895
... a nadrágosok meg nem! Lányok! Miért utáltok szoknyában járni?
-
#455 Ahogy Kőhalmi Zoli mondta a Fábry showban: "A gyereket 17 éves koráig tudom retróba öltöztetni... Anyám félretette a ruháimat..." -
Mirk #454 íme
-
#453 bizony! :) -
Mirk #452 xD
látod? te is divatos vagy akkor -
#451 Nemtom, ami neves divatdiktátortól származik, azt én nem venném fel akkor, amikor az a divat. Én szántszándékkal csúsztatok 2-3 évet a divattal. :D -
#450 Húúú, erről eszembejutott, hogy Nagyikám hányszor akarta rámtukmálni a - szerinte jól kinéző - '60-as, '70-es években nagyon divatosnak számító rucijait. xDDD Blúzokat, kabátokat, stb. =D Hiába mondtam neki, hogy de Nagyi, ezt azért mégsem kéne, ő nem hallgatott rám. =D Egyszer még az egyik barátnőmnek is elkezdte magyarázni, hogy ezek milyen szuperfiatalos göncök, és próbáljon meg már engem is rábeszélni...! xDDDDD -
Mirk #449 eredetileg az a divatos cucc amit a divatbemutatókon performancéznak a homoszexuális illetve feminista divatdiktátorok, de senki sem vesz fel olyan ruhákat nyilván.
egyszerűen a divat meg annyit jelent hogy az az öltözködési stílus amit a legtöbben követnek -
#448 (nagyanyám kötött kardigánja?-akkor gyorsan köttetnem kell egyet)
-
Mirk #447 hmm most hogy mondod
partyarcokba láttam egykét képet kötött-rombuszmintás-pulcsis egyénekről:D -
#446 Manapság már szinte minden divat, tehát igazad van. :D -
#445 Dede, pont abban járnak a divatmajmok, mint 30 éve volt divat. Retrónak híjják vagy mijazistennyila. :D -
#444 akkor nem kéne elöbujnom a viharkabátommal összel és télne? :\ -
#443 Már egyszer elmondtad, tudomásul vettem a véleményed, köszi. -
Mirk #442 az a legjobb ha nem próbálod behatárolni magad ilyen hülye irányzatok szerint mert tök felesleges -
#441 o_O
Valamit durván félreértettél. :S
Nem, csak azt mondom, hogy mostanában az lett a trendy, hogy mindenki azt mondja, ö nem követi a divatot. De közben mégis ugy öltözködik, ahogy a töbi. (divatot követö).
Nem feltételeztem, s mondtam semmi rosszat (szerintem), csak megemlitettem, hogy ilyen is van. -
#440 Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de az a harisnya tényleg gusztustalan és értelmetlen. Bár, aki jól érzi magát benne, hordja, akinek meg nem tetszik, ne nézze. :) -
Mirk #439 igazából mindenki divat szerint öltözködik mert nem olyan ruhákba járunk mint a 30 éve volt divat. hanem olyanba ami most divat.
tehát mindenki divatos -
#438 Á, öreg vagyok én má' ahhoz. [Most így elképzeltem magam, amint emoskodnék... 27 évesen. =))))))))) JUJ!! :DDD]
Tiniként amúgy rocker voltam. A rákövetkező hétvégén meg diszkós. xDDDDD
[Nem, nem köpönyegforgatás, de haveri kör egyik fele ilyen volt, a másik meg amolyan. xDDD Én csak alkalmazkodtam. :D Nem akartam senkit se megbántani... :P] -
Mirk #437 :D -
#436 mintha nem tudnám :\ -
#435 Most azt mondod, hogy ízléstelenül öltözködöm, és mindig a divat szerint? -
#434 Sajna mindenki ezt mondja, és tudod, hányan tévednek... -
#433 nem az, csak ez a kettő népcsoport hangoztatja ezeket az "elveket" nagy hangon, és rögtön ez jutott eszembe :D
[bocs ha valaki nem értette, poénnak szántam. :)] -
#432 Sosem a divat szerint öltöztem. Mindig aszerint öltözök, ami tetszik nekem is, és a férfiaknak is rajtam. -
#431 Öregebb pasiknál viszont egyáltalán nem "ari", ott én is valami komolyabb szankciót vetnék be... xP Sz'al végülis egyetértek. :) -
#430 Nem kell ahhoz rockernek v emonak lenni, hogy vki egyedi legyen... Személyiség kell hozzá. :) -
#429 loálmár ez a szöveg
érdekes gondolataid vannak. -
#428 én is kimennék egy kis időre szívesen :[ -
#427 Sebaj, több jut nekem XD -
#426 tehát rocker vagy emo vagy -
#425 Ezt sugd meg sznéknek :)
(de ebböl mennyi nö, mennyi érett nö, stb...ugye?:D) -
#424 én meg inkább utaznék :DDD -
#423 Szerintem sem kéne általánosítani, jók azok. :) Én csak azért nem hordok ilyet, mert szerintem nem illene hozzám, illetve nem szeretem, ha valami túl trendy. xD Szeretek egyedi lenni, na. :D -
#422 Találtam én is köztük olyat akit...ööö szoval szépet, nem azt mondom, hogy egyiket sem, de inkább maradok itthon :D -
#421 de 100millióan vannak :D -
#420 valaki így valaki úgy :| -
#419 belső szervek mutogatása....wao...... :D -
#418 Igazán, nekem csak az elöbbi jutott sry. :D -
#417 Ne a kissrácra korlátozzátok a hsz-emet, kortól függetlenül írtam amit írtam. -
#416 Japánok? sok kis csikszem...kb minden 1000dik vetekedhetne egy szép magyar lyánykával^^