Chuck (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért ennyire csak nem basznak ki velünk és Chuck-al
proway
kíváncsi leszek kivel fog elõbb lefeküdni Sarah. ha Shawal akkor nemtudom, az megint még jobban megkavarna mindent és mi rajongók nem tudom hogy viselnénk... Egy olyan részt is megnéznék ahol Chuck-nak elborul az agya és kiossza Shaw-t, persze ez nem valószínû de AWESOME lenne. 😄

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

passatgt
shaw gyereket én is fejberúgnám

akko' talán a hotelben tudja meg vmelyik részben azthiszem amikor Sarah lakására megy.

de az még jóval elõtte volt, abban csak a fake Jenny Burtont tudta meg
amúgy mekkora volt az a rész is 😄 az elején majd meg szakadtam
a középiskolai összejövetel részben azthiszem

akkor majd utána olvass vissza 😄

egyéb: Chuck honnan tudta meg a 2. évadban Sarah második nevét?
elég messze volt tõle amikor kimondta, és az is baromi halk volt
precision
nem szoktam promót nézni, és hallani sem szeretek róla, hogy mi van benne 😛 😄

Bazinga!

a promó is érdekes, majd meglátjuk, csak nem csinálnak belõle Ring ügynökött
Tuti a 2.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

precision
jó kis rész volt 😊 arra visszont nem számítottam, hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Casey Ring beépített ügynök... jó persze az is lehet, hogy nem az, és a Ring feje régi barátja vagy ellensége, és megpróbálja átállítani v. ilyesmi, és õ volt a vonal túlsó végén

Bazinga!

proway
na bumm...😊

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

de az nem az, csak hasonló 😊
proway
köszi

ja nem, hülye vagyok xD azt nem tudom mi
Teddybears feat. Mad Cobra - Cobrastyle

most néztem, a szinkronban cipher = szájpör <#idiota>
proway
sziasztok. vlki nem tudja honnan lehetne megszerezni azt a zenét ami a 3.-ik évad 2.-ik részében a lézeres ugrálás alatt megy? többször is hallható már, csak erre tudtam konkrétan visszaemlékezni.

Szerintem is! Ennél, már csak lentebb van. Kellett ez a régi Chuck "stílus".

theone91
Nemá'... <#wilting>

Egyértelmûen az évad legjobb része volt

Sniper buddy is back ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sajnálhatják. remélem csak ideiglenes visszaesés
Az évad legrosszabb nézõszámával büszkélkedhet ez a rész. 6.31 millióan nézték tegnap

nem valószínû

theone91
Aztarohadt. Ez komoly volt! Az eheti rész nagyot javított az évad átlagán.

Tömören: A Chuck-Morgan bromance igen magas szintet ért el, újra jelentõsebb szerepet kapott Morgan (lol volt a bambuszrúddal való semlegesítés 😄), volt megint Jeffster, több epizódos bonyodalom gyanánt még volt/lesz egy kis paranoia Awesome felõl...

Szerintem idõsebb Bartowski telefonált a rész végén.

hát mekkora rész volt ez is, tele poénos jelenetekkel, Laster-en feküdtem rendesen, meg mikor hallgatóznak az elején és benyögi Chuck-nak, hogy it's a spy mission, you are not qualified, get away 😊))

érdekes, most akkor lehet, hogy Chuck villanásai nem fognak Sarah-tól függeni, hiszen Morgen tudja az igazat, és vele bármikor beszélhet, ha valami nyomja lelkét nem úgy mint Devon-nal, várom a következõ részt, mert elég jónak ígérkezik, végre lesz egy kis Sarah-Chuck önálló küldetés Shaw nélkül
aham 😊
jövõre is rendezhetne egyet Zach
Calver
évad eddigi legjobb epizódja? szerintem simán. <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"

basszameg mekkora rész volt! 😄
a beszívott Jeffen beszartam, peace out! és Morgan... áááhh 😄
szerintem Morgan nem véletlenül hiányzott, a következõben már nagyobbb szerepe lesz (a címe is Chuck vs. the Beard)
Morgan megtudja, hogy Chuck kém

BTW a következõ részt Zach rendezte
precision
vajon mikor tér már vissza a régi Chuck feeling, és felejtik el ezt a brazil szappanopera stílust...
ebben a részben pl nem is volt Morgan...

tudom én hogy a nõi nézõket is meg kell nyerni valamivel, hogy tudjanak zsepivel sírva nézni egy-egy részt, de már kezdem unni ezt a nagy kavarást, már ami a szerelmi dolgokat illeti

Bazinga!

Szar ez így :s Saraht dobja már Chuck-

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nálam WTF volt mikor elmondta Shaw-nak, nem értem miért kellett pont neki
superman meg már nekem sem hiányozna
nagyon jó rész volt, talán az évad legjobbja, de hát...csalódott vagyok, mert Sarah nem Chuckkal osztottal meg az igazi nevét, vagyis õ is tudja, na de akkor is, gondolom elég rosszul esett szegénynek, nem csodálom, hogy kicsit széthullik a gyerek. Hannah-t is sajnáltam, hogy így lett vége, és Shaw arcát már nagyon nem bírom, és az sem tetszik, amit Sarah-val csinálnak a készítõk, viszont Buy Morons-ok és a két közvetítõ fickó igazán jók voltak, várom a következõ részt
Chuck most nagyon kemény volt 😄
következõ is nagy lesz!
úgy néz ki találtam egy mûködõ NBC streamet (keleti part)
Calver
hmmm, ezt nem is láttam, úgy néz ki rossz mûsorújságot néztem, abban nem volt benne
mindenesetre laza, akkor már 2:30 körül lesz 720p rip <#vigyor3>
kár h most nem adják egy nappal hamarabb

btw kösz az infot <#eljen>

Citytv-n 1 órával hamarabb lesz, mint az NBC-n
Calver
vajon mi a helyzet ma Kanadai barátainknál? lesz Chuck, vagy csak hideg és félelem és elkeseredettség? <#vigyor1>

proway
privátban megírná vlki h honnan töltötte?

a coolon folytatták egybõl a második évaddal

ha meg nézni akarod angolul, akkor le kell töltened
proway
Melyik kikötõbõl? 😊

theone91
Nagybátyám küldte a kalózöbölbõl réges-rég... 😄

proway
ti hogy szereztétek be a 2.-ik évadot? :S

proway
akkor jól tudtam én. 😄 csak mert a Cool-on 16.-ig van, nem értem.

13

proway
sziasztok. az elsõ évad hány részbõl áll?

theone91
Érdekes lesz.