Csökkenhet a PlayStation 3 ára
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mat. szám. telj.: Cell: 200 Gflops, C2D: 20 Gflops.
Nem mondom hogy ez nem így van, de pár kockát leszámítva, akik reggelente a 3dmark pontszámra verik ki, az átlagembert rohadtul nem érdeklik ezek a számok, csak az a lényeg hogy mire tudja használni a gépet. Tõlem akár 32 magos 8 petaflop számítási kapacitású is lehet a PS3 CPU, attól még ugyanúgy csak egy Pléhsztésön marad, és amíg nem tudok egy Windows XP-t vagy OSX-et vagy bármi más értelmes oprendszert elfuttatni rajta, csak annyit ér ez a "brutális" teljesítmény hogy pár FPS-el gyorsabban mennek a csillivilli grafikájú játékok, addig nem érzem úgy hogy a mostani gépem mellé bármi okom lenne PS3-at venni.
"És a GTA-k teljesen szabadon bejárható városban játszódnak."
Ergo 1 dvd az egyik fele, másik dvd a másik fele, ha már feltétlenül erõltetni akarod ezt az irányvonalat. Nyilván nem random módon dobálnak adatokat a korongokra, egyik utca Disc1, másik utca Disc2. Ha meg egy játék alatt néha cserélgetni kell a lemezt, hát istenem.
"És nem is kell meglepõdni, ha egy DVD9-re felfér majd a játék, mer amilyen pénzeket kap a Rockstar a microsofttól, képesek rá, hogy az eredetileg tervezett játékot teljesen átbuherálják, hogy felférjen egy DVD9-re."
Nem erre értettem. Simán el tudom képzelni, hogy maga a játék nincsen meg 10 giga. Amennyire a Microsoft akarhatja, hogy DVD-9re ráférjen, annyira nyomakodhat a Sony, hogy csak BR bírja el. Gondolod, a Sony "aranyosabb" cég, vagy mi?
"a Sony-nak nincs képe ekkora minõségtelen sz@rt a piacra dobni"
A "Sony minõség a '80-as, '90-es években volt legendás. Mára közel sem olyan nagy sztár, hogy ennyire sztárolnod kéne (igen, még az én családomnak is olt egy soksokéves Sony TV, ami a mai napig húzza az igát... de ugyanez elmondható egy hasonlóan koros JVC videóra, illetve egy Pioneer hifi-re - ellenben az utóbbi idõben nem keveset hallottam szidni õket... például közvetlen fõnököm, akinek a b*szottnagy HD tévéjének két hónap után elszállt a memóriája, a csere meg eltartott vagy 4 hétig; amúgy nyilván lehet jót és rosszat is mondani, de a "csúcs" gyártók között egyáltalán nem kiemelkedõ már a Sony... minõségben sem)
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Hmm mintha egyes xbox változatokban is lenne beépített vinyó...(és ezek is sokkal olcsóbbak mint egy ps3)
bluray nem elõny. Író drága, lemez drága, pedig csak tuningdvd (a hddvd is, de legalább nem olyan drága), és igazából nincs is szükség a kapacitására.
HDMI, meg olyan semmiféle, hiszen csak egy dvi-vel egybeépített spdif kábel, másolásvédelemmel. Ugyanezt 2 külön kábellel helyettesíteni(amelyek együtt is sokkal olcsóbbak mint egy szaros hdmi kábel) lehet, és még a hülye fos másolásvédelem is kimarad.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
:DDDD ez ütött.....:DD öregem, ekkora fanatizmust.....A Sony középszintü cég...néhány dologban eléri a high-endet,de amúgy közép-jó kategoria (pl. tvben,audioban B&O simán veri...mondjuk drágább is,az tény...)
