Pszichedelikus növények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem a Daathon fél évnyi olvasgatnivalót találsz...

én csak a 'szakirodalommal' tudok kardozni, amúgy nem próbáltam 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Slawter
hát ez igaz=), de a hasis okoz legtöbb esetben hallucinációt, a többire, szár, levél, gubó ezekre ki, hogy reagál

.

mindig is a hatóanyagról beszélnénk.

mondhatom azt hogy a fák levele zöld, nem a szára. 😊

Slawter
hoppá, képet akartam, bocs inkábbalinket nézzétek

Amugy nem rég volt a híradóban hogy egy kisfiú túladagolta magát, magokkal. Hát vigyázni kell vele

.

Slawter
magjai

.

Slawter
Slawter
mellesleg a kendert dohánnyal keverni nagy bûn, mert a nikotin depresszáns drog ezért a kettõ rontja egymás hatását

.

Slawter
és a hasis nem megegyezõ a THC vel, a delta9-tetrahyro-cannabinol csak egy alkaloidája a kannabisznak a sok száz közül, olyan mint a cannabichromin, amely tumorredukáló hatást fejt ki, ezért jó a rákosoknak, nemcsak azért mert meghozza az étvágyukat

.

Slawter
a hasis hallucinogén, de maguk a növényi részek nem hallucinogén anyagok, csak okozhatnak hallucinációt

.

Nos, aki abban a szerencsés (?<#idiota>) helyzetben van, hogy elõ tud venni egy középiskolásoknak szánt kémia tankönyvet, amely a szerves kémiáról tesz említést, oda le van írva:
Hallucinogének:
- Kannabisz-származékok (hasis, marihuána)
- LSD
- szerves oldószerek (pl. ragasztóban: etil-acetát)

ha jól tudom a hasis másnéven a tetrahidro-kannabinol vagyis THC származék.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hashish
Mivel dohánnyal keverik ebbõl adódhat, hogy a hallucinogén hatása nem érvényesül annyira mint magában. Esetleg máshogy keverik, amelyet mi fórumozók el sem tudunk képzelni.
Ez a szakirodalom, két külömbözõ forrásból olvastam ugyanazt. Én hinnék nekik 😉

mila69en
inkább ne legyél rá kíváncsi:S nagyon durva én beszélgettem a rég meghalt faterommal<#bdead> alattomossabb mint az lsd bár kb 10-20 percig intenzív és annyira összezavar, fõleg mikor jössz leróla nem tudod eldönteni hogy most mi a f@sz van... igaz volt vagy sem😄 és valahogy úgy érzed hogy ez tök valós volt:/ aztán idõvel helyre áll az agyad<#nyes>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
nem szívott még odabaszós füvet<#nyes>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
aztán mégis minek a keveréke?😄 a hagyományos cannabisnak?<#wilting>

Brolly
Sztem ez nagyon durva, azért a hatása nagyon hosszú, nem tom ezt is belehet e szerezni könnyen, nem hiszem.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Slawter
Slawter
a gubában van a legtöbb, csak ugy folyik belõle. azaranysárga kristály, uh de gyönyörû

.

light00
Hasis leginkább a növények szárában van, a szárbol kinyert gyanta az.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Slawter
én a látnókzsályára (Salvia divinorum) lennék kíváncsi (salvinorin-A a hatóanyaga)
itt van a molekulaszerkezete: http://en.wikipedia.org/wiki/Salvinorin_A

.

Slawter
haluzni leginkább a haskától lehet... a sima száraz gubában nincs annyi hatóanyag..
van pár egyszerû módszer hogylehet a hasist kinyerni, de ahhoz legalábbkét növény kell

.

gabo91
hash plant, meg a papaya kimaradt
tudtommal a rendes canabis (vagyis az eredeti fü) az indiai vadkender, a többi mind nemesitett faj,(melyek a kenderfélék "családjába tartoznak") azért eltéröek a tulajdonságaik, meg azért elég rendesen kezelgetik különbözö szerekkel is öket, hogy más-más hatás legyen.

Ja és a fû-töl is lehet haluzni valamilyen szinten pl.: withe widow tol elég rendesen...
de igazábol az lsd és a gomba amitöl igazán lehet haluzni, lsd elég durva szer ugyhogy inkább a gomba legyen

Mivel közeleg megint a nyár, itt a mákszezon is
<#finom> a mákbol (mákgubot) jo teát lehet fözni ami rendesen kiüt, ha jol csináltad a teát meg, (ha nemmegfelelö az elkészités akkor semitse érzel) Mákban opiátok vannak, melyek ugyebár az opium hatoanyagai, ugyhogy itt szépen lehet haluzni

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Brolly
elírtam, nem a legbiztosabb, mert a többitõl is fogsz sztem úgy halucinálni, bár azokat nem vágom.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
Ha halucinálni akarsz ott az LSD, legbiztosabb, csakhát nagy kockázattal jár, de ha nagyon kíváncsi vagy akkor hajrá😊

Slawter
és szerintem a legjobb kerafajta a Blueberry család, és a Northern Lights keveréke

.

Slawter
a nadragulya nem a csattanó maszlag, a csattanó maszlag a datura stramonrium, a nadragulya ugyanaz mint a belladonna ( atropa belladonna)
a csattanó maszlag alkaloidjai a szkopolamin, a belladonnin a hioszciamin és atropin. ezzel szembe a nadragulya fõ alkaloidja csak az atropin.
Amugy ilyen alkaloid testvérség figyelhetõ meg a fekete nadálytõnél meg a vérrehulló fecskefûnél, ugyanis az allantoin a fõ hatóanyaguk, eléggé szedik a májat szoval annyira nem élvezetes, bár még nem próbáltam... az allantoin amugy liposzómás és mélyhámlasztó krémek alapanyaga, ugyanis egészen a csontig leviszik a hatóanyagokat... ezért jó a feketenadálytõ krém az izomhúzódásokra stb...

