139
Samsung SGH-U600
-
Vityuska #19 nincs benne memória kártya.és esetleg van olyan milliomos játékod erre a telóra amit fel tudsz vagy feltudtál rakni?? -
#18 ja és ne a memóriakártya other files nevű mappájába tedd a dolgokat hanem a telefon egyéb fájlok mappájába. -
#17 hát, akkor nem tudom.
próbáld meg több játékkal is, mert mindet nem engedi felrakni. nekem is volt olyan aminél kiírta, h ismeretlen formátum vagy ilyesmi. -
Vityuska #16 de így se engedi -
#15 felrakod az other files mappába a játék .jad és .jar formátumát eztán pedig a .jad formátumára ha rámész akkor már telepíti is -
Vityuska #14 sziasztok a samsung sgh-u600-ra hogyan lehet játékokat rakni? -
#13 fel kell telepíteni a cd-jét (amit én kaptam a teló mellé) és USB kábellel összekötöd és ennyi -
#12 beállítások - kijelzés beállítása - háttérkép - (itt a legelső állíthatóságot témáról normálra váltod és utánna lejjeb mész és bekapcsolod a naptár hátteret) -
#11 eddig jó a teló már sikerült kiütetnem is ^^ -
Schongo #10 Sziasztok.Most vettem egy U 600-as telt. Szeretném hátérnek a naptárat rakni de a beállításokban ez a menüpont inaktív.Tud vki segíteni? -
#9 Bárhonnan szerzek képeket ez nem akadály, de engem az érdekelne ,hogy számítógépről hogy tudom feltenni a telefonra a képeket. Mert nincsen memóriakártya a telefonba és így nem lehet beállítani a háttértár dolgot telon csak a média vagy mit de ugy nem tudom lehet-e egyátalán a telóra másolni ebben a módban! -
neoCT #8 Képeket, témákat stb-t a www.zedge.net -en találhatsz.
Sokféle van, válogatni elég nehéz, de ha nem magad akarsz kreálni, akkor elég sokat találsz itt.
Teljesen ingyenes, csak regellj, és napi 30 letöltésed van ;)
Nekem ált elég ennyi, ha nagyon keresgélek, akkor szoktam annyit vagy kicsivel többet találni csak, ami érdekel. -
#7 Báttyám most vett ilyen telót.
Azt szeretném megkérdezni hogy hogy lehet gépre vinni a telefonról a képeket??
Mert memóriakártya nincs és a másik "média" üzzemmodban nem igazán jöttem rá! -
BrokenDreams #6 Ezt az oldalt ajánlom minden motorolásnak aki elakadt vmiben nekem mindig segített www.motoportal.hu/forum -
BrokenDreams #5 Ha vki tud olyan oldalt ahol lehet normális dolgokat tölteni pl játékok hátterek stb. az írhatna nekem vmit mert nem nagyon találok 240*320 as kijelzőre jó dolgokat.
-
#4 Én helyedbe u600ast venném, egyértelműen az a legszebb, a shine is szép csak ahogy Broken mondta, a görgető elrontja az egész öszképet... -
BrokenDreams #3 Én is a shine és az u600 között gondolkodtam de szerintem a shine-nál kicsit ratyi az a görgetős navigációs vmi az elején :) és megláttam az u600at hááát szerintem most nincs szebb teló a piacon :D
Már egy hete használom semmi gond a kamerája nagyon ott van a zene szépen szól rajta csak ajánlani tudom -
#2 Nagyon baba ez a teló.
U600 teszt!
Ezen a pár telon gondolkodom melyiket kéne venni.
Samsung U600
LG KE970 Shine
Sony Ericsson W850i
Vagy a még nálunk nem kapható LG KE 770 -
Deviance #1 Minden ami u600 az ide jöhet