108
  • lacaska
    ezek tuti oldalak fizetnek vigyáz mert sok csaló oldal van

http://hunbux.eu/index.php?w=8&ref=130

http://www.neobux.com/?r=lacass

https://www.palmbux.com/register.php/lacass.html

http://qualitybux.com/index.php?ref=laca

http://www.hybux.com/?r=laca

legtutibb oldalak fizetnek
  • campy
    mikor jön ki PC-re mikortól tölthető? a 2. rész
  • narumon
    Mikor jön már mikor jön már? Én már előrendelném.
  • takysoft
    igazad van, a Havok egyáltalán nem grafikai motor, hanem fizikai modellező motor.
    méghozzá a legjobb a világon(ma)
    Blizzadr valszeg a War3 - Wow motort használja majd(war3 után sokat fejlesztették wow-ig, fogják még SC2-ig is)

Hivatalos weblapok szerint csúcs grafika lasz, ami kármin beszaggat:D de ha lejjebb veszed, akkor szinte bármin elfut szaggatás nélkül. szóval nagy a spektrum.
  • Beast Machine
    nagyon várom, remélem, a régi nagy arcok ismét visszatérnek (Artanis, Kerrigan, Raynor, Duke, stb.), de nem a WarCraft 3 szintjén - legyenek csak "sima", újrateremthetetlen, "XY must survive" stílusúak, pár speckóval és erősebb sebzéssel/páncéllal. SC2 - mászthev.
  • grizzly21
    wowwal nem foglalkozom, az már nem az a blizzard amiről beszéltem
  • Phoenix007
    >Lol, vannak itt emberek, akik szerint csak a
    >Protoss kap "szuperfegyvert"?

"Rob Pardo said in a smaller press briefing Zerg and Terran factions would not have a unit mechanic like the mothership, of which only one can be present on the battlefield at any time."

Forrás itt.
  • cateran
    "nem követi a trendeket, nem az eladásra megy elsősorban ocska marketinggel"
    ezen jót nevettem,köszönöm:) A WoW-ig bezárólag talán még igaz is volt(bár a Diablo 2 kieg is eléggé rókabőrősnek rémlik), de azóta eltelt 1 kis idő és a WoWhoz megjelent azóta: gyüjtőgetös kártyajáték, "adjuk el még 1x ugyanazt" kiegészítő, hozz még 1 játékost és kapsz ezt-azt akció, müanyag figurák, képregény, készül a mozifilm (ha minden igaz:)),de persze ez nem a pénz miatt....
  • Morden23
    "nem követi a trendeket, nem az eladásra megy elsősorban ocska marketinggel meg ilyen kamukkal"

Mondjuk szerintem te is tudsz olyan játékot mondani, ami osztatlan világsikert aratott, de neked nem jött be. Az, hogy trendteremtőt alkottak, az nem azt jelenti, hogy mindenkinek tetszik (és mindenkinek értékes), hanem hogy sokaknak értékes (ergo üzletileg sikeres).

A Blizzard érdemeit nem vitatom el, mert a többség véleménye az, hogy minden játéka remek, de ez mondjuk az én személyes véleményemet nem tükrözi - nekem pl. a Diablo még alsóhangon sem jött be.

Szóval azért óvatosan. Nem azért csinálnak jó játékot, mert akkor az egyszeri játékos boldog lesz, hanem azért, mert ha az egyszeri játékos boldog, akkor fizet. Ez színtiszta üzlet, csak ők jobbak benne, mint sokan mások (akik, mint te is mondod, próbálják másolni/mímelni a sikerlistás game-eket).
  • ExE
    @Su0my

Hihetetlen nagy baromságokat írsz,de mivel már válaszoltak előttem,ezért én nem teszem.

Egyébként ennek a játéknak úgy jó már most a grafikája ahogy van.Minden ízéből árad az SC hangulat,és ez a legfontosabb :).
  • Afroman
    Grizzly egyet értek veled.Opeca nem értem hogy ebben a grafikában mi a rossz,iszonyú sokat dolgozhattak ahogy a trailereket néztem a grafika sztem elég jo.
  • Su0my
    Vágom te mire gondolsz, de te is vágod, én... mind1..

