759
Pszichedelikus növények, és hatásaik
  • Slawter
    200 mag????????????????? jesszus isten!!!!!!! csoda hogy ne halt bele, az már nagyon durva mennyiség
  • Lacee
    mindent ésszel kell csinálni, az autóvezetést, átmenni az úton, pláne igaz ez a hallucinogén növényekre... 200 az már gombócból is sok :)
  • Picizöldfül
    ómájgád:O
  • kulabácsi
    jah maszlagtól, és abból sem tom h mennyit evett, olyan 200 mag körül ha nem többet:O
  • Lacee
    maszlagtól, ha visszaolvasol kiderül :)
    (#143)
  • Picizöldfül
    kulabácsi! hajnalkától volt? vagy maszlagtól?? fontos!! (ha hajnitól volt,mennyit evett?)
  • 1488
    juj... durva
  • kulabácsi
    vagy a mérgezés:)
  • Lacee
    mondjuk ilyenről hajni esetében nem hallottam még, meg nem is tapasztaltam, ez a maszlag alattomosabb lehet.
  • kulabácsi
    jah meg a srác olyanokat csinállt h akkor még szakadtunk rajta, nem tudtuk h baj van, szal feláll a padról, a levegőben pisál, de csak úgy tesz a kezével, majd a levegőben mintha kinyitná a csapot, megmossa a kezét, iszik egy kicsit, elzárja a csapot, megtörli a kezét, és visszaűl a padra, csak néztünk h mi a fakk van:DDD de nagyon sokszor megborúlt, kb felállt és mintha elájult volna úgy esett össze, a végén már űlni nem bírt annyira nem tudta tartani magát, szvsz 3an alig tudtunk rá vigyázzni, szal senkinek nem kívánom ezt az élményt és örülök annak is h ő sem emlékszik semmire! a mentőbe berakták, még ott is majdnem kiesett a székből, szal odaszíjazták, hát nem boldogan mentünk haza:(
  • Lacee
    atyaég, ez tényleg elég durva.
  • kulabácsi
    hozzáteszem h mi meg úgy be voltunk tépve h alig tudtam állni, rendőr meg aszongya h jobb neki ha mondom az adataimat és nem ő olvassa le a személyimről, mondom fasza, ott dadogtam neki, erre megérkezik a srác apja, és első kérdése h szívtunk is, vagy csak a fia evett maszlagot....kb raktam előre a 2 kezem h akkor jöhet a bilincs, de ki sem pakoltattak, mák volt:/
  • kulabácsi
    nem lehet odafigyellni rá! haverom sokat evett, olyan dolgokat csinállt h elmondani is érdekes, geci nagy flashei lehettek, de nem emlékszik semmire, aztán volt ott rendőr, mentő minden, én azóta úgy vagyok az ilyenekkel h inkább ha akarok vmit benyalok egy trippet, de LSA-t soha!!
  • Lacee
    ilyen esetek miatt ajánlott erősen hogy legyen egy "guide", aki odafigyel a többiekre.
  • mila69en
    én is azt mondom, hamar feldobhatod tőle a talpad.. csak óvatosan de inkább úgy se:/
  • kulabácsi
    nah végre hozzá tok szólni ehhez a topikhoz:)

olvastam amit írtatok, voltak benne érdekes dolgok, 1re emlékszem h nagyon hozzá akartam szólni (csak pihiztem 1 hétig:/) mégpedig a maszlaghoz, szal arra én csak azt tom mondani h soha senki!!!! ha gondoljátok leírom haverom "élményét", a lényeg h nagyon könnyű túladagolni, és beszéltünk olyan emberrel aki már teázgatott, mindent csinállt, és közölte h a maszlagot a mai napig nem sikerült kiismernie, náluk is volt pl olyan h maszlagosztak, egyszercsak úgy gondolták h ők most összetörnek mindenféle üveget és azon mászkálnak mezitláb, reggel arra ébredtek h minden tiszta vér, tényleg nem lehet irányítani, szvsz az már felesleges...
  • Lacee
    azt írják az erowidon hogy kb 5kilónként 1 gramm frissen őrölt szerecsendiót kell megenni (ami azért nem kevés, 80 kilós embernek majdnem 2 deka port legyűrni), hatásait tekintve hasonlít a hajnalkára, de még tovább tart és a hányinger erősebb. és túl is lehet adagolni, szóval még veszélyes is...
  • Slawter
    hát király könyv, csak ajánlani tudom:)
    nah szóval a témára térve nemtudja senki hogykell alkalmazni a szerecsendiót? nem akarom kipróbálni csak érdekelne, hogykell ezt megoldani és milyen hatása van
  • 1488
    jaja... és mekkora fasza lett x)))
  • Slawter
    jah énis:Dmeg az egészet betépve írta, minden szavát, betűjét
  • 1488
    áááh... dög nagyon, direkt szopat :D
    az viszont elég gáz amikor vmi távolkeleti országban rátapad az "idegenvezető" aztán rásózza az ópiumot a rendőrök szeme láttára... vannak veszélyei :d
    tetszik benne nagyon hogy az egészet úgy írja le mintha ilyen... teljesen termszetes lenne, mintha mki füvezne :D legalábbis nekem ilyen érzésem támadt :D
    elő is veszem és elolvasom újra :D
  • Slawter
    meg hát ugye az egész könyv egy nagy utazás, tanúlságos
  • Slawter
    ugye?:) főleg akkor voltam irígy a csávóra, a legeslegelején, mikor leírta a világ legkiválóbb terméseit, hogy milyen fajta termesztési eljárással készültek, pl sensimillia, meg aztán hánynapig kell ,,áztatni'' vagyis hogy csak vizet kapjon, hány napig kell szárítani gesztenye, meg bükkfa meg nemtom még milyen dobozban:) aztán hogy melyik leveleket kell levágnia buga körül.... meg ahogy elmesélte hogy a gyönyörű hasiscseppek kristálygömbként ölelik a növény szárát...aztán végigkóstolt vagy nyolcat, és el sem tudta dönteni melyik hatását érzi, annyira bekészült
  • 1488
    én olvastam... tényleg iszonyat jó könyv :)
    csak ajánlani tudom.
  • gabo91
    Durva... mindig vannak kiskapuk, csak jol elvannak rejtve

