NHL 08
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi.ez már jó😄.kösz mégegyszer
Sziasztok!
Kétkérdésem lenne.
1.Hogy lehet menteni a controller beállítást?Beállítottam customra megkérdi elmentse-e,igen.A következö NHL belépésnél ugyanúgy hybriddel indul,újra át kell állítanom customra.a régebbieknél nem volt ilyen.
Ugyan ez az offsidenél is így van meccs elõtt beállítom,de ha kilépek az nhl-bõl,majd vissza újra van les.
2. Hogy lehet az orosz ligát bele tenni? Nem tudom miért nem rakták bele.ez olyan mintha a Fifából kihagynák a Bundesligát.
Kétkérdésem lenne.
1.Hogy lehet menteni a controller beállítást?Beállítottam customra megkérdi elmentse-e,igen.A következö NHL belépésnél ugyanúgy hybriddel indul,újra át kell állítanom customra.a régebbieknél nem volt ilyen.
Ugyan ez az offsidenél is így van meccs elõtt beállítom,de ha kilépek az nhl-bõl,majd vissza újra van les.
2. Hogy lehet az orosz ligát bele tenni? Nem tudom miért nem rakták bele.ez olyan mintha a Fifából kihagynák a Bundesligát.
csá mindnekinek.NHL 08-hoz irjon nekem valaki install kódot.nekem van csak az nem jó nemtom mér.vki rijon.csá.hello
Most mar igen de egy honapja mas hirek voltak hanyagolni akartak a PC valtozatot, de valoszinu igy sem lesz next gen. De legalabb lesz az alenyeg.
hol írják ezt?mindenhol azt írják,hogy lesz PC-re:
http://sports.ign.com/articles/882/882096p3.html
http://sports.ign.com/articles/882/882096p3.html
hello!
Majd talán a 09-be de a magyar válogatott ott már remélem alapból benne lesz a gameba!
Hello!
Majd talán a 09-be de a magyar válogatott ott már remélem alapból benne lesz a gameba!
Hello!
Akkor meg akjal fel egy Nhl08-at egy masik mapaba 😊 En is a Coloradoval szoktam jatszani dinastiat de most valahogy ugy megtetszet hogy ismeros nevekkel jatszhatok hogy jol elvagyok Palkovicsekkal. Kar hogy a World Tournament nem ugy mukodik mind az igazi VB volt, jo lenne ha volna ott is 2-es divizio kieses feljutas meg minden.
szia!
Ténleg köszi szépen nekem is sikerült annyi hiányérzetem lenne hogy pl nem tudok dinastiát játtszani azt gondoltam hogy a régi dinasztia nem folytatható de ujat se tudok kezdeni én meg detroit fan vagyok velük tolom?😄
Hello
Ténleg köszi szépen nekem is sikerült annyi hiányérzetem lenne hogy pl nem tudok dinastiát játtszani azt gondoltam hogy a régi dinasztia nem folytatható de ujat se tudok kezdeni én meg detroit fan vagyok velük tolom?😄
Hello
Na szoval egy ujrainstalalt gamere (mert elso alkalomal nem indult el igy ujra kelet rakjam) a letoltot IIHP project\Files mapabol az osszes file-t bemasoltam az NHL08 mapaba, majd utana elinditotam a IIHF part 1.bat file-t.
Utana kicsereltem felulirasal a letoltot IIHP project\Rosters APR08 mapas db.viv filet az NHL08\db\ db.viv file-al. Az IIHP project\Rosters APR08 mapa masik ket file-t az exhibitionokat bemasoltam a C:\Document Setings\ felhasznalo neved\My Documents\NHL08 mapaba.
Es befejezesul elinditod a rendes NHL08 mapadba a BHImport08.bat file-t.
S ezzel elmeletileg a jatekba az AHL bajnoksagba lathato lesz a Magyar valogatot. En World Tournamentet szoktam jatszani ugy hogy kicserelem az egyik meglevo csapatot a magyaral. Nyernem meg mindig nem sikerult szegenyekel, dontobe kerultem de VB meg nem letem 😊>
Sok sikert.
Utana kicsereltem felulirasal a letoltot IIHP project\Rosters APR08 mapas db.viv filet az NHL08\db\ db.viv file-al. Az IIHP project\Rosters APR08 mapa masik ket file-t az exhibitionokat bemasoltam a C:\Document Setings\ felhasznalo neved\My Documents\NHL08 mapaba.
Es befejezesul elinditod a rendes NHL08 mapadba a BHImport08.bat file-t.
S ezzel elmeletileg a jatekba az AHL bajnoksagba lathato lesz a Magyar valogatot. En World Tournamentet szoktam jatszani ugy hogy kicserelem az egyik meglevo csapatot a magyaral. Nyernem meg mindig nem sikerult szegenyekel, dontobe kerultem de VB meg nem letem 😊>
Sok sikert.
hello!
Blory leirnád légyszives hogy raktad fel a magyar válogatottas kiegészitõt mert nekem nem akar jó lenni sajna?
Kérlek!
Szia!
Blory leirnád légyszives hogy raktad fel a magyar válogatottas kiegészitõt mert nekem nem akar jó lenni sajna?
Kérlek!
Szia!
Akkor kérhetek annyit hogy leirnád te hogy raktad fel mert lehet félreértelmezek valamit az angol szövegben!?Nagyon megköszönném!
Hello
Hello
és irna olyan aki felrakta kiváncsi lennék hogy sikerült???
