759
Pszichedelikus növények, és hatásaik
  • 1488
    apropó nincs vkinek (akár eladó is) salviája (látnokzsálya/jósmenta)? félek a barabonc-os rendeléstől, mert egyrészt drága másrészt fosok hogy összetörik a postán vagy nem tudom... vmi baja lesz... és hát én se sz*rom a pénzt... :S
  • 1488
    miért? úgy értem mi veszélye van? /// Kulabácsi, és milyen érzés? :) Tudom így szavakkal elég nehéz leírni, de... :)
  • kulabácsi
    megesett párszor:D
  • Slawter
    én egyszer, dde nem ettem annyit hogy hasson, és eléggé félek mégegyszer... nemakarok kockáztatni
  • 1488
    Gombázott már innen valaki? :)
  • Slawter
    csak érdekességnek szántam:DDD
  • 1488
    :D:D
  • Kmarha
    akkor nyalogass békát :D Fene a gusztusodat :D
  • 1488
    omg ja kicsit kihaltunk :D
  • kulabácsi
    az ég még mindig kék, a fű pedig zöld
  • Slawter
    nah valami fejlemény?
  • mila69en
    helyes a meglátásod:D najó lehet még psytrance is
  • kulabácsi
    Trance csak egy féle van-.- és az Goa-Trance^^
  • mila69en
    kivonat volt:) + 2 levél rágcsálása
  • 1488
    hm, jah, rendelek is mindjárt akár még keresek is rajta :D mert hát ugye a salvia legális, meg nem qrhatnak érte :D
  • 1488
    csak attól fosok hogy kipróbálom és nem fog tetszeni... rajtam marad 24 gramm... habár biztos lenne olyan hülye aki megvenné akár ötezerért is... 24 grammot, kicsit bereklámozva.... nagy kocskázat nincs :D
  • 1488
    jaja, tök zsír lehet azt is kipróbálom x)
  • Slawter
    jah, gondoltam rá:)
  • kulabácsi
    kimérsz 2 grammot és elnegyedeled, nem sokat tudsz tévedni az meg nem gáz...
  • Lacee
    itt van hogy milyen nehezek a pénzérmék, illetve egy primitív mérleg elkészítése, azokkal mindent ki lehet mérni!
  • Slawter
    hm, van grammos mérlegem, de az kb két grammtól mér... szoval ilyen 0.5 öt meg 0.75 öt lehetetlen vele kimérni, mindegy majd szemmértékre...
  • Picizöldfül
    jézus kapok 2 és fél K-ért 25 gramott:D:D abból el leszek egy évig +még kölcsön is adok:D:D:D
  • Lacee
    fizikai függőség nincsen, pszichikai valószínű. de ne szívj minden héten, nem arra való hogy szétcsapd magad!
  • Slawter
    de huh, ez azér megéri, mert nem is olyan drága, főleg ha saját célra termeszted...
    a salvinorin-A molekula miatt válhat függővé az ember? szal ha minden héten szívnék salviát akkor függővé válhatok? a függőség alatt a testi függőséget értem, mert elég sok dolog okoz lelki, kényszerfüggőséget
  • Lacee
    két és félszer :)
    de ebből csak egy volt amin valami említésre méltó is történt a kontrollálhatatlan nevetésen, és a "valami megváltozott"-érzésen kívül.
  • Picizöldfül
    Bár amennyi trip beszámolót olvastam,egyszer se írtak badtripről,csak fura nagyon idegen dolgokról,bár lehet hogy ők tapasztalt utazók voltak. És Lacee te csak egyszer próbáltad??
  • Lacee
    szrintem lehet, hiszen akámivel "találkozhatsz".
  • Picizöldfül
    várjunk..pipát kell szereznem...mer nincs,vhol vkinek ötlet? hol lehet venni?(nem drágát,egy meze pia egyszerű,kínai is lehet:D)
  • Picizöldfül
    jólvan akkor majd nyáron lesz Try it:) Megpróbáljuk elsőnek 0,5el, plusz segítő. Amugy Lacee! Ugyanúgy lehet badtrip-ed a salviától?? Vagyis gondolok itt első utazóról,aki nem bírja felfogni az egészet és beparáztatja magát ,stb...
  • Lacee
    ezek az értékek kicsit elővigyázatosabbak szerintem a tényleges hatásnál, én fél grammnál többet szívtam és nem volt komolyabb hatása a nevetésnél és a csukott szemmel látható dolgoknál, olyan volt mintha egy ablakon keresztül látnám a külvilágot, amitől el is lehet fordulni... érdekes volt.
    Ha láttátok Az álom tudománya c. filmet (La science des reves, csak ajánlani tudom!) azon belül is a főszereplő "stúdióját" akkor el tudjátok képzelni :)

szóval csak arra akarok utalni hogy személyesen nekem nem volt olyan erős a hatás, sőt. de lehet hogy valami miatt rám nem hát úgy, rosszul vettem a levegőt, ki tudja... csak ésszel, emberek :)
  • Lacee
    akörül, igen:)

Q. How many smoked doses are in an ounce of regular dried leaf?
    A. It varies, depending on the potency of the leaf and the sensitivity of the individual. A person of average sensitivity should be able to achieve moderately strong effects from 1/2 gram (.50g) of average potency leaf. To achieve the full effects from a given quantity of leaf, it is very important to use the proper smoking technique.

General Smoking Guidelines
    1 ounce of dried leaf will give you:

* 112 light doses (each dose being .25g)
    * 56 moderate doses (each dose being .50g)
    * 37 strong doses (each dose being .75g)
  • Picizöldfül
    szal oan 0,7-0,8?:)
  • Lacee
    mérj ki mérleggel 1g-t és annal egy kicsivel kevesebb.
  • Picizöldfül
    segítsetek a társamnak:DD Hány g kell belőle?? (pár darab levél?? 1g? azt tom hogy nem 20 g:D)
  • 1488
    javítok, már rájöttem...
    "palánta: 1 db: 2490 huf-tól Kizárólag kertészeti célokra!

levél: 25g: 2490 huf Nem emberi fogyasztásra!

5xkivonat: 1g: 2500 huf Nem emberi fogyasztásra!

10xkivonat: 1g: 3500 huf Nem emberi fogyasztásra!

20xkivonat: 1g: 7000 huf Nem emberi fogyasztásra!"
    omg hát mire?
  • 1488
    nem furcsa egyébként hogy csak drogokat árulnak
    tök jó
  • 1488
    hány gr kell ebből egy beálláshoz?
  • Picizöldfül
    "palánta: 1 db: 2490 huf-tól Kizárólag kertészeti célokra!

levél: 25g: 2490 huf Nem emberi fogyasztásra!"
  • Slawter
    szárítva rendelted? mennyibe került?
  • Lacee
    szárított levelet összetördeled viszonylag kis törmelékké, aztán mehet a pipába.
    a friss levelet el is lehet rágcsálni, bár ezt még nem próbáltam (mivel szárítva rendeltem) de nyilván működik.