Szoknyás lányok szexisek!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha igy példálozol ugyis eltulzod és a statisztikák szerint kb 1,5szeres értékkel tuloz az ember 😊
(magasságot be ne szorozzátok<#idiota>#idiota> - arra 165-180ra tippelnék 😉 )
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
[/spam]™
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[/spam]™
nem nyálcsorgatos topik, mondjuk 300 hszt nehéz elolvasni de belöle megértenéd hogy nem erröl szol.
Csak informálódni szeretnék,ne tessenek az urak engem leb*szni!
Zene nélkül mit érek én?
de a többi része jó azér raktam be
mellesleg van saját topikod, ugyhogy nem tudom mért van ez a nagy önbizalomhiány meg mifene vagy nem is tudom hogy irjam le.
Az emberek véleményét nem nemhallani kell, hanem elfogadni, esetleg modositani egykét esetben egykét eszközzel. Valahogy igy gondoltam, nem ugy hogy felelötlenül 70 évesen topban sétáltasd a kutyád X_X
Igazad van, elsõ az, hogy jól érezd magad! 😊
[/spam]™
Én minden nõt megnézek...
Valami éredkeset úgyis találok bennük 😊
Ha már szegényke tényleg nagyon csúnya, akkor azért, mert ilyet is ritkán lát az ember 😊
Persze ha választani kell, mindig a legelõnyösebbet bámulom 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A legtöbb ember vagy nõ nem hallja meg mások véleményét. Pedig ha figyelsz, akkor meg lehet hallani.
Konkrét eset: Csoporttársaimmal egyetemen, büfé. A sarokban a srácok valamin kuncogtak én felfigyeltem rá. Figyeltem és felismertem azt, hogy nem rossz szándékból de pont az én csoptársamok "nevettek". A lényeg az volt, hogy milyen hosszúra van eresztve a táskája, mert gondolom nekik éppen ez volt a téma. De inkább csak olyan nem értik, hogy most miért ez a divat - ez volt a "vita" tárgya - és megfigyeléseket végeztek. 😊 Hárman voltunk csajok, egyikük sem vette ezt észre, de pontosan ugyanannyi esélyük lett volna rá.
Bár most nem tudok, de van még számtalan másik példa erre.
Vagy olyan, hogy TUDOM, hogy múltkor rólam beszélt egy pasi meg egy nõ a metrón (odafele), és TUDOM, hogy rólam sutyogot két csaj (visszafele). Ez konkrétan ugyanazon a napon volt - természetesen (idomokat mutató) top volt rajtam.
De most ne gyertek azza, hogy üldözési mánia, meg ilyenek.. de amúgy azt is meg tudom modnani, hogy kb mikor mirõl lehetett szó (általában nem rossz szándék, nade akkor sem tudok mit csinálni, ha konkrétan bántanak).
[/spam]™
http://gaborszantai.co.uk/
Egyébként mindig nõiesen öltözködöm (félhosszú, vagy hosszú szoknya, pl. a Marks&Spencer-bõl, + szép cipõ, csini felsõ) PEDIG tuti, hogy az általam viselt göncök is jóval elõnyösebben mutatnának egy vékonyabb lányon, mégsem érdekel. :-)))) Én így érzem jól magam, aki szerint meg egy "hányás" vagyok, az ne nézzen! xDDD
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
Nem jo hozzáállás, hogy neki sem akkor már nekem (tuti) nem.
[/spam]™
azt hittem sikerült ennél kisebbre vennem, de mind1 ez van^^
lehet hogy az idöjárás sem volt a legjobb, de lehet nadrággal is szép lenni 😊

...én se veszek. xDDDDD
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nah, én ezt megelõzendõ inkább fel sem veszek olyan ruhát, ami mutat.
Inkább mondja gondolja azt egy férfi, hogy hm õ talán azért felvehetne csinosabb ruhát, megnézném benne, mint azt, hogy fújdedány, jobb lett volna, ha ma ki sem megy az utcára.
Mert ugye azt senki nem modnta, hogy jó nõ vagyok. Mi van, ha egy 100 kilós 160 magas csaj vagyok, hm? Akkor is kíváncsiak vagytok arra, hogy hogyan áll rajtam a szoknya? 😊
[/spam]™
Lál ez "bluggy has" XDDD
[/spam]™
Amúgy nem, mert szûk szoknyában fizikai képtelenség, hacsak nem reped/szakad, vagy ha felhúzod derékig. 😊))
[/spam]™
számomra a legfurcsább szoknya az amelyiknek egyik oldala hosszab a másik meg rövidebb 😄
amugy meg 1 ien erdekes itt mar kombinalva van a rovid harisnyaval meg a tangapapuccsal