Az új Blizzard játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy sajnos a tények eléggé a StarCraft2-nek kedveznek.

Bár van 1 dolog, ami a Diablo 3-nak: Az a (asszem cseh) zene dolog, amirõl mondta egy zenész, hogy a Diablo 3-hoz lesz, még talán 2003-ban.

Szóval ha azóta dolgoznak a Diablo 3-on, akkor tovább már nem hiszem, hogy húznák a dolgot.

A Diablo, és Diablo II között is 4 év volt.
Azóta a zenés dolog óta is 4 év telt el, ha jól emlékszem, és tényleg 2003-ban volt.

Szerk: Ne értsetek félre, SC2-nek is örülnék, de D3-nak sokkal jobban.
1ébként sztem valszeg nem mmo lesz 😄
vmi Starcraft II v Diablo III
mmo val csak csökkentenék a wow osok táborát =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Mostmár a Diablo van kint a blizzard.com-on.
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

á, jézusom, mi ez a flém?
Sephi
Rajtad rohog az egesz SG de meg mindig alitod hogy pedig te artatlan vagy.

Figyuz semmi bajom veled akkor sem volt de akkora baromsagokat tudol irni hogy sajat magadat egeted le.

Vedd ugy hogy barati alapon szoltam.

Felolem ennyi , ha mondanivalod van akkor azt privatba tedd de ne itt.

(jah privatot nem olvasok)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

edios
Én feljelentelek viszont, mert a rekeszizmom súlyosan megsérült az üzeneted láttán! Ez szándékos testi sértés, nincs mese.

Egyébként meg konfiggeek!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

wantonly
Ezt tényleg nem itt kéne..
A fiatalokat meg hagyd békén.
Igen, fiatalabb vagyok, mint te.
Hogy mennyivel, azt nem fogod megtudni, semmi közöd hozzá.

De kezd elegem lenni a fiatalok lenézésbõl, hogy aki nincs 25 éves, az fiatal fasz, hülyeségeket beszél, buta, elhisz mindent, stb.

Mert nem igaz. Persze vannak olyanok, sajnos sokan, akikre ez igaz.
De a többségre nem. Tudod te hányan vannak itt az sg-n, akiknek az adatlapján 25-30 van, és valójában csak 14-20 évesek?
És én elhittem róluk, hogy annyi idõsök, egészen addig, amíg megtudtam hány évesek valójában.
És nem azért írnak oda más születési idõpontot, mert ahhoz van kedvük.
Hanem azért, mert az idõsebbek lenéznék õket, ha megtudnák a valódi életkorukat.

Elõször, 1-2 éve még csak a 18 éven aluliak számítottak fiatal kis p*csnek, de lassan ez a korhatár 30 évnél jár...

És zárjuk le a témát. Amúgy megint Sephi volt, aki okot adott a vitára, nem én.
magus
szerintem amúgy csak szivat minket, ennyire nem lehet valaki a muskátli szintjén

magus
legközelebb ne vedd figyelembe a smoke weed every day beszólásokat

BEAST
"Jogában áll hallgatni, azonban bármit mond, azt felhasználjuk Ön ellen... " <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem.
Az összes kérdésre az a válaszom, hogy nem.
Arra, hogy naív vagyok e, meg ez a válaszom:
Nem vagyok naív, csak van bennem 1 dolog, ami már csak nagyon kevés magyar emberben: a remény.
Én reménykedek a jó dolgokban, nem úgy, mint 9000000 magyar ember, aki beletörõdik mindenbe. Mondjuk ez már nem igazán kapcsolódik ide, de egy beletörõdõs, úgyse lesz jó semmi, muszáj elfogadnunk típusú embernek tényleg naívnak tûnhetek.

Másrészt a szerzõi jogos dolgot viccbõl mondtam. De amúgy 80%, hogy nekem van igazam, és azzal az idézgetéssel, ami egy nagy flame-et robbantott ki, Sephi megsértette valamilyen jogomat.

Mindegy. Azért mondtam, hogy szálljon le rólam. Feltételeztem valamit, ami nem jött be, erre rögtön el lettem mondva hülyének. Ez az, ami zavar, és ez az, amit nem fogok hagyni.
BEAST
butae vagy.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
hát te hül*ye vagy😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sephi
Ember. Te ugy figyeled mit irsz ugye? Mert te vagy naon fiatal vagy es naiv vagy direkt csinalod hogy felfigyeljenek rad.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szerintem sincs értelme.

A szerzõi jogsértést csak azért mondtam, mert tényleg elkövette, de hülye leszek ilyesmiért feljelentést tenni 😊

Szerk: De az is lehet, hogy nem szerzõi, hanem személyiségi jogsértésnek minõsül, mert én mondtam valamit, és azt õ megmásítva(2 mondatot kivágva) idézte.