"vagy butítják a játékot azért, hogy x360-on is jó legyen (ezzel vagy sz@rabb lesz az x360 változat az összes többinél vagy az összes többi platform megszívja és ugyanolyan butított sz@rt kell kiadni mindenhova, mert a microfos keményen lepénzeli a Rockstar-t)"
Mintha ez a sony, és a ps2 részérõl már megtörtént volna. Volt is a nagy hõbörgés a gta3-nál, mert a ps2 szuper grafikus képességei miatt nézett ki az összes platformot a játék, ahogy kinézett (nemjól), és ugyanez a vc, és sa-nál(bár itt legalább pc-s verzió nagyobb felbontású textúrákat kapott) is, csak ott már mindenki beletörõdött. Fordítva megtörténve már nem olyan jó? Fanboy-e vagy?
Ráfér minden játék dvd9-re, ha jól tömörítenek, ha azt mondják hogy nem, az csak a sima lustaság, nemtörõdömség miatt van, vagy mert teleakarják szarni hülye prerenderelt videokkal.
Egyébként én feleannyiba kerülõ gépen inkább elviselem az insert disc-et... amúgy is kva nehéz megnyomni egy gombot, és betenni egy lemezt, nehogy belefáradjál már...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Megnyikkan nincs..
Es mikor lesz?
Nem tudja.. Sot szerinte meg nincs is Mo-on hoppa...
Erre bementem torokbalinti coraba es br filmeket lehet kapni igaz 3 cimet full magyarul es csak 5.1 nem 7.1 buuuu
furesz 3,gyoker james bondot lehetett kapni szaros 8990huf hmm...
a lejatszo meg 200000e huf es meg olcsobb lesz rovid idon belul buuuu...
Van 1 sanda gyanum h az asztali lejatszo hamarabb 100k ala megy mint a ps3..
es akkor meg inkabb nem kell majd senkinek az a rakas szar..
amugy+ scorpeeon te idiota..te kepes v dupla annyi penzt kiadni egy konzolert csak mert sony???
Szinte minden nagyagyu game ma mar multiplatform,ki az a marha aki dupla gazsit perkal egy gepert ha uazt felaron megveheti buuu
igaz nem ide tartozik,de van itt par amcsibol jott kollega es ok egyaltalan nem akarnak PS3at hanem xboxot mondjuk most johetsz az elvakult xbox tipikus amcsi cucc szindromaval,de ha kicsit logikusabban gondolkozol te is igy valasztanal..
igaz az x is 1 rakas fos 1o0k kivax es agep megdoglik rovid idon belul:S
Johet az orokos csere garancia stb faszolas..
Mi maradt meg?
Ott a Wii/DS/PSP/PS2..oldschool konzolok rulez:P
Attól, hogy a Rockstar ezt mondta, még nem feltétlenül kell igaznak lennie.
Az meg, hogy "nem fér rá egy darabra", nem zavarta anno a Wing Commander III-IV-V, illetve még sok játék készítõit. Legtragikusabb esetben néha cserélgetsz lemezt (nem azt mondom, hogy az jó dolog, de nem a világvége).
""please insert disc 2". Ennél szánalmasabb már nincs is. "
Az adatlapod szerint 18-25 vagy. Ezek szerint kihagytál egy óriási szakaszt a PC-s játékok világában? Mitõl szánalmas, fel kell állni? Tényleg nem valami oltári praktikus dolog, de ez van. Nem lehet mindenkinek BR-es konzolja, he:)
Vagy esetleg akinek cserélgetni kell, az ne is játsszon vele, hanem menjen a k*rva anyjába, és sírjon? Egyébként arra is kíváncsi leszek majd, hogy a nagykemény valóságban mekkora lesz a játék... nem lepõdöm meg, ha egy Doublelayer DVD-re el fog férni.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Lapokból van már egy ideje MSI, Asus és Gigabyte is ami DD3 rdy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kukacos: Azért szerintem hogy egy filmet élvezni tudjál ahoz nem feltétlenül kell anyanyelvi nyelvtudás. Mondjuk Mért éppen alaszkát még nem láttam egyet sem eredetiben de ismerve az angol nyelv sokféleségét fõleg amerikában, Alaszkában lehet épp olyan dalektika amit ember legyen a talpán aki megért. Pénteken egy Floridai lánnyal és az apjával beszélgettem és velük nem volt gond. Szombaton meg együtt piáltam egy rakat Írrel, na azokat reggel 4-5 fele megérteni az szerintem már mûvészet. Itt tényleg csak a sztorivázat lehetett érteni.
