759
Pszichedelikus növények, és hatásaik
  • 1488
    Gomba spóra? Abba belekötnék.
    Daath.hu-n olvastam valami srácról akit beidéztek a rendőrségre, mert a ferihegyi reptéren gombaspórát találtak, neki címezve. (Ő rendelte.)
  • kulabácsi
    MO-n is van bolt ahol kaphatsz magot, meg mindent ami a termesztéshez kell....mivel a mag nem tartalmaz thc-t így nem illegális! ugyanez igaz a gomba spórára is ha jóltom
  • Lacee
    egy rakás holland lap van, ahonnan rendelhetsz cannabis-magokat, és minden további nélkül termeszthetők is, pl SensiSeeds. google itt is segít :)
  • gabo91
    Egyébként ha már ilyen felkapott a topik akkor egy bannert akár lehetne tenni ide, megy GYIK -ot is akár...
  • gabo91
    Jaja már én is találkoztam ilyen energia itallal ami kenderből volt kivonva, és hatalmas betükkel hogy legális meg hogy thc mentes, de hát 1000-1500 egy liter... anyibol már....:XD
    Kenderneveldén volt régebben egy banner valami osztrák bolté (de pesten is van oylan bolt) onan lehetett volan rendelni magot, de ezek iylen vegyszerel kezelt szarok, meg nem termesztésre valok. Hanem álitoalg több száz vagy több ezer kender faj van a világon ezek nagy része kihalo faj, és ezeknek a maradványai, szoval vehettél de thc-t nem látsz belöle, meg aztán voltak oylanok is mint kimondott mag ami egy iylen fajtának a magja megfelelő körülményke közt tarthatod de enyi thc-t ne remélj tőle, és még azt se hogy nővényt nevelsz belöle...
    (off: osztálytársam már két honapj küldi képeket a nővényéről... biztos csak lasu a net...)
  • 1488
    ez igaz. és nem mondhatnám hogy most húdejó lelkiállapotban vagyok, de jön majd a nyár... :)
    apropó most kaptam meg a rendelt csomagot (www.barabonc.com) és 25 gramm helyett 30-at kaptam :D:D
    tök zsír
  • Lacee
    kiegyensúlyozott lelkiállapot kell hozzá, különben lehet rossz vége is: a bad trip fogalma salviánál is létezik!
  • 1488
    ha jól csinálod biztosan :)
    oda kell rá figyelni, nem azon aggódni hogy most fognak-e épp hazaérkezni a szüleim, meg egyszerre kéne az egészet lehúzni, egy slukkban csak az nehéz. :/
  • Slawter
    salvia hmm:) mindig ennyire jó?
  • 1488
    ezért is szeretném kipróbálni...

• Lacee
    igen, ingoványos dolog, mert a mag birtoklása legális, de van olyan fogalom, hogy bűncselekméyn előkészítése (vagy hasonló, nem pontos a kifejezés)....
  • kulabácsi
    rá is van írva h thc mentes kendermag kivonatból:)
  • 1488
    amúgy ja :D
    annak köze sincs a thc-hoz.
  • macleod2005
    thx, akkor elvileg én is jól tudtam, bár szerintem aki magot rendel és rájönnek a hatósági körök, akkor annak a körmére néznek, mert nem azért vesz az ember magot hogy nézegesse:)
    a kivonatos cuccok meg hááát, arra jók hogy a 13 éves kis hülyék azzal vagánykodjanak hogy ők cannabis kivonatos cuccot esznek/isznak.
    kicsit off, bocs mindenki :D
  • Lacee
    elvileg nem ütközik törvénybe, mivel nem tartalmaz THC-t - pl boltban árulnak mindenféle cannabisos teát/csokit/akármit, amiben szintén mag van.
  • macleod2005
    White Widowot nem nagyon fogsz tudni szerezni, csak ha kimész érte és akkor is csak a magot tudod max áthozni, neten lehet rendelni de az nem fog megjönni (ha mégis netről rendelsz magot és sikerül MSG ME ).

