Starcraft 2: amit eddig tudni lehet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
azért ha már "félinformációk helyett itt vannak a tudnivalók" dumával dobálózik a cikk, akkor (read back, sokan sok példát írtak) nem ártana tényleg ALÁTÁMASZOTT tényeket írni..
http://emulehelp.uw.hu
nem azért szeretünk egy játékot mert hót szines (arra ott a serious sam 1-2)..
a Tomb Raiderek is általában fakók, meg egyszínûek voltak, dehát legyen kék a barlag, meg piros a dzsungel?
http://emulehelp.uw.hu
Masreszt meg arra, hogy a grafika silany, szintelen... Eddig egyetlen palyatipusrol lattunk kepeket (Space platform), lesz itt meg boven szin mas palyakon, ezt talan elhamarkodott mondani. Keves a poligonszam? A kepek hihetetlenul reszletgazdagok, es ha beleszamitjuk, hogy a 100+ egyseg is lehet egyszerre a kepernyon, az osszes poligonszam konnyen meghaladja a mai jatekokban latottakat. Nem Vistara es Dx10-re fejlesztettek (bar a kompatibilitas meglesz igeretuk szerint), az talan furcsa egy mai szuperprodukciotol, de amikor belekezdtek a fejlesztesbe a Dx10 meg sehol sem volt es a cikkben is emlitett tomegek altal jatszhatosag miatt ez szerintem pozitivum. A jatekmenetrol keszitett felvetelek ennek ellenere lenyugozoiek, szerintem a top HW tulajdonosok sem fognak csalodni a jatek eletszerusegeben.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
"a videókból kiderült, hogy teljesen más lesz a folytatásban :) "
JÓ oké tipikus fanatikus hozzá állás.Ezek mindent megmondanak két kép és 1 videó alapján ok.Szerintem meg az ÖSSZES képen/videón amit eddig láttam, annyi van hogy az egész egy NAGY KÉKSÉG hideg zéró szín, néha fel-fel bukkan egy bugyuta robbanás sárgás/kicsitbarnás/pirosasszinben.A játékmenet pedig igenis kisebb nagyobb (inkább kisebb) változtatásokkal ugyan, de effektive alapjaiban hasonló lesz...Sok fatáziát tényleg nem vittek bele.Mint mondtam ez egy ilyen összetákolt akármi.Persze minõségi lesz mivel blizzard de azért sokkal jobb is lehetne.Egy starcraft : ghost már más lenne...de ez igy csak az ilyen fanatikusoknak lesz a mindenható.
"pont annyira szép" ezesetben itt ne beszéljünk szépségrõl szerintem.Inkább úgy néz ki, ahogy.
A dio2-vel meg ne kavarjuk mert az meg egy másvilág (korszakalkotó), nem egy csinálok 5000 zerget rts oszt megyünk.És igen, még a régi dio1 is szinesebb mint ez az sc2 :D:D:D:D
remélem ezen nem változtatnak és tényleg nem lesz
waterman:a gameplay vidben 300 van,de nem is kell több,ez nem az az SC :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Ráadásul nemrég (a bejeneltés után) ezt nyilatkozta azegyik Blizzardos:
"Pardo ended his part of the talk by emphasizing that Blizzard remains committed to making the three factions distinct, and to making Starcraft II's gameplay true to the original game, but also different and new. For instance, the VP cited the new Protoss units and abilities that have been shown, such as the ability to "warp-in" to different locations, and the powerful mothership unit. Pardo said Blizzard could have also attempted to create a "Terran version" and a "Zerg version" of these new units and abilities, but the team did not. It is instead looking to balance the factions against one another while keeping them distinct."
Link
Persze, tudom, tudom, de azért lehetett vele nagy gusztustalanságokat csinálni.
A grafika szerintem teljesen rendben, és azt is megértem, hogy Szabolcs színtelennek nevezte - annak tükrében, hogy egyelõre egyetlen környezetet láttunk, a fejlesztõk maguk is emlegették, hogy még dolgoznak a változatosnál változatosabb terepeken. Azaz nem is színtelen, hanem inkább egy kicsit egysíkú, de csak azért, mert egyelõre minden egyes screenshot ugyanolyan atmoszférát mutat. Csatlakozok az alattam szólókhoz, kifejezetten örülök neki, hogy nem lesz telepakolva minden csillogó, villogó, tükrözõdõ, fénylõ, áttetszõ, barázdás, selymes, rücskös, stb, stb, stb effektel. Legalább a Blizzard többet fog profitálni belõle, mint az Intel és az ATI :P (no meg több erõforrás és idõ marad maga a játék fejlesztésére) No, de komolyra fordítva a szót, szerintem teljesen korrekt, pont annyira szép, amennyire lennie kell, ennél többet nem is várok, sõt, az igazat megvallva, ha tudnám, hogy hozza az elsõ rész hangulatát, akár ugyanazzal a megjelenítéssel is eljátszogatnék. (érdemes egyébként megnézni pl a Dreamfall: The Longest Journey 2-t. Az a játék se a sok effekt miatt volt szép, hanem a remekül megtervezett látványvilág miatt. Egységes volt, harmonikus, hangulatos, egyszerûen volt koreográfia.)
És már alig várom, az egységek új beszólásait a folymatos klikkelgetésre :)
ROTFL
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Az megrághatja az anya hajót is.
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
F
Vagy amikor a gyava javito robot elmenekul a helyszinrol,csak mert ra lottek,az ilyen gyavakat a helyszinen szoktam kivegezni.
