Az új Blizzard játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a wow olyan messze van rpgtõl mint Makó Jeruzsálemtõl
MMO tuti nem lesz, önmagának (wow-nak) nem fog versenytársat csinálni a blizzard.
Diablo kicsit unalmas... legalábbis NWN-hez képest.
még PC-s RPG-hez képest is túl egyszerû, és hack&slash.
Bár a WoW-ból sokat tanultak az RPG-krõl... talán összahozhatnak valami jót is. de ha Diablo, akkor tuti offline. nem másznak bele még egy online játékba. Nem most.
Starcraft egy jól kitalált remek strat. mai napig a legjobb. Nyílt titok, hogy az SC2-t jeletik be napokon belül.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
várom már azt a napot :D !!!4
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
annyira primitív világot nem lehet összehozni egy scifiben, hogy élvezhetõ legyen szerintem mint a wow. diablo mmo meg tuti nem lesz, túlságosan hasonló lenne a wowhoz
starcraft 2 sanszos, csak nem tudom hova tudnák még fejleszteni, hõsöket nem tehetnek bele, a war3 sok embernek ezért nem jött be, olyan aranyos és/vagy szánalmas próbálkozások mint amiket felhoznak a stratégiák mint az aoe3 meg egyszerûen nem multiba való.
egy jó single player diablo 3 lenne a leglogikusabb sztem
cserélgessük még a cimben a szavakat és akkor lehet még nyitogatni...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
lehetõleg szép grafikával, de mégsem atomgépigénnyel...
csak amolyan megszokott blizzard minõséget pls pls pls :]
practitioner of the forbidden arts of death
DIABLO3-AT ÉS STARCRAFT2-ÕT A NÉPNEK!!!! meg nekem:)
nem játszottam a half life 2 ota megjelent játékok közül egyikkel sem azóta amiota az megjelent. azzal is csak néhány napot, ellenben az SC-t még ma is elõveszem.
szerintem nem csak én vagyok igy ezzel.
meg persze,igazad van,valószínûleg minden ami pc-vel foglalkozik(oké,túloztam,ami pc játékkal) errõl fog szólni,a mûbeles virsli reklámokat meg elfelejtik a mocskok XD
ráadásul ha nem dio3 vagy sc2 akkor elég lesz ezt a tápigot átnevezni(mondjuk egy lost vikings 3-ra :P)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Csak ne legyen havidíjas.. Mert akkor felejtõs.
amúgy lehet nyitnom kéne egy-két új topikot nekem is,mondjuk az új adidas cipõ,az új u2 album,esetleg az új mûbeles-visrli reklámról,nem :PPP
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Még egy sz@r!!!!!
én mindenesetre vagy annak vagy dio3nak örülnék legjobba