Szoknyás lányok szexisek!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez valami iszonyat csúnya(még a köldöke is)
<#vomit>#vomit>
<#kocsog>#kocsog>
<#vomit>#vomit>
<#kocsog>#kocsog>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
szemüveg nélkül jó lenne
az öltözet szar az a has meg a güntetéstopikba való😄
meg 1 kep 😊 ez nem rossz, erdekes 😄

há emmeg mi?????
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Temahoz 😄 ez sztem nagyon gaz egy szar

najo kérek mindenkit fejezzük be az offolást, inább nyitok saját forumot és ott megvitatjuk, de ezt a topikot ne vezessük el másfele elöre is köszi^^
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
hasonlo sportagat uzok sok a bunyo de nincs hakamakám 😄 de az uj-zelandi csapatnak van Hakaja New-zeland Haka 😄 nezd meg geci joh
csak mar megint nem temahoz illo de mind1 😄
csak mar megint nem temahoz illo de mind1 😄
van kardod?
hakama szinte mindenkinek van, aki ezt, illetve hasonlo sportágat üz. sztem képemböl látszik nem vagyok egy aikidomájszter, de a látszat néha csal...
(nem, én iaidomájszter vagyok....lassan 5 éve<#idiota>#idiota>)
(nem, én iaidomájszter vagyok....lassan 5 éve<#idiota>#idiota>)
jaja, most is itt ül mellettem. nem. másik mellettem. igen itt bent és közben beszél hozzám 😄
(te is ismered?o_O)
(te is ismered?o_O)
nekemsem tetszik csak nem talaltam mas kepet gepemen amin csaj van ien balet cipo szerusegben es szoknyaban😄 de amugy sztem jol tud az is kinezni de ezen a kepen a csajon nem annyira teccik 😊
jo csaj ismered ? 😄
hát õõõõ....nah mind1....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
najo ebböl nem offolok többet, de tesk mindenkinek EZ IS ÉN VAGYOK CSAKHOGY EZT MÁR MINDEN HUMORTOL MENTESEN444

meg talán ha nem tudtok dönteni katt a felhasználoi informásiora, vagy kinagyitod a képet. Szarok a fényviszonyok mek szar a ruha is, dehát emberek...
loál, mennyi hülye jár erre. Ha elolvasnátok a hszeket, nem irnátok baromságokat.
KépEM alatt:
"Ugye mennyivel szexibb vagyok, mint egy nagykabátban meg fókabundában? XDDDD"
De most nem akarok mindent ide felhántorgatni, elégedjetek meg ennyi letolással 😄
tehát káháem...
ha nem hiszitek nézzétek meg az esgés fotoalbumban..vagy a fotos topikban ott van másik is 😛P
KépEM alatt:
"Ugye mennyivel szexibb vagyok, mint egy nagykabátban meg fókabundában? XDDDD"
De most nem akarok mindent ide felhántorgatni, elégedjetek meg ennyi letolással 😄
tehát káháem...
ha nem hiszitek nézzétek meg az esgés fotoalbumban..vagy a fotos topikban ott van másik is 😛P
most komolyan, ez titeket miért zavar annyira? azonkívül h max fütyül egyet nem nagyon csinál semmit a munkás a gödörben
(bár én már rég eldöntöttem, ha egy kicsit nõ lehetnék akkora tetves nagy ribanc lennék h nem igaz)
(bár én már rég eldöntöttem, ha egy kicsit nõ lehetnék akkora tetves nagy ribanc lennék h nem igaz)
halálom az ilyen harisnya és a térdig érõ zokni csíkos változatban
Nem bunkó vagyok csak cinikus és szeretem szembesíteni az embereket a viselkedésükkel meg az elveikkel meg vitatkozni is szeretek és kedvenc színem a kék.
Soha egy nõnek sem szóltam be és lenézem azokat akik így tesznek.
Csakhogy képben légy ha rólam van szó😊
Más:
szoknyában tényleg érdekes lehet a törökülés😄
Soha egy nõnek sem szóltam be és lenézem azokat akik így tesznek.
Csakhogy képben légy ha rólam van szó😊
Más:
szoknyában tényleg érdekes lehet a törökülés😄
Én így nem lennék képes felöltözni, mert alapból nem tetszik ez a stílus, összeállítás. Még a felsõ, ami úgy számomra "normális" rajta.
[/spam]™
Budapestnek hívják a falut.
De már ha csak azt vesszük, hogy milyen a te modorod...
Vagy csak én vagyok túl érzékeny - ez esetben szorri.
Más:
Amúgy én pl a suliban is nagyon szokszor úgy ülök, hogy felteszem a lábaimat a székre törökülésbe, mert így kényelmes. Nade ezt egy szoknyában nem lehet (amúgy most is így ülök).
De már ha csak azt vesszük, hogy milyen a te modorod...
Vagy csak én vagyok túl érzékeny - ez esetben szorri.
Más:
Amúgy én pl a suliban is nagyon szokszor úgy ülök, hogy felteszem a lábaimat a székre törökülésbe, mert így kényelmes. Nade ezt egy szoknyában nem lehet (amúgy most is így ülök).
[/spam]™
ezt ugy mondod mint ha te nem ismerned az esztert 😄
nálunk is így néz ki minden 2. lány 😊 na jó csak 3 kb ^.^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ha kocsogoket lat az utcan meg probal tavol menni toluk ennyi 😄 nem kell addig eljutni alapbol hogy kocsogok szoljanak be persze! ezt csak akkor lehet ha van ra mooood
tökönrúgás, futás, biztonságérzet..
hol laksz te vmi középafrikai város szegénynegyedében, hogy ennyire vigyáznod kell magadra?
Szoknyában nem lehet kényelmesen feltenni a lábat, meg nem mindegy, hogy ülök (hogy tartom magam, hogy megyek)
mert minden sarkon ott egy férfi aki az alkalmas pillanatra vár hogy benézzen a szoknyád alá és jújj. Ilyen félelmekkel meg gátlásokkal én nagykabátba se mernék kimenni a helyedben.
hol laksz te vmi középafrikai város szegénynegyedében, hogy ennyire vigyáznod kell magadra?
Szoknyában nem lehet kényelmesen feltenni a lábat, meg nem mindegy, hogy ülök (hogy tartom magam, hogy megyek)
mert minden sarkon ott egy férfi aki az alkalmas pillanatra vár hogy benézzen a szoknyád alá és jújj. Ilyen félelmekkel meg gátlásokkal én nagykabátba se mernék kimenni a helyedben.
tuti nem 😄 de ne spammeljunk xD
en kepeim kozott galeriaba ugy vagyok XDDD de csak azert emrt kivul kellet lennie a csapat polonak 😄 es hideg volt 😄