2688
  • deniro2
    Itt egy másik link, mert az előző reges volt.
  • deniro2
    Van valami hotfix, hátha segít: hotfix
  • attis1990
    nekem állandóan kifagy a new game-nél mikor rhobarral az archdemonhoz érek... :S becsíkozódik a minotor beakad a hang és vége ... nem tom lehet vga baj de nem hiszem semmi más nem akad be... amugy a játék fut szépen szaggatás mentesen ...
  • foxxi
    lvl 7, baba ez a game, és a story is fun
  • Nos
    na jó, kell a patch, ez vicc, hogy a legalacsonyabb grafikán szinte ugyanolyan alacsony az fps, mint a legmagasabbon
  • Itsuki
    egy sima rpgnek elmenne,gothictól ez fényévekre van:)
  • Nos
    vízzel teli kávéfőzőalj a fémbordákra, csak az tudja elég gyorsan elvonni a hőt, csak egyszer bele ne boruljon
    bár a Drawin díjat lehet, hogy megkapnám :)
  • Haversrác
    Hát nagyon szép a játék meg minden, de a gépigénye a crysis-é kétszer.
    Ja és ez az érdekes eső bug- ha esik tiszta homály a kép, addig kell újratölteni a mentett állást míg eláll az eső
  • xido
    Nem tudod körbelőni a házon belül még plusz ventikkel?..vagy azt nem érzékelné a belső része?
  • Nos
    ez kész, azért nem tudok max grafikán játszani, mert a rohadt videókártya túlmelegszik
    többet nem veszek atit
    a vicc az, hogy a demóval nem volt semmi gond, szóval a programozóknak is gratula
  • xido
    Az más..a miénk,ha jól olvastam magyar,cseh,lengyel lokalizáció..szóval én elkezdenék esetleg lengyel verzió után kutatni,nem hiszem,hogy ők csak angol-mániásak:)
  • zsozso29
    Nem nincs benne! Csak Angol, Német, Francia, Spanyol, Olasz.
  • nokedli2002
    Ebbe a reload-os verzióba benne van a magyar nyelv is, vagy a magyar az egy más verzió?
  • Was
    Majd nyilatkozzál egy pár óra élmény után!
    Nekem még várnom kell, mert kintről rendeltem...
  • xido
    nyilván amit megvett még tegnap...
  • balee4
    Feltennéd a magyar nyelvi file-okat?
  • kill3r21
    mellik a magyar verza?
  • foxxi
    Ennek nagyon örülök :) sajna én csak délutántól tudok játszani, de ez megnyugtatott
  • Drizzthsz
    Szóval még a demótól is szarabbul megy? :)))) Mély tiszteletem. :D:D Nevetéges.
  • Tehasut
    "már dolgoznak a patchen, amivel a demóhoz hasonlóan lesz optimalizálva a játék"
    ez nagyon durva. hogy tesztelték a játékot, ha egy ilyen bug előjön?
    mintha tökhülyék dolgoznának ott
  • wedge31
    Én most tettem fel teljes magyar verzát és nincs benne az a demos grafikai bug.
  • foxxi
    Nékem meg pont az "előzmények" nincsennek meg. Szal ma bepótolom és megveszem mindent. Asze egy új stílust kedvletem meg ezzel. Ami nem is baj. Az MMO-któl időnként a frász tör ki belőlem

Remélem azt a grafikus bugot a magyar verzsönben hamar orvosolják, me már a kezemben van, de addig nem igen akarnám felrakni.
  • Ironman2
    Van Reloaded:

http://scenereleases.info/2010/10/arcania-gothic-4-reloaded.html
  • Sunrider924
    Ize , akkor egy Zoli nevu illetotol:
    Sziasztok, pár dolog: A játék sokaknak szaggatni fog, olyanoknak is, akiknek a demo tökélesen futott, beállítástól függetlenül. Nem kell be*zarni, már dolgoznak a patchen, amivel a demóhoz hasonlóan lesz optimalizálva a játék. A másik, aki elkezd játszani, annak azt tanácsolom, hogy mindenképpen a legnehezebb nehézségi fokozaton tegye azt, vagy max. az azelőttin, mert a játék a legtöbb beszámoló (és a játékosok) szerint is túlságosan könnyűre sikeredett.

