Gothic 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Nyomjál pár képet.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Képek! 1360x768 és minden max a játékban. Jó lassú így nekem egyébként.

grebber
De ilyenkor miért nem torrent linken teszik közzé 😞 Rácuppantak ezerrel azt alig jön 😞

Next PC upgrade: 2022

Lent is van! <#smile> Angol nyelvû (is) a demó! <#wink>

Már tölthetõ a demó! <#smile> 1,71GB

grebber
Mivan már már rég donnerstag van!!!!!<#banplz>

wedge31
Német.

Ez vajon német, vagy angol nyelvû lesz?
rotator
Nos, a pcgames.de-rõl exkluzív módon már ma (csütörtökön) tölthetõ lesz a cucc!!! 😊 10 küldetés kb. 2 órányi játékidõvel, a végén olyan befejezéssel, ami a kész játékban nem is lesz benne.

Én remélem, hogy már 3 nap múlva, hiszen szeptember 24...
rotator
Alakul! 😊 1 hét múlva már toljuk a demót! <#vigyor2>

<#vigyor3>
grebber
ArcaniA: Gothic 4 - Játékosbarát a DRM!

Nem lesz gátja a felhõtlen játéknak az ArcaniA: Gothic 4 másolásvédelme.

Az osztrák JoWooD Entertainment közleményben jelzi, hogy az ArcaniA: Gothic 4 mellõz majd minden bosszantó másolásvédelmi formát, és a kalózkodás ellen a SecuROM megoldását használja majd. Ez a következõt jelenti:

Az ArcaniA: Gothic 4 korlátlan számú PC-re lesz installálható, de mindösszesen csak egyszer kell azt érvényesíteni az interneten keresztül. Három különbözõ géprõl is játszhatjuk majd (gondolom azért nem egyszerre), és se a lemeznek nem kell majd a gépben lennie, sem pedig folyamatos internetkapcsolatra nem lesz szükség.

info: Gamestar

Prince23
Azt én is nagyon bánom 😞

Ez a jatek magyar felirattal "vakon megvevos". Sajnos a Fallout New Vegas nem magyaritva jelenik meg.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Prince23
Én meg abban reménykedem hogy erõs sztorija lesz, mert akkor lehet "megvevõs" cucc lesz

rotator
Zsír, de azért remélem, lehet majd választani angol feliratot is.

grebber
Hohó úgy néz ki gondoltak rám 😄

Prince23
Na ez zsír.

Úh Bocs akkor visszaszívtam a leb...át! :-) (Risen 2 topik XD)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Csak 6 hsz-t kéne visszaolvasni...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Molnibalage
Uh, bocs már látom. (Meg azt hittem, hogy a Risen 2 topikban vagyok...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az mikor is lesz?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

wedge31
Egyre jobban érik hogy megveszem, de azért a demót még kivárom...<#ravasz1>

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wedge31
Oktober 12.

rotator
Október 12-én (legalábbis Nyugat-Európában).

és a full?
wedge31
Még mindig Szept 24.

na ost akkor mi mikor jön? mer már meghüjülök ez a cikk is kavar mindent mint a nem tom mi
rotator
Tutorial + 2 óra játékidõ a demóban, ez derék! Ízelítõnek bõven elég, mindenki eldöndheti, bejön-e neki a cucc, vagy sem (én kábé pont ennyi idõ alatt untam rá az Oblivionra meg a Fallout 3-ra).

Prince23
Demo szept. 24-tõl érhetõ el. nem késik.

Molnibalage
Es nem is a jatek kesik, hanem a demo...

TDC Geronimo
Csak a PS3as verzió de ezt már tudtuk

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Prince23
Legvégén kéne a víz efeketet nézni... kicsit puding szerû szerintem. Amúgy, igaz, lehet mégis jó lesz.

balee4
Ha ez igaz nem lesz itt gond.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ez elég hivatalos? Valahol találtam 1 részletes listát is és azt linkeltem be az 501-es hozzászólásban, de az csak a CPU leírásban bõvebb, mint az alant lévõ!

Two worlds 2 ajánlott rendszerigény

wedge31
Szept 24.

mikor jön a demo?
Ez a videó valóban a Gothic hangulati elemek felsorolása: fõzés, forgónyárs, alvás, imádkozás, vizipipa, dobolás, stb.
Azért ezek szerint a fejlesztõk tisztában vannak vele, hogy minden ilyen játékelemet nem dobhattak félre.
wedge31
Demó majd mindent eldönt, ha tetszik megveszem.

A Gothicos ficsörök hiánya nem zavar, legyen egy jó akció-rpg ez a lényeg nekem.

grebber
A video láttán azt kívánom legyen ilyen a full is.
Én csak a legelején a barlangban láttam grafikai hibát és ennyi sehol máshol nem!

wedge31
A szokásos gothic feelinget bugok, bugok hátán...

De ez valszeg nem a végleges verzió, bár ki tudja, nálam a Gothic név garancia erre.

grebber
Lehet vak vagyok de mit kell nézni?

wedge31
Vazze teljesen Gothic hangulatba hozott ez a videó...<#vigyor1>

grebber
Akkor nem lesz itt gond!<#taps>

wedge31
A legujabb gépigény a demóhoz.