489
2007. május 19 : ?
-
Nuki #169 tanusíthatom hogy sztereotípia. jó tárgyak nélkül senki vagy. ha csak kattintgatnál, senki vagy. kell ám ujj-ra dolgozni rendesen :) nem olyan unalmas ez mint ahogy külsőre látszik, de ugye aki időhiányban nincs ott napi 25 órát az lemarad a csúcsból, és kész :(
Starcraftban is nagyon sokat számít... minnél több lejátszott parti, annál több TAPASZTALAT. Tapasztalat nagyon sokat számít minden játékban:) (újabb közhely)
-
#168 Egyébként a sakk az pont egy jó ellenpélda, egyáltalán nem biztos hogy jobb az aki 3000 menetet játszott annál aki csak 2000et játszott, és ha te átsakkoznád az életed, sakkoznál mondjuk félmillió menetet, le tudnád verni utána Lékó Pétert? (aki tegyük fel hogy mondjuk csak 100ezer menetet sakkozott) -
Dodo55 #167 Na ez érdekes.
Itt most konkrétan az Amex-Tec nevű cégről van szó.
És azt kell hogy mondjam, hogy most megnéztem, és nem ők forgalmazzák a WOW-ot.
És a Diablo II-t se látom az oldalukon.
Pedig az Amex-Tec cég az N-Tec, és az Automex cég egyesüléséből(vagy egyik megvette a másikat, nem tudom) lett.
A Diablo-t, és a Diablo II-t pedig az N-Tec hozta forgalomba, és több Blizzard játékot is, de konkrétan a 2 Diablot biztosan.
Mi is úgy jutottunk el ehhez a céghez, hogy a játékokat, amivel a weblapunk foglalkozik az N-Tec forgalmazta, és egy új játék miatt érdeklődtünk. És az ember, aki válaszolt az N-Tec email címéről, az az Amex-Tecnek dolgozik. Akkor még volt külön N-Tec, és Amex-Tec weblap, de most az N-Tec címe már redirectel az Amex-Tec oldalára.
És nem reklám miatt írtam ki a neveket, hanem közérdekő informálódás miatt :D -
Nuki #166 érzem az új flémszagot:
ha leolcsóbbitanák a játékot, többen vennék? 1000% ,de lehet hogy mégse, mert sokan letojják mennyibe kerül, letöltik mert menők, vagy mert lusták boltba menni.
A másik az hogy pont azért veszik meg mert letöltik és tetszik nekik a játék és akarnak interneten játszani, vagy tisztelettel adózni a cégnek (kereskedőknek) akiktől a játékot szerezték.
Téma itt lezárva :P
Szóval sc2-ben az új faj..... -
#165 Persze, minden játékban sokat számít, de az MMO-kban CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ez számít. StarCraft-ban számít az ügyesség, a logika, a gyorsaság, rögtönzés, stb. (és persze sok gyakorlás). Mindenki egyenlő esélyekkel indul a játék szempontjából, csak az számít, hogy hogy játszol. WoW-ban? Lehetsz egy 40 IQ-jú hülyegyerek aki percenként kattint egyet az egérrel és végig is aludhatod az "izgalmas" harcokat, ha egyszer elértél egy olyan szintet sokezer óra árán, amit még nem sokan értek el. -
FLeK0 #164 háát, aki most forgalmazza a blizzard játékokat, az nem épp a kedvességéről híres.
A 27 eurós gamecard 8 ezer ft-ért?
A 40 dolláros kiegészítő 10 ezerért?
Vagy a 80 dolláros collectors edition 30 ezerért??
