489
2007. május 19 : ?
-
Nuki #129 Ne haragudjon meg senki amit most írni fogok de a következő a helyzet :)
Diablot azért játszanak többen, mert ahhoz, hogy végigcsinálj egy baalrunt hellen, nem kell túl sok agy...
Viszont egy darab starcraft meccs lejátszása is sok-sok kombinációt, lehetőséget, fejtörést igényel, reflexeket (najó ez diabloban is megvan néha ;)
..szóval hogyha globalizálni szeretnénk, meg általánosítani, szerintem azért játszanak többen diablo-t mert azzal 'jobban ki lehet kapcsolódni' mint egy 'gondolkodtatósabb' starcraft-al, ugyanis diablo-ban a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy tudd az éppen aktuális árakat, hogy ne verjenek át.
Ha pesszimistán nézzük, azért játszák többen mert a butuló társadalomnak Hack&Slash az igénye.
Ha optimistán, azért mert azzal könnyebb kikapcsolódni, és nem igényel sok szellemi energiát. (többet mint a tévé, az biztos, de mechanikus cselekedeteket végrehajtani nem nagy kunszt- ergo jobb kikapcsolódási lehetőség)
Bocsánat hogy sokszor ismételtem magam, de azért írtam így, hogy remélem megértitek. :)
(arról hogy magyarul nem tudok írni, az már az én bajom, szorri:) -
#128 Remélem SC2 lesz imádtam az egyet, bár a dio2-t is szerettem de annyira nem fogott meg.
Dodo55 te meg ne beszélj már össze-vissza mindenféle faszságot:D -
Dodo55 #127 Ne forgasd ki a szavaimat.
"Én meg az elméletgyártást élvezem :D"
Ezt úgy értettem, hogy a blizzard.com-on lévő képekről való elméletgyártást élvezem. -
#126 teljesen felesleges vele "vitatkozni" ... nezd meg a mostani valaszat is, sut rola hogy fogalma sincs mirol beszel megint ... csak hogy ot idezzem
"Én meg az elméletgyártást élvezem :D"
A gond csak az hogy o ezekrol "globalis tenyekkent" beszel :DD -
Dodo55 #125 Pénz, verseny, pénz, verseny, pénz...
Na egy játéknak nem erről kellene szólnia! Hanem a játékról!
És egyrészt a Diablo nem sima szerepjáték, hanem Hack&Slash(abból kicsit kevesebb van, mint sima RPG-ből), másrészt meg a Diablo név elég ismert ahhoz, hogy akkor is megvegyék 10000000-an a D3-at, ha nagyon fos lesz. -
#124 a diablot lanon meg singleben játsza néhány ember, bneten funolgat néha valaki, sc-t aktívan játszák és még mindig kemény pénzek vannak benne. Szerepjátékot amúgy is necces kiadni, nagy a konkurencia most. na vajon mi jön ki -
#123 Diablo 2 release date 2000
Starcraft release date 1998
Ennyi... -
Dodo55 #122 Csak egy példa:
Starcraft (1678 üzenet)
Diablo 2 (19401 üzenet)
De ismétlem, ez csak egy példa volt, de pl a magyar viszonylatokat valamennyire mutatja. -
Aspyrin #121 Jaj minek, teljesen jó 19 colos monitoron 800x600-ban játszani :D -
#120 de most oszinten ... te honnan szeded a "globalis mindenkori tenyeidet"? :DDD -
Dodo55 #119 Akkor hogy értsd:
A jelenlegi tények valóban erősen a StarCraft 2-re utalnak.
