2166
-
#954 Az évad. Legjobb. Része...!
Nagyon odatették a készítők, megérte várni az epizódra! Morgan is kiemelkedő teljesítményt produkált, dzseneröl Backmen megmondta a tutit a végén (ld. #952 :D) meg volt egy kis Jeffster is. :D
Sarahnak jól áll a texasi akcentus, btw... :D
"First class, here I come, baby!" snitt, és Morgan egy síró csecsemő mellett nyomorog az economy class-on.. :D
-
mcgrape #953 Ahogy mondtam, ez egy uj Sarah :).
remek rész volt, nagyon kivi vagyok a nézetségre, meg a Ratingre vagy mire.
remélem jo lesz, ugy értem akor az írok is belátják mekkora ereje van Chuck és Sarah ketősének, minden rendben volt, néha talán tul csöpögös lehetet de nem nem votl az ugy értem nekem nem :D . szerintem tökéletesen megtalálták az egyensulyt.
Kedvecn jelent a Kávézó ahol mindketen a másik miat akarták feladni a kém létet, oylan édes votl, a Harc jelenet elképesztő, messze felülmulta a Bryce Sarah verekedést.
Imádtam hogy Sarah votl aki végül kimondta hogy Chuck és Ő rendiznak, járnak, akármi. és még maga Becman is Shipper ki gondolta volna :D ?!
Ha ezt a szinvonalat hozza a töbi 5 rész, hát remek kis vissaz fizetés lesz a 13 részen át tartó már már szapanoperás dráma kárpotlásául :)
És most megyek megnézem megitn, kétség kivül a legjob Chuck epizód, ezért szeretem ezt a sorit erre vártunk idej volt már. -
#952 It's about damn time... :d
Jo resz volt. -
Nisba #951 na így kell ezt, remek volt!!! várjuk a többit is :D -
ldavid #950 igen -
#949 Jövőhéten már tényleg jön a 14.rész? -
sanyi49 #948 Nyerj Chuck pólót a chuck-hungary.info-val! http://www.chuck-hungary.info/kezdolap/chuck-polojatek/1272189486/ -
#947 ULTRA!! :D:) fantasztikusak együtt! :) -
ldavid #946 a video esélyes, hogy benne lesz a következő részben, sorry (döntsön mindenki) -
ldavid #945 váá! :)
"A well-placed source close to Team Bartowski whose name is not Josh Schwartz (scout’s honor!) tells me “it’s looking good” that NBC will do the right thing and renew the show for a fourth season." - ausiellofiles.ew.com
+1 mindenkinek kötelező homage videó
-
Callisto #944 Autóbalesetes hasonlat tetszik. Kérdéés, hogy a sorozat túléli-e. Én drukkolok, hogy a sok autóbalesetet nem bíró néző visszatérjen és legyen 4. évad.
Fedak egyébként egy marha. Ha ez a +6 rész nem utólag berendelt lett volna, tuti hogy a marhaságot Shawval és Sarahval még látnák +6 részig :D
Szétszedni nem akarja a kémpárt ebben a 6 részben, ami érthető hiszen azt sem tudja lesz-e 4. évad és végül is happy endet szeretne a sorozatnak S+C kapcsolatában. Félek tőle, ha már régóta tudná, hogy lesz 4. évad már szét is kapná őket. Tőle kitelik. ;) -
mcgrape #943 Callisto
Értem az érveid, mégha nem is értek mindenben egyet :D. Egy jo ksi blogon ovlastam ezt és egyenlőre ehez is tartom magam szerintem tartsuk midn ehez magunakt :
Shaw egy autó baleset volt de mi tuléltük :D
marajudnk anyiban hogy a 19. rész végén még visaz térünk erre a témára kicsit, amikro majd megkaplyuk a teljes képet.
