az egyéb online szolgáltatásokban. -
gforce9 #87 A jó játékokhoz sosem kellett erős gép, amik sikerjátékok pc-n azok általában nem tűnnek ki grafikában a többiek közül. Lehet itt dobálózni órajelekkel, memória sávszélel, csak éppen egy egy játék sikere nem azon múlik, hogy hány gflops a teljesítmény a vasban.
Gerygrey-el meg teljesen egyetértek, a ps-3 nem számítógép. Legalábbis nem hasonlít arra a készülélkre, amit Gerygrey és még vagy jópáran magyarországon számítógépnek hívnak. Ok mondhatott volna asztali PC-t is a számítógép helyett, de ez csak kötözködés a részedről. -
dez #86 "PS3 nem számítógép, sosem lesz az, még csak meg sem közelíti."
"Ez úgy ahogy van hülyeség." - ja, jól mondod... magadnak. -
dez #85 LOL. Stinger és Kutaragi mindig is vitatkozott erről. És miért is lenne olyan nagy pénzéhség az, ha csökkenteni akarják a veszteségeiket? -
dez #84 Jahh, mellesleg itthon már kaphat 1-2 magyar hangú HD-s film, és egyre több lesz. Ugyanis, ellentétben a DVD-vel, nem kell elsőre szinkronizálni, hanem a szinkron egyszerűen átvehető a DVD-s kiadásból. -
dez #83 Írd csak be ezt így egy torrent oldalon... Kb. 1000-en fognak elküldeni a csába, mint idióta. -
dez #82 "Már most meghaladta ezt a szintet, nemhogy 10 év múlva..."
Álmondj csak, királylány! 1-2 adat a számodra:
Memória sávszélesség: Cell: 25 GB/s, PC: 8-10 GB/s.
Mat. szám. telj.: Cell: 200 Gflops, C2D: 20 Gflops.
És az a - PS3 esetén - 8 mag nem éppen csak pi-t tud számolni.
Az RSX tényleg nem egy nagy durranás, csakhogy: PC-n az optimizálás ma már gyakorlatilag ismeretlen fogalom. Szal a 100%-osan kihasznált 7800GTX valahol ott lehet, mint egy valójában csak 50%-osan kihasznált 8800 (legalábbis GTS). CPU kódra szintén áll ez a dolog. -
#81 Miért gyengus hozzá? Nem erősen olvassa le az adatot? :D De te már csak tudod, neked már megvan ugye? :) -
kukacos #80 Azért egy idegen nyelvű filmet igen nehéz rendesen megérteni anyanyelvi szintű tudás nélkül. Rendes filmre, nem akciófilmekre gondolok, ahol a kommunikáció hörgésre szorítkozik. Aki ilyet néz csak, az alapfokú angollal is elboldogul akár felirat nélkül is. De nem sok olyan magyar lehet, aki a sztori vázán túl rendesen megérti pl. a Miért éppen Alaszka szövegét eredetiben. -
qwas #79 Itt jön elő a nyelvtudás szerepe. Nagyban tud segíteni a nem magyar nyelvű filmek megértésében. Csak hát az nem megy magától. Csatlakozom az elöttem szólóhoz hogy a magyar szinkronok nagyrésze nem sokat ér mint fornításban mint mind minőségben. Itt most arra gondolok hogy egy ember saját hangján az igazi. -
#78 Ahogy gondolod. A mai filmek 90%-ának olyan szinkrona van, hogy én szívesebben nézem az eredeti nyelven magyar felirattal, de még angol felirattal is. -
Zoli Zoltan #77 Egyet értek virs lee-vel a PC-vel semilyen konzol nem tarthatja a lépést a gyors fejlődés miatt. Meg kell várni míg a kínaiak lekoppintják és olcsóbban dobják a piacra. -
#76 Sajnos a PS3 egy olyan öszvér gép, ami egyrészt konzol, másrészt BD/DVD/SACD/CD lejátszó-média center, harmadrészt akár számítógép is lehet. Csakhogy hiába jó az ár, mert ha a hármat külön akarod megvenni, lehet hogy félmillióból sem úszod meg, de ha neked csak konzolra van szükséged, akkor még mindíg 2X olyan drága, mint a Wii, a PS2-ről meg ne is beszéljünk.
Ez úgy ahogy van hülyeség. Ha veszek konzolt és pécét külön, meg egy asztali blu-ray lejátszót, lehet hogy félmillióból sem úszom meg, viszont a PS3 nem számítógép, sosem lesz az, még csak meg sem közelíti. Szóval a "3 gépet kapok egy áráért" ez rohadt jól hangzik, csak sajnos nagyon nem igaz. -
gabeone #75 Pénzéhes banda. Senkinek nem szabadna foglalkoznia velük. A napnál is világosabb: azt hitték mert Sony Playstation 3, azért már meg fogja venni mindenki, vagy ha mindenki nem is, de legalább a többség. Az elején még áremelkedést is kezdeményeztek a nagy bizakodás közepette (persze ráfogták valami többletköltségre), most pedig jön az ócska szöveg, hogy a vásárlók alacsonyabb árat akarnak, ezért olcsóbban adják.. Ha playstation lenne az egyetlen játékgép én akkor sem venném meg, szégyenlem egyáltalán, hogy volt playstation 1-em.
