108
-
alibaba #28 Lesznek benne olyasmiféle hősök mint a warcraft3-ban?
Az szerintem nagyon jót tenne a játéknak. -
#27 TUTI jo lesz a gém :)
csak ha a hangulata olyan lesz,mint az 1. résznek, akkor már tuti sikere lesz, graf ide/oda :)
én már várom, és mivel az 1. rész megvan orig (igen, arra méltoztattam pénzt szánni, és azon kivül csak és kizárolag a HL2 van meg orig,mer az összes többi játék jo nagy ratyiság...), szal ha ez is olyan jo lesz,mint az 1., akkor tutira megveszem orig :)
ja,amugy nemtom miért irtam ezt mind le,csak szeretek gépelni,v mifene :D :D :D -
#26 A starcraftban különböznek a fajok! Nagyon könnyen elképzelhető, hogy nem lesz szuperfegyver a másik 2 oldalon, úgy hogy még a balance is megmarad. -
jeti00 #25 itt pont az a lényeg h nosztalgiázzunk! Nekem nem tetszik h így változtattak az egységeken v épületeken de kibírom :) nem kell ide mindenféle csillogó környezet, eddig sem arról szólt a játék! Nagyon várom már, biztos befutó lesz (Y) -
#24 Ez mikorra várható??
Az MMOra hasonlító internetes felületet miért nem valósítják meg??
Akkor hogyan lehet online játszani (kártyákkal v mi)? -
messen #23 Ha három ellenfél küzd egymással, akkor nem három, hanem két frontos a háború. Mert ugye az egyik te vagy...
Vagy megint nem számoltam rendesen? -
#22 sztetek a Terranoknál az atom micsoda, ha nem szuperfegyver? -
#21 Lol, vannak itt emberek, akik szerint csak a Protoss kap "szuperfegyvert"?
Wake up, eddig még csak a protosst mutatták be , de a Blizzard a balance-ról híres, úgyhogy ne is álmodjatok arról, hogy csak a drágalátos Protosst buffolják.
-
KoS #20 A wine utes-vereseben en is benne lenne'k :)
Hatha osszejon. Bar relemelem az eredeti fejlesztok is dolgoznak majd kemenyen rajta :) -
GaDo #19 Sziasztok!
Grafika:
Nos én elég sokat tolom a Warcraft3-at neten, és az a tapasztalat, hogy ha már 4 csapat, vagy esetleg még több játszik akkor bizony kell alá a gép. Nekem egy 3 gigás P4-em van egy 6600Gt vel, de azt kell mondjam kell neki. Most képzeljétek el ezt mondjuk SC2-ben 6 Zerg playerrel. Hát azért ott lehet mass. Végülis én úgy gondolom, hogy inkább legyen a m,ár említett Zerg-ek esetében a rájuk jellemző nagy tömeg megjelenítve, mint az hogy jóval kevesebb de jól kidolgozott egység rohangáljon a pályán.
Havoc:
Szerintem fizikai motor.
OpenGl:
Máskülönben biztos, hogy OpenGl lesz. Ezt azzal indokolom, hogy a Blizzard még sosem csinált a 2D és OpenGl-en kívül mást. Leszámítva persze a Diablo2-t ahol Glide is volt, de az mint tudjuk kihalt. Illetve az OSX támogatás is ezt mutatja. Márpedig nem hiszem, hogy kitenné magát a cég piacvesztésnek, a mac-esek kizárása miatt.
Wine:
A wine-al valószínű nem lesz baj. Ha meg mégis akkor a Cedega nevű csoda nekem elég jól működik Linux alatt (War3-al és WoW-al is).
-
#18 Természetesen, és szerencsére dx10-es lesz. íme Amúgy már ezer helyen leírtam, aki nem akarja/ tudja dx10 alatt játszani, játsza dx9-en, és fejezze be a hisztit. -
Spica #17 "Egyelőre úgy fest, hogy a cég marad a kaptafánál, és nem változtat azon a játékmeneten, amely oly nagy sikert hozott az elődnek."
"Talán egy dolog hiányzik a játékból, az pedig az újdonság ereje."
hát ha a cikkíró igazán ismerte a starcraft multiplayer játékmenetét, a videókból kiderült, hogy teljesen más lesz a folytatásban :) -
turul16 #16 DX9 -lesz, de gyanítom OpenGL -is mivel megy OSX -alatt.
