2688
  • derboy
    Benne van a magyar verzióban a US vs EU opció,de a sebesége nem vátozik.
  • derboy
    Hát Igen.Nekem Ati 5750-esen 3.2Ghz X2 AMD procin 4Byte Ramal nem egy gyors.de játszható.És hiába van a sok opció a video beállításnál nem sokat
    használ a sebességen.
    A játékba egy nagyon idegesítö dolog van.Mikor harcolsz eltávolodik a kamera és messziröl harcolsz.Remélem valami mod vagy patchel lehet majd modosítani.
  • gfreak
    zseniális..kiváncsi vagyok a 9800GT-mhez mit fog szólni :)

viszont az még mindig érdekel hogy a megjelenésváltoztatás (US vs EU) benne van-e a nálunk megjelent verzióban is, mert a kép alapján amit linkeltés az US vizuál (nekem az jobban tetszik mondjuk..nem túl természetes, de ez nem az a játék amikor nagyon valósághűnek kell lenni xD)...és hogy a két megjelenítési mód mennyire befolyásolja a játék sebességét (pl hogy az EU változat ami nem olyan szép színes lehet hogy kevesebb erőforrást igényel vagy valami ilyesmi..)
  • Maxtreme
    Még 1gb-s (oc) gtx460-on sem egy száguldó idegbeteg, szal..
    A németek ismét programoztak.
  • Drizzthsz
    Ezt már írtad. :P
    Viszont neked nem gtx275-d van. ;)
    FPS-t is tudnál írni amúgy?
  • ratgab
    "és csak azután törik fel" Mivel nagyon hasonló a védelmi rendszere a játéknak a Medal of Honorhoz feltételezem, hogy a törés baromi hamar el fog készülni (szerintem este már keringeni fog a hálón a tört verzió)
  • ratgab
    Nálam az angol demo tökéletesen futott!
  • gfreak
    haver te minden szemetet összeszedsz a netről? legyél egy kicsit türelemmel..xboxosok már töltik ezerrel mondjuk, max pár nap és lesz pc-s warez is..aztán akkor majd pörrenhet egy wareztopik is..ez spec. nem az, úgyhogy ne is erőltesd nagyon az ilyen típusú hozzászólásokat..

(különben azt takarja hogy a hozzászóló szerint a Skidrow nem lusta hanem ravasz, merthogy bejelentettek egy javítást a játékhoz, amit ma dobnak ki a játékkal együtt, úgyhogy azt megvárják és csak azután törik fel)
  • sirdond
    azt amit már leírtunk lentebb is,hogy azért nem crackelnek mert várják a patchet
  • Drizzthsz
    Légyszíves majd sebességről rj valamit, demo játszhatatlan kb. :(
  • ricsa008
    I guess u could consider that Skidrow is just lazy - but not in the way u mean it. Personally i would use the term "clever".
    It's just that there is an official announcement about a patch for Gothic 4. Release day: Today.

So if there would have been a scene crack the patch would have taken care of it.

Ergo: SkidRow and Co. are waiting for the patch.

Rz mit takar?
  • ratgab
    Kíváncsian és érdeklődéssel várom az élménybeszámolód!
  • ratgab
    Lehet, hogy mondasz valamit! Egyébként ami engem ebbe a játékban nagyon érdekel azok a bitang nagy monsterek! Meg úgy egyébként videók alapján nagyon ötletes kis szörnyikék vannak benne a megszokott klisés fantasy rossz arcú/csápú/karú/szájú-akon felül...

Mindenesetre ha és hangsúlyozom ha tényleg csak 16 óra a játékidő, akkor az nem ér 10k-t akármennyire is jó (az biza másfél óránként 1000 Ft, mozijegy ára, ha úgy nézzük). Mindegy, akkor sem éri meg!

Ha és amennyiben játékidő eléri a 30-40 órát, akkor... nade előbb prószáljuk ki.

Tényleg ehhez csak egyszeri netes aktiválás kell és csá, se steam, se gfwl?
  • derboy
    Egyébként most értem haza a bolti magyar verzióval.Meglátjuk hogy milyen
    lett.:))
  • mike01010101
    én eleg sok jatekot veszek, nem sajnalom erre a penzt, de meg soha nem vettem ugy jatekot, hogy elotte ne probaltam volna ki vagy demo (egyre ritkabb) vagy warez formajaban.
  • Nos
    biztos sokan warezolnának, de az arányok változnának
  • derboy
    Szerintem ha lenne mindenkinek 250k nettó-os fizetése és aki eddig warezolt az utánna is fog.És kár itt fejtegeti hogy én nem.
  • sirdond
    biztos,hogy az lenne a legjobb megoldás
    így most egy köztes úton maradok, mint amit te is írtál, először lewarezolom és utána,ha tetszik úgy is megveszem, ha meg nem, legalább nem dobtam feleslegesen 10k-t
  • ratgab
    Azért az eléggé érdekes, hogy konzolra mindig pár nappal hamarabb van törés, mint a pc-s verzióra...

