Az új Blizzard játék
← ElőzőOldal 10 / 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár a WoW-ból sokat tanultak az RPG-krõl <#wow1>#wow1>
a wow olyan messze van rpgtõl mint Makó Jeruzsálemtõl
MMO tuti nem lesz, önmagának (wow-nak) nem fog versenytársat csinálni a blizzard.
a wow olyan messze van rpgtõl mint Makó Jeruzsálemtõl
MMO tuti nem lesz, önmagának (wow-nak) nem fog versenytársat csinálni a blizzard.
Sztem akkor már inkább Starcraft 2.
Diablo kicsit unalmas... legalábbis NWN-hez képest.
még PC-s RPG-hez képest is túl egyszerû, és hack&slash.
Bár a WoW-ból sokat tanultak az RPG-krõl... talán összahozhatnak valami jót is. de ha Diablo, akkor tuti offline. nem másznak bele még egy online játékba. Nem most.
Starcraft egy jól kitalált remek strat. mai napig a legjobb. Nyílt titok, hogy az SC2-t jeletik be napokon belül.
Diablo kicsit unalmas... legalábbis NWN-hez képest.
még PC-s RPG-hez képest is túl egyszerû, és hack&slash.
Bár a WoW-ból sokat tanultak az RPG-krõl... talán összahozhatnak valami jót is. de ha Diablo, akkor tuti offline. nem másznak bele még egy online játékba. Nem most.
Starcraft egy jól kitalált remek strat. mai napig a legjobb. Nyílt titok, hogy az SC2-t jeletik be napokon belül.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
madj meglássuk ^^
várom már azt a napot 😄 !!!4
várom már azt a napot 😄 !!!4
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
sokaknak sajnos fõleg az számít, de ez újabb több száz hsz-es flémet indítana be úgyhogy most fejezzük be ennek a kitárgyalását 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
diablo3 is van😊
Starcraft 2 lesz, ezmar tuti http://www.starcraft2.com/ 😊
szerintem tuti nem mmo lesz
annyira primitív világot nem lehet összehozni egy scifiben, hogy élvezhetõ legyen szerintem mint a wow. diablo mmo meg tuti nem lesz, túlságosan hasonló lenne a wowhoz
starcraft 2 sanszos, csak nem tudom hova tudnák még fejleszteni, hõsöket nem tehetnek bele, a war3 sok embernek ezért nem jött be, olyan aranyos és/vagy szánalmas próbálkozások mint amiket felhoznak a stratégiák mint az aoe3 meg egyszerûen nem multiba való.
egy jó single player diablo 3 lenne a leglogikusabb sztem
annyira primitív világot nem lehet összehozni egy scifiben, hogy élvezhetõ legyen szerintem mint a wow. diablo mmo meg tuti nem lesz, túlságosan hasonló lenne a wowhoz
starcraft 2 sanszos, csak nem tudom hova tudnák még fejleszteni, hõsöket nem tehetnek bele, a war3 sok embernek ezért nem jött be, olyan aranyos és/vagy szánalmas próbálkozások mint amiket felhoznak a stratégiák mint az aoe3 meg egyszerûen nem multiba való.
egy jó single player diablo 3 lenne a leglogikusabb sztem
na ezt valaki del és mindenki át ide:
ide
ide
Diablo III remélem.
igaz, töröljétek, nem vettem észre ezt amit belinkeltél. ami egyébként tényleg jo topik erre, még ha nem is a mostani bejelentés miatt nyitották, hanem egy kamu miatt.
Sok osztálytársam jáccik Diablo 2-vel és nagyon szeretik... azt mondják grafikailag nagyon rossz, de a játékélmény nagyon jó.
ez most minek kelett ha már van egy ilyen?
cserélgessük még a cimben a szavakat és akkor lehet még nyitogatni...
cserélgessük még a cimben a szavakat és akkor lehet még nyitogatni...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
új SC-nek örülnék 😊
lehetõleg szép grafikával, de mégsem atomgépigénnyel...
csak amolyan megszokott blizzard minõséget pls pls pls :]
lehetõleg szép grafikával, de mégsem atomgépigénnyel...
csak amolyan megszokott blizzard minõséget pls pls pls :]
practitioner of the forbidden arts of death
én meg most is a diablo2-bõl léptem ki,hogy megnézzem a fórumot!😮
DIABLO3-AT ÉS STARCRAFT2-ÕT A NÉPNEK!!!! meg nekem😊
DIABLO3-AT ÉS STARCRAFT2-ÕT A NÉPNEK!!!! meg nekem😊
annyi ilyen pletyka volt már, de most végre elöször a blizzard oldalon is fennvan, nagyon kiváncsi vagyok.
nem játszottam a half life 2 ota megjelent játékok közül egyikkel sem azóta amiota az megjelent. azzal is csak néhány napot, ellenben az SC-t még ma is elõveszem.
szerintem nem csak én vagyok igy ezzel.
nem játszottam a half life 2 ota megjelent játékok közül egyikkel sem azóta amiota az megjelent. azzal is csak néhány napot, ellenben az SC-t még ma is elõveszem.
szerintem nem csak én vagyok igy ezzel.
több virslit vesznek, mint blizzard játékot
amúgy biztos a máj 19?
meg persze,igazad van,valószínûleg minden ami pc-vel foglalkozik(oké,túloztam,ami pc játékkal) errõl fog szólni,a mûbeles virsli reklámokat meg elfelejtik a mocskok XD
ráadásul ha nem dio3 vagy sc2 akkor elég lesz ezt a tápigot átnevezni(mondjuk egy lost vikings 3-ra 😛)
meg persze,igazad van,valószínûleg minden ami pc-vel foglalkozik(oké,túloztam,ami pc játékkal) errõl fog szólni,a mûbeles virsli reklámokat meg elfelejtik a mocskok XD
ráadásul ha nem dio3 vagy sc2 akkor elég lesz ezt a tápigot átnevezni(mondjuk egy lost vikings 3-ra 😛)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szerintem, ha a Blizzard kiad valamit, az profi munka lesz és lealáz majd mindent. 😊 Én bennük még nem csalódtam.
Csak ne legyen havidíjas.. Mert akkor felejtõs.
Csak ne legyen havidíjas.. Mert akkor felejtõs.
ha ugy gondolod hogy egy mübeles virsli reklám ilyen horderejü akkor nyiss nyugodtan😊 én nem fogok beleszolni😊
na menyjél innen 😛 (amúgy tényleg érdekel hogy miért szarozod le annak a kiadónak az új projectjét aminek talán az összes játéka blockbuster méghozzá úgy hogy tartalom is párosul a külcsín mellé,sõt,inkább csak tartalom,kreativitás,játékélmény,stb,ráadásul teszed ezt anélkül hogy BÁRMIT is tudnál róla)
amúgy lehet nyitnom kéne egy-két új topikot nekem is,mondjuk az új adidas cipõ,az új u2 album,esetleg az új mûbeles-visrli reklámról,nem 😛PP
amúgy lehet nyitnom kéne egy-két új topikot nekem is,mondjuk az új adidas cipõ,az új u2 album,esetleg az új mûbeles-visrli reklámról,nem 😛PP
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jaaaaajnneeeeee...
Még egy sz@r!!!!!
Még egy sz@r!!!!!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1169231496
nem is irok sokat, elég ha ide kattoltok:
blizzard.com
blizzard.com
← ElőzőOldal 10 / 10