NHL 08
Oldal 1 / 11Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali!
A 08-ban hogy tudok játékosokat igazolni?
A 08-ban hogy tudok játékosokat igazolni?
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
szevasztok !azt szeretném kérdezni/kérni hogy valakinek nincs e meg a játék no cd crackje?és akinek megvan azt arra kérem hogy tegye fel nekem valahova ha volna olyan rendes azt nagyon szépen megköszöném😄 segitséget elöre is köszönöm
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
A játékhoz csináltak magyarosítást???ÉS ha igen hol találom meg!!!
Sziasztok
ezt találtam de nem értek HANS-ul
valami EBEL es és NHL 08-as de hogy mi azt a csekély német nyelvtudásom miatt nem tudom felfogni:
http://www.playerworlds.de/forum/downloads.php?do=cat&id=91http://www.playerworlds.de/forum/downloads.php?do=cat&id=91
ezt találtam de nem értek HANS-ul
valami EBEL es és NHL 08-as de hogy mi azt a csekély német nyelvtudásom miatt nem tudom felfogni:
http://www.playerworlds.de/forum/downloads.php?do=cat&id=91http://www.playerworlds.de/forum/downloads.php?do=cat&id=91
Hali!
Hogy lehet elmenteni,hogy ne legyen les és túlütés,és a custom joystick beállítást.Meccs elején beállítom utána ha kilépek az nhl-bõl és újra vissza elfelejti.( újra van les,túlütés,a joystick meg hybrid módban van).
Továbbá az IIHF Project 08-ban az ice módba csak a falat mutatja ha a kapumnál van a korong.
Aki tud segítsen.
Köszi
Hogy lehet elmenteni,hogy ne legyen les és túlütés,és a custom joystick beállítást.Meccs elején beállítom utána ha kilépek az nhl-bõl és újra vissza elfelejti.( újra van les,túlütés,a joystick meg hybrid módban van).
Továbbá az IIHF Project 08-ban az ice módba csak a falat mutatja ha a kapumnál van a korong.
Aki tud segítsen.
Köszi
Letöltötem az IIHF Project-et de nem engedte feltelepiteni magát mert kb 75%-nál mindig lefagyot, de most számomra nem is ez a lényeg 😊. Láttam hogy van a mod-ban egy olyan hogy: custom joypad mode, ez mi? Most már minden joypad és gamepad normálisan fog müködni a játék menûjében (nem fog magától felfele lépkedni)?
http://avp2010.b13.hu/
Nálam úgy 10 percig tartott, és 900MB-al nagyobb lett az NHL08-as mappa.
És hány perc volt még feltelepítette a gép?
Nekem a PNHL08-at kb 2 óra alatt tette fel és az csak 260 mb-s volt (ha jól emlékszek)
Nekem a PNHL08-at kb 2 óra alatt tette fel és az csak 260 mb-s volt (ha jól emlékszek)
Hellosztok!
AZ miért van,hogy a kommentátor rossz neveket mond az NHL 08-ban?
Majdnem mindegyik csapatnak rossz neveket ad(csak a csapatnév a jó)a játékosé nem...
Miért lehet ez?
AZ miért van,hogy a kommentátor rossz neveket mond az NHL 08-ban?
Majdnem mindegyik csapatnak rossz neveket ad(csak a csapatnév a jó)a játékosé nem...
Miért lehet ez?
Második lelkesedésbõl:sajnos azért látszik, hogy béta. Az AHL szenvedte ezt meg, no meg az arcok sem minden magyarnál olyan, mint valójában. Viszont, így is csúcs ez a ráncfelvarrás. 😊
hockeydownloads.com
-ingyenes regisztráció, a többi meg érthetõ-
-ingyenes regisztráció, a többi meg érthetõ-
Szevasztok!
Na, feltettem egy 628MB-os patch-cset. IIHF Project 08 beta a neve. Használja valaki rajtam kívül ezt a pár napja megjelent dolgot? Nagyon sok újat rak bele + reálisabb gameplay ini-t, más stadionokat...stb...
Én az elõbb a luxemburgi csarnokban, aminek a jege a csíkszeredaié(!) (Borsec, OTP, stb...) játszottam a magyar(!!!) válogatottal a Szerbek ellen. Jók az arcok is. Palkovicsékat meg lehet ismerni. 😊))
Na, feltettem egy 628MB-os patch-cset. IIHF Project 08 beta a neve. Használja valaki rajtam kívül ezt a pár napja megjelent dolgot? Nagyon sok újat rak bele + reálisabb gameplay ini-t, más stadionokat...stb...