nyilván vannak ratyi címek amiket olcsón adnak, mert úgyse veszi senki, de pont a blizzard játékokat nem fogják soha olcsón adni, mert viszik mint a cukrot még itt is. -
#163 több kivétel van mint 1% !:o -
#162 A diablo2 is ilyen. Miután tudod, hogy fejleszd a karaktert és, hogy mit/hol mikor, utána már csak idő és szerencse kell. :) -
Nuki #161 igen a kivételek :D ilyen játékot keressünk! :D -
#160 igazad van, csak nem teljes mértékben:)
van játék ahol nem az a jobb aki 3000 meccsel többet játszott -
Nuki #159 köszi ilyeneket jó tudni :)
#157: szerintem csak nem veszed észre, de jobban játszol... vagy nálad biztos vannak jobbak :) ...nem azért írom hogy azt mondjam hogy te nem vagy profi, de szeretném a saját előző állításom igazát megtartani, esetleg kompromisszumot kötni :D -
#158 igen,de a www.starcraft2.com a blizzard oldalra visz, a www.diablo3.com meg vmi suttyó banda oldalára -
#157 bf 2142ben ugyanolyan jól játszom most, mint amikor megjelent
war3ban a sok idővel amit bele nyomtam fejlődtem is, de aztán elértem egy szintet amit nem tudtam felülmúlni (mégis élveztem végig a meccseket)
wowban, hogy valamit kezdeni tudjak kurvasokat kell farmolnom (na ezt nem élvezem). -
Dodo55 #156 A forgalmazó.
Jelenleg kapcsolatban állok egy nagy forgalmazóval, és ők most 6990-ért hoztak forgalomba egy játékot, amit neten 40€(+áfa)-ért(10000-12000Ft) lehet megvenni.
Ez konkrétan az a forgalamazó, aki a Vivendi játékokat is forgalmazza, szóval ő fogja az új Blizzard játékot is. -
Dodo55 #155 Szóval akkor a starcraft2.com-os előnye is elúszott az SC2-nek, mert Diablo 3, 4-es domainjei is ugyanúgy vannak a Blizzardnak.
Tehát akkor nagyjából már csak az a rendezvény a StarCraft 2 esélyelőnye. -
Nuki #154 bocs az itthoni árat nem ők szabják meg. tudod hogy megy ez, kereskedelmi uzsorahaszon, és társai (ha jól tudom) -
Nuki #153 hát de most nem? :$ (pironkodós szmájli) -
Dodo55 #152 Egyetértek, főleg EA-vel kapcsolatban.
Fogadni mernék, hogy ők tehetnek a HL2EP2 csúszásáról is.
Szemét egy pénzes cég, lecsapnak minden névre, és összedobnak valami közepes játékot, amit 15000-ért adnak. -
Nuki #151 minden játékban ez számít, hogy 2000 vagy 3000 órát töltöttél el vele az életedből.
Szerinted ki sakkozik jobban? Aki 2000 partit, vagy 3000 partit játszott már le életében?
(vegyük az esetek nagy többségét, adódhatnak kivételek 1%-ban;) -
#150 :DDDDDD -
#149 Ez viszont tényleg mehetne bannerbe, mert ez a Blizzard oldaláról van közvetlenül linkelve így ha ott változik, itt is változni fog. -
#148 sztem mind2 játékot közel hasonló arányban várják :) -
Nuki #147 Kerrigan-es idézet!!!! :D (sc2?:)
*fap* *fap* -
#146 Szvsz MMO az az ami abszolút nem kellene most. Ha MMO lesz belőle akkor én nemtommitcsinálok. Rühellem az olyan játékokat, ahol csak az dönt, hogy 2000 vagy 3000 órát b@sztál el az életedből a játékban és nem az, hogy mennyire vagy ügyes. -
#145 Ezt mondjuk épn sem értem, hogy honnan szoptad, hogy jobban várják a Dio3-at, mint az SC2-t... -
#144 Nekem csak annyi a véleményem, hogy ha már a Blizzard bejelenti vmelyiket is, akkor nem arra fog hajtani mint pl az EA hogy csak a bevétel a fontos, tehát egy élvezhető játékot csinál bármelyik is lesz az...
igaz személy szerint jobban örülnék egy Diablo 3-nak, mivel engem nem tudott annyira lázba hozni az SC, de ha SC 2 lesz az már talán engem is letud majd kötni :)
szal a lényeg az, bármely játék is lesz, csak élvezhető legyen és tudjo nlekötni, legyen egyfajta varásza mint az elődeinek (feltéve ha folytatás lesz)
amúgy, régebben hallottam egy Warcraft fanatikus ismerősömtől, hogy lehet egy Warcraft rész lesz a következő, habár a WoW-ból most elvan látva a nép
Kiváncsi leszek a reakciókra, ha mégis egy teljesen új játék lesz és enm SC vagy Dio folytatás :D -
#143 http://diablo3.fr/
http://diablo4.fr/
http://www.diablo3.nl/
http://www.diablo4.nl/
-
Nuki #142 jogos ^^
ez így van, WoW előtt, és után is lesznek MMORPG-k... -
#141 amugy miért is pénzéhes cég? ja, mert egy játékukért havonta kell fizetni? remélem azért előbb utóbb eljuttok arra a szintre, hogy rájöttök nem warezból áll a világ. -
Nuki #140 Tegnap este?!?!
