Az új Blizzard játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár van 1 dolog, ami a Diablo 3-nak: Az a (asszem cseh) zene dolog, amirõl mondta egy zenész, hogy a Diablo 3-hoz lesz, még talán 2003-ban.
Szóval ha azóta dolgoznak a Diablo 3-on, akkor tovább már nem hiszem, hogy húznák a dolgot.
A Diablo, és Diablo II között is 4 év volt.
Azóta a zenés dolog óta is 4 év telt el, ha jól emlékszem, és tényleg 2003-ban volt.
Szerk: Ne értsetek félre, SC2-nek is örülnék, de D3-nak sokkal jobban.
vmi Starcraft II v Diablo III
mmo val csak csökkentenék a wow osok táborát =\
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Figyuz semmi bajom veled akkor sem volt de akkora baromsagokat tudol irni hogy sajat magadat egeted le.
Vedd ugy hogy barati alapon szoltam.
Felolem ennyi , ha mondanivalod van akkor azt privatba tedd de ne itt.
(jah privatot nem olvasok)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egyébként meg konfiggeek!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Igen, fiatalabb vagyok, mint te.
Hogy mennyivel, azt nem fogod megtudni, semmi közöd hozzá.
De kezd elegem lenni a fiatalok lenézésbõl, hogy aki nincs 25 éves, az fiatal fasz, hülyeségeket beszél, buta, elhisz mindent, stb.
Mert nem igaz. Persze vannak olyanok, sajnos sokan, akikre ez igaz.
De a többségre nem. Tudod te hányan vannak itt az sg-n, akiknek az adatlapján 25-30 van, és valójában csak 14-20 évesek?
És én elhittem róluk, hogy annyi idõsök, egészen addig, amíg megtudtam hány évesek valójában.
És nem azért írnak oda más születési idõpontot, mert ahhoz van kedvük.
Hanem azért, mert az idõsebbek lenéznék õket, ha megtudnák a valódi életkorukat.
Elõször, 1-2 éve még csak a 18 éven aluliak számítottak fiatal kis p*csnek, de lassan ez a korhatár 30 évnél jár...
És zárjuk le a témát. Amúgy megint Sephi volt, aki okot adott a vitára, nem én.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az összes kérdésre az a válaszom, hogy nem.
Arra, hogy naív vagyok e, meg ez a válaszom:
Nem vagyok naív, csak van bennem 1 dolog, ami már csak nagyon kevés magyar emberben: a remény.
Én reménykedek a jó dolgokban, nem úgy, mint 9000000 magyar ember, aki beletörõdik mindenbe. Mondjuk ez már nem igazán kapcsolódik ide, de egy beletörõdõs, úgyse lesz jó semmi, muszáj elfogadnunk típusú embernek tényleg naívnak tûnhetek.
Másrészt a szerzõi jogos dolgot viccbõl mondtam. De amúgy 80%, hogy nekem van igazam, és azzal az idézgetéssel, ami egy nagy flame-et robbantott ki, Sephi megsértette valamilyen jogomat.
Mindegy. Azért mondtam, hogy szálljon le rólam. Feltételeztem valamit, ami nem jött be, erre rögtön el lettem mondva hülyének. Ez az, ami zavar, és ez az, amit nem fogok hagyni.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A szerzõi jogsértést csak azért mondtam, mert tényleg elkövette, de hülye leszek ilyesmiért feljelentést tenni 😊
Szerk: De az is lehet, hogy nem szerzõi, hanem személyiségi jogsértésnek minõsül, mert én mondtam valamit, és azt õ megmásítva(2 mondatot kivágva) idézte.
Ráadásul az a 2 mondat arról szólt, hogy amiket mondok, azt csak feltételezem, mert nincs sok infom a dologról, de sok másról van, ami alapján következtethetek. Szóval a 2 mondat nélkül úgy hangzott, amit mondtam, mintha valami óriási hülyeséget mondtam volna, de az eredeti szövegbõl meg annyi jött volna le, hogy csak tévesen feltételeztem valamit.
