2166
6459295265_74a44e9107_b.jpg
  • proway
    Nagyon királyul fogalmaztál! Egyetértek! :)
  • mcgrape
    Záró gondolatok : :)

Szóval midn Shaw és midn Hannah votl az utolsó szerelmi érdeklődés Chuck és Sarah számára , ezért remélem hogy a továbiakban ilyen nem lessz. Ebben a 13 részben belesürítettk mindent ami távol tarthatja őket hogy a késböiekben ha problémáik lesznek azok már közös problémák lesznek.

Chuck-nak fel kelelt nőnien Sarah szintjére a munkában, és késöb látjuk ahogy HŐSÉ válik, amitől Sarah maximum mégjoban szereti, aról nem beszélve hogy érte huzza meg a ravaszt érte ŐL , erős kötelék let ez köztük nem, jólvan ez igy nem ? :)

És Sarah-nak szöüksége votl arra hogy felnőljön érzelmileg Chuck-hoz hogy klépes legyen felválani érzelmeit elötte, ez fontos ut volt, és Shaw után Sarah többé nem fog érzelemt mutatni más kém iránt, remélhetőleg :) és chuck sem fog más barna után kajtatni, Hannah után.

Ha Shaw és Hannah nincs, Chuck és Sarah sosem jön rá hogy nem tudnak élni egymás nélkül :)

Elsimerem vannak hibák, de végül is an agyob kép őket igazolta valmien szinten, most kiderül mienek is együt, a kövi résztől, és kitudja tán azok is romantikus rajngok leszek aki edig nem voltak, mert rájönek hogy 2 együt csodálatosak :)

Vége egyenlőre, majd még válaszolok ha lesz válasz :)
  • mcgrape
    Deniel Shaw : A fő problémám vele hogy nem votl igazi mentor Chuck számára, az első 2 részben még érdekes votl, majd kimerült a karatere aban hogy a szart keverte Chuck és Sarah között.
    De adjatok háltá hogy eredtileg 13 rész votl képzeljétek a 19 rész let volan egyből, sokkal tovább kelet volan nézni ezt a szart :D Sarah és Shaw közöt, amiben hálsitenek azért mégsem votl gazi érzelem és kapcsoalt, minden beszélgetés Chuk-ról szolt , a 12 részben votl az első radijuk, szóval Sarah nem fordult ki telejsen magábol.

Le egyszerüsítem, az érzelmi fal amit 2 évig felálítot Chuckal szemben, az ledölt, ezt ő is tujda, igy kelelt valaki aki melé eltud rejtőzni, Shaw tipikusan a szuper kém figura volt, mitn Bryc, ha Sarah soha nem találkozot volan Chuck-al ő lenen az ideálís pasi számára, de mivel találkozot igy ugye tudjuk hogy nem lehet köztük semmi :)

Sarah szemében Shaw : It van Shaw ilyen fikcókal dolgoztam az évek során tudom mit várhatok tölük tudom hogy sosem leszenk oylan mélyek az érzelmeim iránta mitn chuck iránt, és tudom hogy sosem fog tudni megbántani, . Megjegyzem azért sikerül neki, mert Sarah bizot Shaw-ban és elárulta őt.

Hannah : Ő pedig Chuck esetében lenen a tökéletes nő ha Chuck még mindig az lenne aki az első évadban votl, ha sosem találkozott volna Sarah-val, a legnagyobb jelent a sorozatban, mikor Hannah beszédet mond az asztalnál, és ahogy Chuck nézi ez jár a fejében : " mi a fenét csinálok én it ezezl a csajjal, én Saraht akarom Ő a mindenem "

Tény hogy a Sarah és Shaw dolog hosszabb lett, de elensulyozni kelet valahogy hogy Chuck megitn lefeküdt valakivel, Sarah viszont nem, ha Sarah szét teszi lábait Shaw-nak, joga meg let volan hozá, de a rajongok nehezen emészteték volan meg, sokal nehezebben, mert a rajongok imádják Saraht, igy felhasználták az igazi nevének elmondását arra hogy valahogy elensulyozzák Chuck hibáját :)
  • mcgrape
    Szóval a szívét összetörték, és mi Sarah Walker-ől beszélünk. Ez nem egy olyan dolog amit ő könyen tud feldolgozni, az ő szemében egyszerü votl a képlet:

" Szeretem Chuckot vele akarom tölteni az életem öröké, de ő nem jön velem, ergo nem szeret ugy ahogy én szeretem őt " Készz pont enyi.

