Szoknyás lányok szexisek!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
[/cserf][/fülünyúl]
HeLeNa üzenete (22:54):
képzeld
HeLeNa üzenete (22:55):
ma miniszoknya volt rajtam, és senki nem szólt be, és senki nem dudált rám…
😞
tuti mert elhíztam
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Augusztusban megyek legközelebb, akkor asszem, nadrágkosztümöt veszek. 😄
Persze semmi ilyet és ehhez hasonlót nemt udnék felvenni. 😊
Nekem ez az aladdin vagy balett cipõ sem jön be. De még ez az unszeksz "sportcipõ" vagy mi, ami ma miednkin van (fiúkon is). Nekem "sport sport" cipõm van. 😊
Egyik nap láttam egyetlen egy darab nõi cipõt, ami tetszik és felvenném. Szóval ha egyszer rászánom magam a vásárlásra, akkor majd olvasmit keresek. 😊 (le nem tudnám írni, hogy milyen volt :])
[/spam]™
egy, keresztbe teszi a lábát és máris nem látnak be, ha nem akarja, hogy nézzék a bugyiját/tangáját, kettö, akkor max vesz fel térdig érö szoknyát... ennyi.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
miért baj, ha valaki meglát egy tenyérnyi anyagot? bikinire is nadrágot húznak majd - kb mostanában az is semmit sem takar...
http://gaborszantai.co.uk/
Többször nem jött szoknyába. Ez tavaly szeptemberben volt.
Sztem ezért utálják a szoknyát a lányok, mert belátni.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
én is utálom amikor ismerösök nézik a képeimet és "hö, ez te vagy?" há nem, a mikulás 😄
Mellesleg én is csak egy fokozattal vagyok erösebb börszinü mint te, énis elöször égek, utána barnulok 😊
Van ismerösöm, aki tényleg amolyan "hullafehér" börü, és kint van 1 órát a napon, szegény olyan vörös lesz :S
#acm
#132: mondom hiába, nem bírok lebarulni egyszerûen /:
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
[/spam]™
gnodolkodtam ám hogy 170et irjak, de mivel a 160at irtad te is igazábol max 169re tippeltem volna ha kisebb behatárolás kellett volna^^