Nyári szünet, Vakáció

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem nem csak akarja, okos gyereknek tunik
[HUN]FaTaL
ez nem egészen így van 8.-ban nekem is 3,5 volt az átlagom, középsuliban végig 3,5 volt szintén, érettségin 4,2 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
az üveget akarja kefélni biztos <#idiota><#idiota>

"én 13 évesen ittam meg elsõ üveg bacardi lime-omat,és 14 évesen nem lehet csajom??" 2nek mi koze 1mashoz ? XDDD vagy nalad az a csajozas ha bacardi-t iszogatsz ?
Herr Lehrer
na meg vmit dolgozni is kéne de csak annyit nehogy megártson 😄

Your suffers will be legendary even in hell!

Herr Lehrer
pia pina pipa
ennyi 😊

Your suffers will be legendary even in hell!

Junkies : Szép új világ

Hálni jár belém a lét
Már csak takaréklángon ég
Tudom már rég, hogy
Átvernek, fegyvernek
Látszó tárgyakkal terelnek
Amerre mennek

Ezer sebbõl vérzek el
Meghalok, nem érdekel
Úgysem érek el
Semmit, mert nem kérek
Abból a szellemi drogból
Mit nyomnak belétek

Ref.:
Szállj csak el
Merülj alá, ha kell
Többé nem fáj, vár rád egy
Szép új világ

Átformál téged
Saját képére, így hat rád
Vár egy
Szép új világ, szép új világ

Legyél még hülyébb és élj
Ne érezz, ne kérdezz, ne félj
Ha meg sem próbálod
Jobb, hogyha nem látod
Mi lett volna, hogyha megváltod
Minden álmod

Ha már minden összedõlt
Kívánj boldogabb jövõt
Van még idõd, hogy
Átgondold újra
Miért léptél rá akkor régen
Erre az útra

Kaplan
Sajnos nekem is annyi lesz a mostani és számomra ez egy nagy kudarc.. Nem rossz... Hát nézõpont kérdése. 14 évesen hanyadikos lehetsz? 7-8? Majd 11.-ben ez a 3,5 egyszer egy bukással is fog párosulni. Ezért fekszek rá mindennél jobban jõvõévben a tanulásra..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

HUNtalicska93
am meg én azért tanulok is,mert naon úgy néz ki,hogy évvégi átlagom 3,4 vagy 3,5 lesz ami azért nem rossz,ha azt nézzük😊

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

HUNtalicska93
egyszer nem voltam még discoba,mi a haverokkal rendezünk bulikat,házibulikat.

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Csacsi
Én pont ezért nem engendék be egy 18 év alatti egy discoba sem.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kaplan
Hát igen, érdekes ami ebben a világban folyik. 15-16 évesen már szanaszéjjel dugatják magukat, piálnak, füves cigit szívnak stb. 16 évesen én sem vagyok teljesen tiszta, de azért én nem siettetem ennyire a dolgokat és nem vagyok ennyire szétszórt..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

HUNtalicska93
am a drogot azt én is megvetem,még a füves cigit is,soha az életbe ki nem próbálnám,komolyan

OrioN the S
az mindíg van 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Rockynhooo
arra gondoltam hogy még anno mikor 14 évesek voltunk akkor nem ittunk még cigizni meg még fõleg nem... sõt még nem is jártunk el partyba! manapság meg rengeteg 14 éves cigizik , meg sok hétvégén elmegy széthullani partyba szvsz

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Atkamon
Azért nem mindenki... én is 14 vagyok, és a #38-ban leirtakat nem ûzöm és nem is tervezem... És az meg kurvára nem szégyen ha szûz vagy annyi idõsen... jézusom...

Atkamon
Tavaly sokat voltam itthon, de én azt imádom... Most meg Júni 26-tól Júli 29-ig Írországba megyek!!😛 És kurva jó lesz😛 már nagyon várom

gnar killer
tavaly lógattam a lábam, idén dolgozok

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

LES FORZA INTER
jah és a témához: jó annak aki tervezgeti, és nem tervezik a nyarát.
ha minden jól megy jún. végére vizsgaidõszak letudva, július nyári gyakorlat, és nyár kaputt gehen.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

LES FORZA INTER
öregszünk emberek.
drogot mindenkinek!!!

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Rockynhooo
durva h változnak a fiatalok... jó én is csak 17 vok... de a mi korosztályunk sem csinált még ilyeneket 14évesen :| fura sztem

NeverwinterKING
a zözi az jó.😛

\"You are fucking crazy people!\"

Nekünk csak 2 nap...ami norm tanítás...