Szerintem egy hiper szuper csillivilli FPS-hez képest tényleg nem álleejtő a játék grafikája, viszont minden egyes pixeléből árad a StarCraft hangulat.. Ez a fontos.. Ezért szép sokaknak, beleértve magamat is(első helyen xD)
  • grizzly21
    igen de a Blizzard elég sok mindenben kivétel: nem követi a trendeket, nem az eladásra megy elsősorban ocska marketinggel meg ilyen kamukkal, hanem ő az aki diktálja a trendet, ők találják ki a legjobb játékokat, amit utána évekig fog utánozni (sikertelenül) a sok szar pénzleső játékkiado. A blizzardnál azért adnak el sok játékot, mert kurvajó a játék, és nem azért kurvajó a játék, hogy sokan megvegyék (más a csapat filozofiája, és ez alapjában véve meghatározza a játékot is).
  • Morden23
    "miért ne? miért ne lehetne 2D egy 2007-es játék?"

Azért, mert sajna nem (csak) a még mindig Starcraft-ozó rajongókat kell meghódítani (akiket mellesleg a legnehezebb, mert ők a lehető leginkább kritikusak), hanem kell a friss hús is. Márpedig manapság nem lehet eladni szinte semmit, ami RTS, és 3-nál kevesebb D van benne.

"mert arra tanítanak a kiadók, hogy ne a játékot nézd, hanem, hogy 2D-3D"

Az a gáz, hogy erre nem a kiadók tanítottak meg minket, hanem mi tanítottuk meg a kiadókat. Kétélű ám ez a fegyver: görcsösen lépést kell tartani az ektuálisan menő trenddel, különben süllyesztőbe kerül egy amúgy érdemes produkt. Bár nem teljesen helytálló példa, de hiába adnának ki most egy Deus Ex-et, összemérnék a Crysis-al, és mindenki leszarná. Ugyanez igaz minden másra is.

"a játékmenetekhez ötletek kellenek"

Teljesen egyetértek, de a helyzet az, hogy a grafikailag csúcsszuper szemetek jobban fogynak, mint az ötletes, de rétegkultúrának szóló játékok. A kiadók meg okosan kimatekozzák, hogy mit is éri meg kiadni. A játékfejlesztők pedig olyan projectet tudnak eladni a kiadóknak, ami ebbe belefér (bár Blizzard-nál némiképpen més a helyzet, de biztos vagyok benne, hogy ott is intelligens emberek ülnek, és össze tudnak adni néhány számot).

Amúgy ha kiadnák gyakorlatilag ugyanazt a játékot kicsit leporolt graffal és új játékmeneti ötletekkel/történeti elemekkel, akkor nálam már siker lenne.
  • opeca
    Ihh, azért ennek elég csúnya grafikája van. A játékmentet meg a trailer alapján asszem sokban nem fog különbözni, itt most a név húzza a játékot és nem pedig fordítva.

Nálam 2/10 egyelőre

Su0my,
    A 3D nem attól 3D mert bele tudsz nyúlni a monitorodba, hanem attól, hogy az objektumok 3 dimenzióban vannak kezelve.
  • Su0my
    miért ne? miért ne lehetne 2D egy 2007-es játék? mert arra tanítanak a kiadók, hogy ne a játékot nézd, hanem, hogy 2D-3D? és ha 15D lenne? akkor már csúcsszuper lenne? ez a xar manapság: megtanítanak arra, hogy a grafikát nézd, mert azt a legegszerűbb kipofozni: a játékmenetekhez ötletek kellenek... Mellesleg csak megsúgom, mind1ik játék, amit az ég egy adta világon kiadtak a kezdetektől egészen máig, 2D.. vagy te bele tudsz nyúlni a monitorodba? sügér...
  • ExE
    @Aranykéz

Szerintem nem lesz.War3-ba sem volt vele gond szerintem.SC2-be se lesz:).
    Amúgy a StarCraft '98-as játék,azért olyan a grafikája amilyen.De attól még nincs megtiltva,hogy játszanak vele 2007-ben:).A lényeg az,hogy 2007-ben fejlesztett játékot ne 2D-ben adjanak ki,érted?
  • Su0my
    ha valaki lát BPn olyan boltot, ahol még lehet venni SC-t, az szóljon plz :)
  • grizzly21
    te jó ég, ki irta ezt?
  • Afroman
    Én már nagyon vártam a StarCraft 2-t az első része is nagyon sikeres volt.Aranykéz nincs igazad abban hogy 2D-vel jobb lenne iszonyú nagy baromságot írtál be.azt képtelen vagyok megérteni hogy a Terran Marinenak minek pajzs. (kedvenc egységem )Csak a Zergeket kéne megölni a játékban és aztán a Protoss és a Terran is haza mehetne szntem.Nah a siege tank is elég fura lett,de a marinenak sztem nem kéne pajzs.Sok módosításon csodálkoztam.
  • AranyKéz
    "Hát persze...2007-ben 2D-s játék-.-Legközelebb gondolkodj,mielőtt ekkora butaságot írsz."