• Lacee
    na de emberek, ne csapjunk át azért egy ilyen drogos topicba... kizárólag ontopic :)
  • mila69en
    hé ember logot nem szép dolog ellopni:D rádásként egy moditól?
  • Depridol
    Depridol tabletta: Hatóanyag: 5,00 mg metadon-hidroklorid tablettánként
    Hatásspektruma lényegében a morfiumhoz hasonló. Fő terápiás hatása a fájdalomcsillapítás, a fájdalomérzet vezetését szabályozza.
    Az agytörzsre is gátló hatást gyakorol, különösen a légző- és köhögési központ ingerlékenységét csökkenti.

10db/doboz (568 Ft)EÜ 100 támogatásra adható:Csak orvosi rendelvényre adható ki!

Tehát ha felirják, legálisan "bogyózol"
  • Depridol
    Magyarázom a nevem... lol
    Beutaló az ördöghöz: :P

A heroinfüggők kezelésére használt depridol gyógyszer nevét a Funk-ügy ismertette meg a széles tömegekkel. A metadon (a depridol hatóanyaga) körül ismét áll a bál: ezúttal dr. Molnár Ilona, az országos tisztifőorvos gondolta úgy, megkavarja az állóvizet. Betiltotta a fenntartó kezeléseket - ezekben a programokban a beteg akár élete végéig is kaphatja a drogot -, mivel a depridolt jelenleg csak fájdalomcsillapításra lehet használni, kábítószer-függőség kezelésére nem. (Eredeti cikk Magyar Narancs 2005)
  • gabber a hun
    VAN AKINEK EDDIG ESZÉBE SE JUTOTT VOLNA

mind1 ha nem érted akkor hagyuk ....

igen akit mindenképpen érdekel(kiakarja magát csinálni ien szarokkal) az kutakodjon nagyon sokat, hogy elérje a célját.

(magánvélemény tudom) nembirtam magamban tartani :D
  • Slawter
    aki meg nemakarja tolni az meg ha elolvassa se fogja:) ... nem?
  • gabber a hun
    bazdmeg ember !!! te máktea ivásra buzdítod az arcokat

netedd aki ugyis nagyon nagyon akarja tolni, az tolni fogja de sztem ne hírdesd meg ne jutasd eszébe senkinek!!!!!!!
  • Slawter
    nemtom, olvasta valaki rajtam kívül Brian Prestontól a fűbolygót? egy ki..szott jó könyv és nagyon nagyon sokmindent megmagyaráz az egész világ kenderkultúrájáról...
    A kéjgázhoz meg csak annyit hogy az egyetlen rossz dolog vele, mint minden más gázzal, füstel stb hogy kiszorítja az oxigént
  • Slawter
    :D hát ezek igazak...
    amugy én ismerek egy tagot aki 36éves, 4 gyereke van 20 éves kora óta kerel rendszeresen, és a babonák szerint már ugye rég meddő lenne meg rákos, megmár réges rég a temetőben aludna... és makk egészséges
  • light00
    hát igen-igen, asztmás meg minek dohányzik...
  • gabo91
    Ha viszont alergiás vagy és amugyis nehezen kapsz levegőt, még a sirba is betehet a kéjgáz...
  • light00
    kéjgáznak is viszonylag alacsony a halálos dozisa, de a legerösebb hatása az agysejtpusztitás. Nem kapnak oxigént.
    Evvel nehéz tuladagolni magad, ha egyszerre nem szivsz be egy vagy több patront (kicsit fura lenne :DDD) akkor nincs gond. Nagyobb dozisban pedig altato hatásu.
  • Rise Against
    Sztem nem jellemző annyira, viszont ritka esetekben nagyon durva is lehet. hallottam egy srácról akit pszichiátrián kezelnek, 5 éven kereztül napi rendszerességgel füvezett, és szabályosan fél az emberektől, paranoiás, olyan szinten, hogy az utcára nem mert kimenni, az ápolónőket is alig engedte magához. És folyamatosan úgy érzi állítása szerint, mintha mindenhonnan, mindenki őt figyelné, és lenézné.
  • Slawter
    igen a skizofréniára hajlamosaknál előhozhatja, esetenként tényleg okoz skizofréniát, de az nagyon nagyon ritka, még az sem biztos hogy a fűtől van. A másik verzió a mániákus függőség, amit mára már bebizonyitottak hogy nemigaz csak olyanoknál akiknek eddig is volt, ronthat a dolgon. Ez a durvább kábítószerekre nem igaz, ugyanis van egy ilyen terápia hogy a heroinról és a nagyon nagyon sok fajta keményebb hatású szerről, a fűvel sikerül leszokni. Svájcban is léteznek effélék, bár ott a heroinfüggő orvosoktól megkaphatja a napi adagját...de mindegy ez egy másik történet
  • Lacee
    akiben van rá hajlam, annál bármi pszichotróp cucc előhozhatja. tudod, mint ahogy minden PC-játékra rá van írva hogy epilepsziát okozhat a villódzó fény, és az is viszonylag ritka :)