Kihagyják az LHC tesztüzemét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Illetve ha erre hivatkozunk, akkor azzal pont roliikának adnánk igazat.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Az óránként 12000km! Milyen repülõgép az amelyik a levegõben ekkora terhelést kibír? Semilyen.
Visszatérve az LHC-hoz meg a Higgs-bozonhoz: miért lesz tõle jobb nekünk? Hmmm... Szerintetek Maxwellt is megkérdezték, hogy az egyenleteinek milyen haszna lesz a napi életben?
(Nem lehetne valahogy petíciót indítani az SG-n ezügyben?)
Jó, hogy elismered, hogy urban legend, de vajon a pilótás sztori mennyivel jobban bizonyított, mint a Teslás?
"vannak videók, hogy lebegtet bármilyen tárgyat...fizikusok szerint...én nem vagyok az... ez nem meglepõ, mert kellõen nagy energiábal bármi lebegtethetõ"
A Hutchinsonos ködrõl van videód?
A lebegtetéssel kapcsolatban: Éppen ez a lényeg! A fizikusok által képtelennek tartott kisérleteit nem tudja szabadon reprodukálni, amit meg mégis, az hagyományos fizikával magyarázható.
Adams mar megadta a valaszt:
It sounded as if a hundred thousand people had said "wop" at the same time.
😄
Together we'll fly someday...
A pilóta be volt lõve.
"a hajó vontatmánya eltût de a kötél feszes maradt"
Ez meg nem is teleportáció, hanem csak a láthatatlanná válás tipikus esete. Hiszen ha feszes maradt a kötél akkor még mindig ott volt a cucc ami feszesen tartotta. 😄
"a radarokon a repülõ úgy tûnt mintha cikkcakkban repülne"
Lehet, hogy mondjuk cikkcakkban repült?
"de vannak hangfelvételek is, aazokat nme leet semmibevenni"
Hangfelvételek a teleportálásról? És mi van rajtuk "zsupsz" vagy inkább "paff"?
Nem értem egy hangfelvétellel hogyan lehetne bizonyítani a teleportálást...
Ráadásul ha az autókat az az 5% alkohol hajtja, akkor minek teszünk bele benzint? És különben is mi értelme a gagyi vizes autónak? Hiszen ezek szerint már most is 200%-os hatásfokkal mûködnek a benzinégésû motorok.
Én ugyan még nem tanultam q-mechanikát, de ez volt már funkcionálanalízisból 😊
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
De ennek ellenére reklámozod. Te vagy az a típus, aki szorgalmas erõsítõ munkája nélkül az urban legend mûfaja kihalna: fogalmad sincs, mi a tény, mi a képzelet és mi az átverés, és hogy is kéne különbséget tenni közöttük. Kicsit olyan vagy, mint a Brian életében a faszi, aki követett már pár Megváltót. De az biztos, hogy vakhitû lelkesedés ilyen fokú képessége magadra is káros: valahol, valamikor nagyon át fognak verni.
Az élõlények szöveteinek bizony magasabb az energiaszintje, mert komoly struktúrát hordoznak, funkciókat kell ellátniuk. Egyszerû molekulákból, puszta szénbõl és vízbõl nem lehet egy élõ szervezetet felépíteni. A növények is sokat kínlódnak, hogy ezt elérjék, ezért van sok szép zöld levelük, hogy kihasználják azt a forró lámpást az égen.
Tudod a szénhidrogén érdekes módon onnan kapta a nevét, hogy csak szénbõl és hidrogénbõl áll.
Mielõtt megdöntenéd a fizika és a kémia alapjait legalább az elemi ismereteid legyenek már rendben...
Mivan? Mert növény volt azért magasabb az energiaszintje? LOL
Az OK, hogy jó a hatásfoka, de ha egy villanymotorral csináltatnád ugyanezt, és megnéznéd, hogy mennyi energiát használt fel, akkor sem kapnál valami nagy értéket.
Még jó hogy mozognak az atomok. Kicsit fáznánk, ha nem mozognának 😊 Bár akkor a tökéletes kristály állapotban nem biztos, hogy éreznénk bármit is 😊
Az tényleg elég jó dolog, hogy van hõmérsékleti sugárzás, ezt én sem látom, hogy mi akadályoz meg abban, hogy egy csak termikus energiával rendelkezõ rendszerbõl (és csak egy hõtartály van!) miért ne lehetne munkát kiszedni?