2166
-
ldavid #994 aham -
#993 Melyik dolgot? h Chuck kém? -
#992 Jó rész volt, viszont a cold opening alatt megijedtem, hogy ez az intenzív WTF végig jellemezni fogja az epizódot. Évadvégi bonyodalom is körvonalazódik és valahogy nem igazán tetszik... -
ldavid #991 nekem annyira nem tetszett, előzők jobbak voltak
elvileg hamarosan ki fog derülni, lesz-e folytatás -
paly90 #990 Nagyon jó rész volt.Egyre jobb ez a sorozat:)
Mikorra várható döntés a 4. évadról? -
#989 Hát pedig eléggé úgy néz ki, hogy fog. -
ldavid #988 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem Ellie végre megtudja valahogy a dolgot még az évadzáró előtt,
és azt is, hogy Shaw már nem fog szerepelni, nem hiányzik -
#987 Leesett h mint lehetőséget meg mint poénként írta le de chuck-hungary-n is többen írták! -
ldavid #986 dehogy, nézd már meg mire válaszolt
csak mint lehetőség írta -
#985 Ez a 3 terhesség tuti a Chuckban? 100%? -
#984 Dennis Quaid és Kathleen Turner kettőse a Két és fél kémben? :)
Vagy:
Sarah terhes lesz, esetleg Chuck nővére is, jön a baba mindkettőnek, Morgan becsajozik, mondjuk összejön Beckman lányával, a két idióta összejön két dögös csajjal, Casey átveszi Beckman helyét, stb.
Simán lehet mókás történeteket kitalálni és még működhet is. -
paly90 #983 Jó rész volt ez is,a Casey-Morgan pároson megint sírtam:D:D -
#982 Nem kell félteni Fedak-ékat... csak Chuck és Sarah maradjon együtt az a lényeg sztem mindenkinek. -
ldavid #981 a mostani epizód vége alapján, visszahozzák a Ringet, lehet, hogy őket továbbviszik a következő évadba
Chuck & Sarah meg majd összevesznek/kibékülnek párszor és rendben vagyunk, nem kéne már túlbonyolítani szerintem -
#980 Ajánlom, hogy legyen különben valaki nagyon megüti a bokáját.
Bár mondjuk most azt nem tudom, hogyha így összejött Chuck meg Sarah és minden oké köztük és dúl a szerelem meg minden ami kell akkor merre tudnák tovább vinni a történetet. -
ldavid #979 fasza rész volt, kicsit olyan 2. évad hangulatú, jöhet még ilyen
"you could be like, uh, Octopussy or something like that." :DD
jövő héten eldőlhet, lesz-e 4. évad -
#978 Igen igen... a mostaniban is ahogy veszekedtek a kanapéban lévő fegyók miatt :D -
mcgrape #977 Nem votl rosz valoban nem votl rossz. igazából az utóbi 2 epizód jobban tetszik mint bármeik az első 13 rész-ből, szimplán mert hiányoztak ezek a Chuck Sarah klaszikus jelnetek, amik most egy kicsit jobban is müködnek. Továbra is fentartom nem szabad szét szedni őket.
Rák fért két Light-os epizód, tekinte a következő rész promóját ami igéretes epizódnak tünik :)
Szerentcsére a problémák már em a nem szeretlek, nem lehtünk együt, hanem inkáb, a jaj menyire agódom érted :9
És olyan édesen mondja
Sarah : " I need him to be ok "
ez szimplán ccsak imádni való :). Ahogy mondtam imádom ezt az uj Sarah-t :) -
#976 Ez a rész se volt semmi, habár az előzőt nem übereli sztem. -
#975 A Hart to Hart-ban is egy házaspár nyomozott mindvégig, itt is megoldhatják, nem véletlen adtak ki egy Chuck Hart To Hart introt a régi sorozat tiszteletére (jutyúbon is fent van szvsz.).
Csak mai töketlen időkben megy a huzavona, hogy sosem jönnek össze a hősök (lásd. Bones, pedig az k. jó). Bezzeg régen simán jól megvoltak, köszönték, éjjel keffentettek, nappal megmentették a világot. Egészséges szexuális családi élet a titka mindennek... :DDDD -
#974 "Chuck és Sarah nem lehet csak barát vagy társ, ez már kimerült az elmult 3 évben." És az is h egymás nélkül nagyon nem tudnak meglenni. Szükségük van egymásra és csakis egymásra h minden klappoljon. -
mcgrape #973 Nos ha valamit tanulhattak eből az évadból a jészítők az az hogy ha tul sokáig tartják távól őket egymástól az árt a sorozatnak. Több nyilatkozatból kiderült hogy azért rájöttek arra hogy éppenséggel segít a sorozatnak ha együtt vannak, pl a 14. rész rendezője is ezt nyilatkozta nem rég.
