Pszichedelikus növények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
akörül, igen😊

Q. How many smoked doses are in an ounce of regular dried leaf?
A. It varies, depending on the potency of the leaf and the sensitivity of the individual. A person of average sensitivity should be able to achieve moderately strong effects from 1/2 gram (.50g) of average potency leaf. To achieve the full effects from a given quantity of leaf, it is very important to use the proper smoking technique.

General Smoking Guidelines
1 ounce of dried leaf will give you:

* 112 light doses (each dose being .25g)
* 56 moderate doses (each dose being .50g)
* 37 strong doses (each dose being .75g)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Picizöldfül
szal oan 0,7-0,8?😊

Lacee
mérj ki mérleggel 1g-t és annal egy kicsivel kevesebb.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Picizöldfül
segítsetek a társamnak😄D Hány g kell belõle?? (pár darab levél?? 1g? azt tom hogy nem 20 g😄)

javítok, már rájöttem...
"palánta: 1 db: 2490 huf-tól Kizárólag kertészeti célokra!

levél: 25g: 2490 huf Nem emberi fogyasztásra!

5xkivonat: 1g: 2500 huf Nem emberi fogyasztásra!

10xkivonat: 1g: 3500 huf Nem emberi fogyasztásra!

20xkivonat: 1g: 7000 huf Nem emberi fogyasztásra!"
omg hát mire?

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

nem furcsa egyébként hogy csak drogokat árulnak <#nyes>
tök jó <#nyes>

hány gr kell ebbõl egy beálláshoz?

Picizöldfül
"palánta: 1 db: 2490 huf-tól Kizárólag kertészeti célokra!

levél: 25g: 2490 huf Nem emberi fogyasztásra!" <#idiota><#duma><#taps>

Slawter
szárítva rendelted? mennyibe került?

.

Lacee
szárított levelet összetördeled viszonylag kis törmelékké, aztán mehet a pipába.
a friss levelet el is lehet rágcsálni, bár ezt még nem próbáltam (mivel szárítva rendeltem) de nyilván mûködik.

kulabácsi
tudtommal igen

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

jaaaaaaaaaaaaaa értem 😄
zsííír

Slawter
ha megvan a növény, mrmint a salvia divinorum, akkor mit kell csinálni vele? azt is kikell szárítani, meg kell darálni és kész?

.

kulabácsi
annyit dumáltok róla h má énis kipróbálom, meg is találtam a dolgot, csak pipám nincs, csak pipafejem, majd összekreálok vmit😄
(a pipámat muter elvette:S)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Picizöldfül
lacee mesélj neked mien élményeid voltak...

Picizöldfül
to lacee:amugy hazudtam,sokat olvastam a salvia után,csak mégis lusta voltam írni. Mármint tom hogy nagyon durva dolgokat tud mûvelni,meg ugye vannek a SALVIA szintek is. Majd még írok,nyáron kiakarom próbálni egy segítõ emberkével amíg "vigyáz" rám.

Lacee
az áztatással a hatóanyagot vonod ki belõle, a rosszulléttél nem függ össze, h milyen hosszan áll a vízben, hiszen semmiképp sem eszed meg a mag héját <#nezze>

teháát miél többet áztatom annál jobban kioldódik belõle a hatóanyag, és annál kevésbé leszek rosszul tõle (a maghéjban lévõ cánizé hiánya miatt)?
zsííír ki fogom próbálni biztosan <#nyes>

Lacee
hátránya hogy pepecs munka, legalábbis mi mindent összekentünk míg próbáltuk leszûrni az anyagot. meg nem is ütött be, de valszeg ez inkább annak volt köszönhetõ, hogy csak 2-3 órát áztattuk, pedig több kellett volna.

teából?

off:
Errõl az jut eszembe amikor valamelyik kolis banda elszívott vmi bibliai témájú könyvet teafûvel... odabasz 😄
on:

de hogyan?

ez kajak mûködik? nem veszik el a hatóanyag, nincs vmi hátránya?

Slawter
Tényleg be lehet állni egy varangy nyalogatásától?

A varangyok különleges mérget termelnek a fültõmirigyükben, a szemeik mögött. Ez a méreg védekezésre szolgál, és például a kutyáknál komoly betegséget okoz, emberi szembe kerülve pedig durván irritáló. Ennek ellenére a feltételezett tudatmódosító hatás elérésének reményében sokan fültövön nyalják a varangyokat. A kétéltûek osztályába, a békák rendjébe és a varangyfélék (Bufonidae) családjába tartozó bufo nemûek 254 fajának testén valóban pszichedelikus hatású agyag termelõdik, amely a leginkább a szerotoninhoz és az LSD-hez hasonlítható. Az erowid.org pszichedelikus oldal szerint a kétéltûnyalás pszichoaktív hatása olyannyira valódi, hogy Kalifornia államban törvény tiltja a bufók testének nyalogatását.

.

Slawter
igen, ez így van, tényleg durván lelassul az idõ... de ilyen a fûnél is lehet, haverom például ugy betépett hogy felülröl látta magát ahogy lassan lépked=)

.

