Starcraft 2: amit eddig tudni lehet

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már nem azért, de a Havoc az animációért és a fizikáért felelhet, ez nem egy komplett grafikus motor.

edios
Én a cikk alapján egy dolgot emelnék ki, mint igazi bugyutaságot: erre a környezetre hogy lehet azt mondani, hogy színetelen??

Továbbá nem emlékszem, hogy történt volna bármiféle hivatalos röffenés azzal kapcsolatban, hogy a másik két fajnak is lenne bármiféle szuperfegyvere.

És az utolsó mondatokkal kapcsolatban: "...a Blizzard nem kockáztat, és a járt utat nem cseréli fel járatlanra. Ez az a faktor, amelyikrõl nem lehet tudni, hogy jól vagy rosszul fog elsülni."

Ez véletlenül nem épp az a faktor, amelyik inkább arról ismeretes, hogy nem érhet senkit csalódás, nem sülhet el igazán rosszul? Ha teljesen új játékot csinálnának, akkor lenne nagy a bizonytalansági tényezõ..

Egyébként a játék jónak ígérkezik, kellemes érzés, hogy az átlag pc-re optimalizálnak, és nem a konfiggeek-ek gépére!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Na végre! Nem kell szegény emberfiának vakarnia a fejét, h menni fog-e a gépén.
Ha eltalálják az élményt, bizti bejön.
2 hónapja keztem el a Diablo2-t kb sokadjára. Nem kell mondanom, h néz ki egy 19" monitoron. És érdekes módon nem is érdekel. Remélem, itt is valami hasonlót sikerül kihozni.

amúgy aza Terran anyahajó,sztem nagyon is pofás!😊 igaz a többi tényleg nem egy crysis,de legalább elmegy a gépemen...😊

Jól van már, oké, hogy atomul szuper játék lesz, mert az elsõ rész is az volt, de nem fontos dicsõíteni a grafikát... Mert tényleg nem túlzottan szép, de azért stílusos. Attól még, hogy várjátok, meg mindenben istenítitek, a grafika nem szép, kell egy kis negatívum. Ettõl függetlenül én ÖRÜLÖK neki, hogy nem lesz dx10-es csúcsszuper, ultrarealisztikus grafikája, mert futni fog a gépemen. És amúgy is, miért fontos ma a játékokhoz a csilli-villi graf? Anélkül nem lehet élvezni? 😛
tudtommal a terannal és a zergnél nem lesz a protoss anyahajóhoz hasonló szuperfegyver

Kandurex
Szerintem szép játék 😊 SC hû 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jó a cikk,de a grafikánál írtad kedves Szabolcs,hogy nem lesznek szuper effektek.hát nézd már meg megint a képeken a robbanásokat! szerintem gyönyörûek!😊no mind1...
amúgy "újdonságként" berakhatnák a játékba,azt ami volt a battle for middle earth2-ben,aza mittomén milyen nevû játékmód,ahol ott volt egész középföldje térképe,neked seregeket kellett csinálni,és legyõzni a többieket.az nekem tetszett😊

← ElőzőOldal 3 / 3