548
  • bigapó
    ??

mi a kérdés?

mindegy, válaszolok arra amit szerintem kérdeztél:

lehet a játékot billentyűvel és gamepaddal is játszani, sőt egyszerre a kettőt is tudja, tehát egy gépen ketten is tudtok egymás ellen játszani.
    szerintem nem muszály megvenni a játékot, mert direct-ip módon lehet két gépet "összekötni", így tudtok két gépen is játszani.
  • mikiking
    lehet a játékot gaepaddal + bill.el jávani ? mert akkor nem veszem meg.
  • Sada01
    itt
  • blory
    Ezt honnan lehet letolteni ? S mukodik crackelt jatekkal is ?
  • M.A.D.
    Jó az új gameplay patch. A sid-es. Ez már végre brutál-nehéz. És a kapusok is aránylag jók.
  • mat33
    Valaki aki tudja, irja le a cseleket, és a rálövéseket, hogy hogy vannak leírva a game controlsba pls!
  • ForzaInter
    rosterfrissítés van már?
    ja és mezpatchet hogy kell felrakni?:\
  • indy540
    ok azért köszi

naja igaz amit mondasz, csak az anaheim klasszisait elszedve sorra verek mindenkit
    szerintem az ingyen játékosok közül meg kell venni mindenkit aki jobb 78as overallnál és hármat odadni belőle más csapatnak egy kalsszisért:) jobb mint egy allstar teamXD
  • bigapó
    ez nem tudom miért van, nekem mindig sikerül váltani a csapatokat.

igazából ezért hülyeség a játék ezen része, mert majdnem mindegyik jobb játékost - vagy legalábbis ami szerintem fontos, gyors játékosokat - meg lehet venni, így már lényegtelen, hogy melyik csapattal indulsz, összeválogatol egy team-et és már sorban versz mindenkit...
  • indy540
    sziasztok

azt kérdezném hogy ha seasonban játékosokat akarok tradelni , akkor miért csak az első csapattal ,az anaheimmel tudok?? ott van ugyan a nyíl amivel váltani lehetne, de nem működik se billentyüzettel se egérrel
    tud valaki segiteni???

köszi

• Game Hunter
    Az Ati kartyaknal nem tudom.
  • Peeetike
    Szia!

Egy barátomnak is ez a gondja.
    Ati kártyája van, de sehol nem találunk ilyen jellegű opciót.
    Nem írnád le kissé pontosabban, hogy ezt hol keressük? :/
  • Tass
    köszike
  • jbal
    hohl.hu
  • Tass
    mondjatok légyszi egy netes bajnoksáágot
    Köszi
  • Tass
    billentyűzettel a kaput megkerülve, s ráütni ment mindig nagyon jol, s védhetetlen volt...
  • Tass
    nekem speciel már nem megy billentyűvel, de a haveromnak csak ugy megy, s az általunk ismerteket mind fölényesen legyűrte... lehet billentyűvel, s ha ráérzel, akkor az irányjelzők előnyödre is válhatnak a rálövéseknél, mert a korong útja ugyis előre meghatározott...
    Namost, a mostanival nemtom mi a szitu, még nem beszéltem vele...
  • Peeetike
    Sziasztok!

Csúpán egyetlenegy, rövid kérdésem lenne.
    A 07-es játékot már próbáltam, előtte sokat játszottam az éppen aktuális verziókkal, de a tavalyi valamiért nem nyerte el a tetszésemet, illetve eléggé rossz volt azt olvasni, hogy csak gamepaddal lehet igazán jó játékélményt elérni.

Na már most, az idei évben ilyen téren mit nyújt a játék, gamepad nélkül van értelme elkezdeni vele játszani?
  • Tass
    nemtom, nem verexem :)
  • campy
    ja jól megy! én most játszok először NHL-el Gamepadon nyomom hát nem könnyű!:S bizony még nyerni nem tudtam alig tudtam gólt lőni! volt egy 3-4es meccsem! ebben lehet verekedni mint a 2004-ben ha igen mivel pontosan?
  • afanasenkov
    én meg azt hittem a gépemben van a hiba.
  • Tass
    a grafika tenyleg nem erolteti meg a gepet... ideje volna mar... valamit javitani. A jeg kinezeten mintha butitottak volna, nem annyira vagany ha meg van karcolva, mint a 07esben
  • Tass
    inkabb a 2004es volt jo, a 06 sz*r ahogy van... ha hatulrol kerulod a kaput es losz, akko a kapus fexik, s gol. ahanyszor megcsinaltad annyiszor bekapta, mint kacsa...
    A 08asban legalabb alkalmaszkodik a gep a taktikadhaoz, vedekezik, rendesen vedekezik, realisan... s fogja az embereket, megakadalyozza a bepassz-golokat ha tudja, meg effelek.
    Csak az a gaz, hogy kiismerhetoek a gyengesegek, es akkor tutira 6-0ra is le lehet nyomni, de ugyanoakkor ki is lehet kapni 1 harmad alatt ha nem figyelsz.

