Pszichedelikus növények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(#143)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
olvastam amit írtatok, voltak benne érdekes dolgok, 1re emlékszem h nagyon hozzá akartam szólni (csak pihiztem 1 hétig:/) mégpedig a maszlaghoz, szal arra én csak azt tom mondani h soha senki!!!! ha gondoljátok leírom haverom "élményét", a lényeg h nagyon könnyû túladagolni, és beszéltünk olyan emberrel aki már teázgatott, mindent csinállt, és közölte h a maszlagot a mai napig nem sikerült kiismernie, náluk is volt pl olyan h maszlagosztak, egyszercsak úgy gondolták h õk most összetörnek mindenféle üveget és azon mászkálnak mezitláb, reggel arra ébredtek h minden tiszta vér, tényleg nem lehet irányítani, szvsz az már felesleges...
nah szóval a témára térve nemtudja senki hogykell alkalmazni a szerecsendiót? nem akarom kipróbálni csak érdekelne, hogykell ezt megoldani és milyen hatása van
.
az viszont elég gáz amikor vmi távolkeleti országban rátapad az "idegenvezetõ" aztán rásózza az ópiumot a rendõrök szeme láttára... vannak veszélyei :d
tetszik benne nagyon hogy az egészet úgy írja le mintha ilyen... teljesen termszetes lenne, mintha mki füvezne 😄 legalábbis nekem ilyen érzésem támadt 😄
elõ is veszem és elolvasom újra 😄
.
csak ajánlani tudom.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Hatásspektruma lényegében a morfiumhoz hasonló. Fõ terápiás hatása a fájdalomcsillapítás, a fájdalomérzet vezetését szabályozza.
Az agytörzsre is gátló hatást gyakorol, különösen a légzõ- és köhögési központ ingerlékenységét csökkenti.
10db/doboz (568 Ft)EÜ 100 támogatásra adható:Csak orvosi rendelvényre adható ki!
Tehát ha felirják, legálisan "bogyózol"<#taps>#taps>
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Beutaló az ördöghöz: 😛
A heroinfüggõk kezelésére használt depridol gyógyszer nevét a Funk-ügy ismertette meg a széles tömegekkel. A metadon (a depridol hatóanyaga) körül ismét áll a bál: ezúttal dr. Molnár Ilona, az országos tisztifõorvos gondolta úgy, megkavarja az állóvizet. Betiltotta a fenntartó kezeléseket - ezekben a programokban a beteg akár élete végéig is kaphatja a drogot -, mivel a depridolt jelenleg csak fájdalomcsillapításra lehet használni, kábítószer-függõség kezelésére nem. (Eredeti cikk Magyar Narancs 2005)
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
mind1 ha nem érted akkor hagyuk ....
igen akit mindenképpen érdekel(kiakarja magát csinálni ien szarokkal) az kutakodjon nagyon sokat, hogy elérje a célját.
(magánvélemény tudom) nembirtam magamban tartani 😄
netedd aki ugyis nagyon nagyon akarja tolni, az tolni fogja de sztem ne hírdesd meg ne jutasd eszébe senkinek!!!!!!!
A kéjgázhoz meg csak annyit hogy az egyetlen rossz dolog vele, mint minden más gázzal, füstel stb hogy kiszorítja az oxigént
.
amugy én ismerek egy tagot aki 36éves, 4 gyereke van 20 éves kora óta kerel rendszeresen, és a babonák szerint már ugye rég meddõ lenne meg rákos, megmár réges rég a temetõben aludna... és makk egészséges
.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Evvel nehéz tuladagolni magad, ha egyszerre nem szivsz be egy vagy több patront (kicsit fura lenne 😄DD) akkor nincs gond. Nagyobb dozisban pedig altato hatásu.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
.
a hajnalka biztos ki lesz próbálva 😄
Mákgubót viszot nehéz szerezni :/
szerk: gondolom túl is adagoltam magam mert nem szoktam azt mondani, hogy soha többet nem kell<#bdead>#bdead>