118
Hogy tervezed az ideit és milyen volt a tavalyi?
  • LPKENJI
  • Prince of Máté
    Strand a buzikkal
  • joebacsi
    a "Kelet Európai Szuperhős", cica ;)
  • ivjoe
    Ahahh, előbb még túl kellene élni a vizsgaidőszakot! :)
  • F1re
    az kerul annyiba
  • sweech
    komolyan? :0
  • Pemack
    tavaly teljes punnyadás volt :S
    idén megyek Volt fesztiválra a többi majd kiderül, remélem kicsit pörgősebb lesz ,mint tavaly :)
  • Tarajos Sül
    Syasztok

Én dolizni fogok ebben a 2 hónapos nyári szünetben a Meló-Diák-nál
    már egy éve(plussz,minusz egy hónap)tag vagyok,csak azzal lehet gond,hogy mindenki dolgozni akar,és nem lessz hely,mert akkor zsúfoltság lenne a diákok körében ha minden dolgozni vágyót beküldenének dolgozni
  • F1re
    dagadt New Yorkos sapiba ha jol latom :D es West Side-ot probal mutogatni kezeivel XDDDDD
  • Zsolti9014
    a gokarttábor hol van?
  • F1re
    ha erdekel amirol ti beszeltek az a bacardi breezer
  • Abruzzi
    Nekünk befigyel egypár kempingezős sátorozós buli a haverokkal, ha meg nem ilyenre megyünk akkor hétvégente mindig buli, ez alap :)
    Munka meg megy majd a hegyen a szőlőben, meg még máshogy is segítek szüleimnek. Nyaralni sztem msot nem megyünk, de valahogy most nem is lenne kedvem, aszem jó lesz ez a nyár :)
  • Szeszmester
    Kieg.: mélységi mámor sem rossz ;)
  • Szeszmester
    Én Horvátországban búvárkodom egy hetet aztán megicsnálom az El Caminot, legalábbis így tervezem, ha hazaérek addigra, Szigetre is kinézek.

A tavalyi nagyon zsír volt, 1 hét Horváto. merülés aztán 1 hét Amszterdam züllés meg voltam még vmi napos helyen. Voltam még Balatonon meg vmi faluban is, vkinek a nyaralója. Jó móka volt a tavalyi nyár.

A zözi tényleg jó, de a pia mégjobb! A varázsgomba meg elég súlyos, főleg az Equadorian, ha 30 gramm. És nem vagyok szűz.
  • The FlashBack
    végre...
  • PJack
    jézusatyaúristen >_<
  • nyamiag #102
    nade Ádi :c
  • HUNtalicska93
    te melyik vagy a képen? a dagadt,vagy az alpunci?
  • Chrystopher
    rofl. már csak a tág pupillák meg az Xtra miniszoknyás k*rvák hiányoznak a képről :D

btw.: Gyerekeid?
  • gyuri12
    loál!!!!
  • joebacsi
  • Chrystopher
    Ehh.. Gyerkőcök. Kb. egy korban vagyok veletek... de az én sulimban semmi ilyen még nem volt. drog,füves cigi, b@**ás.. ájj. Most szeretném leszögezni az itt szörnyülködő felnötteknek, hogy egyáltalán nem szégyen vagy ciki az, ha valaki még szűz. sőt meg is szólják, ha már nem az. Tudommal a sulimban 1 khölök van aki nemigazán szűz(lány), szo-szo egész helyes és nyílván korán kezdett viszketni és megvakartatta... alkohol meg se fordul a kis nép fejében. Cigi az már van(nem egyszer volt, hogy kora reggel füst szaggal jöttek suliba...), bár én a cigit se preferálom. A csaj az rendben van. Nálam is.. Elvégre kamasz kor vagy mi... és azt én se értem, hogy a pia & a csaj hogy fér össze...
  • HUNtalicska93
    7,de 8 lennék,csak késtem
  • gyuri12
    a kis alkoholista...
  • whiskeyman
    melózok idén is...tavaly is melóztam, de szokás szerint a hétvége az italé...whiskey powaaa
  • gyuri12
    6 hejj és te?
  • HUNtalicska93
    lassan +fav lesz a topik:D:D
    am te gyuri hanyadikos vagy?
    HEJJ
  • gyuri12
    amúgy énse tom...
  • HUNtalicska93
    nem azé,csak kivi vok hogy hol lehet megnézni
  • gyuri12
    még elég új vagy itt,nem kaphattál...(az előbb is tanácsoltam,nem szemétkedtem...)
  • HUNtalicska93
    ha már itt tartunk:D hol lehet megnézni hogy hány bünti pontyom van eddig?
  • Antrax #87
    ebből bünti lesz :\
  • HUNtalicska93
    kuss makáj geci
  • gyuri12
    a kukacoskodására értettem...
  • HUNtalicska93
  • Rockynhooo
  • gyuri12
    ezt sztem fejezzed abbafele,nem csípik az ilyent itten(tapasztalat)
  • HUNtalicska93
    nem mer 489:D:D
  • sweech
    bacardi sima üdítő 500 ft-ér :|
  • HUNtalicska93
    hát jah,én ugyan még csak 14 vok,de rokonnál keresnék valami órabéres melót, pl.: dinnye pakolgatás,kitakaritás,autó lemosás stb...:( kell a zsé ps2-re:D