2688
  • xido
    ja,meg van ilyen trükkös bogárizé,az mindig összehúzza magát és visszagyógyul..na azt messziről íjjal jobb párszor megsorozni:)
  • xido
    Lehet?..isten:)..demóban amint megkaptam,felajzottam rögtön és úgy mentem..aztán a pontosságot is növelhettem..
    hullottak a birkák,szarvasok,
    goblinok és farkasok

és még rímel is:)
  • Gubberx
    Mostmár csak a szaggatással lenne jó csinálni valamit :D
  • Gubberx
    ehhh a speaker konfignál kellett a minőséget 48 000 Hz-re visszavenni és így elindul....
  • sirdond
    távolsági harc mennyire gáz, lehet normálisan íjjal lőni?
    egyáltalán életképes,ha csak arra gyúrok?
  • balee4
    Jól hangzik, még a végén én is megveszem. (az eddigi összes Gothic megvan eredetiben) De előtte azért le kéne tesztelni a magyar verzsönt. Vki please.
  • Gubberx
    Nekem rögtön az exe indítása után, bejön egy ablak hogy a program működése leállt és az istenért nem indul el :S PhysX, DirectX, stb.. minden a legfrisebb van fent ami volt hozzá. Ötlet?
  • foxxi
    Bakker, leültem játszani... ugy 3 órája... Nem igazán volt eddig a stilusom, de most e rész beszippantott. És a legjobb, hogy holnap jön az eredeti . Bármennyire is bugos ( mert marhára tele van vele ), egyenlőre nem bosszantó. No még go vissza picit.
  • 37lz55
    magyar nyelvi fájlokat plz:)
  • balee4
    A Risen harcrendszere jóval nehezebb, ott azért (főleg az elején) a Gothic 1-2-hez hasonlóan erősen taktikázni kellett, elég nagy kihívást nyújtott a harc. Gothic 4-ben jóval egyszerűbb és könnyedebb a harc, de ennek ellenére élvezetes, szal nincs vele baj, csak jóval könnyebb emiatt a játék.
  • CalebJoe
    hát ez a Mass Effect-et sajna akkor sem üti akkor elég bukta nálam
  • xido
    Ugyanaz emlékeim szerint,jobb gomb védekez..irányok,elgurul,bal gomb taktaktak...nem igényel nagy odafigyelést:))
  • xido
    Diego-nál véletlenül nem Sean Connery Hegylakó karaktere volt a modell?:)))
  • Omega888
    Sziasztok

Valaki fel tudná tenni a magyar fájlokat?
    Előre is nagyon szépen köszönöm

Ui.:tudom, tudom megvan a boltban :):):)
  • Csokis
    Ez most csak a demó vagy a teljes? Mert, ha nem demo, akkor...
  • mike01010101
    A lenti konfiguracioval (win7 32bit) kozepes beallitassal normalisan fut, bar szerintem a demo jobban futott.
  • enlightened
    Na, kipróbáltam a game-t, természetesen szaggat, úgy hogy amíg nem jön a patch addig pihentetem a dolgot.
  • Shep
    Gothic 4-ben a Risenhez képest milyen a harc? Értem ez alatt ,hogy hasonlóan kell küzdeni, vagy itt csak nyomkodom a gombot és darál?
  • strebacom
    Nagyon jól ki van dolgozva, de a ruha nekem is pepita!!!

• strebacom
    Ja tényleg kijött....
  • wedge31
    Ez jó ötlet, támogatom.
  • gfreak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kint van egy reloaded változat, szerintem idítani lehetne lassan egy wareztopikot
  • Tatyla
    ja a magyar demot ,akkor a fullban ez már nincs?
  • Botond #1024
    Köszi, akkor bolti megvétel ugrott, marad a steam. Online regisztráció steames vagy egyéb?
  • wedge31
    A jó öreg magyar minöség...
  • Maxtreme
    A magyart? Ugyanis csak azzal van baj..
  • derboy
    nem telepíthetö angolul,HU,PL,CZ van a dvd-én.
  • Tatyla
    demot felraktam
    nekem a karakter ruhája ilyen szivárvány pepita kockás
    telepítésnél kiírt valamit a psixh-re,valaki adna hozzá egy linket?
  • Botond #1019
    Magyarosítás hogy néz ki? Külön fájlt kell felrakni, vagy beépített? Csak magyarul telepíthető a játék vagy angolul is?
  • Maxtreme
    hát az x2 az ja
  • balee4
    Majd vki feltehetné a magyar nyelvi fileokat, letesztelném milyen a fordítás. A magyar demó vmilyen oknál fogva lefagy, pedig az angol ment tökéletesen, fene se érti ezt.
  • derboy
    Ati kártyán ha esik az esö nem látni semmit a grafikai hibáktól.ha nem esik akkor meg tökéletes.Marad benne hiba rendesen.
  • derboy
    Szerintem nem rossz.Egy kicsit nyers a szöveg lehetet volna mit finomítani
    ,de egész jó.Én gratulálok aki csinálta és sikerült kiadni magyarul.
  • Szeszmester
    Kipróbáltad? Milyen? A fordításra is térj ki pls, nagyon kíváncsi vagyok!
  • derboy
    ugy érted hogy kevés a dual cpu-hozzá??
  • derboy
    online activació után nem patchel a játék semmit.egyböl indul.
  • Zoliz
    Aztat tudom kiolvasni belőle, hogy az áldott Skidrow csapatnak kell az original release patch a játékhoz, hogy fel tudja törni végre a Gothic 4-et nekünk.
  • Maxtreme
    Azért mert cpu limited van. (meg a 4byte ram sem valami izmos.. )
  • Nos
    ha az effectek ugyanazok, akkor mindegy, hogy melyiket használod, elenyésző a számításigénykülönbség
  • gfreak
    kár, pedig feláldoztam volna a színorgiát egy pár fps-ért;)