Ezért votl szüksége arra hogy Carina megmutassa neki a felvételt, amiben Chuck elmagyaráza miért nem ment vele, ettől ő nem bocsájt meg azonnal, és nem is teheti, de segít neki hogy elkezdjen gyogyulni.

Ám ekor jön az ujjab fájdalom, Chuck a kém élet közben eékezd változni, kezd más leni mitn akibe ő beleszerett, és ez ellen nem tehet semmit mert potn az ő dolgoa hogy kiképezze. láthatuk menyire betegesen agodik érte az 5 részben, és mien szívszagatóan nézi ahogy "eltemeti a célszemélyt Chuck " És mikor Casey mondja hogy lassan tényleg kém lesz a fiu, jogosan merül fel a kérdés benen hogy ez "tényleg jó dolgo lenne? " Ne feldjétek chuckot Sarah szeméből látlyuk ebben az évadban, meg kelelt tanulni azt hog atol hogy Chuck kém lett nem változott meg megtalálta az egynesulyt, és ezt Sarah is láta az évad végére, jogosan mondog hogy évad vége mert a plusz 6 rész már uj sztori :)

a 3. részben Daniel Shaw, és Hana ról is szó lessz :)
  • mcgrape
    Azért kissé tul erősen itélítek el Saraht megprobálom elmondani én hogy látom, és utána szerintem kissé ti is máshogy látjátok majd :)

SARAH: Az első résztől kezdve beleszeretett Chuck-ba ezt már tudjuk. :) Ezért is imáhatjuk ujfent, plussz Örülten szerelmes belé ezt látuk és tudjuk.

De Ő CIA ügynök, és mikor megismeri Chuckto, találkozik az igazi élet lehetőségével az igazi érzelmekkel, Bryce irátn soha nem voltak oylan erősek az érzelmei mitn Chuck iránt, Chuck a nagy ő , időről időre bizonyítota az első 2 évadban hogy mindgi őt helyezi elő tértbe, Chuck viszont mindig többet akart, és nem értette meg hogy ez nem könyü Sarah-nak leginkább a munkája miatt. Ez nem jelenti hogy Sarah nem kart töbet, söt ahogy mondta a 11. részben Gyakorlatilag ez az álkapcsoalt sokkal töb votl neki és sokkal valósabb mitn bármeik más kapcsolata a multba, legyen szó Brycról vagy Shaw ról.

De és it kezdpdik a lényeg, Chuck nemet mondott neki Prágában, ezt ne feldjétek, életében előszőr vállalta fel az érzéseit, Bryc is mondta hogy ebben az érzelmek dologban nem jó Sarah. De prágában felvállata, és megnyilt valkinek, érzelmileg sebezhetővé téve magát, és pont az sebezte meg akitől et sosem várta volna, és olyan mélyen hogy nincs kiínzás mely nagyb fálydalmat okozna neki mint a Szívének öszetörése, szegény lány :(.

folytatom cak tul hoszu lessz, igy jön a második rész :)
  • Nisba
    az az igazság, hogy nekem nem ezzel a Shaw dologgal van/volt a legnagyobb bajom, hogy behozták, hanem ahogy mondtad, ezzel lényegében Sarah karakterét "földbe döngölték"

na mindegy ez már lezárult, várom a maradék 6 részt
  • Nisba
    egyetértek, nekem is a 3. évaddal az egyik problémám az, hogy alig volt Sarah-Chuck közös jelenet, nem úgy mint az előző évadokban, és valahogy nem éreztem közöttük a kémiát sem, remélem, hogy ezt a maradék 6 epizódban visszahozzák, mert nekem nagyon hiányzik

