Nyári szünet, Vakáció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Your suffers will be legendary even in hell!
Hálni jár belém a lét
Már csak takaréklángon ég
Tudom már rég, hogy
Átvernek, fegyvernek
Látszó tárgyakkal terelnek
Amerre mennek
Ezer sebbõl vérzek el
Meghalok, nem érdekel
Úgysem érek el
Semmit, mert nem kérek
Abból a szellemi drogból
Mit nyomnak belétek
Ref.:
Szállj csak el
Merülj alá, ha kell
Többé nem fáj, vár rád egy
Szép új világ
Átformál téged
Saját képére, így hat rád
Vár egy
Szép új világ, szép új világ
Legyél még hülyébb és élj
Ne érezz, ne kérdezz, ne félj
Ha meg sem próbálod
Jobb, hogyha nem látod
Mi lett volna, hogyha megváltod
Minden álmod
Ha már minden összedõlt
Kívánj boldogabb jövõt
Van még idõd, hogy
Átgondold újra
Miért léptél rá akkor régen
Erre az útra
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
ha minden jól megy jún. végére vizsgaidõszak letudva, július nyári gyakorlat, és nyár kaputt gehen.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
drogot mindenkinek!!!
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nesze Neked szép új világ és megváltó ifjúság <#taps>#taps>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
érdekes világkép...
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
7 days
184 hours
11087 minutes
665238 seconds
7 days, 16 hours, 45 minutes and 3 seconds
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
amugy meg jó lenne sokmindent csinálni. Meló se ártana, de mennék már lefele Balatonra vagy vmi vízpartra, hogy egy jó hideg sört igyak meg a balaton közepén egy matracon fekve 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
http://goo.gl/gd6Zi5
gyerünk a topikodba dumálni a hátralévõ iskolai szopásról -.-
ReaL MaDRid x siempre
mindig egybe olvasom:
Legújabb témák
06.07. Nyári szünet, Vakáció
06.07. Teknõsök
Nyári szünet, Vakáció, Teknõsök 😄DD
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
nyár meg majd alakul...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
név: HUNtalicska93
nm
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Utánna nem sok , de strand meg ilyenek, utánna nyárközepén és végén még 1 gokarttábor..
Jujj..
A tavalyi??
Pff..
Akkor is elsõ héten elmentem gokart táborba leg jobb haveromal, ott összevesztünk mert a buzee ja nem hagyta abba a medencébõl való fröcskölést, és meg mondtam beleb@szom a telóját a medencébe, ha nem haggya abba...Meg is tettem..
Ekkor 3 hétig nó duma, mejd felhívott, hogy izé, bocs, hogy buzee volt, oks, én is bocs, gyere át kiperkálom a telójavítás árát...Megtettem...
Utánna megint minden normális volt...
Csak ott volt a gond mikor jütt a suli.^^
idén sem megyek nyaralni,mert dolgozni fogok,de ez már így kicsivel jobb lesz.
a maradék idõt próbálom pihenéssel és szórakozással eltölteni majd,a lényeg h nyár végére lesz zsém,és legalább nem tétlenkedtem a nyáron.
szabadidõm meg mindig lesz,nem az lesz,h hazaérek 7-kor azt 9-kor már fekszek le,mert 5-kor kelni kell -.-
ReaL MaDRid x siempre