Azonnal jelentkezz ITT!!!! :D
#136: (ritkán de akkoris:) láttál már diablo topicban, én is játszanék Diabloval, hogyha nem lenne ez a hülye érettségi tudod :)
fórum-diablo-starcraft-érettségi... ezek nem-nagyon férnek meg egy csárdában -
#139 hát, a warcraft3-al játszók szerintem fele csak dotázik (egy mod, van egy hősöd, két bázis, köztük mennek a creepek és ölik egymást), ott meg annyit kell tudnod, hogy ismered mindegyik hőst (40 körül mozog talán), a képességeiket, azt a 40 itemet, és onnantól kezdve csak játszol, élvezed. amúgy ez igaz, én azért hagytam abba a war3-at anno, mert nem volt kedvem bemagolni minden egyes kombóhoz a megfelelő kombót, de pláne a war3 matching systemével azért lehet találni magadnak megfelelő partnert.
azt meg a blizzard tudja a legjobban, hisz félig ő tehet róla, de manapság kezdenek kikopni a single player játékok, egy jó multijáték ezerszer jobban megéri, a diablo meg nem hiszem h felvenné a versenyt az mmorpgkkel újra, a 2-nek nem volt nehéz mmorpgk nélkül.
az meg, hogy játék, és élvezni kell, meg gondolnak a régi rajongókra, ugyan már, pont leszarják, a blizzard egy pénzéhes cég -
#138 Nemis azt mondta hogy aki Diablozik es nem Starcraftozik az hulye, hanem hogy mas a celkozonsege a ket jateknak, te bemesz bohockodni, "funolni" egy runra ... mig masokat az kot le ha egy rts-ben osszemerhetik az "erejuket" a tobbi jatekossal. -
#137 ja az 100% ha eddig tudtak hallgatni akkor mostmár ezt a pár napot kibírják. én őszintén mikor elkezdted warcraftozni a blizzardosok, nem is gondoltam,hogy lesz a diablonak folytatása. de most ha egy régi gamet folytatnak az már jó jel. talán mindkettőnek lesz folytatása :) -
Aspyrin #136 De rossz ez a nézet. Ha csak Blizzard lenne a világon talán megállná a helyét, de így nem. Én nem azért diozom mert hülye vagyok az sc-hez hanem azért, mert nem érdekel. -
#135 a Blizzardot ismerve szombatig egy arva szot sem szednek ki beloluk :c -
#134 van benne valami.
én speciel kezdem hülyének érezni magam,hogy nem játszottam még soha a starcraft al, de a dio 2 nagyt kedvenc volt nálam tehát logikus, hogy jobban várom a dio 3 at... de akkor sem fogok megharagudni, ha a starcraft ot folytatják és egy jó játék mutatkozik be :) remélem lassan kapunk új híreket, mert már a kacsákkal gondolom mindenkinek kivan... -
#133 Te ezt nem ertheted -
#132 Hát én azért a Starcraftot favorizálom. Amúgy meg tök értelmetlenséget írtál ezzel. Mi az hogy jobban játék? Játék mind2. Az most tök mind1 hogy melyikből csinálnak versenyt és melyikből nem.
Én azért elég jól kikapcsolódom egy starcraft partin haverokkal. Diablo nekem nem jön be. A második részt elvittem a sivatagos részig aztán meguntam. A starcraftot legutóbb tegnap este játszottam. -
#131 sztem lesz sc2 meg d3 is : o -
Dodo55 #130 De figyelj.
Egy játéknak pont az a lényege, hogy kikapcsolódj.
Nem az, hogy versenyeket játsz vele pénzért, mint a koreaiak...
Szóval ilyen szempontból a Diablo az, ami jobban játék, mint a SC.