Sziasztok!!
irjatok!!!!
Sziasztok!!
irjatok!!!!
hát nem tudom, hogy bele van e írva a leírásba.én nem raktam fel.csak gondoltam hátha az a probléma
ezt most kérdezed vagy mondod?
Hello!
Hello!
hello!
Oké felraknám a magyar kiegésztitõt és a leirtak alapján csináltam tehát kicsomagolom majd file-s mappát átmásolom nem kell felül irni ott egy bat. file kell elinditani majd majd db.viv-file-t kell kicserélni majd documentumokba kell bemásolni a két exhibition file-t igy csináltam és kiirt valami hibát mi lehet a baj????
Ki hogy rakta fel?
Hello!
Oké felraknám a magyar kiegésztitõt és a leirtak alapján csináltam tehát kicsomagolom majd file-s mappát átmásolom nem kell felül irni ott egy bat. file kell elinditani majd majd db.viv-file-t kell kicserélni majd documentumokba kell bemásolni a két exhibition file-t igy csináltam és kiirt valami hibát mi lehet a baj????
Ki hogy rakta fel?
Hello!
hello!
Kértem gamepadot és ezzel jól mükszik ez egy Saitek!
Csak azzal van gond hogy kicsit nehezen lehet beállitani hogy mit mivel csináljon!
Valami egyszerübb?
és a magyar válogatottat hogy lehet belevarázsolni?
Kértem gamepadot és ezzel jól mükszik ez egy Saitek!
Csak azzal van gond hogy kicsit nehezen lehet beállitani hogy mit mivel csináljon!
Valami egyszerübb?
és a magyar válogatottat hogy lehet belevarázsolni?
Sziasztok!
Valszeg a gamepaddal van jo lenne ha valahol ki lehetne kapcsolni hogy a menübe csak a billenytyüzettel lehessen ugrálni lehet ilyet valahol?
Ha nem akkor milyen gamepadot ajánlotok nekem?Olcso de jo legyen!
Én egy ilyet néztem ki Speedlink Striker2 Gamepad USB ez jó?
Irjatok sziasztok!
Valszeg a gamepaddal van jo lenne ha valahol ki lehetne kapcsolni hogy a menübe csak a billenytyüzettel lehessen ugrálni lehet ilyet valahol?
Ha nem akkor milyen gamepadot ajánlotok nekem?Olcso de jo legyen!
Én egy ilyet néztem ki Speedlink Striker2 Gamepad USB ez jó?
Irjatok sziasztok!
Sziasztok!
Nekem olyen kérdésem lenne hogy Genius G-07-es gamepadom van és amikor elindul a játék a menübe ugrálnak a dolgok nem tudok választani stb!
Mi lehet a gond?
Sziasztok!
Nekem olyen kérdésem lenne hogy Genius G-07-es gamepadom van és amikor elindul a játék a menübe ugrálnak a dolgok nem tudok választani stb!
Mi lehet a gond?
Sziasztok!
Van egy nagyon jó kis oldal, pár napja találtam, online NHL 2008 liga, ha valakinek van kedve jöjjön játszani, van még 6 üres csapat
remélem nem baj hogy beírtam
link: http://fbl.jatekok.hu/nhl
remélem nem baj hogy beírtam
link: http://fbl.jatekok.hu/nhl
leszedtem ma' ezt énis, mekkora lol volt benne, detroit-calgary,, ment le az ellenfél kapusa mer kiállították az egyik játékosomat, passzolta le az egyik játékosuk, ráppattant az épp kijövõ kapusra és öngól 😄
hol lehetne jatszani online ba vagy kivel???
valaki segitene az online jatekban
kell regelni azt tudom de nincs megfelelo kodom vagy mi kell oda
[email protected]
help pls
kell regelni azt tudom de nincs megfelelo kodom vagy mi kell oda
[email protected]
help pls
gamepad-hoz jatekon kivul van vmi program amivel be lehet allitani melyik gomb mit csinaljon? Mert az a gond hogy a ket analog kar lenyomasa is gomb, amit jatekban nem tudok allitani, viszont meccskozbe az egyikkel megallitja a jatekot a masikkal leviszi a kapust, es nem tudom kiszedni, kapus nélkül meg nem igazan jo jatszani 😊
mér kéne emelkednie.van egy NHL-es szabály, miszerint 50,3 millió $.szerintem ez van a játékban is.
sziasztok. azt jrja az upgrade-nél, hogy ha emele,m a csillagokat akkor a fizetési sapka is emelkedik. hát lóaszrt se. marad 50millán, nem tudjátok hogy kell a sapkát emelni? az müxik benne, hogy x év után a játékos kikerül a sapka alól? ty
MJ rulz Pink Team The Only One
Hello!
Jelentkezzetek NHL 08 bajnokságra az oldalamon!!!
www.nhl08fans.mlap.hu
Jelentkezzetek NHL 08 bajnokságra az oldalamon!!!
www.nhl08fans.mlap.hu
Hello!
Ezt ismerem! Azert kossz jbal!<#wink>#wink>
Ezt ismerem! Azert kossz jbal!<#wink>#wink>
Your team is currently not solary cop compliant,ez mit jelent?
Ennyit en is tudok! Nem ez a problema. Azt irja, hogy "You do not have permission to download files" Nem tudom mikor lesz jogosultsagom a letolteshez!? A NHL Depot-ot nem volt ilyen problema.