321
-nal vagy anélkül?
-
#78 te még élsz?anyád helyébe én bedoblak a Dunába -
#77 te maradj is inkább annál, legalább nem szaporodsz, zsebrambó. -
#76 hát aki megteheti hogy verje a farkát,az ki is használja,ugye farkatlankám? -
#75 kurva kemény vagy te pubibá:}
ne osszad má itt az észt 7-is fejjel:SDF:ASDD:Adasda -
#74 mellesleg muszáj pontos j, parasztkám.
menj és verd a farkad megint anyád egyik csipkés fehérnemüjére ahogy szoktad. Na pá.
csodálom, hogy volt annyi IQd, hogy megtaláltad az sg-n a regisztráciogombot... -
#73 nem te vagyok -
#72 azért hogy anyukád lefeküdjön egy 14 évessel....jujj ezt nem lett volna szabad elmondanom,most biztos csalódtál benne....és hogy még le is szopott,jááááj -
#71 inkább menj ki és ujságold anyádnak hogy megvertél egy félhonapos kutyát, jo? -.- -
#70 ez így szólna helyesen parasztkám: muszály bunkónak lenned?!
de aki paraszt az paraszt,amúgy esik az eső,kinnt ne hagyd a kapát az udvaron,mert megeszi a rozsda -
#69 fudekemény vagy már 13 éves fejjel, azta tudod is ki a kemény:}} -
kretyás #68 14 éves fejjel csak tudod -
#67 tomika most keménykedik:) -
#66 muszáj-e bunkonak is lenned?! -
csukaviv #65 Hát, én azt mondom, mindenki arra veri el apénzét, amire akarja! Ettől függetlenül egyet értek, abszolút! -
#64 igen azvagy-.- -
#63 szentem szilikon,de csak mértékkel,de viszont akinek természetesen jó a melle,az szebb:) -
#62 -
csukaviv #61 A leányzó meg asszem nyuszis csajnak készül...hát asszem ezzel a tehetséggel van realitása!:P -
kretyás #60 azigen DF:ASDF:SDF::DS -
#59 akkor az kicsi is marad aggszűzkém -
kretyás #58 szeressük a szilikonyos néniket babuval :}}} -
#57 te igen haver... -
#56 egyszerüen láma vagy topiknyitási kényszer -
csukaviv #55 na, azt vágom, de itt a link... nagyon rendben van lipstick.uw.huVideó -
#54 aham. Ennek az uj Axe-nak a reklámjába sütötték el. Egyszer láttam sajna a reklámot de veszett nagy poén :D -
csukaviv #53 te vágod egyébként mi ez a boom chicka waaaah waaah? -
#52 Amugy ez a kis mellem van-ezabajom-azabajom, ezt annyira nem értettem sohasem. Mindig van valaki, akinek bejön. Kivétel nélkül.
Ugyis van valaki, aki nálad is szerencsétlenebb. Mindenkit lehet überelni. Még engem is, pedig ritka hülye teremtés vagyok :D -
#51 sebaj. nekem több marad. -
csukaviv #50 Dinnye és Metzker Viki! Én erre szavaznék! éskész:) -
#49 hajaj. nagy, kerek, és finom :D
(jol jönne már egy körte a házhoz:C)
(egy honap hosszu idö xD) -
csukaviv #48 barátom, a körte azért még odébb van, a dinnye viszont édes mint a méz?;)
-
#47 nyáron mindkettö érjen! -
csukaviv #46 Hát, ebben abszolút igazad van. De azt is tudni kell, hogy mikor van a dinnye és mikor a körte szezon!;) -
#45 azért még mindig inkább a természetes. gondolj bele, megfogod a mellét és érzed ahogy cuppog a kezedben a sok müfos... X_X
hát nekem inkább maradjon a természetes. Mellesleg az emberek különbözöek. Valakinek a dinnye, valakinek a körte :) -
csukaviv #44 nem mondom én, hogy rossz a kicsi, de azért te sem szűkölnél, ha úgy néznél ki mint a Viki!:) -
#43 -
#42 kicsi a mellem mégsem tetetnék egy mű vackot bele... -
csukaviv #41 és a boom chicka őrület? sztem az előző is nagy volt, az éttermes:) -
csukaviv #40 Érdekes én csak a csajt látom a filmen!:D:D -
#39 rákot okoz