548
-
owen20 #468 Sziasztok!
Nekem olyen kérdésem lenne hogy Genius G-07-es gamepadom van és amikor elindul a játék a menübe ugrálnak a dolgok nem tudok választani stb!
Mi lehet a gond?
Sziasztok! -
Laczee24 #467 Van egy nagyon jó kis oldal, pár napja találtam, online NHL 2008 liga, ha valakinek van kedve jöjjön játszani, van még 6 üres csapat
remélem nem baj hogy beírtam
link: http://fbl.jatekok.hu/nhl
-
HUmanHunter #466 leszedtem ma' ezt énis, mekkora lol volt benne, detroit-calgary,, ment le az ellenfél kapusa mer kiállították az egyik játékosomat, passzolta le az egyik játékosuk, ráppattant az épp kijövő kapusra és öngól :D -
#465 hohl.hu -
capitals #464 hol lehetne jatszani online ba vagy kivel???
-
#463 nem kell kód hozzá
az meg peccs amibe van magyar válogatott -
#462 emi lenne balóbá? -
capitals #461 valaki segitene az online jatekban
kell regelni azt tudom de nincs megfelelo kodom vagy mi kell oda
[email protected]
help pls -
G.Freeman #460 gamepad-hoz jatekon kivul van vmi program amivel be lehet allitani melyik gomb mit csinaljon? Mert az a gond hogy a ket analog kar lenyomasa is gomb, amit jatekban nem tudok allitani, viszont meccskozbe az egyikkel megallitja a jatekot a masikkal leviszi a kapust, es nem tudom kiszedni, kapus nélkül meg nem igazan jo jatszani :) -
#459 http://www.hockeydownloads.com/forums/downloads.php?do=file&id=518 -
#458 Cső! Nincs magyar válogatott patch a játékhoz? Mint pl fifa,nfl stb.. -
#457 mér kéne emelkednie.van egy NHL-es szabály, miszerint 50,3 millió $.szerintem ez van a játékban is. -
#456 sziasztok. azt jrja az upgrade-nél, hogy ha emele,m a csillagokat akkor a fizetési sapka is emelkedik. hát lóaszrt se. marad 50millán, nem tudjátok hogy kell a sapkát emelni? az müxik benne, hogy x év után a játékos kikerül a sapka alól? ty
-
dani1992 #455 Hello!
Jelentkezzetek NHL 08 bajnokságra az oldalamon!!!
www.nhl08fans.mlap.hu -
#454 megtöltötted a fizetési sapkát.adj el néhány magas fizetésű játékost. -
Game Hunter #453 Hello!
Ezt ismerem! Azert kossz jbal! -
jui #452 Your team is currently not solary cop compliant,ez mit jelent? -
#451 van még a http://www.sportsgamer.com/forums/downloads.php is -
Game Hunter #450 Ennyit en is tudok! Nem ez a problema. Azt irja, hogy "You do not have permission to download files" Nem tudom mikor lesz jogosultsagom a letolteshez!? A NHL Depot-ot nem volt ilyen problema. -
#449 belépsz.rámész arra amit le akarsz tölteni és megnyomod a download gombot -
Game Hunter #448 BvH Roster for NHL08 Version 11 -
Game Hunter #447 Innenhogy lehet letolteni? Mar regisztem! -
Game Hunter #446 NHL 08-hoz van realistic gameplay? thx -
Game Hunter #445 Megvan! ITT! -
Game Hunter #444 Honnan lehet leszedni az NHL 2004 v1.04 Patch-et? -
#443 hát nem.a 204 sokkal jobb -
Game Hunter #442 Annyira nem fontos!) Ugy sem valami nagy szam az NHL 08! -
#441 nekem sehogy.én nem szoktam így egyenként betenni dolgokat.
de ez az easportsos játékok hibája, hogy lefagynak,exe hibával kilépnek.nem tudok mit mondani.esetleg centerice.hu fórumában is tedd fel a kérdést -
Game Hunter #440 Beteszi a NHL08\gamedata\ players.viv, de katt a create player-ra es kilep! Nem tudom, hogy neked hogy ment!?
-
Game Hunter #439 Jo reggelt!
Nekem nem megy! A skates.fsh, sticks.fsh, Sticks and Skates V3 installation.bat, BHimport08.bat, ImpBIG.exe file-kat beraktam a NHL 08 konyvtaraba lefuttattam, ki is irta hogy minden ok, de a CREATE Player-nel exe hibaval kilep. Biztos, hogy rosszul csinalok valamit, mert mennie kellene. -
#438 nekem ment.de ezekkel a kiegészítőkkel az a baj, hogy veszélyeztetik a játék stabilitását.esetleg a videokártya nem bírja a magas felbontású grafikai cuccokat.
BHimportot lefuttattad? -
Game Hunter #437 Azt tudtam! Csak hogy exe hibaval kilep. Lehet, hogy a rosterekkel nem megy egyutt!? Azert kossz jbal!) -
#436 annyi hogy az fsh fájlokat bemásolod az nhl mappájába és elindítod a hozzájuk tartozó .bat fájlt. -
Game Hunter #435 Hello!
Ezthogy kell beletenni a jatekba? thx -
#434 Nekem 800X600, és 1024X768 a két választási lehetőség.
Frissítem a driver-t, hátha.
Köszi. -
#433 a beállításoknál próbáltad már? ha csak ezt engedi legnagyobbra, akkor a videokártyádnál van a probléma.pl frissités. (nekem ez segített) -
#432 nekem enegdi 1600x1200-asra
-
#431 Nincs vmi okosság, hogy magasabbra lehessen állítani a felbontást, mint 1024X768? -
#430 én azzal nyertem meccseket egy ideig simán 3-4 gólal, utána meg egy ideig mindig elbasztam, azóta csak szenvedek:S -
#429 Ontimer. Oldalt lemesz bead s gol.