Ha 3 évet képesek voltak eladni ezel a huzavonával, összejönnek/nem jönnek dologgal. akor miért ne lennének képesek 1-2 évadot eladni legaláb azza hogy együt vannak.
Szerintem már kimeríteték a lehetőségeket abban hogy távól tartoták őket amedig csak lhetett, tul sok erőt fektettek Chuck és Sarah kapcsolatába, és Chuck és Sarah nem lehet csak barát vagy társ, ez már kimerült az elmult 3 évben.
6 rész meg kevés annak hogy együtt vanank, minimum egy teljes évad kell ennek legalább.
Szóval ha van egy kis eszük nem szakítják szét őket, azok a tervek elképzelések hogy az egyiket pl elrabolják és a másik meg megprobálja megmenteni, sokal hatékonyabbak lenének, mintsem , hogy ujra szakítsanak, ez már unalmas lenne, nem?
Egyenlőre csak egy rész ment le most látuk csak az első részt amiben együtt voltak a 14. rész ugye? Valóban sokakban megvan a félelem a szakítás miatt, de akár honét nézük kiderült hogy joban mükszik a sori ha együtt vannak, főleg most hogy egyenrangu kémek mind ketten, az ő történetük csak most kezdődik ebben sokal töb lehetőség van mitn az örökös szétmenek összejönnek, és azért ők nem tini gimis gyereke, hanem felnőtek idej lenne ugy kezelni őket.
Persze problémák lesznek és el is várom őket csak valamivel lájtosabbakat egy picivel :) De majd komoylab képet kapunk talán a kövi rész után.
Ráadásulé ahogy Fedak mondja több mindenről is szolhat a sorozat nem csak chuck-ról meg Sarah-ról, kicsit hátérbe lehet őket már helyezni szerintem, ahogy ő mondta, még mindig a szíve a show-nak az ő kapcsoaltuk, de márcsak egy része a sorozatnak. nem kel minden részenk róluk szolnia :). Majd meglátlyuk mi lessz, egyenlőre élvezük azt hogy végre együt vanank, ettől csak jobb let a sorozat.
Egyszerüen nem tudom abba hagyni, és ujra és ujra és ujra nézem a 14. részt :D -
ldavid #972 én ebben nem lennék annyira biztos, de jó lenne -
#971 ketlem :)
Maximum olyan ertelemben, hogy az egyikkel tortenik valami es par reszen keresztul a masik azon dolgozik majd hogyan menthetne meg. :D De szerintem a szerelmi szalat mar igy hagyjak. -
#970 Szerintetek majd megmerik tenni azt a készítők h megint szétválasszák Chuck-ot és Sarah-t ? -
#969 Enyhe javulas, de igy sem a tuti. Habar ha az NBC kedvel egy sorozatot (es valoszinuleg igy van a Chuck-kal), akkor csak a legeslegszuksegesebb esetben fordit hatat annak. Jo eselyt adnak a teves kritilusok,
ujsagirok a negyedik evad berendelese amugy.
P.S.: az ABC megdogolhet a Dancing with Stars-sal, ami tokeletesen elszippantotta a nezoket a Chuck elol. :D -
ldavid #968 ez csak hasonló.
a font ugyanaz a plakáton, mint a sorozatban (Carbon 14) -
#967 szocreál épületek nyüzsögnek tőlük, de itt egy példa -
ldavid #966 mutass egyet
de nem hinném, hogy véletlen lenne a piros és fekete háttérszín, és az ugyanolyan font -
#965 vagy a régi stílusú matrica feliratokat. -
ldavid #964 úgy látszik a Sziget is szereti a Chuckot :) 2010-es plakát -
ldavid #963 jó kérdés, egy jó ideje 5,4 - 5,8 körül van a nézettség (remélhetőleg ez is elég lesz) -
#962 Az jo vagy rossz? Nem szoktam a nezettseggel foglalkozni. -
#961 Ja. most nézem, hogy a Comment-en is hatmilliós nézettségről beszélnek. -
#960 Vhol 5.98-at írtak. -
#959 5,78 milliós nézettséget hozott a legutóbbi rész. Sajnálom, hogy nem növekedett... :\ -
#958 COOKIES!
-
ldavid #957 rohadt jó rész volt, ilyen kell még több
ezeket a pofákat meg nagyon bírom :D
-
HUmanHunter #956 jól ment neki, hogy jól áll e hát... :D -
#955 Áhhh! Elfelejtettem kitenni a spoiler taget! :[