A filmekben beszélt angoltól is sok függ mert láttam már olyan filmet amibõl semmit meg olyat is amibõl szinte mindent értettem. Mondjuk az utóbbit jobban is éveztem szó mi szó. Pl. szerintem a Lost nagyon jól érthetõ a Prison break már nehezebb a Battlestar Galactica-val egyetemben a Firefly meg még nehezebb.
Nem mondhatok róla véleményt, mert nem láttam, mivel nem érdekelt... nekem a Cod2 baromi nagy csalódás volt.
Lehet, hogy a COD3 húzócím, de a hc COD-os arcok a mai napig COD alap és UO kieggel tolják multiban.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
már a 6600gt-n is volt gddr3-as
Sztem te a sima ddr3-ra gondolsz, de már olyan lap is van: Asus PK5 valamelyik verziója, és memória is lesz bele néhány hónap múlva.
XGDDR-el valoban kevertem bocsi :) De a teny az teny marad hogy nincs ilyen videokari meg.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Preshistoric, Titus the fox, Prince of Persia, Ultima, Zork, Dungeon Master, Eye of beholder, Boulder Dash, Elite stb.
versus
Motorstorm, Genji, SC: DA, meg egyéb igénytelen mûanyag, instant xarok.
egy 286os gépre nagyobb nevek vannak mint ps3ra<#taps>#taps>
Felesleges az összehasonlítás, ráadásul nem is ez a cél. Lehet, hogy valami eszement geek azért vesz PS3-at, hogy megpróbálja kiváltani vele az otthoni PC-jét, de az (értelmes) emberek nagytöbbsége konzolt SZÓRAKOZTATÁSI célzattal vesz, ami kimerül a játékok, illetve filmek lejátszásában, plusz (mostanság már) az egyéb online szolgáltatásokban.
Gerygrey-el meg teljesen egyetértek, a ps-3 nem számítógép. Legalábbis nem hasonlít arra a készülélkre, amit Gerygrey és még vagy jópáran magyarországon számítógépnek hívnak. Ok mondhatott volna asztali PC-t is a számítógép helyett, de ez csak kötözködés a részedrõl.
"Ez úgy ahogy van hülyeség." - ja, jól mondod... magadnak.
Álmondj csak, királylány! 1-2 adat a számodra:
Memória sávszélesség: Cell: 25 GB/s, PC: 8-10 GB/s.
Mat. szám. telj.: Cell: 200 Gflops, C2D: 20 Gflops.
És az a - PS3 esetén - 8 mag nem éppen csak pi-t tud számolni.
Az RSX tényleg nem egy nagy durranás, csakhogy: PC-n az optimizálás ma már gyakorlatilag ismeretlen fogalom. Szal a 100%-osan kihasznált 7800GTX valahol ott lehet, mint egy valójában csak 50%-osan kihasznált 8800 (legalábbis GTS). CPU kódra szintén áll ez a dolog.
Ez úgy ahogy van hülyeség. Ha veszek konzolt és pécét külön, meg egy asztali blu-ray lejátszót, lehet hogy félmillióból sem úszom meg, viszont a PS3 nem számítógép, sosem lesz az, még csak meg sem közelíti. Szóval a "3 gépet kapok egy áráért" ez rohadt jól hangzik, csak sajnos nagyon nem igaz.
És, háhá, egyék csak meg amit fõztek.
Szánalomgépek vagytok. <#levele>#levele>
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
""Hát ja, végülis jelen pillanatban csak 350db film van kiadva rajta, és csak heti 4-5 film jelenik meg. :)""
Magyar hanggal? Inkabb felirattal! Ne egesd mar magad, egy elvezheto film nezes nem abbol al hogy olvasom a film kozben a feliratokat. Inkabb megnezem DVDn magyarul mind olvasni a hulye BLen... <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>