Lacee
plusz belassul az idõ, az a legészrevehetõbb... legalábbis nekem 😊
volt hogy haverokkal kipróbáltuk, és beszélgettünk egy fél órát, aztán kiderült hogy kb 6 perc telt el... aztán miután elkezdtük figyelni, még durvább lett, azt hittük sosem ér véget az az este 😄

Lacee
fél-1 grammnyi levél azért már bõven jó szerintem, az 3-4 levegõvételnyi. mondjuk eszméletlen szar íze van az már biztos... viszont csak az elsõ igazán rossz, utána a garat már érzéstelenedik 😊

Slawter
nekem van saját tapasztalatom ezzel😄 amugy én olyan 14-16 órát áztatnám... de kb d csomag magot ha beleraksz és azzal csinálod ezt, akkor kb olyan hatása lesz mintha meginnék két rumos teát mellé két feles abszintot.... szédulést vált ki, és enyhe hallucinációt.. pl eltompulnak, eltorzulnak a hangok, az arcok elmosódnak, ilyesztõvé válhatnak, zenét hallasz magadban, vagy pl egy különös trgybol, pl egy asztal, vagy megy a tv miközbe nincs is bekapcsolva=)

.

kulabácsi
te hogy szívtad? mert ha nem kivonatot tolsz akkor azért elég sokat kéne eltolni nem? meg amúgy is van egy kaparós íze a dolognak...

kulabácsi
nekem van itthon még egy rakattal😄 amúgy nekem nem hozott semmit, sztem szarul csinálhattam, meg nem is nagyon foglalkoztam a témával, haveromnak viszont bejött...

mila69en
csak a kivonatot kerûld el😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Lacee
én spec neten rendeltem ("barabonc etnobotanika" - google megtalálja), de gondolom gyógynövényesnél is elõfordulhat.

de mint minden másnál is, elõbb olvass utána a hatásainak (daath-on, salvia.tvn.hu címen), nehogy olyan legyen amire nem számítasz... ilye szempontból a youtube-on röhögõ sok ember nem támpont: az is része a hatásnak, de csak az elsõ "fázis".

Picizöldfül
Emberek Salviát milyen boltokban lehet kapni??? Biobolt? Gyógynövénybolt??
Fûszerbolt? Élmények,tippek vki??? (annyit tok róla hogy menta félék családjába tartozik,egy slukk elég a káoszhoz<#idiota>,lehet nyelv alá vagy hova,de ott gyengébb,meg videót láttam aki salviázott,és hát tetszett).

mila69en
😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kulabácsi
gombaaaaaaaaaa xDD

Lacee
nem, itt nem a fûrõl lenne szó, hanem minden másról ami természetes 😊

Picizöldfül
Amugy én a Hajnalkához hozzátenném(bár lehet hogy tudjátok) azt.hogy nem a legcélszerûbb a héjával együtt megenni,mivel a mag héjában található különbözõ vegyületek,melyek közül van egy cianid tartalmú is. Na szóval ez a vegyület okozhat vénagörcsöt,és ez okozza asszem a rosszulétet is. Trip leírásokban sokan megemlítik a comb belsõ oldali fájdalmát(vénagörcs lépett fel).Ezért célszerûbb kiáztatni: A magokat megmossátok,de ne túlságosan.Aztán ledaráljátok,és ezt egy citromleves vízbe beleteszitek.Ezután 3-4 órát állni hagyjátok hûvös helyen,majd ezt leszûrítek hogy csak a lé maradjon meg,a magdarálékot kikel dobi. Lét meginni és Jó mozizást😊

Picizöldfül
Nemhiszem

light00
nem akarom megölni a topikot, csak egy kérdés. Ez nem fér bele mind ide?

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Slawter
uh, hát ez durva😞

.

kulabácsi
😞(

OrioN the S
lol kemény szituk...

off: ma mentünk gyorsulásira a hajógyárira és a lágymányosi hídon egy kocsi csúnyán benézte az oszlopot.. 😞 mielõtt odaértünk põercekkel lehetett ,mert épp akkor szedtek ki egy embert a kocsiból.. a sarkából hiányzott egy kis darab meg ott rángatózott a földön 😞( azt hittem õ volt a sofõr.. hirtelen mindenki lesokkolt és csak néztünk elõre .. miután kiszálltunk mondták páran ,hogy az nem a sofõr volt.. nem hittem el.. mentünk visszafelé és még ott volt a kocsi akor láttam ,hogy a mûszerfal kb az ember arcába lehetett szal a sofõrt mák ,hogy nem láttuk. Nemtudom ,hogy történhetett nyíl egyenes úton.. szal így is halnak meg emberek nem kell még ilyen szarokat is megenni srácok :\

on:

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Slawter
teafûbõl? na arra kiváncsi lennék

.

trz
Picizöldfül
Amugy a szerecsendiót a börtönökben használják mint olcsó drog,ami nekik hozzáférhetõ,meg a teafûbõl is kitudnak vmi spec módszerrel vonni kábító anyagot is asszem.

mila69en
kb 200 mag? uhhh<#wow2><#bdead>

mila69en
totális:/

vigyázni kell vele rohatt veszélyes<#bdead>

Picizöldfül
😄DDDD

aztaqrwa... az igen 😄😄

kulabácsi
hja orvos kérdezi tõle benn a korházban gyomormosás után h mennyit evett? mondja olyan 200 mag körül...erre az orvos odab@sz neki 3 magot h itt a 200magod, a többi az megemésztõdött😄

kulabácsi
ez így igaz😊

Slawter
jó mája lehet a gyereknek, ha igy letudta bontani

.