Egyébként a legjobb bevált módszer az lenne, ha mindenkinek lenne havi 250k nettó fizetése és ami kicsit is tetszik nem lewarezolná, hanem megvenné. De sajnos ezen kis keresetekből nagyon meg kell gondolni, hogy melyiket vesszük és melyiket nem...sajnos!

• ratgab
    Türelem, a hosszú élet ritka! 2 nap múlva megkapod ingyen, fogd fel úgy a dolgot, hogy ingyen kapod, de később...

Ui.: Aki warezol, az legalább, ne panaszkodjon, sopánkodjon és legfőképp ne legyen türelmetlen. Ingyenért kapod meg, amiért más fizet, legalább ne hangoztasd, hogy lopsz! (Én is megvárom a virág verziót, aztán majd döntök, hogy megveszem-e! Szóval tudom én is mi a várakozás!)

"Sajnos ma vesztésre állunk" Nem verseny ez (egyéként a csapatok vártak, mert ma a kész játékhoz 1 patch-et is kiadtak, így addig nem volt értelme törést csinálni a játékhoz), lesz, amikor lesz!

Akik meg megvették a demó alapján, azoknak meg szívből kívánok jó játékot és sok örömet a programhoz!
  • sirdond
    sajnos?
    inkább annak kellene a bevált módszernek lennie, hogy a tört verzió csak napokkal a megjelenés után lenne letölthető (bár ilyen biztos nem lesz)

szerintem egyébként még azért nincs normális crack, mert a teamek inkább a medal of honor-ra koncentrálnak
  • Nos
    te melyik vagy?
    egyébként adtam egy linket, ami nem fake és angol(meg még négy másik) de crack még nincs hozzá
  • Tehasut
    konzumhülyék=?
  • Zoliz
    Ez fake, fenn vagyok az összes magyar torrent oldalon, de sehol semmi, csak az ócska orosz. Sajnos ma vesztésre állunk és korábban játszhatnak azok akik megvásárolják, mint akik egyszerűen letöltik a programot az internetről ingyen és bérmentve. Gratulálok a boldog vásárlóknak!

Két nap múlva majd én is nyomhatom már a skidrow változattal.. ebben szinte biztos vagyok. Jó játékot mindenkinek! A csóroknak és konzumhülyéknek is!
  • mike01010101
    Én is átvettem a sajat peldanyomat, este majd tesztelem.
  • Maxtreme
    ohhh, köszi ezt nem tudtam :)

De akkor még az a kérdés mindig fent áll, h miért úgy néz ki az emberünk ruházata, mint aki a kék osztrigából szökött.
  • Zóanagyvarázsló
    A foliage disappear opció elől kell kivenni a pipát.
  • Maxtreme
    Azért nagyon remélem hogy a fullosban nem fog előjönni e a probléma (#947) illetve hogy javítják a "ha közel megyek a bokorhoz, eltűnik" featuret.. Ez az utóbbi pont fordítva müxik mint normális esetben. Mert ugyebár pontosan hogy az lenne a cél, hogy minél közelebb mész valamihez, annál kidolgozottabbá válik (ezzel levéve a gépről a terhet) Hát ez a gothic4 esetében pont fordítva van.
  • ricsa008
    az nem jó
  • ratgab
    Lehet, hogy a boszorkányos benne lesz, de a végén lévő kazamatás rész (amikor elkezded a jobbnál jobb cuccokat összeszedni) az már nem, de majd kiderül!
  • wedge31
    Igen magyar nyelvü és meloból semmit se tudok feltenni a rendszergazda gyerek ritka nagy gyökér.
  • ricsa008
    a magyar?
    a feliratot se tudnád felrakni?
  • balee4
    Ja hogy a boszorkányos rész nem lesz benne a fullban? Hmm nem tudtam, pedig nekem tetszett az a rész.
  • wedge31
    Ma ugy elvagyok havazva melóval hogy csak holnap lesz idöm feltenni a gamet, pedig már itt van nálam...

• Nos
    bár a héten megveszem magyarul :)
    úgy azért jobb, ha jó a fordítás
  • Nos
    már van nem orosz is, csak kéri a serialt
    http://linkcrypt.ws/dir/zwt687hbufk8660
    nekem este lejött, lehet is nyelvet választani, szépen feltelepül, de kéri a serialt
  • ricsa008
    de az miaz az orosz verzió ami indul?
    mer nekem egy krix krax telepítős van és addig eljut az is h. kódot kér
  • sirdond
    clonedvd-hez nem kell crack, csak bemountolod és megy
    (max serialt kérhet)
  • gfreak
    figyu, majd kint lesz, ne hisztizz...nem volt értelme még cracket csinálni megjelenés előtt, mert a játék ellenőrzi a dátumot (mint a gta4) hogy megjelent-e, és az érintetlen indítófájlt húzza le
  • ricsa008
    de az sem menne még nem? mikor várható crack? :(