Az viszont biztos hogy egy uj Sarah-t fgosz látni :D ebben meg én vagyok biztos :) kicsit talán 2. évados lesz de mégsem, majd meglátod, ez jobb lessz :)
Amuyg ha jo angolso vagy, én anyira nem de a lényeget értem, it egy interju Chris Fedak egy uj, legaláb anyi biztato hogy nem érzi azt hogy szétkellene szakítaija Chuckot és Saraht :D legalábbis ebben a 6 részben biztos nem, kitudjam it hoz a jövő ha lesz 4 évad :) reménykedjünk :)
http://www.tvsquad.com/2010/04/21/chuck-co-creator-chris-fedak-on-season-3-2 -
Callisto #942 Hasonlóan életidegen és logikátlan dolog volt Sarahnal az is, amit Chuck látványa váltott ki belőle mikor ott állt pisztollyal a kezében a tégla holtteste előtt.
Lelőtte és többé már nem szereti (illetve nem akarja szeretni). Mikor Chuck mondja neki, hogy nem úgy volt, ahogy azt gondolja: "Nem hiszek neked". Rengeteg dolog sántít Sarah addig felépített karakterével kapcsolatban:
1. Másokkal érzeleghet, akik embereket lőnek halomra. Nem probléma.
2. Maga is lelőtt embereket. Nem probléma.
3. Red Testjén is azt hitte pisztolyéret nyúl Sha felesége és ezért lőtte le. Ez probléma neki, de az önvédelem nem lenne az. Chuck miért ne nézhetett volna el valamit a sötétben vagy miért ne tehette volna önvédelemből?
Sarah és Yvonne nem ugyanaz ne keverd. Saraht írók találták ki és alakítják. A 3. évadban rosszul. Lehet mondani skizofrént csináltak belőle. Többet ne forduljon elő! :)
Telefloodolom a fórumot. Beszélgessünk inkább skypon vagy telefonon :)
-
Callisto #941 *11-2. részekkel: 11-13. részekkel akart lenni. Elnézést. -
Callisto #940 "Én nagy Yvonne, és Sarah rajongo vagyok, nem nyelem le ha valaki bántja"
Ez baj, mert elvakít.
"és elvárom hogy a 14, rész után bocsánatot kérj, és fogsz is, ezt már most tudom :)"
Nem fogok. Én is hiszem, hogy jó részek jönnek a 11-2. részekkel együtt, de attól még a Shaws Sarahs történetrész értelmetlen gagyi volt. (Bocsánat.)
"Nem fogod többé az 1-2 évadban látot Saraht látni, de ugyan ugy Azt a Chuckot sem, és a többi kartert sem, mert változni kell."
Pedig azt fogjuk látni, mibe fogadunk? :) -
Callisto #939 "És én még mindig joban lenyelem a név dolgot, mintsem hogy lefeküdt volan Shawal"
Na eről most lehetne beszélgetni megint, de ne tegyük. Egy kérdéssel azért leírom mire gondolok:
"Te inkább fogadnád el, hogy a párod jobgban megbízzon másban és abba legyen szerelmes, mint hogy legyen egy párórás kalanja, amit elfelejt másnapra?"
(Egyik sem jó, de melyik fájna jobban és melyik lenne helyrehozhatatlan?) -
Callisto #938 Itt megnézheted: http://www.chuck-hungary.info/kezdolap/chuck-vs-the-honeymooners-elozetesek/1271945556/#comment -
Callisto #937 Hozzáfűznivaló: hasonló összejönnek-nem jönnek történet volt az Ed című sorozatban. Ott is volt kapcsolata mindekét félnek mással és semiféle logikai baki, életidegenség nem játszott abban a sorozatban, pedig ott az összekerülést 4 évadig húzták. Mégis teljesen érzelemhű és logikus volt az egész, nem fordult ki magából hirtelen egyik sem és kezdett más lenni, mint volt előtte X évig stb. Iskolapéldája az a sorozat, hogyan is kéne megvalósítani a hasonló témát. -
Callisto #936 Én is kedvelem Yvonnet, mert ritka jó színésznő és imádnivaló is, de Sarah karakterét ott akkor is elk..ták megmagyarázhatalan módon.
Amiről beszélsz arra már rájöttek előtte. (Sarah -> Bryce visszatérése, Chuck -> Jill és még beszélnek is róla egymással, hogy hiába no, a másik jobb és ott van az orruk előtt.) Amiről nem beszélsz pedig az, amit én mondok: hogy miért is döngölték a földbe a karakterét és mennyire valótlan volt az egész.