Barney Tech
Az rendben van ,hogy csaj.
De már pia? Következõ mi lessz? Füves cigi? Drog? Vandálkodás?

Ja, aztán már 20 évesen unja a szexet, megy és belõve felköti magát.

Nesze Neked szép új világ és megváltó ifjúság <#taps>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Barney Tech
Ez van.....<#bdead>

I.C.ram
Ezt a sok kis trógert.... 14 évesen már a hányásában fetreng, 10 évesen már szénné dugták. Gratula. Szép új világ.
Barney Tech
14 évesen,lool

Rockynhooo
jah .... változik a világ úgyláccik xD

"szégyen aki 15-16 évesen szûz még"

érdekes világkép...

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

HUNtalicska93
14 évesen nem lehet csaja vkinek??én 13 évesen ittam meg elsõ üveg bacardi lime-omat,és 14 évesen nem lehet csajom??manapság már az a szégyen aki 15-16 évesen szûz még,de nyugi,nyáron belehúzok én is<#law><#love11>

Mincsi
tropicarium 4ever -.-

Rush!

Már nincs sok hátra 😊

7 days
184 hours
11087 minutes
665238 seconds

7 days, 16 hours, 45 minutes and 3 seconds

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

ForzaInter
tõlem lehet, de minek neki😄DDD

Yo, Bitch!

Bandee1987
majd júni 20-21 után lesz nyár nekem, addig tanulok a szóbelire 😞
amugy meg jó lenne sokmindent csinálni. Meló se ártana, de mennék már lefele Balatonra vagy vmi vízpartra, hogy egy jó hideg sört igyak meg a balaton közepén egy matracon fekve 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Schwarz

Mi az a windows?

[HUN]FaTaL
tavalyi nagyon fasza volt, idei szar lesz mert csak júli 6án kezdõdik (fuckin vizsgaidõszak) :S

Nincs valakinek egy jó visszaszámlálója, amir honlapra is ki lehetne tenni? 😄

akkor sorry 😊 amugy nekem mar szunet van mult het ota 😄 ma volt az evzaronk XD 😛
passatgt
holnap töri tz, német tz, biosz doga

hunbasser
nekünk még 6 tanítási nap van,és holnap matekból dogát írunk -.-

gyerünk a topikodba dumálni a hátralévõ iskolai szopásról -.-

ReaL MaDRid x siempre

ColdFire
hmmm
mindig egybe olvasom:

Legújabb témák
06.07. Nyári szünet, Vakáció
06.07. Teknõsök

Nyári szünet, Vakáció, Teknõsök 😄DD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

fsgh
Nekem még a szünetig van 4 tanítási napom és ebben a négy napan: Angol szóbeli,Vers felmondás,Német dolgozat...-.- pff...

nyár meg majd alakul...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

NEOreg3
életkor: 14-18

név: HUNtalicska93

nm

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

14 evesen nem lehet csaja ? amugy meg honnan veszed hogy 14 eves ?
LPKENJI
nem lehet elég korán elkezdeni...
😛

ForzaInter
14 évesen?:t

Yo, Bitch!

báttyó02
😄DD
dettó

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Az idejit azzal, hogy elsõ héten elmegyek gokarttáborba 1 hétre.
Utánna nem sok , de strand meg ilyenek, utánna nyárközepén és végén még 1 gokarttábor..

Jujj..
A tavalyi??
Pff..
Akkor is elsõ héten elmentem gokart táborba leg jobb haveromal, ott összevesztünk mert a buzee ja nem hagyta abba a medencébõl való fröcskölést, és meg mondtam beleb@szom a telóját a medencébe, ha nem haggya abba...Meg is tettem..
Ekkor 3 hétig nó duma, mejd felhívott, hogy izé, bocs, hogy buzee volt, oks, én is bocs, gyere át kiperkálom a telójavítás árát...Megtettem...
Utánna megint minden normális volt...
Csak ott volt a gond mikor jütt a suli.^^

hunbasser
a tavalyi hát,nem volt túl sûrû,punnyadás,foci,meg számítógép volt szinte az egész nyaram,sehová sem mentünk nyaralni.

idén sem megyek nyaralni,mert dolgozni fogok,de ez már így kicsivel jobb lesz.

a maradék idõt próbálom pihenéssel és szórakozással eltölteni majd,a lényeg h nyár végére lesz zsém,és legalább nem tétlenkedtem a nyáron.

szabadidõm meg mindig lesz,nem az lesz,h hazaérek 7-kor azt 9-kor már fekszek le,mert 5-kor kelni kell -.-

ReaL MaDRid x siempre