És, háhá, egyék csak meg amit főztek. -
Morden23 #74 Hidd el, attól, hogy te nem tanulsz meg angolul, vagy nem veszel magyar dub/sub nélküli filmeket, még nem fognak belehúzni a filmstúdiók magyar nyelv ügyben :) -
#73 Gondoltam, hogy a sok lamer egyből jön köpködni a sonyt.
Szánalomgépek vagytok. -
Zozo76 #72 Lehet de mondjuk az nekunk Magyarokon nem sokat segit. Talan meg az angol vagy nemet az emberek 0.1%-nak, aztan kakuk... :) -
Morden23 #71 Na persze, akár más nyelven is lehet érteni. -
#70 Mért nem a játékok rovatba tették ezt a cikket? -
Zozo76 #69 "Most meg nemsok mindenre lehet hasznalni a Blue-Ray olvasot benne a jatekon kivul"
""Hát ja, végülis jelen pillanatban csak 350db film van kiadva rajta, és csak heti 4-5 film jelenik meg. :)""
Magyar hanggal? Inkabb felirattal! Ne egesd mar magad, egy elvezheto film nezes nem abbol al hogy olvasom a film kozben a feliratokat. Inkabb megnezem DVDn magyarul mind olvasni a hulye BLen... -
virs lee #68 9amg van a PS3-ben ami közel 4GHZ-en megy
Amiből 1 le van tiltva, a 4 GHz is jó lesz 3.2-nek.
és mellé ott van egy elég izmos grafikus megjelenítő chip is direkt HDTV felbontáshoz kifejlesztve
Olyan izmos, hogy akár egy gz7900-al is felveheti a versenyt, de csak alulról.
valamint a GDDR3 memóriák ami nincs még egy videókarin sem
LOÁL! Ez a legjobb.
Végülis csak minden mai videokártyán ez van, feltéve hogy nem GDDR4, lásd: 2900xt /1024MB.
Garantáltan több évig a PC nem jut el erre a szintre
Már most meghaladta ezt a szintet, nemhogy 10 év múlva...
szerinted a Sony mérnökei idiótákból állnak és 1-2 hónapra terveznek konzolt?
Igen. -
NYCBoy #67 Esetleg az is előfordulhat, hogy kiadják a gépet rohadt drágán, a jónép meg azt hiszi, hogy hű de nagyon jó vas, mert drága. Aztán mire kijönnek a jó játékok leengedik akár a felére is az árat -mert "rájöttek", hogy drága- , a jónép meg veszi, mert ugye "hú de jó vas, és most fele annyiba kerül". Ez szvsz egy év múlva várható. -
Morden23 #66 Oxford sztríti HMV:) -
Ronny #65 csak azért mondom, mert érdemes ott is nézelődni ha ilyesmire vágyik az ember. -
Ronny #64 csomó ausztrál kiadásra kerül magyar felirat. -
#63 A PS3 startja elég szarul sikerült, gondolom köszönhetően annak, hogy a viszonylag újonna kinevezett Stringer és Kutaragi is valszeg ment a saját feje után. Legalább is sok jel erre mutatott, a két dudás nem fért meg egy csárdában.
Mióta csak valamit is meglehetett tudni a PS3 áráról, mindenki azt mondta, hogy kiba drága. Ez nem konzol kategória. Szal ideje volt rájönni.
Másrészt az a helyzet, hogy folyamatosan van árcsökkentés!!!!
A hivatalos ár 164 990Ft, de szinte mindenhol ez alatt adják, köszönhetően a szürke importnak, meg annak hogy a kereskedő a saját hasznából enged. Jelenleg bótban garival 140 körül meg lehet venni. És máshol, más országban is hasonló a helyzet.
Sajnos a PS3 egy olyan öszvér gép, ami egyrészt konzol, másrészt BD/DVD/SACD/CD lejátszó-média center, harmadrészt akár számítógép is lehet. Csakhogy hiába jó az ár, mert ha a hármat külön akarod megvenni, lehet hogy félmillióból sem úszod meg, de ha neked csak konzolra van szükséged, akkor még mindíg 2X olyan drága, mint a Wii, a PS2-ről meg ne is beszéljünk.
-
cateran #62 Nem tudom merre vásároltál,de úgy látszik én és haverjaim pechesek vagyunk..:( A legtöbb dvd amit vettem az vagy csak angol és angol (halláskárosultaknak) feliratot tartalmazott vagy bolgár,román,skandináv,stb. feliratot...a magyar az b..ott ritka....vagy rossz helyen keresgélek (amazon.co.uk,uk2usa.co.uk,hmv boltok illetve hmv.co.uk..) Ja,én itt élek...:S -
Axel007 #61 Ja, inkább több játékot kéne rá készíteni és akkor vinnék mint a cukrot, az árától függetlenül! -
#60 Majd ha lesz ra sok jo jatek,akkor venni fogjak!
Addig meg ott a jo oreg szeretett ps2,rogyasig jatekokkal:)
A grafikaval nem fogjak eladni soha. -
jzombi #59 Néha a mozikban is akadnak csúnya melléfordítások.