A változásukhoz ezekre az eseményekre semmi szükség nem lett volna, volt már ilyen előtte mint említettem.
Sarah: "Soha többé szép kém.", "Kémlét nem engedi meg az érzelmi kapcsolatot."
Nem meggyőzni akarlak és teljesen rendben van, hogy "elvakult" Sarah fanként próbálod magyarázni a magyarázhatatlant, de javaslom olvass el még néhány rajongói meglátást erről (ajánlom főleg a nőikete :))
Megjegyzem 4-5 éve nem fogott meg ennyire sorozat, de ez a történés a TV sorozatok legnagyobb hibái közé tartozik. (Sokat láttam már élemedett koromnak köszönhetően.)
Ahogy látom magad is érzed, hogy nagyon nem stimmelt azzal a pár résszel és Sarahval valami, de igyekszel magyrázatot találni.
Sarah megsebzett volt, ez tény. Csak úgy, mint Chuck. Sőőőt. A probléma, hogy Shaw előtt helyrerázódni látszott: Sarah látta a felvételt ahol elmondja neki Chuck, hogy Ő maga vezette rá milyen jó célok vezethetnek egy kémet, miként segíthet msáoknak kémként és hogy szereti Őt. Ez pedig láthatóan tetszett neki, szóval Chuck is ott volt neki.
Mindezek mellett folyamatosan látható volt Sarahn Chuck iránti érzései.
Sarah viselkedése nevetséges volt Shawval kapcsolatban (lehetett volna másik kém is), de abban egyetértünk, hogy óriási a sorozat és mindketten imádjuk :)
Amin tulajdonképpen meglepődtem az NBC és egyéb Chuk oldalakat olvasgatva, hogy a női nézők ugyanígy látják, márpedig ha Ők is (még a tinik is, nem csak az idősebbek) ezt gondolják nem hinném, hogy a hülyeséget magyarázom.
Attól, hgoy Yvone um. adorable, még az írók barmok voltak és finoman fogalmazva ugyan, de ezt maguk is elismerték. -
ldavid #935 ez még nem volt, lehetne akár spoiler is (ha nem lenne egyértelmű, hogy mi fog következni) :) -
mcgrape #934
-
mcgrape #933 És ha majd az évad végén 19-rész után azt mondom votl az évadban 2 gyenge rész amti nehezen vett be a gyomrorm, alá 7-8. akor is azt mondom megérte. és a kövi rész, kb azt sugalja, hogy.
" oké bocs a sok kínzásért, de most it a jutalom amiért kitartottatok " :)
A promokat, és egybeket fel lehetitek a neten :)
-
mcgrape #932 Callisto
Szerintem Te pontosan ugy viselkedsz ahogy Sarah viselkedet ebben az évadban :) képtelen votl elfogadni hogy Chuck változik mert azt hitte ez rosz dolog, de rájöt hogy nem :).
Amugy tényleg nem tudod felfogni mi hogy Chuck össze törte a szívét igaz?
Amit ebben az évadban láttál az azért votl mert Sarah-nak nem votl ot Chuck, minden amit tett Sarah az Chuck hibája, ezt hozta ki nála Chuck hiánya, enyi. Egész eddig arol beszéltünk, beszéltek mien hatásal van Sarah, Chuck-ra.
Ebben az évadban láthatad mien hatással van Chuck Sarah-ra, és leginkáb a hiánya, ésre vehetted hogy bár még mindig elvégezte a munkáját, koránsem votl olyan jo benne, sé rendre alul maradt a harcokban is.
És én még mindig joban lenyelem a név dolgot, mintsem hogy lefeküdt volan Shawal, szoval nem nem döngölték földbe a karakterét, csak megváltozot, ahogy Chuck, és Casey .s organ és mindenki más is.