és is csak remélem, hogy Chuck-ot és Sarah-t nem szedik már szét, mert akkor nálam kasza sajnos, és most nem azt mondom, hogy csak miattuk nézem a sorozatot, mert ez nincs így, azonban az ő kapcsolatuk fontos része a sorozatnak, legyen az a szerelmi kapcsolat, vagy a korábbi 2 évad asset-handler-barát kapcsolat, ez eddig a 3. évadból nagyon hiányzott
  • Callisto
    Josh egy kezdő, ki kéne rúgni a francba :) Jó alapdolgot talál ki, de semmit sem tud kezdeni vele.
  • Callisto
    Az a baj, hogy ezt a Shaw szálkát nem lehet már kihúzni a legtöbb emberből, akik a sorozatot követték majd emiatt elpártoltak tőle. (A nézők 25%-a hagyta ott a sorozatot emiatt a már szinte hivatalosan is a TV történetében legnagyobb bakinak mondott dolog miatt!)
    Hiába próbálták a csorbát kiköszörülni, a legtöbb elpártoltban akkor is ott lesz a keserű szájíz, hogy Sarah karakterét teljesen a földbe döngölték: érzelmileg is logikátlan lett majd minden tette (180 fokos fordulat egyik pillanatról a másikra ok nélkül, érzelmeinek ellentmondva máshoz húzódás és valós nevének minden ok nélküli elmondása Shawnak stb.), hiteltelenné tették és nevetségessé vált. Emiatt pedig nem fognak sokan visszatérni és attól tartok ezt az NBC is látni fogja és nem lesz 4. évad. NBC fórumán is próbálnak magyarázatot keresni ezekre a kérdésekre, de senki sem talált még eddig olyant, ami az addig felépített karakternek ne mondott volna erősen ellent.
    Van aki azon a véleményen van, hogy Saraht meg kellett ovlna ölni, mert ez így már hiteltelen.
  • mcgrape
    Vissaz térve picit erre a szappanoperás dologra. Igen Josh készítette a Narancsvidéket, is és végül is beégett vele, mert nem tudott mit kezdeni a két fő karakterrel, én bele is fáradtam valahol a 2. évadban, igy a youtubon néztem ugy ahogy végig :D.

Nah de a Chuck ne legyen már OC és hálistenenk ezt elismerte hogy nem lessz az. Ugyan akkor szerintem nem nagy elvárás hogy két a 30-as éveiben járo ember ne vislekedjen már ugy mitn valami tini pár a gimiben, és ez volt a baj.

Arol nem beszélve hogy ez az évad simán megmutatta hogy a Sorozat nem mükszik ha a két fő karaktert igy ilyen sokáig távol tartják egymástól, ugy értem a 2. évad tele votl a közös jelenteikkel, mégha nem is voltak együt, a 3. évadban viszotn alig votl közös jelenet, beszélgetés, stb.

De ennek már vége, csak remélni tudom hogy a sorozat nem lép vissza a gyerekes dolgokhoz, ha már együt vannak amradjank is együt, sokáig, nem lehetnek csak barátok vagy társak, ezt ez az évad is alá támasztotta.
    Problémák leszenk el is várom hogy legyenek, minden párnak vanank problémái, de ne kezdjék a Moonlight dolgot, ami ha joltudom szintén azért bukto meg mert miután összeraktátk a 2 karaktert, szét szedték őket, a jó hír hogy tanultak eből a készítők ha jol tudom.

Szóval kiváncsian várom mi lessz most :)
  • Callisto
    Rengeteg sorozatot néztem már életem során és ilyen nagy logikai bakival sehol sem találkoztam. Szóval annyira nem egyszerű tévés fogás ez. (A legtöbben így látják és maga Josh is elismerte.)
  • theone91
    Volt egy behind the scenes a Chuck első évadjának dvd-jén, amiben megemlítették... :)
  • ldavid
    az OC-ról jut eszembe: ez a jelenet meg van mindenkinek? :) Chuck - The OC
  • theone91
    Tény, hogy rendkívül felületesen olvastam át, de nekem akkor is csak sziszifuszi finghámozásnak tűnik.

