Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azokat a skilleket azért nem találtad, mert nincsenek. Ha valahol találsz egy recepetet hozzá, már azonnal csinálhatod is a kardot. Akár egy erdõ kellõs közepén is...
<#kacsint>#kacsint>
PS3/X360 user: Infernohun
Természetesen nem körökre osztott és valamennyire számít az ügyességed, hisz ha látod, hogy az ellenfél lecsapni készül, akkor védekezned kell elenne, de a Risen harcrendszere nem hasonlítható, sem az Oblihoz, sem a G3-hoz. Minden ellenfélnek van valamilyen harci stílusa, amit ki kell ismerned, hogy le tudd gyõzni. Mindenki máshogy támad, máshogy szúr vissza, stb...
Mellesleg a körökre osztott harcrendszer ugyanolyan kiismerhetõ egy idõ után, a 90es években imádtam a turn based RPG-ket, de azok is kiszámíthatóvá válnak. Amúgy pedig ha már TPS, akkor valamennyire számítson az ügyességem is (ne sokat, rühellem az ügyességi játékokat).
A nehézséget meg nem a demó alapján kéne leszûrni. El ne képzeljétek már, hogy a teljesbe egy óra játék után életszívós kalapácsot meg plate armort szerzel. A demó leírásában benne volt, hogy a végsõ akciódús rész nem lesz benne a teljesben, direkt a demóba készült csak.
Arra meg, hogy itt könnyebben ölöd a farkast meg a minecrawlert, megint csak az a válasz mint a harcrendszernél... casual time!!!
Szóval én legalább annyira várom ezt mint a Risen 2-t
Wedge31:A gothicos troll hülye volt annyi. Viszont ha te level 2ön szemtõl szemben elversz egy orkot gereblyével akkor megtapsollak. Még egyszer mondom csicskaságok varázslat bújkálós nyilazás meg stb. nélkül. A te logikádat követve mondjuk a normális esetben azért több óra alatt végigvihetõ quake 1 anno egy fos volt mert valaki speed runban 15 perc alatt nightmaren is végigtolta. Be is kellett volna perelni az id softwaret, mert ki mert adni egy negyed órás kampányt... ugye milyen hülyén hangzik?
A körök osztott játékok valóban nehezebbek, de ez inkább csak a stratégiákra igaz mert pl a fallout 1-2 sem volt harc ügyileg olyan nagyon vészes pedig ott sem real time ment a fight.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A harcot végül is élveztem, a nyilazás is egész jó. Én hardon kezdtem neki, a véglegest majd lehet, hogy "gothic" nehézségen fogom játszani, szerintem ezzel sem lesz probléma.
Azt már tudni lehetett, hogy a fegyverrántásért nem fenyegetnek meg az NPC-k, de hogy nem is lehet õket megtámadni, azt már tényleg sajnálom. Nem mintha le akarnék majd mészárolni egy fél falut, de hát azért volt olyan, akit régebben is el lehetett (kellett) náspángolni. Gondolom itt majd adott esetben a párbeszédek után válik valaki ellenségessé.
Molnibalage: az, hogy neked nem indul el, az csak a te géped baja lehet, hiszen más nem tapasztalt eddig ilyet. Ezt most megnyugtatásképpen mondom, hogy nem a játék hibája, csak emiatt nem kell leírni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A G2-ben már a második szinten letudtál nyomni egy fekete trollt egy gereblyével a kezedben.
Ha ügyes vagy és jók a reflexeid magyarán körbe ugrálod és nem hagyod hogy megüssön az ilyen tipusu játékokban minden közelharc röhejesen könnyü.
Más a helyzet ha mágiával val ijjal támadnak ott már számit sok minden más.
Az idióta személyeskedéseid miatt ez volt az utolsó hsz-em hozzád.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Továbbra is trollkodsz, át sem gondolod, hogy mit írsz le.
Akármilyen komolynak gondolsz is te egy harcrendszert ha nem kocka alapú akkor csak is a reflexeken és az ügyeségen mulik minden és igen csapkodos lesz.