Sarah helyzete nehezebb votl, ő egy megsebezt nő, votl ebben az évadban, eddig :) És igen igen is a pasi nyerje vissza a bizalmát a szereteté,
Chucknak rá kellet jönie arra hogy Sarah a legfontosabb, ugy értem még a kém életénél is fontosab, nem aakr kém lenni Sarah nélkül, mikor kiderütl hogy ez nem fog müködni, akor ugyan ugy képes volt eldobni a kém létet, meghozta a döntést, a szerelem és a haza közöt és a szerelmet választotta.
A 12. részben pontosan azt tette és mondta amit Prágában kellet volan amit prágában akart Sarah hallani, és most majd láthatod mit nyert Chuck, most majd látod hogy mgérte, mert álmai nőjét végül megszerezte.
Én nagy Yvonne, és Sarah rajongo vagyok, nem nyelem le ha valaki bántja, és elvárom hogy a 14, rész után bocsánatot kérj, és fogsz is, ezt már most tudom :)
Nem fogod többé az 1-2 évadban látot Saraht látni, de ugyan ugy Azt a Chuckot sem, és a többi kartert sem, mert változni kell.
és még csak anyit egy interjuban Yvonn ezt mondta ugy szaba fordításban :
" Rájöttek hogy bármit is keresnek másokban, azt nem fogják megtalálni, mert ott van az orruk elött " enyi.
-
#931 Így volt. Le is nyilatkozták. Azt' nem lett semmi belőle. -
#930 Én a "hős" dolgot is úgy értettem h nagyon távol áll tőle a gyilkosság de ha szükséges és elkerülhetetlen akkor megtenné ill. megtette h mentse a szerelmét, vagy azokat akiket szeret. -
#929 Én egy szóval se mondtam h nincs igazad, rosszul fogalmaztam ha így jött le neked. Én is hibásnak tartom, és csak egy ideig volt normális és elviselhető de már unalmas kezdett lenni az egész úgymond "színjáték" h szereti Sarah Chuck-ot (és fordítva is) de mindig máshoz megy mikor szinte minden részben érezni és éreztetikegymással h dúlna a szerelem. Ez van. Én várom a +6 részt és a 4. évadot akárki akármit mond! :)
Azt a hibát pedig le kell nyelnünk, mást sajna nem tudunk csinálni. :( -
Callisto #928 Chuck Sarah szemében nem lett vagy nem azért lett hős, mert kapcsolata volt Shawval. Hanem azért, mert nem gyilkos, de jó okkal és érte képes ölni. -
Callisto #927 Egyik baj, hogy már rég rájöttek, hogy szerelmesek egymásba és erről beszélnek is több alkalommal még ha nem is mondják mindig konkrétan ki, hogy miről van szó egyértelmű. Másik, hogy nem magával Sarah kapcsolatkeresésével van óriási baj - bár Shaw rohadt egy antipatikus egyén volt -, hanem...
Vissza kéne olvasnod és/vagy külföldi fórumokon is utánanézni, de ha nem zavaró nagyon összegzem újra: Sarah karaktere teljesen a földbe lett tiporva, szinte minden szempontból hiteltelen lett, emocionálisan is (nemhogy objektíven) megmagyarázhatatlan, életidegen tettei voltak. Teljesen mást csinált, mint amiről beszélt előző évadokban és nem csak elveinek mondott ellent, hanem érzelmeinek is.
Rohadtul összecsapott szart sikerült csinálniuk abban a pár részben, amivel a legfontosabbat (Sarah) lerombolták, amit az első évadokban felépítettek. Ismételni tudom magam az egyik legjobb példa felhozásával: mikor elmondja az igazi nevét Shawnak. Következetesség, okok, realitás: zéró és ez jellemző az egész bonyodalomra.
Sarah-val való kapcsolata helytálló lenne, ha nem mondogatják minden 2. részben hogy kémmel nem..., nem (próbál) távolodik el Chucktól, mert hogy Ő kém (vagy az lesz) és fut más kémhez stb. De mivel ez volt az egész sorozat egyik alappillére, esélytelen volt sikeresen behozni más kapcsolatot az életükbe.
