2688
-
xido #1047 ja,meg van ilyen trükkös bogárizé,az mindig összehúzza magát és visszagyógyul..na azt messziről íjjal jobb párszor megsorozni:) -
xido #1046 Lehet?..isten:)..demóban amint megkaptam,felajzottam rögtön és úgy mentem..aztán a pontosságot is növelhettem..
hullottak a birkák,szarvasok,
goblinok és farkasok
és még rímel is:) -
#1045 Mostmár csak a szaggatással lenne jó csinálni valamit :D -
#1044 ehhh a speaker konfignál kellett a minőséget 48 000 Hz-re visszavenni és így elindul.... -
sirdond #1043 távolsági harc mennyire gáz, lehet normálisan íjjal lőni?
egyáltalán életképes,ha csak arra gyúrok? -
#1042 Jól hangzik, még a végén én is megveszem. (az eddigi összes Gothic megvan eredetiben) De előtte azért le kéne tesztelni a magyar verzsönt. Vki please. -
#1041 Nekem rögtön az exe indítása után, bejön egy ablak hogy a program működése leállt és az istenért nem indul el :S PhysX, DirectX, stb.. minden a legfrisebb van fent ami volt hozzá. Ötlet? -
foxxi #1040 Bakker, leültem játszani... ugy 3 órája... Nem igazán volt eddig a stilusom, de most e rész beszippantott. És a legjobb, hogy holnap jön az eredeti . Bármennyire is bugos ( mert marhára tele van vele ), egyenlőre nem bosszantó. No még go vissza picit. -
37lz55 #1039 magyar nyelvi fájlokat plz:) -
#1038 A Risen harcrendszere jóval nehezebb, ott azért (főleg az elején) a Gothic 1-2-hez hasonlóan erősen taktikázni kellett, elég nagy kihívást nyújtott a harc. Gothic 4-ben jóval egyszerűbb és könnyedebb a harc, de ennek ellenére élvezetes, szal nincs vele baj, csak jóval könnyebb emiatt a játék. -
#1037 hát ez a Mass Effect-et sajna akkor sem üti akkor elég bukta nálam -
xido #1036 Ugyanaz emlékeim szerint,jobb gomb védekez..irányok,elgurul,bal gomb taktaktak...nem igényel nagy odafigyelést:)) -
xido #1035 Diego-nál véletlenül nem Sean Connery Hegylakó karaktere volt a modell?:))) -
#1034 Sziasztok
Valaki fel tudná tenni a magyar fájlokat?
Előre is nagyon szépen köszönöm
Ui.:tudom, tudom megvan a boltban :):):) -
Csokis #1033 Ez most csak a demó vagy a teljes? Mert, ha nem demo, akkor... -
mike01010101 #1032 A lenti konfiguracioval (win7 32bit) kozepes beallitassal normalisan fut, bar szerintem a demo jobban futott. -
#1031 Na, kipróbáltam a game-t, természetesen szaggat, úgy hogy amíg nem jön a patch addig pihentetem a dolgot. -
#1030 Gothic 4-ben a Risenhez képest milyen a harc? Értem ez alatt ,hogy hasonlóan kell küzdeni, vagy itt csak nyomkodom a gombot és darál? -
strebacom #1029 Nagyon jól ki van dolgozva, de a ruha nekem is pepita!!!
-
strebacom #1028 Ja tényleg kijött....
-
#1027 Ez jó ötlet, támogatom. -
#1026 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kint van egy reloaded változat, szerintem idítani lehetne lassan egy wareztopikot -
#1025 ja a magyar demot ,akkor a fullban ez már nincs? -
#1024 Köszi, akkor bolti megvétel ugrott, marad a steam. Online regisztráció steames vagy egyéb? -
#1023 A jó öreg magyar minöség... -
#1022 A magyart? Ugyanis csak azzal van baj.. -
derboy #1021 nem telepíthetö angolul,HU,PL,CZ van a dvd-én. -
#1020 demot felraktam
nekem a karakter ruhája ilyen szivárvány pepita kockás
telepítésnél kiírt valamit a psixh-re,valaki adna hozzá egy linket? -
#1019 Magyarosítás hogy néz ki? Külön fájlt kell felrakni, vagy beépített? Csak magyarul telepíthető a játék vagy angolul is? -
#1018 hát az x2 az ja -
#1017 Majd vki feltehetné a magyar nyelvi fileokat, letesztelném milyen a fordítás. A magyar demó vmilyen oknál fogva lefagy, pedig az angol ment tökéletesen, fene se érti ezt. -
derboy #1016 Ati kártyán ha esik az esö nem látni semmit a grafikai hibáktól.ha nem esik akkor meg tökéletes.Marad benne hiba rendesen. -
derboy #1015 Szerintem nem rossz.Egy kicsit nyers a szöveg lehetet volna mit finomítani
,de egész jó.Én gratulálok aki csinálta és sikerült kiadni magyarul. -
Szeszmester #1014 Kipróbáltad? Milyen? A fordításra is térj ki pls, nagyon kíváncsi vagyok! -
derboy #1013 ugy érted hogy kevés a dual cpu-hozzá?? -
derboy #1012 online activació után nem patchel a játék semmit.egyböl indul. -
Zoliz #1011 Aztat tudom kiolvasni belőle, hogy az áldott Skidrow csapatnak kell az original release patch a játékhoz, hogy fel tudja törni végre a Gothic 4-et nekünk. -
#1010 Azért mert cpu limited van. (meg a 4byte ram sem valami izmos.. ) -
Nos #1009 ha az effectek ugyanazok, akkor mindegy, hogy melyiket használod, elenyésző a számításigénykülönbség -
#1008 kár, pedig feláldoztam volna a színorgiát egy pár fps-ért;)