A személyeskedésbe nem megyek bele mert most nézem csak kivel beszélek elvakult fanboyokal nem lehet értelmesen beszélni.
Ez is csapkodos mint a G3 vagy az oblivion vagy a Two Worlds vagy a Risen soroljam ? ahol nem körökre osztott a harcrendszer az mind gagyi csapkodás ahol pár perc alatt kiismerhetö az AI és onnantól már csak reflex és ügyeség kérdése hogy megütnek vagy sem.
Ne reménykedj többen írtuk hogy ez az.
Next PC upgrade: 2022
Akkor neked kimaradt a Risen, ami nagy hiba, legjobb harcrendszer, amit RPg-ben láttam, és tiszta G1-2 feeling bugok nélkül (pár apróbb bugja van csak), és nálam harc tekintetében a Risen az etalon, ahhoz hasonlítom majd ezt is.
Amúgy a G3-at egy éve nyomtam végig, semmi gondom nem volt, minden hivatalos és nem hivatalos patch fent volt és életem egyik legjobb RPG élménye, pedig régi motoros vagyok. De olyan hangulata van, hogy csak na...
Gothic 4-rõl: Tegnap leszedtem és feltelepítettem, de kipróbálna csak ma este fogom, nem akrtam tegnap éjjel, nehogy a fáradtság miatt negatívabbnak lássam. Meglátjuk, remélem, hogy nem csapkodós harcrendszere lesz, mint valami Diablónak, és a mellékküldetések (engem minden RPG-ben ezek érdekelnek inkább, nem is a fõszál) nem ilyen gyûjts 42 békát típusúak lesznek....
G3-ba már kb 30x minumum meghaltam volna.Itt meg nem lehet.
Mindenki fél óráig csinálja a saját "ceremoniáját" mire támad addigra én már 30x a háta mögé gurultam azt csapkodom ezerrel.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Nem bírta a gépem szarrá fagyott 😞 Remélem nem a barlang elején volt az uccsó mentés 😄
Amúgy nagyon rendben van ez a játék, nem értem, egyeseknek mi baja vele.
"Ma mar epikus csatak, csapat, tomegjelenetek kellenek."
Azért a Dragon Age csapatkezelése és harcrendszere szerintem elég döcögõs volt.
Igazság szerint - ahogy írtam - amúgy is van most más elfogaltságom, de azért a demón megnéztem volna...
Én semmit nem raktam föl, amit felajánlott, csak a játékot! Hátha ez segít!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Azt azért érdemes észben tartani, hogy tökéletes játék SOHA nem fog készülni, nem lesz olyan, hogy a játékos összes olyan álma benne lesz valamiben, amit vár! Érdemesebb inkább a meglévõ featureöket élvezni, szórakozni (ha szórakoztat az adott program, ha nem szórakoztat törölni)a játékkal ha tetszik! Ha mindig tökéletességet (lehet rá törekedni, de olyan úgysem lesz soha semmiben) vártok el, akkor folyamatosan csak csalódni fogtok és ez igaz az életre is. (én is sokat várok pl.: Two worlds 2-tõl, de tudom, hogy úgyis lesz benne hiba sajnos)
Papolás off :-)
Majd meglátjuk milyen lesz a teljes, legfeljebb majd virágbolti verzióban megnézitek hátha tetszeni fog...
Attol tartok hogy az egesz jatekban egyedul kell koborolnom. Ma mar epikus csatak, csapat, tomegjelenetek kellenek. A dragon age-ben is sok hiba es hianyossag volt de a vege karpotolt sokmindenert.
Fáklyát nem próbáltam, mert nem kellett!
Parton végigmentem, de nekem meg korcsolyázott!
Vízbe nem lehet bemenni, hát nem örülök, de õszintén mi a radai rossebet akarsz a vízben csinálni? Bemész, úszol, kész, 2 perc alatt meguntad..., ezért hiányzott annyira?
Miért milyen nyelvezetet akartál?
Na a harc Gothicokban egymás után dobált animációk összessége és rendkívül darabos, ehhez képest itt folyamatosabb és ez nekem bejön!
