Csökkenhet a PlayStation 3 ára
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az idõ úgyis engem igazol... megjelennek a nagyobb nevek, a nép meg tódul PS3-at venni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
130-140k körül?
Mennyi most a PS3 ára? 150-160k körül.
Ne mondja már nekem senki, hogy 10-20 k ennyire visszatartó erõ lenne... és akkor arról még nem is tettünk említést, hogy Japánoknál, USA-ban azért mérsékeltebb az ára.
Az az ember aki jelenleg azt mondja, hogy azért nem veszik a PS3-at mert qrva drága, eddig a Holdon élt.
Vajon miért megy el DS-bõl még mindig olyan cefet sok? Mert olcsó? Csupán az olcsósága elég ok lenne? A francokat, heti 10 játék kijön rá, ebbõl 2 hetente 1 eszméletlen jó gáma.
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Persze emellett még drága is. Fõleg úgy, hogy az extra szolgáltatásait nem lehet igazán kihasználni. (BluRay lejátszó)
Live your life like it\'s your last day...
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
practitioner of the forbidden arts of death
És ez a Sony vezére? Irodába nem engedném az ilyet...pfff.
Ugyanis a nép azért NEM veszi a PS3-at, mert SEMMILYEN húzócím nincs rá!
Majd, ha lesz veszik.
Teszem azt jövõ héten kijönne rá egy ICO 2 vagy God of War 3, mely játékok mondjuk jól ki is használnák a hardverben rejlõ lehetõségeket, azonnal sok ezer PS3 gazdára lelne... de így?
Motorstrom, Genji, COD3, stb... elmennek, de kis nevek.
Ezekért senki nem dobna ki az ablakon 1-2 havi fizetést.
De árulhatják, akár a feléért is, akkor sem kellene sokkal több embernek, mert a mondás még mindig igaz, hogy a hardver szoftver nélkül xart sem ér.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92