kb 100 meccs utan kicsit uncsi, de meg mindig meg tud verni a gep, s amig meg tud verni, addig kihivas marad
  • afanasenkov
    egyyetértek, nekem is a 06-os volt eddig a legjobb,legélvezetesebb. de ez egy kicsit más, reálisabb(sajnos). mivel új most mindenki ezt nyomja.
  • bigapó
    na látod, nekem erre már nem volt türelmem, meg időm, hogy kipróbáljam a különböző gomb-kombókat. de, teszem hozzá, mi a francért kellett ezt így megkavarni?? miért nem volt jó úgy ahogy régen? és még többet belerakni, de ugyanúgy jobb analóg karral előhozva? mint a fifában? kettőt erre kettőt arra és megvan, akinek meg ez magas (nekem is néha :) ), annak meg ottmaradt volna a régi egyet jobbra és már meg is van a csel variáció...
    nem, el kell mindent k*rni, mert az üzlet ezt kívánja. a játékos mást kíván, de ez már senkit sem érdekel.

bocs a kirohanásért, de ez a véleményem.
  • jbal
    az már pár éve bent van.de már nagyon unalmas.hát elég érdekes h vannak olyan dolgok amit a gép emgtud csinálni de én nem
  • afanasenkov
    2 csel bennt van, a körbefordulós, meg a huzogatós. gamepadon ugyanazon a gombon van, csak az egyikhez + ba kell nyomni az 5 ös gombot ha jól emlékszem (deke modefilter néven van). én legalábbis eddig jutottam.
  • bigapó
    az 1v1-re lenne a skill stick, de azt tudtommal kihagyták a PC-s verzióból:((

nekem nem nagyon jön be az új verzió, pont ezek miatt, lehet visszatérek inkább a 06-ra...

tegnap is olyan mocskos szemét gólokat kaptam, hogy csak na...
  • jbal
    a játékba csak ilyen nagyon alapvető dogok vannak.
    például bunyónál fejre ütés védése meg a lövés gombon kívül van mégegyféle ütés amit nem tudok.
    meg néha van hogy egyszerűen úgy húzogatja a kapu előtt és belövi.a 07-ben ha a kapu előtt voltam néha a wrist shot hosszú nyomásánál megcsinálta.magától cselezett és rálőtte.meg kéne valami megoldás az 1 v 1 helyzetek megoldására is.
  • bigapó
    a játékban megtalálod, szótár is segít:)

mit keresel, hátha tudunk segíteni?
  • jbal
    valami billentyűkiosztás nincsen ahol le van írva pontosan hogy mivel mit kell csinálni?mert kiváncsi lennék 1-2 dologra amit a gép meg tud csinálni
  • owen20
    sziasztok!
    Olyan gondom van hogy genius G07-es gamepadom van és amikor elinditom a játékot ugrál a menübe és nem tudok vele játtszani.mi lehet a hiba?
    Másik játéknál nincs ilyen gondom!
    Valaki valami ötlet!
    Sziaszztok!
  • Orlando22
    jólvan :) kösz
  • bigapó
    nem nehéz, főleg ha egymás ellen gyakoroltok. azt amit mondtál speciel nem nagyon szoktam használni, Én a Bodycheck és az "odapiszka" - ez asszem a poke check - híve vagyok, mert ezekkel is bőven meg tudod állítani a támadásokat és korongot is tudsz szerezni.

mindenképpen érdemes minél többet gyakorolni, mert ugye úgy válik később készséggé egy adott szituáció megoldása. ami fontos még, az a megfelelő taktika. igen itt is van:) igaz nem sok, de számítanak, mert így tudod, hogy mikor honnan jön majd a segítség akinek lehet passzolni. ez jól meg van csinálva, most már jól helyezkednek a társak is, igazi kis támadásokat lehet összekombinálni.

gyakorolni, gyakorolni...
  • Orlando22
    Sziasztok!
    Kezdő játékos vagyok, és haverral nyomjuk egymás ellen általában. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van az alternbatív passz gomb, aminek a védekezős megfelelője a becsúszás. Na az mire való, és hogyan kell használni? Mert ugye lenyomom egyszer, akkor az emberem körülötti kör szürke lesz, és ha megint rányomok, vagy elpasszolja, és tök pontosan, és messzire, vagy nekilővi a falnak vagy valami full hülyeséget csinál...
    Amúgy nem rossz játék, csak nehéz sztem....a 2007 jobb 2 kezdő játékosnak?
  • afanasenkov
    csak nézd meg elötte melyik verziod van meg a játékbol,eu,vagy na. azt a pachot kell felrakni.
  • afanasenkov
    nem, csak elöbb tedd vissza az eredeti exe filet, utána a pach, aztán vissza a crack, és már működik is.
  • benceee19
    válaszoljatok plz
  • benceee19
    hát a Rbk Edge re
  • Sada01
    Pontosan mire gondolsz ?