.

Slawter
hajnalka hatvan négy, nemtom próbálta e már valaki... eléggé ütõs...
LSA- van benne vagyis lizergsav, ami a lizergsavas dietilamid rokona, vagyis az LSD-jé amit ugye az Anyarozs nevezetû növényböl vonnak ki. Szóval a H64 hatása alatt olyanokat olvastam, hogy a tag fürdött, és fázott nagyon ezért vitt magával plédet meg kispárnát...
amugy a magokat meglehet szerezni a teszkóban meg ilyen helyeken, az alkaloid kivonása is fenn van a neten

.

Ha csak röhögést váltana ki, miért használták spirituális szertartásokra Jamaikában, és még sok-sok régi kultúrában? 😮

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Szerintem ez ilyen formában nem igaz.
Az agyad sokkal jobban jár (hogy tényleg , vagy csak te gondolod-e így, abba most ne menjünk bele), szokatlan képzettársítások, furcsa asszociációk, és ebbõl lehetnek flashek... Persze ez nemugyanaz mintamikor a belátnokzsályázott emberke rózsaszín medvéket lát (hasraütésbõl mondtam, nicns rola tapasztalatom, de ugy tudom igen intenzíven hallucinogén), de az merész kijelentés hogy jóközérzet+röhögõgörcs kombon kívül semmi. 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Haverom mondta hogy valami haluglicerént ivot meg és azt mondta hogy azt látta hogy leolvad a keze meg ilyenek...hát nem tudom
Kicsikiraly
fû? fû az van a kertbe meg szobanövénynek is használom. szép zöld.

DFTBA &#3232;_&#3232;

light00
ezt ugy hivják, keverékek.

mila69en
és ezzel nem soroltam fel mindet😊 ottvanik még egykét durvaság mint a
jack herrer
amnesia haze
mk-ultra
laughing buddha
cherry bomb
és még lehetne sorolni

szóval nem tudom milyen lehet a hagyományos cannabis
<#fejvakaras>

mila69en
Orange Bud
Blue Ber
Super Red
White Whidow
Black Widow
Superthai
AK47
Orange Victory
Skunk-Bubblegum
Skunk-Haze
Skunk- Red Hair Haze
Power Plant

akkor ezek közûl melyik is a hagyományos cannabis?

minõségi cucc mind mégis mind teljesen más tulajdonsággal bír😊

az eggyíiktõl ojan leszel mint egy 5 éves kisgyerek a másiknál meg esetleg ha felnézel az égre lehet látod a fejed felett elsuhanni a pesti 8 villamost😊

light00
különbség van és fükeverékek között. A hagyományos cannabisnak, aminek tisztán a THC a hatoanyaga, annak ezen kivül semmilyen egyéb hatása nincs. A minöségre kell menni. Ennyi.

mila69en
nagyon rosszúl tudod fû és fû között is van külömbség... hadne soroljam hogy hányféle van és és melyik mennyire intenzív

light00
olcso...<#idiota>
najo nem terjeszteni akarom itt, a barátaim, akik személyesen is ismernek, elmondhatják, hogy soha nem is probálnám ki, csakhát párszor kerültem érdekes helyekre, onnan van 😊

Palinko
én kiálok melletted. tényleg nem halucinogén, hol olvasta aki beírta?
mondjuk valakiknél kialakíthat mentális betegségeket, szorongás, üldözési mánia... de a hatása alatt kb az van ami a #18 ban le van írva. emígy szar dolog, hülyeségnek tartom, bár párszor kipróbáltam, de mégegyszer írom NEM ÉRI MEG!
light00

fifi
hanem mi?
üdítõital?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

light00
khm. Mos nyugodtan mondd meg: Füveztél már életedben?
EBbö lesz a sok f*sság meg a félrevezetés. A fütöl KURVÁRA nem fogsz semmit flashelni. Ha anyád épp egy lapáttal ver miután elszivtál egyet, akkor ki kell ábránditsalak: valoság.
A THC hatása mindössze tul jo közérzet, tehá gyakorlatilag a legszarabb viccen is röhögnögörcsöt kapsz. Vagy még vicc sem kell hozzá.
Vagy van esetleg élménybeszámolod?

francokat nem

http://www.lohere.net - a MagyarChan

light00
Nem, a kérdés, hogy mivel érdemes betépni. 😄

light00
xDDDDDDDDDDDD

vegicsek
Stop.Ha jól értem, az a kérdés, hogy ki mivel tépett már be?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

light00
"Különbözõ ételeket is készítenek belõle, amiket aztán jól megesznek."

Ezt a mondatot xD
(forrás: daath.hu)

Palinko
én is így tom azért kérdeztem rá
light00
a fü nem hallucinogén. Alapvetö tévedés.

Picizöldfül
Slawter attól függ mire akarod õket használni,hajnalkát vehetsz asszem 50 forint/csomag áron a Tescoba asszem,de ott se mind1 miet veszel,daath.hu-t énis ajánlom.Nagyon jó ismertetõk vannak benne,és a forumokon találsz trip beszámolókat.

szerintem zárni fogják
amugy #4

http://www.lohere.net - a MagyarChan