Ráadásul az a 2 mondat arról szólt, hogy amiket mondok, azt csak feltételezem, mert nincs sok infom a dologról, de sok másról van, ami alapján következtethetek. Szóval a 2 mondat nélkül úgy hangzott, amit mondtam, mintha valami óriási hülyeséget mondtam volna, de az eredeti szövegbõl meg annyi jött volna le, hogy csak tévesen feltételeztem valamit.
Azért van a 2 dolog között egy kis különbség.
grizzly21
szerzõi jogsértés?😊)))

sztem ne vitázzatok semmi értelme.

Te is bizonyítottál, ha az én szemszögembõl nézzük, akkor most te tettél rá még egy lapáttal.

Amúgy tudod, hogy feljelenthetnélek szerzõi jogsértésért? És ne gondolj semmi rosszra, egyszerûen idéztél tõlem egy hozzászólást, de hiányosan, anélkül, hogy megjelölted volna, hogy onnan hiányzik egy részlet, szóval megsértetted a szerzõi jogaimat. Mert egy hozzászólás már szerzõi mûnek minõsül. KB jogilag annyi egy hosszabb, véleménykifejtõ hozzászólás, mint egy újságban lévõ cikk.

Persze nem foglak, nem vagyok olyan szemét, meg nem csinálok nagy ügyet egy ilyen apróságból, de jobb ha tudod, hogy kettõnk közûl jelenleg én vagyok elõnyösebb helyzetben.
Sephi
Fijjam te bizonyottal mar egyszer hogy total hulye vagy de ezzel most csak raraktal egy lapatra.

light00
Jo, persze, Koreában meg Sc-böl keresik a kenyerük, de akkoris kockulás. Azal profitál amivel akar, de azért vannak határok... és egy banki alkalmazottal, se mással nem lehet összehasonlitani.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

shaba23
aki ezzel keresi a kenyerét az nem függõ, hanem ez a munkája...én napi 9 órát melózom bankban ezzel keresem a kenyérre valót méksem vagyok bankfüggõ<#idiota>
magus
ha egy egérnyi agyuk is van akkor akkor kezdik el csinálni a következõ játékot ami eltartja õket amíg van mibõl

btw az sem rossz megoldás, hogyha mmorpg-t csinálnának, csak scifi kockázatosabb szerintem mint egy sablon fantasy mmorpg, viszont õk is érzik szerintem, hogy a wow szekere kifutófélben van. van még hátra belõle bõven, de ha vmi felváltja szerintük, akkor az legyen blizz játék.

grizzly21
van ebben valami, de hidd el hogy aki tényleg komolyan wow-ozik extrém szinten, annak a wow minden. a világ amiben él, kirándul benne barátokat szerez, harcol és a többi. ezért sem játszottam vele sokat, kipróbáltam hogy milyen de szerencsére kocka volt a grafikája igy nem is tetszett.

grizzly21
tévedsz!😊

grizzly21
két mondaton belül ellentmondasz saját magadnak.
95% hogy SC2 lesz egyébként bejelentve szombaton, nem nagy titok.

takysoft
hát...
azért a WoW nem rosz RPG.
persze nem NWN, de amit az online keretek engednek, azt ki tudták hozni belõle.

Ne feledd, az MMO elõtag nagyon sokmindenben lekorlátoz ám egy játékot. Maga a világ nem változhat... így nehéz RPG-t csinálni.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Zsoltika 007
Azért nem kéne egy gépjármû fenntartásával hasonlítgatni... Mert ugye a wow-al nem jutsz hamarabb orvoshoz a wow nem visz el munkába és a wow-al kirándulni se nagyon tudsz stb. Gyakorlatilag azért fizetsz hogy kockulj a gép elõtt. Ez is egy szórakozás ez rendben is van. Mindenki azt csinál amit akar de ne állítsunk már szembe egy sz*ros játékot egy gépjármû használati értékével! <#wow3>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

1 évre 900 forint.
Az SG a magyar internet fõvárosa. Nem árt egy pár extra feature.
wantonly
Ha megjelenik egy új játék vegyünk új gépet, vegyük meg a játékot és akkor még a havidíjat is fizessem + vegyem meg a kiegészítõket, mert anélkül semmit sem ér. Szánalom.