Egy nagyon egyszerű tévés fogáson akadtál fenn: A szappanoperába illő giccses, szerelmi bonyodalmon. Egy olyan emberkétől, mint Josh Schwartz (aki az Fox-os OC-t is jegyezte) ez nem meglepő. Idegesítő, tudom.
  • Callisto
    Én nem tartok attól, hogy szakítanának. Vitáik biztos lesznek, de (remélem :) ennyi. Nem kell ahhoz szakítani stb., hogy a sorozatban továbbra is szerepe legyen a kapcsolatuknak. Jól lehet alapozni az egymás féltésére is, sőt közös kém- és magánéletük bemutatása új lehetőségeket is hoz, csupán tudni kell majd jól kihasználni. Ha az írók csak a szakítással tudják a kapcsolatot bemutatni, akkor inkább ne is legyen 4. évad.
    Shaw karakterének lehet utólag ilyen jelentőséget tulajdonítani, de sajnos Sarah első két évadban jól felépített karakterének, elveinek és Chuck iránt viselt érzéseinek - Chuck Hannaht rövid úton útjára bocsátotta rájőve, hogy Saraht szereti még mindig. Sarah viszont makacsul hajtotta volna Shawt - akkor is erősen ellentmond.
    Haggyuk, halottakról vagy jót vagy semmit. :D
    Hála isten már azelőtt visszatért Chuckhoz, hogy megtudta Shaw feleségével kapcsolatos dolgát és attól függetlenül tette.
    Amin nagyon meglepődtem még, hogy mindezt sikerült úgy megoldaniuk, hogy Shaw sem dobta Saraht, szóval nem is azért húzott a szíve vissza Chuckhoz, mert Shaw dobta volna. Congratulations :) Komolyan örülök neki, hogy nem fenti félelmeim váltak valóra, mert így tuti tovább nézem és nem lesz keserű a szájízem végig.
  • mcgrape
    Na ugye :)

valóban érdekes lesz a folytatás, nehéz helyzetben vanank, mert igazából nem igen szakíthat chuck és Sarah , mert egy igen erőteljes érzelmi hullámvasut próbán mentek keresztül ebben az évadba, és Chuck kvázi ölt azért hogy megmentse Sarah-t. Szóval ah most elkedzik majd megint ezt a szakítanak összejönnek játékot az vissza lépés, és a sorozat nem léphet vissza :). Csak azért mondom ezt mert már most mindenki arol beszél hogy szakítanak majd, mikor mgé nem is látuk az első részt amiben együt vannak :D.

De mitn mondtam az tény hogy érdekes lesz innét az ut.
    De márcsak 11 nap :).

De azért mostmár érted Shaw-t is egy kicsit ne, szóval azért Shaw konkrétan elárulta Sarah-t és szerintem részben fontos votl a karaktere, hogy Sarah leszokjon arol hogy gerjed a kémpasikra, nem hiszem hogy a jövőben látunk majd uj szerelmi érdeklődést sem Chuck-nál sem Sarah-nál :)
  • Callisto
    Zseniális. Jöhet a 14. rész :)
    Történetileg, karakterekben, szerepjátszásban simán lever a 12-13. rész sok-sok nagy mozifilmet. Tényleg kiválóan oldották meg az egészet. Csak ugye a Shaw baki miatt nagyon leesett a nézettség és sajnos ez lehet a végét is jelenti a sorozatnak.
    Ugyanakkor az NBC az utolsó részek forgatókönyv (történeti) terveit látva rendelhette talán be a +6 részt, amivel megadják az íróknak a lehetőséget hogy kiköszörüljék a csorbát. Ez megtörtént a 10-13 részekkel szerintem, Most azt kell bizonyítaniuk, hogy ezt a színvoanalt fent is tudják tartani. Morgan, mint ügynök és S+C, mint ügynökpár? Nagyon sok lehetőség rejlik benne és bízom benne, hgoy kihasználják.

Most pedig ideje lesz már egy másik Sarahval foglalkoznom :D

Ui.: Morgan ahogy kibotladozik a szobából a folyosóra, hogy "Küldetés? Küldetés?" megszakadtam :D
  • mcgrape
    Gyorsan daráld le a hátra lévő 2 részt örületesek, azt utána nyiltabban lehet társalogni. Kicsit féltem a 11. rész miat hogy mein reakciókat vátl ki belőled a vége, de látom, látod a nagyob képet magad elött :) A 12 hát igen amig nem látam a 13 adig az volt a kedvencem, elöte meg a 10. rész nah az sem gyenge.

