118
Hogy tervezed az ideit és milyen volt a tavalyi?
  • HUNtalicska93
    hát az én átlagom a suliban jónak számít,uyganis az osztályban a fiúk közt nekem van a 3. legjobb átlagom 11 fiú közül,úgy hogy 3 igazgatóim van...kurva szar suli amúgy
  • tigeroo
    hm
  • Rockynhooo
    hát érted... ez sok mindentől függ... nem mind1 milyen kemény suliba jársz, meg milyen szintű ott az oktatás stb stb
  • Csaba007
    16 éves kortól én úgy tudom!! én 15 vagyok és a diákmelónál mondták hogy 16 év alatt nem dolgozhatok!
  • dienesoft
    15 éves kortól (ha jól emlékszem) lehet diákmunkát vállalni ("csomagold ezt, vidd ide azt, öntözd meg ezt" típusú munkákat). Én még gondolkodom rajta, végül is korom miatt már mehetnék, de gondolkodom, megéri-e.
  • gyuri12
    hi! hány éves kortól lehet nyáron dolgozni?:) és miket? kösz
  • LES FORZA INTER
    már csak 1 kérdés "nagy emberekhez" így 7-8adik környékén hogy lehet 3,4es átlagot csinálni? Egész általánosba nem tanultam itthon, minden házit óra előtt, vagy óra elején csináltam meg és 4,5 körül voltam. Waz általánosba nem kell tanulni. középsuliba már jobbnak számít ez az átlag, deott se jó. IQban is visszaesés van?
  • F1re
    de haggyuk nem akarok vitatkozni ien fassagokon nem ez a tema :D
  • F1re
    te erted felre :D mert ez "úgy értettem,hogy ha már 13 évesen ittam aaakoholt,akkor 14 évesen igazán lehet csajom:)" ez a 2 dolog meg mindig nem fug ossze :D az hogy csajozol meg az hogy alkoholt iszol :D
  • HUNtalicska93
    félre érted XD
    úgy értettem,hogy ha már 13 évesen ittam aaakoholt,akkor 14 évesen igazán lehet csajom:)

#61: én 7.es vok,de 8.-os lennék mer késtem,amúgy meg az előző évekhez képest ez a 3,5 egész pofás,de jövőre belehúzok,legalább egy 4,0-re fel akarok javulni.
  • F1re
    sztem nem csak akarja, okos gyereknek tunik
  • [HUN]FaTaL
    ez nem egészen így van 8.-ban nekem is 3,5 volt az átlagom, középsuliban végig 3,5 volt szintén, érettségin 4,2 :D
  • [HUN]FaTaL
    az üveget akarja kefélni biztos
  • F1re
    "én 13 évesen ittam meg első üveg bacardi lime-omat,és 14 évesen nem lehet csajom??" 2nek mi koze 1mashoz ? XDDD vagy nalad az a csajozas ha bacardi-t iszogatsz ?
  • Herr Lehrer
    na meg vmit dolgozni is kéne de csak annyit nehogy megártson :D
  • Herr Lehrer
    pia pina pipa
    ennyi :)
  • Hajnalcat
    Junkies : Szép új világ

Hálni jár belém a lét
    Már csak takaréklángon ég
    Tudom már rég, hogy
    Átvernek, fegyvernek
    Látszó tárgyakkal terelnek
    Amerre mennek

Ezer sebből vérzek el
    Meghalok, nem érdekel
    Úgysem érek el
    Semmit, mert nem kérek
    Abból a szellemi drogból
    Mit nyomnak belétek

Ref.:
    Szállj csak el
    Merülj alá, ha kell
    Többé nem fáj, vár rád egy
    Szép új világ

Átformál téged
    Saját képére, így hat rád
    Vár egy
    Szép új világ, szép új világ