A wine -t meg addig üttöm/hackelem amíg nem viszi rendesen, ha nem vinné alapból :) -
Carbine #15 Most én vagyok tévedésben, vagy nem tudom, de emlékeim szerint a HAVOC engine nem grafikai motor, hanem M.I. -
#14 én pont azt hallottam hogy DX10-es lesz :-/ -
menpe #13 kíváncsi leszek, mivel egyensúlyozzák ki az anyahajót...millióezer zerglinged hiába van ellene, a sárkány meg dögik erősen, ahogy láttam -
Torrent911 #12 csak kicsitt kellett volna feljebb tolniuk a graf lécet és már elérheték volna a letisztult 2d kinézetet 3d ben -
Torrent911 #11 pedig height tech starcraftos környezet sokkal jobb lett volna részletesebb grafikával
mint ez a warcraft 3 féle baltával faragott 3d
-
HUNRusty #10 MAr nadon varom! Az a baj, hogy ez megint iszonytatosan draga lesz es be kell latni, hogy az egy azert is nepszeru, mert olcson hozza lehet jutni es fut is minden gepen! Persze ez nem lenne eleg ha nem lenne irto jo game! -
Dagemy #9 Hát szerintem is téved a színtelen környezettel...A 21perces gameplay videót nem nézte meg az író? Ahol beszélnek arról,hogy az űr pályán a háttérben ott van a bolygó meg a meteorok és ahogy mozgatod a képet,úgy változik a háttér látószöge is?
És a protoss anyahajón kívül még semmi hír nem volt szuper fegyverekről...
A grafika nem a legcsillogóbb,de nekem tetszik.
Az ujdonságokat meg haggyák az új játékokra.
Diablo és Diablo2 között sincsen megszámlálhatatlan újítás,mégis szerintem a 2 a jobb.
Végül meg a Blizzardtól még sosem kaptunk rosszul megírt,az elvárásoknak nem megfelelő játékot,nem? -
Gyusz #8 Már nem azért, de a Havoc az animációért és a fizikáért felelhet, ez nem egy komplett grafikus motor. -
#7 Én a cikk alapján egy dolgot emelnék ki, mint igazi bugyutaságot: erre a környezetre hogy lehet azt mondani, hogy színetelen??
Továbbá nem emlékszem, hogy történt volna bármiféle hivatalos röffenés azzal kapcsolatban, hogy a másik két fajnak is lenne bármiféle szuperfegyvere.
És az utolsó mondatokkal kapcsolatban: "...a Blizzard nem kockáztat, és a járt utat nem cseréli fel járatlanra. Ez az a faktor, amelyikről nem lehet tudni, hogy jól vagy rosszul fog elsülni."
Ez véletlenül nem épp az a faktor, amelyik inkább arról ismeretes, hogy nem érhet senkit csalódás, nem sülhet el igazán rosszul? Ha teljesen új játékot csinálnának, akkor lenne nagy a bizonytalansági tényező..
Egyébként a játék jónak ígérkezik, kellemes érzés, hogy az átlag pc-re optimalizálnak, és nem a konfiggeek-ek gépére! -
Jim79 #6 Na végre! Nem kell szegény emberfiának vakarnia a fejét, h menni fog-e a gépén.
Ha eltalálják az élményt, bizti bejön.
2 hónapja keztem el a Diablo2-t kb sokadjára. Nem kell mondanom, h néz ki egy 19" monitoron. És érdekes módon nem is érdekel. Remélem, itt is valami hasonlót sikerül kihozni.
-
gyuri12 #5 amúgy aza Terran anyahajó,sztem nagyon is pofás!:) igaz a többi tényleg nem egy crysis,de legalább elmegy a gépemen...:) -
csgj #4 Jól van már, oké, hogy atomul szuper játék lesz, mert az első rész is az volt, de nem fontos dicsőíteni a grafikát... Mert tényleg nem túlzottan szép, de azért stílusos. Attól még, hogy várjátok, meg mindenben istenítitek, a grafika nem szép, kell egy kis negatívum. Ettől függetlenül én ÖRÜLÖK neki, hogy nem lesz dx10-es csúcsszuper, ultrarealisztikus grafikája, mert futni fog a gépemen. És amúgy is, miért fontos ma a játékokhoz a csilli-villi graf? Anélkül nem lehet élvezni? :P -
ZoliJ #3 tudtommal a terannal és a zergnél nem lesz a protoss anyahajóhoz hasonló szuperfegyver -
#2 Szerintem szép játék :) SC hű :) -
gyuri12 #1 jó a cikk,de a grafikánál írtad kedves Szabolcs,hogy nem lesznek szuper effektek.hát nézd már meg megint a képeken a robbanásokat! szerintem gyönyörűek!:)no mind1...
amúgy "újdonságként" berakhatnák a játékba,azt ami volt a battle for middle earth2-ben,aza mittomén milyen nevű játékmód,ahol ott volt egész középföldje térképe,neked seregeket kellett csinálni,és legyőzni a többieket.az nekem tetszett:)