Nincs target lock! Egyáltalán nem csapkodtam mellé, amerre akartam arra ütött!
Távolra zoomol ki! Ha belegondolsz, hogy több ellenfeled is lehet egyszerre, akkor ez 1 szükséges dolog lehet.
Milyen vírusirtód van? Fals riasztás is lehet, vagy már alapból vírusos a géped. Ez nem a játék hibája.
Amúgy szerintem nagyon hangulatos, nincs ezzel semmi baj, eltekintve néhány ügyetlen grafikai megoldástól.
A harc tiszta gothic 1 ahhoz hasonló "kombós".Akinek nem tetszett a gothic 1 harcrendszere az meg mennyen innen a susulykába nem is igazi fan 😄 . Nekem kb az egész demó alatt 5 alkalommal sikerült mellé ütnöm szóval nem kell ide "lock system" tanulj meg játszani fiam 😊(bár a gothic 1ben volt).
Nálam egyedüli bug a sziklába beragadás volt, de egy ugrással kijöttem belõle. Grafika szép hangok is jók mi kéne még? 😊Egyedüli negatívum a kicsit casualos békebeli skillek illetve azok nem léte, mert sehol sem láttam zárnyitás, kovácsolás vagy állatnyúzás skillt.
Várom😊
Jobbra töül hátul ahol 2 teknõs van van egy kis rész ahol be lehet menni a sziklák közé.Mondom bemegyek hátha van valami finomság ott 😄
Volt is szép kis bug még jó hogy mentett elõtte az autosave.
Elkezdett csúszni a faszi mintha lejtõn csúszna le és csak eg irányba még fordulni sem tudtam sem ugrani semmit se.
Az viszont tetszik hogy lementem egy barlangba és már nincs az mint a G3-nál hogy bevillan a külsõ világ meg ilyenek.Szerencsére semmi ilyet nem tapasztaltam!
Azért mindig rácsodálkozok hogy egy játékot mennyiféleképpen látnak más-más emberek és ezt most erre a demóra értem.
1. CTD, el sem indul.
2. Az egyik telepített dll fájla bejelez a vírusirtó, hogy fertõzött.
Az igen.
Asszem bybye G4...
Nem véletlen hogy példátlan modon a már aranyon levö játékot visszahivták és ezért csuszott a kiadás.
Pár óra szenvedés után nálam ment a kukába és azota se foglalkozok a PB játékaival akárhogy is sikerülnek.
http://youtu.be/4v8qae11_-M
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- fáklyát meggyújtod aztán elteszed és ottmarad a féyne a világban....
- simán belesétáltam egy olyan helyre a parton ahol a karakter elkezdett "korcsolyázni" - csakúgy mint a régi gothicokban - és beszorult 2 szikal közé
ezeket találtam elsõ nekifutásra, ami tekintve, hogy csak egy demó elég gyászos. Full játlban ennek fényében mennyi lesz.
Játékmenet meg hát nem tudom az volt az érzésem, hogya karakterek értelmi fogyatékosak és ezt ajátékot kb a 12 éves kategóriának szánták olyan a nyelvezete és a szinkron elõadása.
A karakter egy ellenszeves metroszexuális gyökér. A harc pedig az én meglátásomban a legborzasztóbb az összes gothic közül. Nincs target lock (ha tévedek javítson ki valaki) ennek eredméyne hogy szó szerint összevissza gurul és csapkod a karakter, pluszban idegesítõen távolra zoomol ki a kamera harcnál..
Nálam demo alapján egyáltalán nem a megvevõs kategória....
Rálestem én is.
Hát itt sem 1 kapkodó idegbeteg (37-45 fps) Végül is játszható, de viszonylag erõsnek mondható gépem van, szal ez a sebesség ahhoz képest fosh 😊
1-2 kép tõlem is:
A grafika meg. Hát.. Nem csúnya, de nem si esek tõle hasra. A modelek szépek, viszont nekem a külsõ táj annyira nem begyere.