(ha esetleg van Havoc nevû graf. motor, akkor sorry)
Egyébként a cikkíró igazán átolvashatta volna kiadás elõtt a cikket, mert néha annyira csapongóan, összeszedetlenül fogalmaz, hogy majdnem sírtam közben.
MMO: hogy a fenébe jön ide az MMO? Köze nincs a kettõnek egymáshoz. A Starcraft egy interneten is játszható stratégiai játék (amit persze rohadt sokan játszanak - talán ettõl lesz Massively?? ), és totál más, mint a WoW. Felesleges hasonlítgatni.
grafika: szerintem nem csak azért nem annyira csillivilli, elrugaszkodott a grafika (bár szerintem rohadt jól néz ki), mert hogy a szar gépeken is elfusson, hanem mert így sokkal jobban hasonlít az eredeti játékra, felismerhetõbbek az egységek, jobban hozza az eredeti hangulatot.
Majd lesz benne fejlesztett seagel tank,legvedelemmel dupla lotavolsaggal.nem is inkabb negyszeres lotavval :)
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
A starcraft minden idõk legeslegjobb játéka. Baromira eltalált játékenet, hangulat, éppen kellõen bonyolult fejlesztési rendszer, eléggé összetett tulajdonságok, és ami fontos volt: nagyon okos ai. Ha ezt sikerül megtartaniuk akkor király lesz. Évek óta várom a Starcraft 2 -t :)
A hõsöket remélem elfelejti a blizzard. Starcraftba semmi de semmi értelme nem lenne, hogy úgy elkorcssuljon mint a Warcraft3 a "szerezz hõst, szt azzal írtsd le a másik seregét" játékmenet.
A megkötéseket pedig serintem azért a legtöbben megszokták. A 200-as supli limit baromi idegesítõ volt ja, de azért nem végtelenre kellene emelni.
Starcraft + Diablo III - esemve
a grafikája szerintem pont jó! marhajól néz ki a kifordított kerekû siege tank, meg a protoss pajzsok is egész pofásak, csak egy kis élsimítás kéne rá. a térképet vajon lehet majd forgatni? esetleg zoomolni az egységekre?
remélem benne lesznek azok az egységek is, amik a brood wars-ban benne voltak. azokkal igen komolyan lehetett szívatni a népet:)
\"The voices are back... Excellent.\"
Az szerintem nagyon jót tenne a játéknak.
csak ha a hangulata olyan lesz,mint az 1. résznek, akkor már tuti sikere lesz, graf ide/oda :)
én már várom, és mivel az 1. rész megvan orig (igen, arra méltoztattam pénzt szánni, és azon kivül csak és kizárolag a HL2 van meg orig,mer az összes többi játék jo nagy ratyiság...), szal ha ez is olyan jo lesz,mint az 1., akkor tutira megveszem orig :)
ja,amugy nemtom miért irtam ezt mind le,csak szeretek gépelni,v mifene :D :D :D
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Az MMOra hasonlító internetes felületet miért nem valósítják meg??
Akkor hogyan lehet online játszani (kártyákkal v mi)?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Vagy megint nem számoltam rendesen?
Wake up, eddig még csak a protosst mutatták be , de a Blizzard a balance-ról híres, úgyhogy ne is álmodjatok arról, hogy csak a drágalátos Protosst buffolják.
Hatha osszejon. Bar relemelem az eredeti fejlesztok is dolgoznak majd kemenyen rajta :)
Grafika:
Nos én elég sokat tolom a Warcraft3-at neten, és az a tapasztalat, hogy ha már 4 csapat, vagy esetleg még több játszik akkor bizony kell alá a gép. Nekem egy 3 gigás P4-em van egy 6600Gt vel, de azt kell mondjam kell neki. Most képzeljétek el ezt mondjuk SC2-ben 6 Zerg playerrel. Hát azért ott lehet mass. Végülis én úgy gondolom, hogy inkább legyen a m,ár említett Zerg-ek esetében a rájuk jellemzõ nagy tömeg megjelenítve, mint az hogy jóval kevesebb de jól kidolgozott egység rohangáljon a pályán.
Havoc:
Szerintem fizikai motor.
OpenGl:
Máskülönben biztos, hogy OpenGl lesz. Ezt azzal indokolom, hogy a Blizzard még sosem csinált a 2D és OpenGl-en kívül mást. Leszámítva persze a Diablo2-t ahol Glide is volt, de az mint tudjuk kihalt. Illetve az OSX támogatás is ezt mutatja. Márpedig nem hiszem, hogy kitenné magát a cég piacvesztésnek, a mac-esek kizárása miatt.
Wine:
A wine-al valószínû nem lesz baj. Ha meg mégis akkor a Cedega nevû csoda nekem elég jól mûködik Linux alatt (War3-al és WoW-al is).
"Talán egy dolog hiányzik a játékból, az pedig az újdonság ereje."
hát ha a cikkíró igazán ismerte a starcraft multiplayer játékmenetét, a videókból kiderült, hogy teljesen más lesz a folytatásban :)
A wine -t meg addig üttöm/hackelem amíg nem viszi rendesen, ha nem vinné alapból :)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
nincs, nem is lesz...
mint ez a warcraft 3 féle baltával faragott 3d
És a protoss anyahajón kívül még semmi hír nem volt szuper fegyverekrõl...
A grafika nem a legcsillogóbb,de nekem tetszik.
Az ujdonságokat meg haggyák az új játékokra.
Diablo és Diablo2 között sincsen megszámlálhatatlan újítás,mégis szerintem a 2 a jobb.
Végül meg a Blizzardtól még sosem kaptunk rosszul megírt,az elvárásoknak nem megfelelõ játékot,nem?