Majd ha a végére értél végre lehet kicsit beszélgetni a hátra lévő 6 részről, én is olvasgatom külföldi forumokat, és tök jo hogy már most pánikolnak az emberek :D
  • Callisto
    Na 3x11 végére értem. Sárcok nincs itt gond, feleslegesen aggódtam. Sarahn véggi látszik, hogy C. kell neki, nem akarja hogy gyilkossá váljon és olyannak akarja mialyennek megismerte. A kis beszélgetéseikből is nyilvánvalóan kiderül. Shaw csak egy próbálkozás részéről, mint ami Hannah volt Chucknak. És a csavar, hogy a Red Test-en miért isment át. Nem gondoltam volna. Nagyon eszes! :)
    Persze most azt hiszi C. a gyilkolt és elveszett az a fiú akit megismert, emiatt távolodik majd el tőle a 12. részben, aztán a 13-ban letisztul minden ahogy sejtem. Arra leszek kiváncsi, hogy Sarahnak elmondja-e majd, hogy másnak köszönhető a Red Test végeredményét. A helyzet valóban nem szamár a lóhelyett.
    Kösz a biztatást :D
  • Callisto
    Ez igaz. Sajnos éppen ez a legnagyobb baj az egésszel, mert ennek ellenére eldobja C-t és Shawnal áll össze. Utánaolvasgattam kicsit és mint megtudtam, nem csak maguk a rajongók látják úgy mint én, hanem maguk az írók is tulajdonképpen elismerték, hogy óriási hiba volt Shaw karakterét és Saraht összehozni... és ha ez még nem elég magának Shaw karakterének behozását is bánják. Meglepő milyen sok profi hosszú, bő lére eresztett kritikusi vagy akár felhasználó elemzést lehet angol nyelven találni a témáról. Pedig csak egy sorozat.
    Rengetegen mondják, hogy életük legrosszabb sorozatbeli történetével találkoztak a Chuck 3x07-3x12 részek által.
  • Callisto
    Nem az a problémám, szerintem próbáld az egészet elolvasni és értelmezni :D
  • proway
    Chuckot nagyon is meg lehet érteni mért töltötte fel az intersect-et, ezelőtt valljuk be nem sok értelme volt az életének, és tényleg csinálhat olyat ami igazán számít, csak ott van Sarah, részemről ez a rosz helyen és időben dolog, mert belé is szeretett de pont akkor akarta megváltoztatni az életét. Sarah meg nem 1 részben látszik h küzd az érzelmeivel, a szívére vagy az eszére hallgasson. Szal az h 1 rész után mintha mi sem történt volna dolog az nem igaz.
  • theone91
    Nem értem. Neked az a problémád, hogy a kém is ember és vannak érzései amelyeknek nem biztos hogy parancsolni tud egy olyan piti szervezet, mint a CIA... :D
  • Callisto
    Az a feltöltés elég Mátrixos volt és furán is adta ki magát, de végül elég jól megoldották hogy az ügye-fogyott kém Chuck is megmaradjon. Más okból nem zavart a dolog. Ha belegondolsz C. a régi életére vágyott, de mikor ott tartott hogy feltöltse-e az adatbázist vagy tönkretegye tulajdonképpen azt kellett eldöntenie, hogy Sarahval marad-e vagy nagy valószínűséggel többet nem látja, mert beszüntetik a C. "projektet".
    Másrészről az új cucc képességeket, gyakorlati tudást adott a szimpla adatok mellé, amit magam is el tudnék viselni ha ilyen egyszerűen menne :)
  • Nisba
    egyetértek valamilyen szinten veled, hogy logikátlanság volt, és valamilyen szinten az is volt, én is nagyon fanyalogtam, hogy mi a f...ért kellett ezt, de már ezen túl vagyok, és én is csak ajánlani tudom, hogy a 13. részig mindenképp nézd végig. Nagyon remélem a +6 résztől, hogy visszahozza a régi Chuck feelinget, mert a 3. évad nagy része nagyon nem olyan volt.

Egyébként ami számomra szintén legalább ilyen problémás volt, mikor Chuck feltöltötte az új adatbázist, és az a bizonyos jelenet a Várban Sarah és közötte a feltöltés után közvetlenül, mikor S. mondja neki, hogy ha most elmegy akkor semmi sem lesz igaz, erre C. "yes, it' a great thing"
    Ez is hibádzik, hiszen előtte 2 évig csak azért szenvedett, hogy kiszedje a fejéből az intersect-et, erre hirtelen így megváltozott a véleménye...
  • Callisto
    Ok. Mindenki azt mondja, hogy a 13. rész nagyon jó, zseniális. Szóval megnézem addig, meggyőztetek és köszönöm :)
    Engem az zavarna nagyon, ha a sorozatban a dolgok úgy alakulnának, miszerint Sarah Chuckkal azért jön össze, mert Shaw-val már nem jöhet...
    De ha a feleséges bonyodalmak előtt már nyilvánvalóan látszik, hogy Sarah Chukkal akar lenni valójában és Shaw csak egy kiugrás, feledtetés akart lenni akkor minden ok lesz :)
    Tudom-tudom hülyeségen lovagolok, csak nekem az ilyen ellenszenves dolog és egy sorozatot továbbnézni úgy, hogy a happység nem is olyan tiszta elég problémás lenne. Mint említettem filmnél semmi kifogásom ellene vagy akkor sem ha Sarah mással jön össze utána, csak tényleg ne a ló helyett szamár legyen ;)
    Szóval meggyőztetek, ma délután ledarálom a maradékot.
  • mcgrape
    Callisto. Ugy látszik te pontosan eldöntötted bármi történik is az marhaság. Nem mondom hogy nem voltak hibák az évadban még maguk az írok is elísmerték. 7 és a 8. epizod valóban gyengék voltak. De a 12-13 bőven kárpotol mindenért :).