Én az elõbb a luxemburgi csarnokban, aminek a jege a csíkszeredaié(!) (Borsec, OTP, stb...) játszottam a magyar(!!!) válogatottal a Szerbek ellen. Jók az arcok is. Palkovicsékat meg lehet ismerni. 😊))
Sziasztok
Rendezünk egy kis bajnokságot és keresünk csapatokat hozzá.
Maximum 13 fõ jelentkezését várjuk, ugyanis 16 emberrel indul a bajnokság.
Aki úgy érzi nem tud nagyon jól játszani az is bátran jelentkezhet.
Jelentkezni msn-en lehet:
[email protected]
Rendezünk egy kis bajnokságot és keresünk csapatokat hozzá.
Maximum 13 fõ jelentkezését várjuk, ugyanis 16 emberrel indul a bajnokság.
Aki úgy érzi nem tud nagyon jól játszani az is bátran jelentkezhet.
Jelentkezni msn-en lehet:
[email protected]
Hello!
Youtube-on láttam,hogy van olyan mod a játékhoz ami az osztrák ligát(EBEL)
rakja be!Na én ezt nem találom sehol és megköszönném ha valaki tudna egy linket adni!
Elöre is köszönöm
Youtube-on láttam,hogy van olyan mod a játékhoz ami az osztrák ligát(EBEL)
rakja be!Na én ezt nem találom sehol és megköszönném ha valaki tudna egy linket adni!
Elöre is köszönöm
Hi all!
A patch nem telepítõdi fel a gépemre, kb a felénél megszakad az instalálás. Ez azért ven mert másolt a gémem?
Az én gamepadom nem analogos és gondolom ezért zavarja be a menût (folyton, magától felfele lépked és nem lehet leállítani). Mincs valami mod vagy módszerv a hiba javítására???
A patch nem telepítõdi fel a gépemre, kb a felénél megszakad az instalálás. Ez azért ven mert másolt a gémem?
Az én gamepadom nem analogos és gondolom ezért zavarja be a menût (folyton, magától felfele lépked és nem lehet leállítani). Mincs valami mod vagy módszerv a hiba javítására???
Super patch ELH pro NHL 08 Download
Olyat azért nem mondok mert az nem lenne igaz. Kapussal csak akkor lehetne gólt lõni ha az ellenfél lehozza a kapusát,de ilyenben viszont nincs részem.
Ha megnézted a képeket akkor láthattad,hogy a kapusom nem lõtt gólt.
Arról meg nem én tehetek,hogy nem tudsz/tudtok ennyi gólt lõni.Az már nem az én problémám.
Az életben is játszol vagy csak gépen?
Ha megnézted a képeket akkor láthattad,hogy a kapusom nem lõtt gólt.
Arról meg nem én tehetek,hogy nem tudsz/tudtok ennyi gólt lõni.Az már nem az én problémám.
Az életben is játszol vagy csak gépen?
Sürgõsen szerezz jo netet... erre kiváncsi lennék élesbe... s pirosposgásra elfenekelni egy hokiütõvel 😄
Johogy nemmondod hogy már kapussal is lõsz gólokat
Johogy nemmondod hogy már kapussal is lõsz gólokat
Intel PIII 2x933Mhz (dualproci), 512 RIMM memória, 256 Ati 9550 videókártya, stb stb, és még nem volt gondom se játékkal (2006osokkal együtt), se más progival... erős kis munkaállomás:)
Erre céloztam én is.Köszönöm szépen.
Sajnos még nem. A netem sebessége miatt még meg sem próbáltam. De sort kerítek arra is. Tisztában vagyok vele, hogy nem olyan mint a gép ellen, a kérdésed is erre irányult, de ha ott lõttem 65 gólt akkor itt se lehet problémám a góllövéssel.
Végre valaki.Egyébként már kezdtem kételkedni magamban és megnéztem a beéllításokat.Azt tudtam,hogy nincs legyengítve semmi sem de kiváncsi voltam változik-e valami vagy sem.De nem azon múlik.Nem tudtam olyanra állítani,hogy ne tudjak ugyanúgy gólt lõni ahogyan most.Szóval nem az én gépemben van a hiba...
De amit korábban elhintettem a kapusomról arra itt a bizonyíték:
Feltöltöm a legeredményesebb játékosomat is.Nem játszottam rá hanem õ a center az elsõ sorban és a taktikám miatt a centerek szerzik a legtöbb pontot,de az elsõ soros többet van jégen egy picivel a speciális sorok miatt.
De amit korábban elhintettem a kapusomról arra itt a bizonyíték:
Feltöltöm a legeredményesebb játékosomat is.Nem játszottam rá hanem õ a center az elsõ sorban és a taktikám miatt a centerek szerzik a legtöbb pontot,de az elsõ soros többet van jégen egy picivel a speciális sorok miatt.