2007-ben még mindig játszanak a StarCraft-tal? ÚÚÚÚÚRISTENNNNN!!!!!

Mondom, ha kaki lesz a 3D-től a kezelés, akkor hagyják inkább a francba.
  • Csinku
    modern tévedsz az anya hajó nem volt sebezhetetlen az arbiter el tudta rejteni de egy ghosttal lezártad akkor lehetett írtani az anya hajókat, és az air bitter-t is.

Egyébként én mindig is azt szeretem hogy elég kiegyensúlyozott volt a játék ha az ember egy olyan elennel került össze akkor akár napokat is tudtak játszani mert hiába volt neki ebből én bevetetem azt és vége és csak nézte hogy hova lett a sok emberje.az atomot is nehezen lehet használni ha az ember oda figyel nem sok értelme van. A protos anyahajót is könnyen ellehet (lehetnek akár 12-en is) pusztítani pláne a BW-ban. Én csak abban bízom hogy meg marad ez a kiegyensúlyozotság a 2-ben is és akkor minden nagyon szép lesz én meg nagyon boldog :)
  • Csinku
    nem tudom de én a kétszázas limited már régen felszoktam tornázni 800-ra csak multiban játszom a általam készített pályán "Direct cable conetion" majd csapatos viadal 2 csapat én négy protos-szal a gép meg négy zerg vagy terran és így lehet max 800 emberem ennyi kódok ilyenkor nincsenek de nem is baj mert nem emlékszem már egyikre sem és nagyon régen nem is használom.
  • ExE
    @Beyond silence

Akkor biztos rossz a az orrod.

@Aranykéz

Hát persze...2007-ben 2D-s játék-.-Legközelebb gondolkodj,mielőtt ekkora butaságot írsz.
  • Su0my
    Hát nem is tudom... Én már 2 éve szinte csak CSzek.. Erre valhol ilyet látok: starcraft2-t bejelentették... Azóta minden boltban keresem az SC1-et a BW-ve legyütt (saját cdim nincsenek meg :S ), hogy legalább legyen valami, ami enyhíti a várakozásomat.. régen volt már ilyen velem játék miatt! (a Megadeth: United Abominations albumot azért legalább ugyanígy vártam, VÉGRE megjelent, megérte-remélem uez lesz SC2-vel..) Szerintem a Blizzard ismét nagyot fog alkotni... A game videó nagyobbat üt, mint Papp Laci!
  • Beyond silence
    Igencsak remake szagú...
    Kb. olyan mint a CS Souce :).
  • AranyKéz
    A grafika azért annyira nem gagyi, viszont érdekelne hogy fogja befolyásolni a kezelést a 2D-ről 3D-re váltás. Lehet hogy jobban jártak volna hogyha 2D-ben lenne.
  • morden
    A játékot szerintem nem a magyar szemnek csinálják ,hanem inkább a ferdének :D ki tudja milyen közvéleménykutatás meg felmérés előzte meg a StarCraftII fejleszteset hogy a Délkelet-Ázsiaiak mit hogy szeretnének grafika terén . A protosz csúcsfegyverhez meg annyit hogy ha jól emlékszem az első részben is volt anyahajó:P amit az arbiter el tudott rejteni és ha nem volt detect egység a környéken sebezhetetlen volt :DDDD
  • NikWeB
    A Grafika fikázásához csak annyi a mondanivalóm, hogy megfigyelte valaki milyen kifinomultak a mozgások, mindent elkövettek, hogy a vizuális színvonalat emeljék, anélkül, hogy mindenkinek új gépet kellene venni. Látszik rajta, hogy igényes, és szép. Nem tettek bele hivalkodó, műfajidegen színeket sem. Képzeljük már el, hogy a StarCraft világa úgy néz ki, mintha egy ötödik elem díszletbe csöppentünk volna. Na az színes volt
  • gothmog
    Rémlik valami sztori (esetleg urban legend), hogy eredetileg w40k játékot akartak csinálni, de a GW nem adta a jogokat. (más forrás az alien vs predator világot említi, meg a Fox stúdiót)
    Ezután szülték meg a starcraft világát. Így aztán hasonlóság csak a fajokban van, az viszont elég egyértelmű. Ez a terran marine a kiadott intóban simán lehetne space marine is. Viszont minden más különbözik, az SC tiszta SF, szemben a w40k cybergót sf-fantasy világával. Ezért nincsenek benne pl. orkok(vagy a megfelelőik).
    Azon meg lehet utólag vitatkozni, hogy ki mit kitől lopott.
  • unknown nick
    "ha valaki megnézte anno az SC1 fejlesztése közben mennyit fejlödött a GFX"