Azt légyszi írjátok le nekem hogy magát a magot tartani is illegális vagy csak a növényt?
  • gabo91
    nem növény kell... csak "vágott virág" mert egyiket se lehet kapni errefelé... pedig a ww az igen odaba*z

Honan lehet magot?
  • Lacee
    rákerestem, megvan...
    hát ha növényt keresel az icipicit illegális, magot lehet rendelni :)
  • Lacee
    ammegmi?
  • gabo91
    semmi extraság...
    w.widow -ot, vagy hash plantot nem tud vki szerválni?
  • Slawter
    bazzzzeeg:DDD lesokkoltok
  • 1488
    a hupikék törpikék a varázsgombában laknak, azért kékül be ha megsérted
  • 1488
    jajaja, kíváncsi vagyok rá nagyon x) meg jó bolt van belőle... :D
  • Lacee
    így van :)
    meg a hupikék törpikék a gyilkos galócákban laknak, stbstb...
  • GregSB
    Aztarohadt. Mostmár értem!

A régi mesékben amikor megcsókolja a királylány a varangyot bejut ez a cucc a szervezetébe és csak behaluzza hogy átváltozik a béka csodaszép herceggé :DDDDD

Mindíg is tudtam hogy minden mesének vam valami racionális alapja :D
  • Slawter
    te nagyon rávagy kattanva a salviára:D
    valakinek esetleg van valami egyéb herbje?
  • 1488
    most rendelek salviát x)
    barabonc-tól palántát nem rendelt még senki? tapasztalata hátha van vkinek...
  • Slawter
    nagyon helyes:D
  • 1488
    ííígy van :D
  • kulabácsi
    itt semmi nem az aminek látszik-.-
  • Slawter
    wáw milyen drótok folynak ittXD
  • 1488
    értem... köszi :)
  • kulabácsi
    haver vette vmi termelőtől, ill az küldte postán de azt ne kérdezd h mennyiért és mennyit, küldött palántát is, csak a geci postát 1 hét csúszással hozta ki és akkor meg már baszhattam:(
  • 1488
    értem... azért köszi :) te honnan szerezted?
  • kulabácsi
    hát nekem van de értelmetlen felugranod érte pestre, annyim nincs h megérje neked, csak gondoltam ha itt lakol vhol akkor 1-2 pöppre adtam volna szívesen...
  • 1488
    neked van egyébként? ha felugrok érte Pestre...?
  • 1488
    zsíír lehet nagyon :) biztosan fogok rendelni lvelet, de szeretnék palántát is azonban sajnos nem pesti vagyok
    Arra gondoltunk haversráccal hogy egészen jó boltot lehetne csinálni belőle... Csakhát ahhoz meg őstermelőnek kéne lenni de ez így ilyen szinten nem fog menni
    és ha nincs más választásom hát rendelek barabonctól lgefeljebb majd panaszkodom hogy így meg így érkezett meg hátha fisszafizetik.
  • kulabácsi
    hát ki kell próbálni, nem lehet nagyon elmondani így, 1től még nekem nem hozott semmi halut csak ilyen apró benézéseket, meg az agyad pörög mint állat, de mérlegelt 2.0-tól már olyanokat láttam h nem hittem el:DDD akkor már csak leűltem, néztem egy tuját magam elött amiben láttam táncoló kis alakokat meg minden, szal az már komoly:D de vigyázzni kell azért, elsőre ne egyél sokat mert nekem ez kb 6-7szeri gombázás után volt ez a viszonylag nagyobb dózis, de még ezt is kb 1 hétig dolgoztam fel h mit is láttam:)
  • Lacee
    palántát szeretnél? olyanom nincs...
    ha csak levelet, azt aromazáró tasakban küldik, és használtahoz úgyis szét kell morzsolnod tehát ha picit megtörik az sem baj. és ha utánaszámolsz, 25g az majdnem 50 adag, szóval 50 forintot fizetsz per szívás, az azért nem rossz :)
  • kulabácsi
    pesti vagy?