Én csak egy gólodra lennék kíváncsi videón. Egyébként én elhiszem, mert elég amatõr vagyok, mégis sikerült egyszer 20 gólt lõnöm legnehezebb szinten.
Nincs legyengítve semmi sem! Amióta vannak EA Sports NHL játékok azóta midnen évben rengeteget játszottam az éppen aktuális kiadással. Tapasztalat az egész semmi más. Megtaláltam a kis kaput,hogyan lehet könnyen gólokat lõni. Ennyi az egész. Biztos volt már neked is olyan,hogy egymás után két támadásodból is gólt lõnöd. Nekem ezt sikerült állandósítanom.
De egy e-mail cím az egész és átküldöm a mentésemet és akkor láthatod,hogy nem kamu.
De egy e-mail cím az egész és átküldöm a mentésemet és akkor láthatod,hogy nem kamu.
Valoba hihetetlen eleg sokat jatszodtam en is vele igaz on-line bajnoksagba a legtobbjet de enyit golt egy merkozes alatt...
Trade players
A csapatstatisztikánál a lõtt gólok adatom kétszer fordult át nullába. 1028 gól után lenullázódik. Az átlagom 30 gól/meccs felett volt.
Ez a két 60 feletti a legjobbam.Lõttem 50 felett is de az átlag az 30-40 között van.
Az NHL07-ben 41 volt a rekord de ott máshogy lõttem a gólokat.Ott srégen mentem rá a kapura vagy egészen oldalról és ez több idõt vett el.
Ez a két 60 feletti a legjobbam.Lõttem 50 felett is de az átlag az 30-40 között van.
Az NHL07-ben 41 volt a rekord de ott máshogy lõttem a gólokat.Ott srégen mentem rá a kapura vagy egészen oldalról és ez több idõt vett el.
Biztos.
Ennyibe kerül egy gól:Center elhozza a bulit,egyenesen a kapu felé mész sprintben,ezzel lehagyod a védõt,és csukló lövés a lepkés oldalra közepes magasságban.Ennyi az egész.Ezt lehet variálni azzal,hogy kiteszi valamelyik szélsõnek vagy hátvédnek attól függõen,hogy mennyi sprint van még benne.
Nem kamu.Ha edsz egy email címet akkor elküldöm a mentésemet és akkor megnézheted a statisztikát.
Üdv! Érdekelne,hogy más milyen arányban szokott nyerni a legnehezebb szinten.Én ilyen módban 5 perces harmadokkal játszom és elég unalmas egy idõ után.Elég annyit említenem,hogy a kapusom is összeszorgoskodta passzokból a 100 pontot.
Ezek az eddigi legjobb eredményeim.
Ezek az eddigi legjobb eredményeim.
HI
Nem tudok multiplayer játékot generálni, az okot is tudom, a routerem, csak a megoldást nem. Ha találkozott valaki a problémával, és tudja a megoldást, nagyon hálá lenék, ha segítene. Köszönöm.
Nem tudok multiplayer játékot generálni, az okot is tudom, a routerem, csak a megoldást nem. Ha találkozott valaki a problémával, és tudja a megoldást, nagyon hálá lenék, ha segítene. Köszönöm.
nem tudok jatekos transferalni ki van irva hogy trade block
valki megoldast??
valki megoldast??
Az EA Sports által kiadott javítás új mezeket rak a játékba, melyet úgy tudtok megnyitni, hogy beütitek a következõ kódot: h3oyxpwksf8ibcgt. (A kódot az EA Extras/RBK Edge menüpont alatt használhatjátok.)
Na de ezt hol találom meg ?
Na de ezt hol találom meg ?
Üdv ebben már nem lehet a játékosoknál ütõt meg cipõt és ilyesmit változtatni?😊 mert ha jól emlékszem a 06 lehetet
nah még azt szeretném kérdezni hogy az ellenséget csak úgy lehet "bántani" (xD) hogy shifttel belefutok? vagy van erre más gomb is?
meg mit kell csinálni ahoz hoy bunyó legyen? mert nekem még egyszer se volt :/
meg mit kell csinálni ahoz hoy bunyó legyen? mert nekem még egyszer se volt :/
jobbra van a legmagasabb ugye 😄?
hi mindenki!
valaki eltudná mondani hogy optionst hogy állítsam be ahhoz hogy nagyobb legyen az esély a bunyóra xD?
valaki eltudná mondani hogy optionst hogy állítsam be ahhoz hogy nagyobb legyen az esély a bunyóra xD?
Oldal 1 / 11Következő →