Szoknyás lányok szexisek!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
akkor elmegyek apácának :|

practitioner of the forbidden arts of death

majd jön a suhogós nacira kívülre felvett térdnadrág - az lesz a szép világ!

http://gaborszantai.co.uk/

Super Saiyan
XD új nõi viselet.: bugyi a fejre, cipõ a kézre, kabát minden felsõ testi ruha helyett, és végül 1 jó kis boxer alsógatyának XD

>:C

Super Saiyan
annyi értelme van mint annak hogy a plcsit veszik a fiúk (mi XD) a poló alá... na én meg annak a fejét verném szét!

én láttam már olyan szoknya alatti "harisnyát", ami anyagra egy búváruhához hasolított...

ez harisnya te farok 😄 amugy sztem is fassag de az a ize baletcipo az ari 😄
AntiHero
"gondolom a legtöbb még jól is szellõzik, azért van "halszag" a Combino-kon😊))"
<#idiota><#idiota><#nevetes1><#kuss><#banplz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ja, ez szoknya alatti nadrág nagy hányás, véresre verném a fejét annak, aki kitalálta...

gondolom a legtöbb még jól is szellõzik, azért van "halszag" a Combino-kon😊))

ti hulyek 😄 olvasatok mar el 😄 az a gyerek van a kepen aki betette a kepet XD amugy meg en meg szoktam fordulni 1ertelmu szeretem a lanyokan es nem izgat ha latja hogy megneztem 😄
I.C.ram
Mindenki ilyenben jár manapság.

Szoknya+cicanadrág+balettcipõ. Mint a klónok.
AntiHero
Szoknya + más semmi bûvön elig egy nõre😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Super Saiyan
ezde ronda

Super Saiyan
na akkor a fiúkhoz (hozzánk) 1 kérdés: ha elmegy elöttetek 1 jó csaj mini szoknyába, ti megfordultok utánna? XD én igen

Scholes18
hú komoly a (csajszi?) <#idiota>

Glory Glory Man United!!

Super Saiyan
najó nem leszek kegyetlen... szoknya, vagy tanga? XD

sorry hogy nem vok felvilagosult e teren de elozo hsz bol azt veszem le ez a cipo ami a csajon van nem topanka XD nem tom hogy hivjak majd kata vagy catti felvilagosit engem D:
hozza kell tenni hogy nekem teccik a szoknya plusz ez a topanka vagy mien parositas sztem jol al a lanyokon 😊
CattiBrie
De és ha pipiskébe vagy és hozzád ér valaki? El sem tudsz futni a tökönrúgás után (mármint én nem tudnék, bár igaz a csini nem egyenlõ a magas sarkú topánnal).
Nekem csiniben lenni nem ad biztonságérzetet.
Szoknyában nem lehet kényelmesen feltenni a lábat, meg nem mindegy, hogy ülök (hogy tartom magam, hogy megyek). :/

[/spam]&#8482;

szoknya + ien rovid harisnya
Count Adyn
Elõször azthittem hogy csaj vagy és megijedtem hogy decsúnya, de rájöttem hogy fiú vagy😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Super Saiyan
<#idiota>

Super Saiyan
nem XD én meg a németjuhász kutyám "elbeszélgettünk" a kedves munkásokkal XD

ja, jó nagy bicepsze lehet
<#idiota> vami kigyurtnosteny a csajod ? 😄
Super Saiyan
azaz (ezt szó szerint érteni...)

Super Saiyan
najó csajok ti akartátok <#hehe>: vagy szoknya, vagy semmi (ezt szó szerint...)

