Chuck (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs mit 😊

hír a junkie-ról: "Flashbackelni fog a finálé környékén a Chuck. Egészen a gyerekkorig."
baaka
<#hehe>

BEAST
Koszonom, hogy rosszabba tetted nekem is. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

megnéztem a promót. most még roszabb lesz a következõ 5 nap
várd ki azolimpia végét 😄

precision
na én is megérkeztem a 3x07 -ig, durva 1,5 hét alatt 😊
állat egy sorozat 😊
jöhetne már a 3x08 😊

Bazinga!

felzárkóztam! 😊
3x07 vége nem tetszett
Nagyon sok kérdésre választ kapunk a legújabb Spoiler áradatban!

theone91
A Cool redukálta az egy hétre jutó epizódok számát... Egyre... 😄

Talán rájöttek, hogy így gyorsan fogynak a részek. :]

holnap jön magyarul a második évad!

theone91
Szerintem ez nem teljesen igaz.

BEAST
A sztori ugyan az, csak van egy uj "Bryce-unk" 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

theone91
Ne. Rossz és lapos sztori-szál volt.

A tárhelyedet felfüggesztettük, mert az megsértette a szabályzatot, vagy nem gyûjtöttél pontot! Ha valamit nem értesz, vagy valami nem mûködik, kérjük jelezd a fórumon!

Tarhely.biz team

Félreértések elkerülése végett, a chuck-hungary.info semmilyen szabályzatot nem szegett meg, ez egy általános hibaüzenet.

köszi az infót

A chuck-hungary pihen! 😊 Sajnos! A szolgáltató szervereit az egyik weboldal nagyon leterhelte (ezért is jött be olyan nehezen a chuck-hungary) és most keresik a lassulásért felelõs oldalt.

ja és csak azért érdekesség a 2. mivel egy hete még nem volt dátum a 8.résznél

1.Tudja valaki mi történt a http://www.chuck-hungary.info -val,mi lesz vele,vagy vmi infót mondani ezzel kapcsolatosan?
2.Érdekesség: Elvileg nem lesz Chuck a téli olimpia alatt,de az imdb írnak róla:
"Season 3, Episode 8: Chuck vs the Nose
Original Air Date—15 February 2010"

a felirat valószínûleg azért nem volt jó, mert kétfajta release jött ki a 7. részrõl, egy NoTv-s és egy PROPER 2HD-s, felirat pedig a PROPER-es változathoz készült
baaka
A feliratom volt rossz azért rakoncátlankodott nekem!

Amúgy ez a rész nem volt bejövõs!Szerintem nem kellene ennyire romantikussá tenni egy jó kis akció vígjáték sorozatot!

BEAST
Hat... szvsz inkabb tamasszak fel megint Bryce-t. 😄

amit linkeltem azzal mûködik

baaka
Egy kicsit konkrétabb nem lehetett volna? vagy elég annak a letöltésnek a neve amivel a magyar felirat rendesen mûködik!

http://www.google.hu/search?hl=hu&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&hs=4zc&q=chuck+versus+the+mask+download+2hd&btnG=Keres%C3%A9s&meta=&aq=f&oq=

baaka
Valaki tudna adni nekem egy linket ahonnan le tudnám szedni a legújabb epizódot(s03e07)?

Mert le szedtem egyet de a magyar felirat nem jó! el van csúszva teljesen!

szegény Chuck lehet megint koppan egyet, valahogy a nõi dolgok nem jönnek össze neki, de majd a végén 😄
legalább nekik bejött 😄
Calver
"Kristin Kreuk csak 4 részes Chuck-szerzõdéssel bírt, március elsején szerepel utoljára, ellenben Brandon Routh vendégszereplését immáron másodjára hosszabbították meg a készítõk, bejöhetett nekik a karaktere."
(forrás : sorozatjunkie)

"The trees move. Do you not see it?"

AUSIELLO spoilerei: A készítõk nyilatkoznak az elõzõ részrõl és annak hátterérõl és a jövõbeli tervekrõl.

Yvonne Strahovski interjú magyar nyelven. Beszél a Chuck-ban lévõ szerelmi szálakról is. Baromi hosszú, azért nem másolom be. 😊

baaka
Hát elég szar egy videó azt meg kell hagyni! Nem hiszem, hogy meg fog halni Sarah!

De a téli olimpia viszont elmehetne a halálba!

MerlinW
Nevezzük csak összevágottnak. Hogy jól... nos..😄

[merlinw.org]

pontosan,valaki nagyon unatkozott vagy csak egy féltékeny barátnõ?!<#wow1><#wow1><#ejnye1><#beka3>

Dehogyis... csak, egy jól összevágott videó. 😊

angyal2232
http://www.youtube.com/watch?v=3TatJvfu_fE
szerintetek tényleg meghal sarah a sorozatba?:\

theone91
Egy pont oda. 😄

Lehet, hogy Casey-vel jön össze. 😄

BEAST
Muszaj lesz! :o

Miért KELL ? Meg van valahol írva h Sarah-val fog összejönni ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DöflingR
Teljesen jogos. Nekem is jobban tetszett a régi Chuck, és ezt teljesen heteroszexuális értelemben mondom 😄😄

BEAST
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chucknak vissza kell valtoznia a szelid, vicces Nerd Herderre, mert Sarah bele lett szerelmes. Az evad eleje ota lathatjuk, hogy Sarahnak mennyire nem tetszik az ami fele Chuck halad. Szemrebbenes nelkul hazudik, hasznal ki masokat. Mondta is Sarah hogy az artatlansaga miatt tetszett meg neki. Igy ertettem.

theone91
Az utolsó mondatot nem értem. Miért ne lenne rá esély?

theone91
Nekem valahogy bejön a történet jelen állása. Szerintem a nemsokára Chuck titkába beavatott személy nem Morgan vagy Ellie, hanem Hannah lesz, így még az is lehet, hogy otthagyja Chuck-ot pont emiatt. Shaw meg 100%, hogy meghal. Ezt már az orosz pirítottnyakú váza mellõl kipillantós snitt-jénél eldõlt... 😄

BEAST
Teljesen egyetertek, nem tudom miert kell eroltetni ezt a "jonegymasikszerethetokarakter" temat. Mondjuk az meglepett, hogy ilyen gyorsan es konnyen lezartak a Morgan fele kemkedosdit.

Kar hogy most jon az olimpiasdi, kivancsi vagyok az evad vegere mi alakul ki Sarah es Chuck kozott. Ideje lenne mar, de ezzel a felkomoly, kemkedos Chuckkal erre esely sincs kb. -.-

2 órás finálét kap a Chuck.

hát az új rész nem tetszett, nem értem mit csinálna Chuck és Sarah között. Ismétlik magukat, Sarah Brájsz-al, most meg ez a Shaw, de Chuck-al nem lehetett. Chuck korábban Lu-val kavart, most meg Hannah-val, Jill-t nem számítom, mert õ Fulcrum ügynök volt, hát.....remélem valami jót találnak ki az írók, mert ez nekem nem tetszik
Vissza a jövõbe c. film dokija a Chuck-ba tart!
További infóért katt!

Köszi mcgrape! Valóban, nagyon jó!!

A legjobb Sarah Walker tribute.
Kiváló munka, tökéletes zene választás, és rendkivülien jol megvágot jelenetek, tökéletesen paszolnak az adot szöveghez
http://www.youtube.com/watch?v=oiKxIPMk6HI

Calver
<#eljen><#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

Nah igy 😄