548
-
benceee19 #348 az uj mezeket csak eredeti játékkal lehet betenni??plz segitsetek -
#347 Próbáld 1 régebbi Catalyst-tel -
Plöntyi #346 Hello!
Nekem az lenne a gondom,hogy újrahúztam a gépem és csak 800x600-ban indul el a gém. A legújabb Catalyst van fent.De olyan is van,hogy el sem indul és csak annyit ír ki,hogy a driver nincs megfelelően felrakva.Más játékoknál ez nem okoz gondot.
Mi lehet a baj?Elég régi karim van ATI 9600pro. -
#345 különben sztem pc-n nincs ilyen 1-on-1 skill-es cucc...
nyomkodtam én már mindenhogyan, de csak a lefordulás jött eddig össze... -
#344 én csak 5 és dinasty-ban szimulálok, csak akkor szállok be, ha vesztésre állunk. így is eleget játszok és egy hét alatt lemegy egy szezon:)) -
#343 10 -
Game Hunter #342 Ti hany percre allitjatok a mecseket? -
#341 most nem a 1-on-1 trükkökre gondoltam, az nekem sem megy...
de az ide teszem, oda teszem, lövőcsel az is több mint a semmi -
#340 hát ha ebben volt jobb analógkaros trükk akkor grat hozzá, mert eddig senkinek sem sikerült ilyet csinálni.
a végén csak elkezdtem egy dinasty-t, lenyomok egy idényt, de szerintem ez maradt a tavalyi. -
#339 nem mondom, hogy mestere vagyok a skill stick-nek, mert nem vagyok az, de azért ez több, mint sima irányváltoztatás... -
#338 hát ebben nem értünk egyet. szerinted, ha először jobb oldalon van a korong majd átkerül baloldalra és egy lövőcsel után simán felpöccinti a korongot, akkor az csak a bal analóg kar használata? -
#337 rosterfrissítés nem lesz?
az a patch ami volt korábban az pontosan mi? -
NHLFAN #336 van olyan program ami eltünteti a korong árnyékot? -
NHLFAN #335 jó kép csak Conroy jobbkezes:))) -
NHLFAN #334 jó kép csak Modano balkezes:) -
Game Hunter #333 Ezenaz oldalon is lehet talalni gameplay settings-et. -
#332 Valaki mondja meg pls hogy kell bunyózni. -
kretyás #331 ugyis azvan SS: :D -
#330 nekem van amikor nem csak playoffba.sztem állítsd át a sorcserét manuálisra -
kretyás #329 playoffba nektek is egyfolytában azt a rohadtz hero line-t hozza be? rohadt idegesitő
ezt nem javitja vmi patch? -
Game Hunter #328 A krealt jatekost, hogy lehet torolni? -
Game Hunter #327 Ja, finomitani kell meg, de alapnak jo. Jo lenne a skill stick cselek, de szerintem a pc-s verzioba nem tettek bele. -
#326 szerintem sem jó, de azért beírtam. alapnak jó, de még finomítani kell rajta, én viszont már nem fogok:)) -
#325 szép gólok, csak az a baj, hogy simán az iránygombokkal(karral) csinálod ezt, nem pedig cselként. ilyen nekem is volt, de ez semmi az igazi skillstick-hez képest:(( -
#324 egyébként átállítottam az értékeket a game settings-ben és szerintm még mindig nem teljesen ok a dolog, de alakul... -
#323 3:2-re ment a montreal a 3. harmad vége előtt 25 másodperccel
-
Game Hunter #322 Szep golok! Grat!) Megnoveli a jatekelmenyt, ha ilyen golokat lovunk es nem is nehezek. -
#321 köszönjük szépen -
#320 itt is sikerült kimozdítani a kapust, így a másik oldal tök üresen maradt
ez meg egy sima gól jobb kar balra húzva, majd hirtelen jobbra és lövés
-
#319 sztem nhl-nél is kéen egy mindennes topik mint fifánál vagy nba-nél felesleges minden évben ujta nyitni... -
#318 talán a 2006 tetszett legjobban vagy nemtom melyikben voltak azok a cselek, amikor a 4 iránynak megfelelően 4 félét csinált. 06 vagy 05? régen volt már :)) -
Game Hunter #317 Koszi szepen, hogy megosztottad. Egy probat azert meger. Melyik NHL jatekot erdemes visszatenni? NHL 2004 vagy 2005? -
#316 hali!
hazaértem és lenyomtam a VB utolsó köreit, meg is nyertem Canada-val, már az új gameplay settings-el. Háát, gyerekek, nem vagyok elájulva a játéktól, szerintem sokkal rosszabb, mint a 07. Persze, lehet, hogy ezek a beállítások már nem jók az új játékhoz, de akkor sem egy nagy szám, ráadásul nem tudok behozni egy cselt sem, mondjuk ez már asszem a 07-nél sem ment.
Szóval összegezve nálam nem fog megmaradni, ha játszok is jégkorongot, akkor se ezt a verziót veszem elő.
Azért beírom a gameplayt, hátha ki akarjátok próbálni:)
sorrendben írom, és néha rövidítek, de mindenki tudni fogja miről van szó. a beállításokat 0-7-ig lehet változtatni, a számok e szerint értendőek.
master:
skating:3
shooting:0
passing:4
defense:4
intensity:4
dumping:3
injuries:0 (ez lehet magasabb, mert ez csak a sérülés, akinek élethű kell, az tegye maxra:)
skating:
itt mindegyik 3-as értékű, de őszintén szólva a game speed 7-esen a legjobb talán, bár nekem még az se volt túl gyors. esetleg lehet mindent 4-esre venni, próbálgassátok.
cheking:
hitting power:5
hitting dif.:5
aggressive:3
passing:
pass assist:4
pass speed:4
savier speed:4
goalie:5
shooting: mindkettő 0
defense:
shot block:5
hook:4
poke:3
pass:5
dumping:
dump speed:2
dump height:3
soft dump:3
soft..height:3
jó játékot! -
#315 nem -
kretyás #314 figyelni kell a kapust mikor kint áll, mert szoktak hibázni :} -
#313 nektek volt már olyan hogy hitteltetek és kinyitódott a büntetőpad ajtaja?:ð -
#312 S hogy csinalod meseld el, a celzast valtoztatod vagy jo a jatekos, a Coloradonal nem sikerul meg Sakicel sem. -
#311 jaja, logitech dual action -
kretyás #310 nekem meg pont azok mennek -
#309 Szep gol, meg nem sikerult egy ilyen golt ussek tavolrol nem menek nekem most az nhl08-ba.