Az utolsó dolog, hardcore Gothic fanok, ne úgy üljetek neki, hogy a Gothic 4-gyel játszotok, mert ez nem Gothic (sokat olvastam utána, és ez a legnagyobb Gothic fanok egyöntetű (!) véleménye). De "Arcaniának" nagyszerű lehet, és remélhetőleg az is. (főleg modolás után, páran már elkezdték a heggesztést )
  • Sunrider924
    Hat tanacsra hardon kezdtem de meg igy is nulla kihivas, lehet egybol gothic fokozat kellett volna
  • Ironman2
    Magyar nyelvü demó.
  • Survivorguy
    Üdv mindenkinek! Plíz valaki nemtudná fel rakni a játékot magyarul????
  • Hunor1
    Helló!

Letöltöttem a gururól a demót de sajna az angol nyelvűt.Aztán itt látom hogy van magyar is.
    Nem tudna valaki segíteni hogy esetleg a magyar nyelvi fájlokat hol lehetne letölteni? Most nem szeretném letölteni az egész demót újra...
    Köszi ha segít valaki.
  • Shep
    Á RPG-nél nekem fontos a grafika, mert ha szép akkor van kedvem benne kóborolni, a Risennel is főleg ezért játszottam :)
  • Neoka01
    próbáltam.
    már 800x600-ra is levettem, config file-ban. de így sem hajlandó elindulni, ugyan ezt csinálja.
  • xido
    vga driver frissítés...felbontás variálása mind a játékban,mind kint az asztalon játékon kívül?
  • Neoka01
    egyik sem jó. Mind a 2nél ezt csinálja.

Igen, engedtem mindent feltelepülni. Semmi hibaüzenet.
  • balee4
    A Gothic 1-2 még a Risen-nél is nehezebb, de érdemes őket kipróbálni, mert a valaha készült leghangulatosabb akció-RPG-k. :) A 3. rész sem rossz patchekkel, de azzal az a baj, hogy túlságosan nagy a világa és kedvem nem lenne még egyszer végigtolni.
  • balee4
    Még csak a demót, abból is az angolt, a magyar vmiért nem indul el.
    Ha vki lenne oly kedves és felteszi a magyar nyelvi file-okat, akkor kipróbálnám a biztonsági másolatot és még az is lehet, hogy megveszem.

• xido
    tehát egyikkel se jó?
    telepítésnél mindent engedtél neki,physix,directx,vredist?
  • xido
    itt nem is kell választanod,másodlagos fegyver automatikusan,amint megkapod...onnan csak a skillpontokat kell pakolnod ügyesen
  • Neoka01
    Sziasztok!

Feltettem a demót, angolt és magyart is.
    A játék elindul, menü bejön.
    Demó indítása.
    Jönnek a képek a kis fehér „lámap” szerű ikon szépen mozog -> tölt.
    Majd megáll ez a fehér izé megjelenik az egér kurzor hallom a beszélget valaki, de csak a töltési képet látom.

Van valami megoldás erre?
    Köszönöm
  • sirdond
    hu, akkor megkönnyebbültem
    minden hasonló rpgt íjász karakterrel kezdek, reméltem,hogy ez sem lesz kivétel :)
  • Shep
    Te próbáltad a demoját, vagy a biztonsági másolatot, hogy fut nálad?
  • Shep
    Na az nem baj, mert a Risenben a végére már rohadtul unta ma harcokat. Mindazonáltal egyik Ghoticcal sem játszottam még úgyhogy lehet ennek adok majd egy esélyt, bár ahogy olvasgatom atomerőmű nem árt neki, nekem meg az nem igazán van.