Super Saiyan
az én barátnõm is immunis a munkások beszolására... mert nem mernek neki beszolni XD

light00
jo nem, hanem hakama, de lényegében bokáig érö szoknya 😄

(sorry a spamért, de nem birtam megállni 😄)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

leoon
járjatok csak szoknyában csajok
nem mondjátok azt h nem esik jól ha megnéz titeket egy pár férfi, jó az már télleg nem jó ha beszólnak, de hát mit tudsz csinálni neki...(semmit)😄

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

ez nem is szoknya😄
light00
teesék egy szoknyás kép hamár ugyis mindenki szurogat (vagy akar) 😛

Ugye mennyivel szexibb vagyok, mint egy nagykabátban meg fókabundában? XDDDD

amúgy szerintem a térdig vagy térd fölé érõ szoknyák a jók. a bokáig érõ meg a többi nagyon hosszú, inkább csak 50 éves kor felett ajánlott😊
light00
kieg: leeht hogy nyáron enyhén meleg a farmer, nadehát még mindig...

light00
nem tudom mit kell félni az emberektöl.
mellesleg vannak térdig érö farmerszoknyák, abba meg mér kötne bele a lapátolo, ugysem lát semmi....

helyes
akkor itt az ördögi kör😊
akki izzad az vetkõzik. de aki vetkõzik azt meg zaklatja a sok gonosz szexmániás férfi, fujj. aki meg fél vetkõzni az izzad😊
Kata
Én már rég nem foglalkozom ilyenekkel. Ha ilyeneken idegelném magam, hogy jaj ki bámul meg, már rég a villamos alá ugorhattam volna. Szerintem neked sem kéne ebbõl ekkora ügyet csinálni. Én már a munkások beszólásaira is immunis vagyok.

[/cserf][/fülünyúl]

CattiBrie
Csak egy napra lennél nõ.
Amikor az a sok mocskos ember...
Amikor az utolsó cigány...
Amikor az összes csöves...
Amikor minden vész fax...
megbámul...
Én határozottan nem szeretem a nyarat emiatt. Közlekedni a városban, de úgy, hogy gáz, hogy ha fel vagyok öltözve kényelmesen, akkor párolgok, mint állat. Ha meg kicsit nekivetkezem, akkor az elõbb felsoroltak. Rühellem. Fúj. 😞

[/spam]&#8482;

Frosty01
<#eljen>

practitioner of the forbidden arts of death

light00
jehehe, ott a pont 😄
Mindenki hiu valamennyire, csak van aki titkolja...(és nem vesz fel szoknyát 😛) 😄D

ezen a képen egyedül a szoknya jó, csak másvalakire kéne adni
Egyébként meg egyértelmûen a szoknya a jobb!
Aki azért nem vesz fel szoknyát mert nem szereti ha nézik az nem normális már bocs. Minden nõnek szeretnie kell a tudatot, hogy a másik nem vonzónak találja, persze más kérdés, hogy ezt hogy adják tudtára. De nem hiszem hogy vkinek azért kéne nadrágot hordania mert néha az útépítésen a gazsi hangosan gondolkodik.
Nah most mondjátok meg, hát nem néz ki baromi jól a második képen a csaj abban a kis szoknyában? Dehogynem.
Sokkal jobb így mint egy akármien farmerban
LasDen
most jutott eszembe, hogy nálunk suliba azért mostanába naponta felbukkanak csajok szoknyában, de nem elégszer 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

CattiBrie
Én nem ismerem a "hírességeket", nem tudom kit raktam be. Csak kerestem szavakra...

[/spam]&#8482;

TCelica
láttam pár képet a szoknyás csajokról ...
miért pont hirességeket kell berakni?
miért nem rakjátok be pl, a csajotok képét vagy ti csajok a saját képeteket (ha vagytok itt csajok).
a hires emberek öltözködése olyan megszokott ...
drága rucikban pózolnak stb. jó hogy tetszenek mindenkinek 😊
De mi van az átlagos, hétköznapi csajokkal.
Õk is lehetnek szépek csinosak, sõt még szebbek is mint egy régen felfedezett hiresség. 😊)

Flórika
Ööö, izé, értettem ám...! 😄

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

CattiBrie
Úgy értem, hogy a neten találtam meg képkeresés közben.

[/spam]&#8482;

Kata
jó a topik, szoknya forever 😊

[/cserf][/fülünyúl]

deeeeeeeejóóóóóóóóóóóóó ezt hogy csinálta? 😄

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php