NHL 08

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blory
98-ashoz kepest azert van egy kis valtozas nezd csak meg jobban.

eZo
ja, easy-n játszok és többnyire ilyen helyzetekbõl vagyok eredményes:
Klikk
Logitech Rumblepad 2 Vibration Feedback gamepaddal játszok és valahogy nem jönnek elõ a cselek bár mit is csinálok ( 1-2 kivételt leszámítva ) !
Néztem a videókat, jók, de nem igazán tudom kamatoztatni a látottakat 😞
Pl. egy az egy elleni helyzetekben nagyon ritkán tudom megveri a kapust 😞

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Szia Karesz!Régen írtam már ide.Én is kipróbáltam már az újat, és nekem is hasonló a gonddom a játékkal.8 meccsbõl 8 gyõzelem a mérlegem, és minden meccsen legalább 6 volt a gólkülönbség.Ez valahogy nincs jól belõve,régen azért diff-en legalább egy kis kihívást jelentett a játék.Amúgy nem sokat változott a játék,szép meg jó,meg szépen csinálja a tigrisbukfencet a játékosom a kapus elõtt,de egy kis extrát el tudnék viselni.Mint pl. régen volt ilyen kép a képben dolog kapus lehozatalakor,meg szünetekben a jegesautó.Nem tudom ezek miért nincs enek már benne,hangulatos feature-k voltak.

eZo
Na kipróbáltam én is a játékot 😊
Utoljára valamikor a 98-al játszottam...hát sok változás nincs !

íme egy találat 😉

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

valki megmondaná hogy lehet bunyózni nekem még egyszer se sdikerült?:S

cselzni hogy lehet?:S egy-két kombót írhatnátok
az inkább easy lesz 😄
Sada01
Nálad ezen nem csodálkozok <#vigyor>

Én sima bajnokságban próbaképpen 6 gémet toltam le eddigi statom a köv meccs elött, 6-ból ha gyózelem Diffen.

Valaki egy gamet este vagy egy kis mini bajnokságot gép ellen VB rendszerben???

MSN:[email protected]

A Gameplay Settings nektek hogy vagy beallitva? Nekem tul gyorsan mozognak a karakterek.

ForzaInter

legnehezebb szinten diffuculton nyomom de kurva nehzen tudok gólt lõni:S
mostis 40 mp-vel vége elõtt basztam be 2-õt:d
dinastyt kezdtem elsõ meccs jersey ellen 3-0 ottis 3 hramadba lõttem gólokat:d satáúúttt nemgyengén 2 meccsen😄

Yo, Bitch!

mit javít?
Sada01
Az igen

ForzaInter
elmegy egynek

Yo, Bitch!

NHL 08 skill stick GAMEPLAY(Xbox)Nem tudom mennyire ter el a pc-es verzio!?

Nincs mit. Nekem is voltak hasonlok. Szerintem a jatekmenet nem olyan rossz, DE...
Az xbox 360-as verzional mas a create player resz(meg gondolom sok minden mas). Sokkal jobb szerintem. Az Pc-es verzio megint ugyan az mint tavaly, csak kis modositasokkal.😞 Azert, illet volna legalabb az xbox-os verzio szintjere hozni a pc-es verziot is.

bigapó
ami tetszett eddig, hogy a kapus válla felett rövidre nagyon nagy gólt vágtam, ott pedig azért elég kis hely van😊))

The Matrix has you...

bigapó
kösz, ezek jól jöttek. jó dolog ez a youtube😊

The Matrix has you...

nekem nem akar menni a a joystick renamerrel,ugyanugy ugral a menuje,vki adhatna ahhoz a progihoz vmi haszn.utasitast,mert en mindnent ugy csinaltam vele ahogy kellett volna,de nem ment...
Sada01
Ja és a középsõ részrõl többször sikerült de persze az se mindegy melyik játékossal próbálod

Sada01
Ide feltöltöd http://www.kepfeltolto.hu/ és innen szúród be a képet

most kit kérdeztek a bill rõl?
amúgy hogy az istenbe kell ide képet beszúrni?
Sada01
De billentyûvel játszok sokat a celt nem

blory
Nem bill. jatszol te ugye ? Mikor a kek vonalrol losz akkor a celt szoktad valtoztatni ?

Sada01
Lehet kis szerencsével-))

Sada01
<#wilting>

blory
Sikerult nektek kek vonalrol golt utni ? Mind one-timer golokat sikerul csak utnom kozelrol, hianyoznak a tavoli golok.

Bigapo ha engem kérdzel én sajna még mindig bill-el nyomom
<#idiota>ez hülye kérdés volt(tuti hogy szaggatna) 😊 neeem ha így folytatják még 4-5 évig fullon fog menni
bigapó
te ezt most nem kérdezted komolyan ugye??

The Matrix has you...

bigapó
te melyiket használod? a hybrid vagy classic-ot?

megvannak a trükkök? a skill stick.

The Matrix has you...

Császtok,szerinteteke a gépemen hogy menne a game ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

én már megszoktam😊 átálítottam úgy hogy kézre áljon pedig bal kezes vagyok😊
bigapó
irányítással ki hogy boldogul?

The Matrix has you...

sek300
Jöhet a banner

http://tdufan.wordpress.com/ TDU Nick:MaKaBa HUN

Sada01
Szerintem jó nagyon <#eljen>

jbal
Petter Szajmon
Miért van az hogy a menüben nincsenek menüpontok csak egy quit?
Másnak is elöjöt ez a gond?

Megvan a megoldás az USB gamepadra hogy a menuben ne szaládgáljon állandóan .A multévi 07 programkával is mukodik. A neve NHL 07 Joystick Renamer v1.0, és innen toltottem le : www.cznhl.com/index.php?co=downloads&sekce=23
Sada01
http://www.cznhl.com/

Aki komolyan gondolja, hogy olyan bajnokságban szeretne játszani, ami végig is megy, azoknak javaslom, hogy látogassanak el a
www.hohl.hu -ra
Több éve mennek itt a bajnokságok az éppen aktuális nhl-el.
sek300
Jól játszott az öcsi de sajna a tapaszatlat meg az évek...

http://tdufan.wordpress.com/ TDU Nick:MaKaBa HUN

jbal
ez hol van?linket
a másik gondolom javítja az irányítást
jbal névvel voltam a ligába

Sada01
Erre gondoltál NHL 08 - Oficiální rosters ?

Sada01
Neoficiální program - NHL 08 Keyboard Srácok ez mi akarna lenni?

Sada01
Szia hallom öcsém jó kikapót-)) és a liga csak jönne össze jó lenne sok sikert!!

Sada01
Az jó lenne!!