Azért van a 2 dolog között egy kis különbség.
Amúgy tudod, hogy feljelenthetnélek szerzõi jogsértésért? És ne gondolj semmi rosszra, egyszerûen idéztél tõlem egy hozzászólást, de hiányosan, anélkül, hogy megjelölted volna, hogy onnan hiányzik egy részlet, szóval megsértetted a szerzõi jogaimat. Mert egy hozzászólás már szerzõi mûnek minõsül. KB jogilag annyi egy hosszabb, véleménykifejtõ hozzászólás, mint egy újságban lévõ cikk.
Persze nem foglak, nem vagyok olyan szemét, meg nem csinálok nagy ügyet egy ilyen apróságból, de jobb ha tudod, hogy kettõnk közûl jelenleg én vagyok elõnyösebb helyzetben.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
btw az sem rossz megoldás, hogyha mmorpg-t csinálnának, csak scifi kockázatosabb szerintem mint egy sablon fantasy mmorpg, viszont õk is érzik szerintem, hogy a wow szekere kifutófélben van. van még hátra belõle bõven, de ha vmi felváltja szerintük, akkor az legyen blizz játék.
95% hogy SC2 lesz egyébként bejelentve szombaton, nem nagy titok.
azért a WoW nem rosz RPG.
persze nem NWN, de amit az online keretek engednek, azt ki tudták hozni belõle.
Ne feledd, az MMO elõtag nagyon sokmindenben lekorlátoz ám egy játékot. Maga a világ nem változhat... így nehéz RPG-t csinálni.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az SG a magyar internet fõvárosa. Nem árt egy pár extra feature.
Aki fizeti ezzel támogatja ezt az egészet, hogy ezentúl tényleg csak ilyet játkokat adjanak ki, hogy még jobbal lehúzzanak. Én soha nem fogok ilyet megvenni az biztos. Inkább nem játszok.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Amúgy a szüleinek egy nagyon jól menõ vállalkozása van tényleg jól csinálják, érveltem is neki hogy, azért akarnak anyudék még 1 boltot ugye mert az elõzõ boltban már semmit nem vesznek... Dehát...
Na mind1 én várom a szombati bejelentést, de már olyan verziót is hallottam hogy 2 játékot fejlesztenek egyszerre.<#rolleyes>#rolleyes>
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- egy kocsi fenntartása helyett jelenleg van otthon internet meg még a wow is belefér. Most ne kelljen kiszámolnom ha havonta mennénk moziba (2+2 fõ) az mennyivel kerülne többe mint csak a wow elõfizetése, és a kettõ azért nem egy élmény. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mostantól mindenki fizessen elõ online játékra, de a drágaságág az valóban elég relatív
--=< >=--
- kicsi ON: SC2 jó lenne de mintha arról lett volna szó, hogy valami új lesz nem egy régi folytatása
- nem MMO lesz szerintem meg tuti az lesz, ma egyszerûen nem éri meg 'stand alone' játékot készíteni PC-re
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Lényeg hogy van üzleti érzéke... <#wilting>#wilting>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
mert én úgy tom hogy nem :\ de javítsatok ki ha tévedek.
practitioner of the forbidden arts of death
-Bizonyára tudják, hogy függõségre hajlamosak
-Bizonyára tudják, hogy írtó drága havidíjas a wow.
Akkor meg minek próbálták ki egyátalán?
Miért ne? 1 aranytojó tyúknál csak 2 jobb. <#vigyor0>#vigyor0>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Vagy függõ.
A WOW írtózatosan drága.
Komolyan azt kell mondanom, hogy hülye az(vagy milliomos), aki ennyit kiad rá.
Igaz még nem is játszottam vele, biztos jó játék, de nem érdekel, mert 1 évi elõfizetési díjból most nagyon sok mást tudnék venni.
..és nemis kötelezõ folytatást (dio3, warIV, sc2) bejelenteniük, lehet valami tök új játék lesz
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../