Az új Blizzard játék

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Bár a WoW-ból sokat tanultak az RPG-krõl <#wow1>

a wow olyan messze van rpgtõl mint Makó Jeruzsálemtõl

MMO tuti nem lesz, önmagának (wow-nak) nem fog versenytársat csinálni a blizzard.

takysoft
Sztem akkor már inkább Starcraft 2.
Diablo kicsit unalmas... legalábbis NWN-hez képest.
még PC-s RPG-hez képest is túl egyszerû, és hack&slash.
Bár a WoW-ból sokat tanultak az RPG-krõl... talán összahozhatnak valami jót is. de ha Diablo, akkor tuti offline. nem másznak bele még egy online játékba. Nem most.

Starcraft egy jól kitalált remek strat. mai napig a legjobb. Nyílt titok, hogy az SC2-t jeletik be napokon belül.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

madj meglássuk ^^
várom már azt a napot :D !!!4

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

NeoMaN
DIO3

Min TQ graffal. Esetleg FPS-ben.
:))))

Rage47
igaz:)
magus
grafikailag rossz? zomgwtfkthxbye

sokaknak sajnos fõleg az számít, de ez újabb több száz hsz-es flémet indítana be úgyhogy most fejezzük be ennek a kitárgyalását :D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Rage47
nem is rossz grafikailag:) tipikusan mai fiatal-generációs duma:)
Atkamon
Diablo 3-ra egy évvel ezelõtt aztmonták hogy 2007 januárjában kijön...

diablo3 is van:)

Starcraft 2 lesz, ezmar tuti http://www.starcraft2.com/ :)

magus
szerintem tuti nem mmo lesz

annyira primitív világot nem lehet összehozni egy scifiben, hogy élvezhetõ legyen szerintem mint a wow. diablo mmo meg tuti nem lesz, túlságosan hasonló lenne a wowhoz

starcraft 2 sanszos, csak nem tudom hova tudnák még fejleszteni, hõsöket nem tehetnek bele, a war3 sok embernek ezért nem jött be, olyan aranyos és/vagy szánalmas próbálkozások mint amiket felhoznak a stratégiák mint az aoe3 meg egyszerûen nem multiba való.

egy jó single player diablo 3 lenne a leglogikusabb sztem

grizzly21
na ezt valaki del és mindenki át ide:
ide

Diablo III remélem.
grizzly21
igaz, töröljétek, nem vettem észre ezt amit belinkeltél. ami egyébként tényleg jo topik erre, még ha nem is a mostani bejelentés miatt nyitották, hanem egy kamu miatt.

Atkamon
Sok osztálytársam jáccik Diablo 2-vel és nagyon szeretik... azt mondják grafikailag nagyon rossz, de a játékélmény nagyon jó.

Tatyla
ez most minek kelett ha már van egy ilyen?

cserélgessük még a cimben a szavakat és akkor lehet még nyitogatni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Frosty01
új SC-nek örülnék :)
lehetõleg szép grafikával, de mégsem atomgépigénnyel...
csak amolyan megszokott blizzard minõséget pls pls pls :]

practitioner of the forbidden arts of death

én meg most is a diablo2-bõl léptem ki,hogy megnézzem a fórumot!:O
DIABLO3-AT ÉS STARCRAFT2-ÕT A NÉPNEK!!!! meg nekem:)

grizzly21
hm starcraft2.com-ra is ez az oldal jön be

wantonly
Én a W3-at vettem elõ pár napja.
grizzly21
annyi ilyen pletyka volt már, de most végre elöször a blizzard oldalon is fennvan, nagyon kiváncsi vagyok.
nem játszottam a half life 2 ota megjelent játékok közül egyikkel sem azóta amiota az megjelent. azzal is csak néhány napot, ellenben az SC-t még ma is elõveszem.
szerintem nem csak én vagyok igy ezzel.

grizzly21
hát, igaz de csak mert olcsobb:D

több virslit vesznek, mint blizzard játékot

rotator
Akkor mégiscsak csalódtál már bennük. :)

ProGabe
amúgy biztos a máj 19?

meg persze,igazad van,valószínûleg minden ami pc-vel foglalkozik(oké,túloztam,ami pc játékkal) errõl fog szólni,a mûbeles virsli reklámokat meg elfelejtik a mocskok XD
ráadásul ha nem dio3 vagy sc2 akkor elég lesz ezt a tápigot átnevezni(mondjuk egy lost vikings 3-ra :P)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wantonly
Szerintem, ha a Blizzard kiad valamit, az profi munka lesz és lealáz majd mindent. :) Én bennük még nem csalódtam.

Csak ne legyen havidíjas.. Mert akkor felejtõs.
joebacsi

\o/

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

grizzly21
ha ugy gondolod hogy egy mübeles virsli reklám ilyen horderejü akkor nyiss nyugodtan:) én nem fogok beleszolni:)

ProGabe
na menyjél innen :P (amúgy tényleg érdekel hogy miért szarozod le annak a kiadónak az új projectjét aminek talán az összes játéka blockbuster méghozzá úgy hogy tartalom is párosul a külcsín mellé,sõt,inkább csak tartalom,kreativitás,játékélmény,stb,ráadásul teszed ezt anélkül hogy BÁRMIT is tudnál róla)

amúgy lehet nyitnom kéne egy-két új topikot nekem is,mondjuk az új adidas cipõ,az új u2 album,esetleg az új mûbeles-visrli reklámról,nem :PPP

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jaaaaajnneeeeee...
Még egy sz@r!!!!!

grizzly21
n

grizzly21
jah hogy már biztos vagy benne ?
én mindenesetre vagy annak vagy dio3nak örülnék legjobba

grizzly21
ugy látom nem esett le, sebaj:)

wantonly
Dió III? :) Az lenne a király.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1169231496

prezi
warcraft 1-2 ?:D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

grizzly21
nem is irok sokat, elég ha ide kattoltok:
blizzard.com

← ElőzőOldal 10 / 10