759
Pszichedelikus növények, és hatásaik
-
#198 tudtommal igen -
1488 #197 jaaaaaaaaaaaaaa értem :D
zsííír -
#196 ha megvan a növény, mrmint a salvia divinorum, akkor mit kell csinálni vele? azt is kikell szárítani, meg kell darálni és kész? -
#195 annyit dumáltok róla h má énis kipróbálom, meg is találtam a dolgot, csak pipám nincs, csak pipafejem, majd összekreálok vmit:D
(a pipámat muter elvette:S) -
#194 lacee mesélj neked mien élményeid voltak... -
#193 to lacee:amugy hazudtam,sokat olvastam a salvia után,csak mégis lusta voltam írni. Mármint tom hogy nagyon durva dolgokat tud művelni,meg ugye vannek a SALVIA szintek is. Majd még írok,nyáron kiakarom próbálni egy segítő emberkével amíg "vigyáz" rám. -
#192 az áztatással a hatóanyagot vonod ki belőle, a rosszulléttél nem függ össze, h milyen hosszan áll a vízben, hiszen semmiképp sem eszed meg a mag héját -
1488 #191 teháát miél többet áztatom annál jobban kioldódik belőle a hatóanyag, és annál kevésbé leszek rosszul tőle (a maghéjban lévő cánizé hiánya miatt)?
zsííír ki fogom próbálni biztosan -
#190 hátránya hogy pepecs munka, legalábbis mi mindent összekentünk míg próbáltuk leszűrni az anyagot. meg nem is ütött be, de valszeg ez inkább annak volt köszönhető, hogy csak 2-3 órát áztattuk, pedig több kellett volna. -
1488 #189 teából?
off:
Erről az jut eszembe amikor valamelyik kolis banda elszívott vmi bibliai témájú könyvet teafűvel... odabasz :D
on:
de hogyan? -
1488 #188 ez kajak működik? nem veszik el a hatóanyag, nincs vmi hátránya? -
#187 Tényleg be lehet állni egy varangy nyalogatásától?
A varangyok különleges mérget termelnek a fültőmirigyükben, a szemeik mögött. Ez a méreg védekezésre szolgál, és például a kutyáknál komoly betegséget okoz, emberi szembe kerülve pedig durván irritáló. Ennek ellenére a feltételezett tudatmódosító hatás elérésének reményében sokan fültövön nyalják a varangyokat. A kétéltűek osztályába, a békák rendjébe és a varangyfélék (Bufonidae) családjába tartozó bufo neműek 254 fajának testén valóban pszichedelikus hatású agyag termelődik, amely a leginkább a szerotoninhoz és az LSD-hez hasonlítható. Az erowid.org pszichedelikus oldal szerint a kétéltűnyalás pszichoaktív hatása olyannyira valódi, hogy Kalifornia államban törvény tiltja a bufók testének nyalogatását.
-
#186 igen, ez így van, tényleg durván lelassul az idő... de ilyen a fűnél is lehet, haverom például ugy betépett hogy felülröl látta magát ahogy lassan lépked=) -
#185 plusz belassul az idő, az a legészrevehetőbb... legalábbis nekem :)
volt hogy haverokkal kipróbáltuk, és beszélgettünk egy fél órát, aztán kiderült hogy kb 6 perc telt el... aztán miután elkezdtük figyelni, még durvább lett, azt hittük sosem ér véget az az este :D -
#184 fél-1 grammnyi levél azért már bőven jó szerintem, az 3-4 levegővételnyi. mondjuk eszméletlen szar íze van az már biztos... viszont csak az első igazán rossz, utána a garat már érzéstelenedik :) -
#183 nekem van saját tapasztalatom ezzel:D amugy én olyan 14-16 órát áztatnám... de kb d csomag magot ha beleraksz és azzal csinálod ezt, akkor kb olyan hatása lesz mintha meginnék két rumos teát mellé két feles abszintot.... szédulést vált ki, és enyhe hallucinációt.. pl eltompulnak, eltorzulnak a hangok, az arcok elmosódnak, ilyesztővé válhatnak, zenét hallasz magadban, vagy pl egy különös trgybol, pl egy asztal, vagy megy a tv miközbe nincs is bekapcsolva=) -
#182 te hogy szívtad? mert ha nem kivonatot tolsz akkor azért elég sokat kéne eltolni nem? meg amúgy is van egy kaparós íze a dolognak... -
#181 nekem van itthon még egy rakattal:D amúgy nekem nem hozott semmit, sztem szarul csinálhattam, meg nem is nagyon foglalkoztam a témával, haveromnak viszont bejött... -
#180 csak a kivonatot kerűld el:D -
#179 én spec neten rendeltem ("barabonc etnobotanika" - google megtalálja), de gondolom gyógynövényesnél is előfordulhat.