Csak 2 dolgo amit nem árt ha tudsz, ezekel nem lövök nagy poént le :)

1. Sarah és Shaw sosem votlak igazi pár, és nem is feküdtek le egymással :). Randizgatak, ugyan bár erős tulzás elvégre a 12. rész lenne az első randijuk, erre az írok egyértelmü utálást adnak a párbeszédből. Szóval Sarah nem megy át ribibe, mégha joga is let volan lefeküdni Shawal nem tette meg :)

2. ez nem a ló és a szamár esete tárvolról sem :) Sőt Sőt .

Nézd végíg azt mondom könyeb helyzetben vagy mert lefutot a 13 rész, és neked nem kell heteket várnod egy cirka délután alat ledarálod , nekünk heteket kellet várni, de véleményem szerint megérte, mocskosul :)
  • ldavid
    Shaw részéről biztos, de nehogy már itt hagyd abba
    legalább a következő kettőt még nézd meg, azokban alig foglalkoznak a kapcsolatukkal (10-esben még Shaw sincs)
  • Callisto
    Na elvileg megtaláltam az infót. Sajnos a felesége megölése miatt lesz vége Sarah és Sahw kapcsolatának, szóval cancel. Mégpedig azért, mert ez az egész innentől kezdve a tipikus ló és szamár esete. Ha Shaw felesége nem Sarah kezétől hal meg, akkor Shaw-val maradna Sarah, de mivel Shaw bosszút akar állni emiatt, hát vissza a szamárhoz. Innentől kezdve pedig minden köetkező részben Sarah és Chuck párosára ránézve csak álszentséget látnék Sarah részéről. Ami nem lenne baj egy mozifilmnél, drámában stb., de nem egy olyan sorozatban, mely éppen kettejük kapcsolatának beteljesölésén vonaglik évek óta. Elszarták zerintem nem kicsit.
  • Callisto
    Egyetlen esetben nem gáz ha Sarah ölte meg Shaw feleségét: ha a kapcsolatuk véget azelőtt, hogy ezt kiderülne.. Más esetben igen nagy gáz, egyértelmű hogy az írók ezzel akarták gyorsban menteni a még menthetőt.

Az igaz, hogy Chuck elbánt Sarahval mikor nem ment el vele, de Sarahban az érzelmek nem nem igazán tűntek el és mikor a táskalopásos részben Chcuk elmondja neki miért döntött így minden szépen helyrerázódott és akkor egyik pillanatról a másikra meg ez van. Az a nevetséges, hogy valakit szeret hosszú részeken keresztül, de az elvei miatt nem akar továbblépni, majd seperc alatt továbblép másfelé és hiretelen nincsenek elvei. Na mind1, nem ragozom ez nagy baromság volt a készítőktől.