Legyél még hülyébb és élj
    Ne érezz, ne kérdezz, ne félj
    Ha meg sem próbálod
    Jobb, hogyha nem látod
    Mi lett volna, hogyha megváltod
    Minden álmod

Ha már minden összedőlt
    Kívánj boldogabb jövőt
    Van még időd, hogy
    Átgondold újra
    Miért léptél rá akkor régen
    Erre az útra
  • Kaplan
    Sajnos nekem is annyi lesz a mostani és számomra ez egy nagy kudarc.. Nem rossz... Hát nézőpont kérdése. 14 évesen hanyadikos lehetsz? 7-8? Majd 11.-ben ez a 3,5 egyszer egy bukással is fog párosulni. Ezért fekszek rá mindennél jobban jővőévben a tanulásra..
  • HUNtalicska93
    am meg én azért tanulok is,mert naon úgy néz ki,hogy évvégi átlagom 3,4 vagy 3,5 lesz ami azért nem rossz,ha azt nézzük:)
  • HUNtalicska93
    egyszer nem voltam még discoba,mi a haverokkal rendezünk bulikat,házibulikat.
  • Csacsi
    Én pont ezért nem engendék be egy 18 év alatti egy discoba sem.
  • Kaplan
    Hát igen, érdekes ami ebben a világban folyik. 15-16 évesen már szanaszéjjel dugatják magukat, piálnak, füves cigit szívnak stb. 16 évesen én sem vagyok teljesen tiszta, de azért én nem siettetem ennyire a dolgokat és nem vagyok ennyire szétszórt..
  • HUNtalicska93
    am a drogot azt én is megvetem,még a füves cigit is,soha az életbe ki nem próbálnám,komolyan
  • OrioN the S
    az mindíg van :)
  • Rockynhooo
    arra gondoltam hogy még anno mikor 14 évesek voltunk akkor nem ittunk még cigizni meg még főleg nem... sőt még nem is jártunk el partyba! manapság meg rengeteg 14 éves cigizik , meg sok hétvégén elmegy széthullani partyba szvsz
  • Atkamon
    Azért nem mindenki... én is 14 vagyok, és a #38-ban leirtakat nem űzöm és nem is tervezem... És az meg kurvára nem szégyen ha szűz vagy annyi idősen... jézusom...
  • Atkamon
    Tavaly sokat voltam itthon, de én azt imádom... Most meg Júni 26-tól Júli 29-ig Írországba megyek!!:P És kurva jó lesz:P már nagyon várom
  • gnar killer
    tavaly lógattam a lábam, idén dolgozok
  • LES FORZA INTER
    jah és a témához: jó annak aki tervezgeti, és nem tervezik a nyarát.
    ha minden jól megy jún. végére vizsgaidőszak letudva, július nyári gyakorlat, és nyár kaputt gehen.
  • LES FORZA INTER
    öregszünk emberek.
    drogot mindenkinek!!!
  • Rockynhooo
    durva h változnak a fiatalok... jó én is csak 17 vok... de a mi korosztályunk sem csinált még ilyeneket 14évesen :| fura sztem
  • NeverwinterKING
    a zözi az jó.:P
  • zoolee
    Nekünk csak 2 nap...ami norm tanítás...
  • Barney Tech
    Az rendben van ,hogy csaj.
    De már pia? Következő mi lessz? Füves cigi? Drog? Vandálkodás?
  • Axl Rose
    Ja, aztán már 20 évesen unja a szexet, megy és belőve felköti magát.

Nesze Neked szép új világ és megváltó ifjúság
  • Barney Tech
    Ez van.....
  • I.C.ram
    Ezt a sok kis trógert.... 14 évesen már a hányásában fetreng, 10 évesen már szénné dugták. Gratula. Szép új világ.
  • Barney Tech
    14 évesen,lool
  • Rockynhooo
    jah .... változik a világ úgyláccik xD
  • Antrax #39
    "szégyen aki 15-16 évesen szűz még"

érdekes világkép...