139
Samsung SGH-U600
-
#59 ott van jar és jad is,aktiválva a java,de csak egyéb fájlokba lehet tenni
am innnen -
#58 Nekem is! :) -
#57 A játékoknál is kell .jar illetve .jad formátum is gondolom tehát itt is kell. Ezt úgy tudod megoldani, h egy bizonyos jadmaker nevű programot leszedsz és azzal egyszerűen tudsz jar-ból jad-ot készíteni.
Amúgy honnan szedted le a szótárakat? (angol kéne) -
#56 hali
olvasgattam topikot,hogy jar jad fileokkal van baj. Adatkábellel átnyomtam pár szótárt telóra,de csak jar file van meg,így viszont nem ismeri fel. Beírtuk a telepítő kódot,telefon ki,be,de így sem működik. Jad nélkül megoldható a dolog ?
köszi előre is , üdv :) -
Csabe #55 helosztok
Valaki tud u600-ra komplett házat olcson? -
Varánuszka #54 köszi!Nemtom mert másik telefonoknak 2.0 kamerája majdhogynem jobb nah mind1!majd írok ha van valami -
#53 hát nem tom mire gondolsz pontosan, mert ha elindítod a kameráját, akkor ott vannak a beállítási lehetőségek. itt próbálj meg valamit alakítani, ha sikerül valami nagyot alakítani akkor írd meg én is kivi vok rá.
amúgy a kamerája csak nappal csinál jó képet sztem. -
Varánuszka #52 Ennyire nem jár itt senki?Ha valaki tud nekem segíteni az létszi írjon mert a telefonnak a fényképezője rosszabb mint egy 2.0 mp-es kameráé!És azt hallottam h beállítás kérdése!De hogy kell beállítani? -
Varánuszka #51 Cső!!A zene dolog már megoldódott de a fényképező még mindig nem a legjobb!! -
Varánuszka #50 Hali!az lenne a kérdésem hogy PC-ről hogyan lehet zenéket rárakni a telefonra?Mert probáltam és azt írja ki hogy nem érvényes fálj pedig mp3-volt és PC studióval akartam!!Azt szeretném még tudni hogy a fényképezőjéről hallottam hogy nagyoon jó,jó minőségű!Csak nem jöttem még rá hogy lehet vele jó képet csinálni!!Ha tudtok segítsetek
elöre is koszi,Hali -
elpezrojo #49 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem... Megpróbáltam ezt a kódot beírni a telefonomba, de a második csillag bepötyögése után csak mínusz jeleket rakosgat... se számot se semmi egyebet... Ha meg leokézom kidobja, h "érvénytelen karakter"... Nem tudja valaki véletlenül, h mi lehet a hiba?
Előre is köszi. -
Pumcsesz #48 ja amugy, tényleg köszi, de én akkoris szeretnék témákat:)
nem is lehet? már csak ez a kérdés, ja és BÚÉK! -
Pumcsesz #47 köcike:) -
Vityuska #46 B.U.É.K. -
Vityuska #45 http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=19660264 inkább animált háttereket rakj rá mint témát:D -
Pumcsesz #44 sziasztok!
nagyon örülnék ha valaki tudna nekem segiteni!
sgh u600as telom van és szeretnék rá témákat letölteni, lehetséges ez? és ha igen akkor hol? :)
köszi! -
Vityuska #43 nekem a sony ericssonomnál van így ahogy leírtam -
#42 amikor összedugod a telót a géppel az USB-n keresztül, akkor nekem kiír 3 választási lehetőséget (u600-am van)1: Pc stúdió 2:Háttértár 3: Asszem médiatár, itt ha van ilyened akkor válaszd ki a háttértárat és akkor a total commander felismeri vagy bármely más fájlkezelő. mivel iyenkor úgy néz ki mintha 1 pendrive-ot tennél be. és simán át tudod másolgatni a fájlokat. -
ftomi89 #41 sajátgépben még a telefont se mutatja -
Vityuska #40 és sajátgép??? -
ftomi89 #39 samsung pc studio-val is csak a telefon memóriáját látom -
ftomi89 #38 total commander nem nagyon akarja megtalálni :/ -
Vityuska #37 össze dugod USB-vel és elvileg amikor bedugod fel kell ismernie a total commandernek a telefon memóriáját és a memókártyát és úgy áthúzod a zenékhez -
ftomi89 #36 Hello!
Segítséget szeretnék kérni. A következő a problémám:
Vettem egy 1gigás memóriakártyát a d600asomba, de enm tudom hogy lehetne gépről a kártyára file-okat másolni. Van erre valami megoldás?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Vityuska #35 nagyon szépen köszi a segítséget összejött -
#34 majd írd meg h így sikerült-e! -
#33 *#9998*4678255# ezt beütöd, leokézod, kiírja a telefon, hogy ''Bekapcsolva'', bemásolod az egyéb fájlok mappájába a kívánt játék .jad és .jar fájlját, a .jad-ot kiválasztva Opciók, megkérdezi, hogy telepítse-e, igent nyomsz, és telepítve van.
-
#32 tényleg kell 1 telepítő kód is
mindjárt megírom
-
Vityuska #31 és te semmilyen kódot nem írtál be??? -
#30 hát sajna akkor több ötletem nincs. én így csináltam és sikerül. -
Vityuska #29 így csináltam de semmi -
#28 mert kell a jar file is! tehát jad és jar kell és elvileg így engednie kéne. vagy így csináltad? -
Vityuska #27 megcsináloma jad file-t és azt rakom a teéóra de úgy se engedi telepíteni -
Anteris #26 azért megoszthatnád a tudásodat... -
#25 semmi, megoldódott -
#24 Nekem JAD-ra is kiirja a telefon Other Files mappájába másolva, hogy Unsupported File. Ötlet? -
#23 mit nem enged a JAD maker? -
Vityuska #22 semmit nem enged:( próbáltam JADMAER-rel de azzal se megy -
#21 http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=19660264 itt olvasgass -
#20 hát hallod milliomos játékom az nincs, tehát arról nem tudok semmit mondani neked, h mi lett volna vele. nekem egyedül a nfs pro street nem ment fel.