Chuck (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hír a junkie-ról: "Flashbackelni fog a finálé környékén a Chuck. Egészen a gyerekkorig."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
állat egy sorozat 😊
jöhetne már a 3x08 😊
Bazinga!
3x07 vége nem tetszett
Talán rájöttek, hogy így gyorsan fogynak a részek. :]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A tárhelyedet felfüggesztettük, mert az megsértette a szabályzatot, vagy nem gyûjtöttél pontot! Ha valamit nem értesz, vagy valami nem mûködik, kérjük jelezd a fórumon!
Tarhely.biz team
Félreértések elkerülése végett, a chuck-hungary.info semmilyen szabályzatot nem szegett meg, ez egy általános hibaüzenet.
2.Érdekesség: Elvileg nem lesz Chuck a téli olimpia alatt,de az imdb írnak róla:
"Season 3, Episode 8: Chuck vs the Nose
Original Air Date—15 February 2010"
Amúgy ez a rész nem volt bejövõs!Szerintem nem kellene ennyire romantikussá tenni egy jó kis akció vígjáték sorozatot!
Mert le szedtem egyet de a magyar felirat nem jó! el van csúszva teljesen!
"The trees move. Do you not see it?"
De a téli olimpia viszont elmehetne a halálba!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kar hogy most jon az olimpiasdi, kivancsi vagyok az evad vegere mi alakul ki Sarah es Chuck kozott. Ideje lenne mar, de ezzel a felkomoly, kemkedos Chuckkal erre esely sincs kb. -.-
Kiváló munka, tökéletes zene választás, és rendkivülien jol megvágot jelenetek, tökéletesen paszolnak az adot szöveghez
http://www.youtube.com/watch?v=oiKxIPMk6HI