Ebbe bele is buktak az írók (meg kell nézni adott részek után hogy zuhant a nézettség, miként szidták az írókat és vágták fejükhöz a rengeteg életszerűtlen történést és "huge mistake"-t) és akármennyire is próbálták helyrehozni az utolsó 1-2 résszel, a legtöbb nézőt már cseszhetik, mert ez kevés az elpártoltak visszacsábításhoz. A vérrajongók tartottak csak ki mellette.
Örülök, hogy utólag lett berendelve az a 6 rész, mert rémálmomban sem szeretnék arra gondolni, mit műveltek volna még itt 6 részen keresztül Shaw-val, Chuck-kal és Sarahval. Azt már biztos, hogy nem élte volna túl a sorozat. Végére maradt volna 1,5 millió néző jó esetben.
Magam részéről nagyon szeretnék 4. évadot, de nem vagyok naív. Maximum kellemesen csalódom. Ajjaj, wall of text lett az összefoglalásból :D Bocsánat. -
ldavid #926 ha csökken a költségvetés, elvileg több kellene, hogy legyen
bár, mintha erre az évadra is ilyesmit mondtak volna -
#925 Sztem meg épp ellenkezőleg, ha nincs Shaw és Hannah akkor sztem az előttem is írtak alapján nem jönnek rá h szerelmesek. Azt én is elismerem hogy jobban is meg lehetett volna írni vagy legalábbis ezt a Shaw-Sarah szálat nem annyira eltolni, bonyolítani, de akkor meg annak a veszélye áll fenn h Chuck nem lehetett volna Sarah szemében hős, ami sztem nem elhanyagolható dolog. -
Callisto #924 Nekem az fontos, hogy a karakterek legyenek szórakoztatóak és szerethetőek. Hogy hol vannak majdnem mindegy, de valóban lehetne kicsit több Buy More. (Pedig kevesebb lesz, ha jól sejtem.) -
#923 Amúgy több Buy More kéne. Ezek a kémes hülyeségek egyre eröltetettebbek. -
Callisto #922 Igen és sajnos ezzel ásták meg a sorozat sírját. Nem tudom elhinni, hogy írók akik kedvelik saját sorozatukat ennyire életidegen és megmagyarázhatatlan dolgokkal tönkre tegyék azt. Ezeknek köszönhetően esett le a nézettsége 25%-kal és legtöbb ember nem tudja majd ezt elfelejteni vagy ezek után már nem is akar visszatérni a sorozathoz, hiszen az egyik főszereplő teljesen hiteltelen lett. Egy szó, mint száz: Josh és Fedak a világ legnagyobb barmai. Én nézni fogom a következő részeket és meglátom mennyire marad meg bennem az utóíze. -
#921 Két fölösleges szerelmi szálat szőttek a történetbe, és nem jobb lett tőle, hanem rosszabb.
Mindegyik széria megmutatta azt, hogy felesleges az ilyen, max. annyi ideig, mint az első (és második?) szériában Sarah barátnője és Morgan. Ennyi. Bőven elég.
(Ezzel a Shaw és Hannah féle fejezettel tették tönkre az egészet. Olyan ez, mintha a Dadusban (nem tudom ismeritek-e? régen a rém rendes mellett volt a második kedvenc vígjátékom ...) Sissy a végén hozzáment volna Mr. Sheffieldhez.) -
Nisba #920 jó a cikk, és mcgrape is jól összegezte, mindenki másként látja, én személy szerint nem örültem ennek a Shaw gyereknek, sőt kifejezetten irritálónak találtam, de már a behozatalát sem fogadtam lelkesedéssel, és hogy úgy alakították a történetet, hogy Sarah neki mondta el az igazi nevét...hát akkor nagyon ideges lettem, hogy miért pont neki. Saraht is meg lehetett érteni, és valóban Sarah karakterének fejlődéséhez kellett Shaw is, de egy biztos, hogy ezeket a részeket elég volt egyszer végigszenvedni, nem valószínű hogy többször megnézem őket, és a lényeg, hogy Shaw már a múlt, és jöhetnek azok a részek, ahol végre S+C egy párként működhetnek, mind a kémvilágba mind pedig a magánéletben... -
Callisto #919 Na de vége szerencsére. Repetáztam az utolsó részekből és olyan intenzívek, hogy sikeresen feledtetik a 7-10. részeket. Még 1-2 megnézésük és mintha nem is lett volna az a pár csúnya rész :D -
Callisto #918 Egészen addig egyetértek veled, amíg Shawra nem térsz rá. Amit Saarah Shawwal művel arra egyszerűen nincs semmilyen objektív, szubjektív, érzelmileg is helytálló magyarázat sajnos. Egyszerűen nics! Teljesen ellentmond Sarah karakterének az egész.
