118
Hogy tervezed az ideit és milyen volt a tavalyi?
-
#38 14 évesen nem lehet csaja vkinek??én 13 évesen ittam meg első üveg bacardi lime-omat,és 14 évesen nem lehet csajom??manapság már az a szégyen aki 15-16 évesen szűz még,de nyugi,nyáron belehúzok én is -
#37 tropicarium 4ever -.- -
Antrax #36 Már nincs sok hátra :)
7 days
184 hours
11087 minutes
665238 seconds
7 days, 16 hours, 45 minutes and 3 seconds -
#35 tőlem lehet, de minek neki:DDDD -
#34 majd júni 20-21 után lesz nyár nekem, addig tanulok a szóbelire :(
amugy meg jó lenne sokmindent csinálni. Meló se ártana, de mennék már lefele Balatonra vagy vmi vízpartra, hogy egy jó hideg sört igyak meg a balaton közepén egy matracon fekve :) -
#33 #2 -
#32 tavalyi nagyon fasza volt, idei szar lesz mert csak júli 6án kezdődik (fuckin vizsgaidőszak) :S -
spy803 #31 Nincs valakinek egy jó visszaszámlálója, amir honlapra is ki lehetne tenni? :D -
F1re #30 akkor sorry :) amugy nekem mar szunet van mult het ota :D ma volt az evzaronk XD :P -
#29 holnap töri tz, német tz, biosz doga -
#28 nekünk még 6 tanítási nap van,és holnap matekból dogát írunk -.-
gyerünk a topikodba dumálni a hátralévő iskolai szopásról -.- -
#27 hmmm
mindig egybe olvasom:
Legújabb témák
06.07. Nyári szünet, Vakáció
06.07. Teknősök
Nyári szünet, Vakáció, Teknősök :DDD -
#26 Nekem még a szünetig van 4 tanítási napom és ebben a négy napan: Angol szóbeli,Vers felmondás,Német dolgozat...-.- pff...
nyár meg majd alakul... -
#25 életkor: 14-18
név: HUNtalicska93
nm -
F1re #24 14 evesen nem lehet csaja ? amugy meg honnan veszed hogy 14 eves ? -
#23 nem lehet elég korán elkezdeni...
:P -
#22 14 évesen?:t -
#21 :DDD
dettó -
zoolee #20 Az idejit azzal, hogy első héten elmegyek gokarttáborba 1 hétre.
Utánna nem sok , de strand meg ilyenek, utánna nyárközepén és végén még 1 gokarttábor..
Jujj..
A tavalyi??
Pff..
Akkor is első héten elmentem gokart táborba leg jobb haveromal, ott összevesztünk mert a buzee ja nem hagyta abba a medencéből való fröcskölést, és meg mondtam beleb@szom a telóját a medencébe, ha nem haggya abba...Meg is tettem..
Ekkor 3 hétig nó duma, mejd felhívott, hogy izé, bocs, hogy buzee volt, oks, én is bocs, gyere át kiperkálom a telójavítás árát...Megtettem...
Utánna megint minden normális volt...
Csak ott volt a gond mikor jütt a suli.^^ -
#19 a tavalyi hát,nem volt túl sűrű,punnyadás,foci,meg számítógép volt szinte az egész nyaram,sehová sem mentünk nyaralni.
idén sem megyek nyaralni,mert dolgozni fogok,de ez már így kicsivel jobb lesz.
a maradék időt próbálom pihenéssel és szórakozással eltölteni majd,a lényeg h nyár végére lesz zsém,és legalább nem tétlenkedtem a nyáron.
szabadidőm meg mindig lesz,nem az lesz,h hazaérek 7-kor azt 9-kor már fekszek le,mert 5-kor kelni kell -.- -
gyuri12 #18 HAVEROK!!! nem kell nekie csaj,őő máás:D -
#17 Csajok? -
#16 Számítógép , BMX -
laliking #15 -.- -
gyuri12 #14 ez benne a vicc! -
#13 "pia, pia, pia, pia, meg sztem inni is fogunk nemkeveset:)"
ez nem ua??
-
gyuri12 #12 én is:) -
#11 nekem meg vége sulinak és meló kéne sürgősen :| -
#10 go aquapark... :P -
#9 vad vagy 14 évesen -.-
Mi megyünk össze-vissza motorozgatni :)
(balaton, bcsaba, pest, stb.) :) -
#8 azt mondani se kell.. ,de az olasz nyaralásom kilőve :\ -
#7 dettó:/
de azé hétvégén haverok, buli, pia, pia, pia, pia, meg sztem inni is fogunk nemkeveset:) -
#6 Jó lesz, ballagás után pár nappal már megyek is külföldre, majd hazaérvén még messzibb külföldre, majd augusztustól (ha minden igaz), beíratkozom focizni... Lesz mit csinálni a nyáron :) Tavaly punnyadás volt, ez nem lesz az :P -
#5 detto :D:D:D látom te is az egészséges életmód híve vagy ;) -
#4 fasza lesz,haverok,buli,foci,strand,cigi,pia:) -
#3 jó lesz. -
#2 Tavalyi jó volt.. dolgoztam.. az idei remélem jobb lesz ,mert dolgozok :| -
#1 Hogy tervezed az ideit és milyen volt a tavalyi?