Aki fizeti ezzel támogatja ezt az egészet, hogy ezentúl tényleg csak ilyet játkokat adjanak ki, hogy még jobbal lehúzzanak. Én soha nem fogok ilyet megvenni az biztos. Inkább nem játszok.
ranGer2
Tényleg igy van amúgy folyamatosan reklámozzák magukat az ilyen farmerek hogy felhúzzák a karidat ennyiért meg annyiért, meg veszel 100 goldot x összegért. Egyik haver nem is vett kondibérletet most kérdeztük miért? hát az anyja nem adott de azért másnap ujságolta hogy vett 300 g-t és átrakatta erre meg arra a kariját.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

light00
Ezt most hogy hoztam össze? Sajnos tényleg iylen áron futnak karakterek a neten, és megy is a barter. És vannak, akik leszerzödnek, hogy karaktereket 1-2hét alatt felhuzzanak x szintre y összegért. Igy hoztam össze. Ha nem hiszed nézz utána.

ranGer2
Próbáltuk neki megmagyarázni tegnap egész este, hogy hülyeség amit beszél, és hogy a titokra épitõ marketing igen is járható út, de õ szerinte ez se igaz mert õ csak tegnap tudta meg és annak nem sok értelme van ,hogy titokban kiadnak egy játékot vagy akkor nagyon szar és azért nem reklámozzák.<#idiota> Hát igen a Blizzard tényleg az a cég aki szégyenkezik a kiadványai miatt <#nevetes2>
Amúgy a szüleinek egy nagyon jól menõ vállalkozása van tényleg jól csinálják, érveltem is neki hogy, azért akarnak anyudék még 1 boltot ugye mert az elõzõ boltban már semmit nem vesznek... Dehát...
Na mind1 én várom a szombati bejelentést, de már olyan verziót is hallottam hogy 2 játékot fejlesztenek egyszerre.<#rolleyes>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

*drágaság

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- ezt most hogy hoztad össze?

- egy kocsi fenntartása helyett jelenleg van otthon internet meg még a wow is belefér. Most ne kelljen kiszámolnom ha havonta mennénk moziba (2+2 fõ) az mennyivel kerülne többe mint csak a wow elõfizetése, és a kettõ azért nem egy élmény. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mostantól mindenki fizessen elõ online játékra, de a drágaságág az valóban elég relatív

--=< >=--

- kicsi ON: SC2 jó lenne de mintha arról lett volna szó, hogy valami új lesz nem egy régi folytatása
- nem MMO lesz szerintem meg tuti az lesz, ma egyszerûen nem éri meg 'stand alone' játékot készíteni PC-re

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

ha már pénz: szerinted mire jó hogy itt SG-n fizeted a VIP-séget? <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

BEAST
a haverodnak uzenem hogy a most bejelntes elott allo jatek nem jovoheten fog megjelenni 😄 ... az hogy nincs reklamja pedig nem igaz, a Blizzardnak mindig is bejott ez a mondok is valamit meg nemis titkolozos dolog, most is tukon ulve remeg a sok blizzard fan hogy most mi lesz 😄DD

ranGer2
Haver szerint amit most kiadnak az egy nagy szar lesz mert semmi reklámja nincs, és addig nem éri meg kiadni amig veszik a BC-t , csak majd akkor mikor már egyáltalán nincs bevétel belõle mert ha most adnák ki akkor a BC bõl megszünne a bevétel.

Lényeg hogy van üzleti érzéke... <#wilting>

De bizony, "mai szemmel" nézve borzasztóan ocsmány, viszont immáron hatodik éve tudok elé leülni 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

light00
Sajnos aki 50-60ezerért vesz 50-60as szintü wow karaktert és aki ezzel keresi kenyerét az igenis függö

BEAST
A dragasag is eleg relativ, en nem halok ehen csak mert a wowot is fizetem, fuggeni meg csupan annyira fuggok mint barki mas aki szamitogepes jatekokkal szorakozik. Felesleges ennyire tuldramatizalni az egeszet.

Frosty01
õõõõ a wow-ot is a blizzard csinálta? O_o
mert én úgy tom hogy nem :\ de javítsatok ki ha tévedek.

practitioner of the forbidden arts of death

A wow függõk is hülyék, mert:
-Bizonyára tudják, hogy függõségre hajlamosak
-Bizonyára tudják, hogy írtó drága havidíjas a wow.

Akkor meg minek próbálták ki egyátalán?
Zsoltika 007
"szerintem míg a wowból megél a blizzard nemfog uj játékba fogni😄 "
Miért ne? 1 aranytojó tyúknál csak 2 jobb. <#vigyor0>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
"Komolyan azt kell mondanom, hogy hülye az(vagy milliomos), aki ennyit kiad rá."
Vagy függõ.

Hát nem tudom.
A WOW írtózatosan drága.
Komolyan azt kell mondanom, hogy hülye az(vagy milliomos), aki ennyit kiad rá.

Igaz még nem is játszottam vele, biztos jó játék, de nem érdekel, mert 1 évi elõfizetési díjból most nagyon sok mást tudnék venni.
tigeroo
szerintem míg a wowból megél a blizzard nemfog uj játékba fogni😄 a wow hozza nekik a legtöbb pénzt...
..és nemis kötelezõ folytatást (dio3, warIV, sc2) bejelenteniük, lehet valami tök új játék lesz
nem is olyan rossz a dio 2 grafikája😊
Shiwo
nahja....ha a wowból tanulnak rpg-elemeket, az nekünk régen rossz...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Jagi
loltopig