Nézd meg a jelenetet újra pl. mikor Sarah elmondja igazi nevét Shawnak. Ilyen zavaros, következetlen párbeszédet és történést sehol sem láttam. Még magad sem tudsz rá magyarázatot adni:
"mert a rajongok imádják Saraht, igy felhasználták az igazi nevének elmondását arra hogy valahogy elensulyozzák Chuck hibáját"
Végig Chukcról beszél aztán átmenet nélkül hirtelen odavágja a valódi nevét, akit meg szeret annak nem mondaj meg? Nem szabad teljesen ellentmondó és összedobott szart csinálni csak azért, hogy valami mást ellensúlyozzanak egy filmben.
Szerintem Chuck nem hibázott Hannahval, hiába feküdt le vele. Sarah sokkal nagyobbat hibázott, hiába nem feküdt le Shawval. Chuck rájött, hogy kit szeret igazán és véget vetett a dolognak, de Sarah makacsul hajtotta a dolgot. A szerelemnek nem enged, de másfelé meg erőlködik. Ez teljesen életidegen viselkedés és mindennek ellentmond, ami Sarah. Az elveinek, a jellemének, érzéseinek.
Ez pl. egy nagyon jó elemzése:
http://featuresblogs.chicagotribune.com/entertainment_tv/2010/03/chuck-nbc-fake-name.html
És mellékesen az összes hasonló profibb elemzés hasonlóan látja a dolgokat. -
ldavid #917 szerintem valószínűbb, hogy a Ring a címben az a szervezet, mivel a 2x22 volt az első Vs the Ring epizód
persze ettől még lehet benne gyűrű, sőt.... de ez már spoiler -
mcgrape #916 Ó te jó ég, most látom menyi híbával írtam :D. Sorry kissé siettem, azért örülök hogy kitudtátok bogozni :). Remélem majd az idő engem igazol, és tényleg nem szívatnak minket többé ezel a huza vonával :). Sőt talán nem kizárt még akár az esküvő sem az évad végén a 19 részben, tekintve hogy a cime
Chuck VS The Ring part 2 .
Szóval nem kizárt, de persze biztosnak sem biztos, majd kiderül egynelőre lásuk a 14 részt, valszeg jobb képet kapunk arról mien irányba akrják elvini a sorit.
Nem várom el hogy ne legyenek problémáik mert ez marhaság, de azt elvárom hogy ne legyen több, bejön egy uj karakter cska azért hogy bele szeresen valameik. Legyenek elég bátrak hogy ha már összerakták őket maradjank is együtt :)
Nah persze attól nem félek hogy az évad végére szakítanak, ezt ugysem játszák el, most, én már a 4 évadról beszélek :D. Mert ugy is lessz. :)
Azok akik elpártoltak, azok Chuck és Sarah miat pártoltak, el de a neten terjed a hír a két szerelems végre együt, akik elpártoltak most vissza térhetnek, votl 2 hetök, most már csak 9 napjuk hálistnek :) szóval van 9 napjuk hogy bepotolják a részeket, s felvegyék a fonalat, nem lene rosz ha megitn 7 és fél millás nézetsége lenen, mint a dupla részes évadnyítónak :) -
Nisba #915 hát igen, ahogy összefoglaltad így más, és egyet is értek, örülök hogy lesz ez a +6 rész, és remélem, a maradék epizódokkal jobban fogyasztható lesz az előtte lévő 12-13, és majd a finálé után kidumáljuk, hogy jó volt ez így, ahogy volt!