895
... a nadrágosok meg nem! Lányok! Miért utáltok szoknyában járni?
-
#415 Nem kell ahhoz TBC-s, a dohányos tüdő is csini. -
#414 Az ir nök közül nem mind csunya, pl haverom most volt kint Irországban és mutatott képeket, és...tyüha....nem is egyet... -
#413 japánok szebbek -.- -
#412 Bunkóság, bunkóság, de tényleg csak egy kissrác. :))))) Én ha észrevenném, hogy épp' engem fotóz, max. elröhögném magam, de nagyon. :DDDDD Egyszer pl. két kissrác kihalászta a betétemet a hátitatyóm külső zsebéből. xD Hát akkor is csak röhögtem! :-)))))))) Én 17 voltam, ők kb. 12, és szerintem marha arik voltak. xD Ott virult a fejük (mutogatták nekem, hogy mennyire ügyesek voltak... =DDD), végül vissza akarták adni, de mondtam nekik, hogy most már akkor tartsák is meg! =)))))))))))
Lehet, hogy azért vagyok ilyen elnéző, mert van egy öcsém, igaz csak 17 hónappal fiatalabb, de amikor kamaszodott, nagyon lökött volt ő is. xD
Ők is csináltak mindenféle huncutságot, szvsz ez kisklambóknál még belefér... :-))))) -
#411 mutass neki TBC-s tüdöt. még frissen testböl kivágva, fölnyitva és eltéve üvegburokba X_X
akkor voltam asszem utoljára azon a helyen X_X -
#410 Hát, én láttam már egy pár ien harisnyát, de egyik sem tetszett... -
#409 Capri nadrágnak, vagy capri harisnyának hívják az izét. Vannak szép darabok, és szerintem van, amihez kifejezetten csinos lehet. Asszem a partiarcos topikban volt is olyan kép, amit példának tudnék felhozni. -
#408 köszi de inkább kihagynám
[hirtelen de megéheztem... :D] -
#407 nah azért annyira nagyon nem vészes.
viszont tény és való, hogy vannak ruhadarabok amik ezerszer jobban mutatnak rajtuk :] -
G_ArchAngel #406 nem kell válogatni, mert bűnronda az összes, igénytelen és gyomorforgató...
azt régóta tudom, hogy a nők sajátmaguknak és más nőknek akarnak inkább megfelelni, mint a férfiaknak, de ez a biciklisnadrág a szoknyaalatt már mindennek az alja, kb. patacipő szint... -
#405 Ha gondolod, ezt eldönteni beviszlek a SOTE patológiára. Van mindenféle preparátum test. -
#404 jaja aranyosat -
#403 attól függ milyen fegyverrel van elkövetve -
#402 Ez égési seb csúnyább, mint a lőtt. -
#401 Csak az ír lányok rondák, mint a lőtt seb. -
#400 őőő ték XD -
#399 amúgy nem csak a japánoknál van olyan egyenruha......az íreknél is úgy van.... :D -
#398 jógyerek^^ -
#397 Olyan, akiket jóesetben én elhajtok a pi***ba, rossz esetben balegyenest ajándékozok neki. -
Mirk #396 itt nem azzal van gond hogy mit lát és mit nem, itt elvi problémák vannak
szóltam -
#395 hát ezaz ^^ -
#394 ez bűn?mondjuk a módszer kicsit köcsögz,de nem lát semmi különlegest :| -
#393 Amit mellesleg a strandon simán lát 100 at:) -
#392 és? -
#391 megnézném :) -
#390 dehát hiszán csak a néni fenekét és bugyiját lássa :| -
#389 csak rá kell nézni az öntelt fejére, és máris gondolhatod hogy milyen lesz :D -
#388 És képzeld el, mien bunkó lesz, ha felnő... :S -
#387 loálmán -
#386 Ez csak egy kisgyerek meg gondolhatod,hogy milyen kép lesz az:) -
#385 Na az ilyennek törném le a kezét és állítanám a hátába. Ez már bunkóság. -
#384 -
#383 ez most aztán nagyon komoly érvelés volt a szoknya mellett -
#382 ma láttam két csajt.az egyiken farmer volt másikon szoknya.A szzoknyás nekem valahogy jobban bejött pedig a farmeros se volt csunya. -
#381 Meg kell válogatni azok közül is, hogy milyet veszed meg, van amelyik nem meleg. -
#380 Aki felveszi azt a vackot, meg is érdemli! :D -
#379 Bash.hu backstage-ről:
HeLeNa üzenete (22:54):
képzeld
HeLeNa üzenete (22:55):
ma miniszoknya volt rajtam, és senki nem szólt be, és senki nem dudált rám…
:(
tuti mert elhíztam -
#378 Hehh, én a legutóbbi esküvőre, amin voltam, egy vörös, földig érő muszlinruhát vettem fel.
Augusztusban megyek legközelebb, akkor asszem, nadrágkosztümöt veszek. :D -
#377 Naugye. Inkább nem vagyok a divat áldozata, mint ilyen megjegyzést kapjak.
Persze semmi ilyet és ehhez hasonlót nemt udnék felvenni. :)
Nekem ez az aladdin vagy balett cipő sem jön be. De még ez az unszeksz "sportcipő" vagy mi, ami ma miednkin van (fiúkon is). Nekem "sport sport" cipőm van. :)
Egyik nap láttam egyetlen egy darab női cipőt, ami tetszik és felvenném. Szóval ha egyszer rászánom magam a vásárlásra, akkor majd olvasmit keresek. :) (le nem tudnám írni, hogy milyen volt :]) -
#376 most igy trendy :S