de mint minden másnál is, előbb olvass utána a hatásainak (daath-on, salvia.tvn.hu címen), nehogy olyan legyen amire nem számítasz... ilye szempontból a youtube-on röhögő sok ember nem támpont: az is része a hatásnak, de csak az első "fázis". -
#178 Emberek Salviát milyen boltokban lehet kapni??? Biobolt? Gyógynövénybolt??
Fűszerbolt? Élmények,tippek vki??? (annyit tok róla hogy menta félék családjába tartozik,egy slukk elég a káoszhoz,lehet nyelv alá vagy hova,de ott gyengébb,meg videót láttam aki salviázott,és hát tetszett). -
#177 :D -
#176 gombaaaaaaaaaa xDD -
#175 nem, itt nem a fűről lenne szó, hanem minden másról ami természetes :) -
#174 Amugy én a Hajnalkához hozzátenném(bár lehet hogy tudjátok) azt.hogy nem a legcélszerűbb a héjával együtt megenni,mivel a mag héjában található különböző vegyületek,melyek közül van egy cianid tartalmú is. Na szóval ez a vegyület okozhat vénagörcsöt,és ez okozza asszem a rosszulétet is. Trip leírásokban sokan megemlítik a comb belső oldali fájdalmát(vénagörcs lépett fel).Ezért célszerűbb kiáztatni: A magokat megmossátok,de ne túlságosan.Aztán ledaráljátok,és ezt egy citromleves vízbe beleteszitek.Ezután 3-4 órát állni hagyjátok hűvös helyen,majd ezt leszűrítek hogy csak a lé maradjon meg,a magdarálékot kikel dobi. Lét meginni és Jó mozizást:) -
#173 Nemhiszem -
#172 nem akarom megölni a topikot, csak egy kérdés. Ez nem fér bele mind ide? -
#171 uh, hát ez durva:( -
#170 :(( -
#169 lol kemény szituk...
off: ma mentünk gyorsulásira a hajógyárira és a lágymányosi hídon egy kocsi csúnyán benézte az oszlopot.. :( mielőtt odaértünk pőercekkel lehetett ,mert épp akkor szedtek ki egy embert a kocsiból.. a sarkából hiányzott egy kis darab meg ott rángatózott a földön :(( azt hittem ő volt a sofőr.. hirtelen mindenki lesokkolt és csak néztünk előre .. miután kiszálltunk mondták páran ,hogy az nem a sofőr volt.. nem hittem el.. mentünk visszafelé és még ott volt a kocsi akor láttam ,hogy a műszerfal kb az ember arcába lehetett szal a sofőrt mák ,hogy nem láttuk. Nemtudom ,hogy történhetett nyíl egyenes úton.. szal így is halnak meg emberek nem kell még ilyen szarokat is megenni srácok :\
on: -
#168 teafűből? na arra kiváncsi lennék -
#167 tea pipába -
#166 Amugy a szerecsendiót a börtönökben használják mint olcsó drog,ami nekik hozzáférhető,meg a teafűből is kitudnak vmi spec módszerrel vonni kábító anyagot is asszem. -
#165 kb 200 mag? uhhh -
#164 totális:/
vigyázni kell vele rohatt veszélyes -
#163 :DDDDD -
1488 #162 aztaqrwa... az igen :D:D -
#161 hja orvos kérdezi tőle benn a korházban gyomormosás után h mennyit evett? mondja olyan 200 mag körül...erre az orvos odab@sz neki 3 magot h itt a 200magod, a többi az megemésztődött:D -
#160 ez így igaz:) -
#159 jó mája lehet a gyereknek, ha igy letudta bontani