Itt nem fog annyit fejlődni szvsz. Majdnem a véglegeset láthattuk.
  • turul16
    És mégis mire kéne DX10, a hanghoz ? ROTFL
  • Kindred Blades
    Gondolom, feltűnt az uraknak a WH40k asztali stratégiai játék sikere (no meg az a hatalmas boost, amit a gw felkérésére megírt és kiadott, népszerűsítő regények jelentettek), és meglátták a lehetőséget, amit a sajátos világ jelentett, fogták magukat, és felépítették a hasonló, de saját, átformált univerzumukat. És milyen helyesen tették! :) Nem hiszem, hogy valami nagyobb állna a háttérben. Persze ez csak spekuláció.
  • Szaruman
    A story nem ismerős valakinek? Jönnek a zergek (tyrannida), akik mindent lepusztítanak... Nem tud vki vmi háttérsztorit arról, h mi(ért) ez a hasonlóság a warhammer univerzum és a starcraft között? Érdekelne (pusztán kíváncsiságból, nem flamelni akarok, mielőtt vki azt hinné).
  • kanduhr
    Az SC1-et a WarCraft2 után kezdték fejleszteni még ugyanazzal a motorral, majd belebabráltak vmit(lehet ki is cserélték)
  • Kindred Blades
    Hja :) Kemény dió lenne ezt a kettőt összehasonlítani, a maguk nemében mindketten páratlan remekművek.
  • Kensin
    Meg mernék rá esküdni, hogy jövőre, pont 10 évvel az első rész kiadása után fogják ezt is kiadni. Ezzel a bemutatóval megmutatták, hogy az alapot letették, már csak az egységeket kell kialakítani, amin kőkeményen fognak dolgozni, és remélem koreai nagyágyúk fogják közben tesztelgetni :)
    Egy ennyire alpha verziónál lehúzni a grafikát, és a végeredményről vitázni... lol...
    Még 1 kemény év van hátra a fejlesztésből, és a Blizzard nem éppen a gyenge játékairól híres.
    "Túl kék" - ezen majnem behaltam XD
  • Inquisitor
    Az eddig bemutatott játékról pont a videoban mondják el, hogy NEM reprezentálja a végleges játékot, ha nagyon akarják az összes épületet és egységet áttervezhetik, betehetik/kivehetik, meg a legfontosabb a játékegyensúly is még erősen fejlesztés alatt (tehát van még vagy 9-12 hónap a megjelenésig!), ha valaki megnézte anno az SC1 fejlesztése közben mennyit fejlödött a GFX, (Kb. WC1 elötti szinvonalból WC2 itáni szinvonalra!) az nem von le következtetést a jelenlegi grafikáról. Szóval azért hasonlít ennyire az SC1-re a kinézet, mert ...

Dél-Koreában több SC1 + kieg fogyott, mint az egész világon összesen (megkockáztatom 2x annyi), abban az országban nemzeti sport(!) és TV-ben szokták közvetíteni, tehát meg kell felelenie az ottani elvárásoknak (felismerhető egységek), volt róla szó, hogy kérték a Blizzardot több változtatásra, mert eredeti verzióban "nehezen kommentálható élő adásban" a játék!

Amúgy semmi baja a grafikának, ha valaki megnézte az Artwork Trailert, abban van pl. erdős bolygó is, meg látszik egy csomó pályafajta koncepciós rajza is.
  • bandypappa
    Biztos jó. Nagy mondjuk én még az 1-el se játszottam, nem is láttam nagyon. Biztos jó lesz ez is, de akkor is W40K forever!
  • WiZe
    Hát a cikkben gyakorlatilag a kötőszavakkal és az irásjelek azok, amikkel egyet értek, semmi más. Elöttem szóló irta le a jelentőségét: multiplayer. Ha warcraft3at megnézitek a map editor teszi naggyá és több százezren vannak akiket a sima játék abszolót nem érdekel csak a custom. Ha starcraft 2höz kiadnak egy brutál map editort akkor az mindent fog tarolni.