Annyit elárultok azért, hogy a felesége megölése okozza a kapcsolatuk végét vagy nem? Ne pazaroljak már több időt rá, ha igen. Köszönöm!
  • ldavid
    a 9-es a legjobb rész, nézd tovább. aztán meg bírd ki valahogy a 13-asig, valszeg tetszeni fog ;)
  • precision
    Részben azért egyetértek, mert nekem sem tetszik már annyira mint régen. De ennyire katasztrofálisnak nem látom a helyzetet, hogy cancelen gondolkodjak :)
  • precision
    Ok :)
    De azt vedd már figyelembe, hogy Chuck azért eléggé elbánt vele. Jajj így szeretlek, így beléd vagyok esve, járjunk, te vagy az istennő, stb. Aztán mikor felajánlja, hogy éljenek közös életet, amire Chuck is vágyott már mióta, azt mondja, hogy sorry :) Azért ez nem elhanyagolható dolog.
    Hát akkor szerintem ne is nézd tovább :) Szerintem nem gáz, jól lett megoldva ez a dolog.
  • Callisto
    Sareah jellemváltozása pedig sokáig tartott és látható, érzékelhető logikus volt az évadokon végigvezetve. De ez teljesen logikátlan, nem megmagyarázható. Most idézhetnék angol hszeket máshonnan ezrével ezzel kapcsolatban és nagyon nagy egyetértés van az emberek közt ezen a téren. Nagyon jó sorozat volt a Chuck (egyik legjobb) egészen idáig. Most viszon az egyik legrosszabbá lett. Ha Nielse csoportos lennék miattam is esnének a pontszámok, mert hgoy élőben már nem nézném az tuti.
  • Callisto
    Én az ilyenekben nem hiszek, teljesen életszerűtlen Sarah viselkedése. Egy CIA ügynök, aki megrögzötten ragaszkodik az elveihez egy pillanat alatt megváltoztatja azt? Meg olyant is hallok, hogy Shaw feleségét Sarah ölte meg.
    Na ha ez igaz lesz azonnal cancel a sorozat, mert ez egy olyan hihetetlenül olcsó megoldása lenne a Shaw és Sarah viszony eldobásának, amilyent hogy a szavaiddal éljek szappanoperában látni csak. (Még ott is ritkán.)
  • precision
    Ez a logikai baki akkor lenne helytálló, ha robotokról beszélnénk akik mindig követik a beléjük programozott parancsokat. Emberekről van szó akiknek változó az érzésük, gondolkodásmódjuk.

Szerintem az elég nagy jel volt Sarah jellemváltozására, amikor el akart utazni Chuck -kal és mindent itt hagyni. Az elutasítás elég mélyen érintette. Ha nagyon durvára akarjuk venni a dolgot, Shaw -al csak testi kapcsolatot keresett, persze látszólag bele volt zúgva, de nem úgy mint Chuckba.

De persze értelek én. Nekem sem tetszik v. tetszett ami volt. De nem azért, mert jajj nincs együtt Chuck -al, hanem mert másról se szólt a sorozat, csak a szappanoperába illő szerelmi háromszöges cuccról. Hiányzott a Chuck-feeling.
  • Callisto
    Hogy miért nem lehet itt szerkeszteni, így csak floodnak tűnhet. Na szóval még annyit, hogy kedvelni és szerelmesnek lenni két különböző dolog. Másrészt a sorozatban mondja is, hogy Chuckot azért szereti, mert nem szuperhero és igazából nem a superherokra vágyik. Ennek hangot is ad többször a sorozatban látva, hogy Chuck egyre jobban szuperhero lesz és Ő ezt nem akarja, mert elveszik belőle az, amiért szereti. Ezért mondom, hgoy itt biza óriási zűztavar és logikai bakik vannak már. Rengeteg külföldi rajongói fórumon is hasonlóan látják sokan.
    Egy szó, mint száz. A készítők is rájöhettek, hgoy óriási hibát követtek el Shawn behozásával és Shara logikai bakijával (mely azért is olyan nagy baki, mert az egész sorozat alapját jelentette a hozzáállása a kémek közti viszonyokhoz) és gyorsan kapkodva próbálták kiköszörülni a csorbát az akkor még utolsó résznek gondolt 13-kal. Remélni merem csak, hgoy nem csinálnak még több szarkavarást utána meg zavart...
  • Callisto
    De bizony egy óriási logikai baki:
    "az egész rohadt húza-vona Sarah részéről azért volt Chuckkal kapcsolatbna, hogy kémek nem szeretnek bele senkibe, nem tartanak fent kapcsolatot stb., mert veszélyezteti a küldetést és hasonlók. Ja, de azért Shawnal kapcsolatban Ő kezdeményezi a továbblépést..."
  • precision
    Egyszerű. Chuck -ot azért kedveli mert nem kém, hanem mert "aranyos", Shawt meg azért mert superhero típus. Ilyenek a nők. Ez nem logikai baki, ez a női természet.

Amúgy meg nem akarok spoilerkedni, de nézd tovább, és nem fogsz csalódni szerintem.
  • Callisto
    Előzőhöz: nem véletlen, hogy éppen Shawn mnegjelenésekor kezdett zuhanni a nézettségi rátája a sorozatnak erősen.