895
... a nadrágosok meg nem! Lányok! Miért utáltok szoknyában járni?
-
#375 ostobák :| -
Cat #374 Amin mostanában ki vagyok akadva, hogy ilyen fekete térdig érő izét (nem harisnyát) vesznek fel a lányok a szoknya alá. Iszonyat meleg van, brutál módon beizzadhatnak. -
#373 fuh, ezt hányszor láttam már a topikban..."belátnak"...
egy, keresztbe teszi a lábát és máris nem látnak be, ha nem akarja, hogy nézzék a bugyiját/tangáját, kettö, akkor max vesz fel térdig érö szoknyát... ennyi. -
G_ArchAngel #372 olyan tangát kell felvenni, aminek a szövése kicsit sűrűbb, mint a mélytengeri halászhálóé és akkor rendben van (ja, az sem baj, ha tiszta)
miért baj, ha valaki meglát egy tenyérnyi anyagot? bikinire is nadrágot húznak majd - kb mostanában az is semmit sem takar... -
#371 Multkor az osztály egyik legjobb csaja jött szoknyába. Elkezdődött a tanóra, és leültünk. Ő szemben ült velünk. És lám, széttárt szoknyája közt vajon mit is lehetett látni? Igen, a tangáját:D
Többször nem jött szoknyába. Ez tavaly szeptemberben volt.
Sztem ezért utálják a szoknyát a lányok, mert belátni. -
#370 Ez teljesen igy van ;)
én is utálom amikor ismerösök nézik a képeimet és "hö, ez te vagy?" há nem, a mikulás :D
Mellesleg én is csak egy fokozattal vagyok erösebb börszinü mint te, énis elöször égek, utána barnulok :)
Van ismerösöm, aki tényleg amolyan "hullafehér" börü, és kint van 1 órát a napon, szegény olyan vörös lesz :S -
#369 A kis kecses bajor kisasszony.. :o -
Izomagy #368 bnnnnnnnnnnnnn -
#367 mint mondtam máshol, azonkívül, hogy megnézel egy "tökéletes" lányt, hogy uhh, igazán, legalábbis nekem az (is) tetszik, ha van vmi "hiba", mondjuk egy picit nagyobb orr, nem a kilométeres kampós orra, vagy extrém esetre gondolok, de az is tetszhet vkinek. -
#366 ^^ -
Ricco87 #365 kötelezövé tenném honunkban is de csak sulyhatárral -
Ricco87 #364 reggel ota 300üzi:D jo a tyopik:P -
#363 ki nem? :] -
#362 szoknyázs topik :|
szeretem,japán lányok aranyosak abban iskolás egyenruha szoknyában (Y) -
#361 jöhet nekem is nézz szét a gallériámban :DP..olvasom én is a topicot de értelmeset most nem tudok hozzászólni,de ígérem holnap megkérdem a bnőmet is)) -
#360 kép teljesen más mint 3D-ben <;
#132: mondom hiába, nem bírok lebarulni egyszerűen /: -
#359 Adok én neked ha kell:D Kell? -
#358 Szólits kérlek csak Lightnak -
#357 [aranyosan néz]
-
[fügét mutat] -
#356 Szorri skacok, csak light00-nak küldtem képet, mert hogy őróla pl. már láttam képet. -
F1re #355 uhh bazzeg :D semellesesegge -
#354 Egyböl ne tegye ki a bannerbe? :P
hát izé...(---)
-
#353 ide is jöhet :] -
#352 also határ :D
gnodolkodtam ám hogy 170et irjak, de mivel a 160at irtad te is igazábol max 169re tippeltem volna ha kisebb behatárolás kellett volna^^ -
#351 tulajdonképpen nem sok baj van ezzel a csajjal, a mell monnyuk eléggé hiányos, de np, van aki ezt szereti :] -
#350 Engem is érdekel -
#349 165 magas vagyok, privibe mutatok képet, ha érdekel. :))) -
#348 mert hülye vagy :D -
Mirk #347 jujj -
#346 Dzsizuszkrájszt o_O
elöl szappanozza és hátul habzik? -
#345 uccso sor: kb onnan hogy ezt hoztad példának xD
ha igy példálozol ugyis eltulzod és a statisztikák szerint kb 1,5szeres értékkel tuloz az ember :)
(magasságot be ne szorozzátok - arra 165-180ra tippelnék ;) ) -
#344 Én meg késtem. :( -
#343 detto :) -
#342 nesztek vékony lány :) -
#341 én kb 50nél kapcsolodtam be, de elolvastam elejét is, de sokáig passziváltam magam :D -
#340 én is.....mivel nyitás óta vagyok :D -
Mirk #339 bezzeg én végigolvastam mindet -
#338 Én elszórakozom kb az elsö 100on, utána az utolso 20on, amihez hozzászolok, utána meg pörög tovább :D -
#337 Én is először bejöttem, hozzászóltam az alcímhez, majd elolvastam a legelső kommentet, utána más csak azokat, amik az én első üzim után jöttek. :))) -
#336 (attol még mindenki szive ügye hogy csorgatja :D)