De úgy általában a világon az emberek jobban várják a Diablo 3-at, mint a StarCraft 2-t, ez alatt értettem globális mindenkori tényeket, ami valóban egy kicsit érthetetlen kifejezés :D
Szóval ha én lennék a Blizzard helyében, nem csinálnék a Koreaik kedvéért SC2-t, amikor a világ más országaiban jobban várják a D3-at. -
#118 jah akkor lehet.. bocs :DDD -
#117 a TPS meg nem is lenne hulyeseg, de konzol sosenem! D:DD -
Cat 02 #116 sztem nem a képből kéne találgatnui -
#115 nekem ez egyáltalán nem kérdés, ha rts, akkor blizzard :) -
#114 Mivel hogy még min 1 év múlva jelenik meg a bejelentés után, szerintem el tudnád dönteni... -
#113 hüha, ha SC2 jönne ki, akkor nem tudnám mivel jáccak, C&C3 vagy SC2 :D -
#112 Én má tudom, egy Diablo TPS lesz, ami PS3 exkluzív ... ^^ -
Vucli #111 Én is dionak örülnék jobban. Egy új SCt egyébként is elég kockázazatos lenne csinálni(lenne olyan jó/balance-olt mint az első rész volt),az úgy jó ahogy van, bár emlékszem amikor kijött sokan lehúzták kicsit asszem a Guruba is csak 8.9 et kapott mégis az rts ek királya lett(köszönhetően a BW nek). -
#110 Én még egy nagyfelbontású 2d-s starcraftnak is örülnék. -
Paranoia #109 Oh remélem dio3 lesz és eljutnak már az 1024es felbontásig^^ -
#108 Ezeket a találgatásokat diablo3.com-on nyomják, nem onnan szedted? :)
Ott már minden hülyeséget belemagyaráznak. Szerintem felesleges így találgatni, majd meglátjuk.. -
#107 azért beszarás, hogy annyi kamu és álhír, ígérgetés és feltételezés, meg minden szar után végre megint blizzard játékot várunk.. jó rég játszottam már gépen, nem ártana ha ez tényleg fasza lenne. -
#106 nagyon keményen megmondtátok a frankót :D
nekem sc mmorpg kéne , dodo most döntsd el hülye vagyok vagy milliomos ?:) -
#105 egyébként jó szemed van, mert tényleg az a háttérkép, de nem trükközés volt a céljuk, egyszerüen igy oldották meg grafikailag.
Én mindkettőnek örülnék, de SC nek jelent meg a legkésőbb folytatása,
és mint már mondtam a worldwide invitational egy sc torna, ha ott nem sc2-t fognak bejelenteni, az minimum hogy megdobálják őket a székekkel, vagy tömegverekedés lesz :) ezt nem kockáztatnák meg -
#104 :D -
#103 sok butasagot irtal ebben a postban :c -
#102 "És eladás szempontjából is jobb lenne biztos a D3, mert nagyobb név globálisan, mint a SC." (perelj be)
ezzel azért vitatkoznék -
Dodo55 #101 Én meg az elméletgyártást élvezem :D
De akkor is jelenthet valamit, hogy a Diablo(1) kép mögé D2-es hátteret raktak.
Mindenesetre a Diablo 3-nak kéne jönnie, persze a jelenlegi tények egyértelműen a SC2-re utalnak, de a globális mindenkori tényeket nézve a D3 ideje lenne itt már.
Szóval azért én még reménykedek.
És eladás szempontjából is jobb lenne biztos a D3, mert nagyobb név globálisan, mint a SC. -
#100 tegnap meg warcraftos hatter es kep volt, lent pedig az elso ket warcraft cime volt "kijelolve" ... szvsz ez Blizzardos "visszaszamlalas" , es elvezik hogy az emberek mindenfele elmeleteket gyartanak -
Dodo55 #99 Meg is van:
Ez a kép van a háttéreben elsötétkékítve, az 100%.
De ez egy Diablo II-es háttérkép.
De jelenleg a Diablo(1) van a blizzard.com-on, szóval valami ok kell hogy legyen, hogy a háttérben viszont egy Diablo II-es háttérkép van.
Vagy csak lusták voltak az oldalra külön hátterek csinálni a Diablo 1., és 2. részének? -
Dodo55 #98 Júúj, hogy ezt csak most vettem észre.
Nézzétek meg a blizard.com-on a sötétkék, belsőbbik hátteret.
Bal oldalon tisztán kivehető Diablo karmos keze.
És mikor a 2 warcraft volt kint, akkor is ugyanez a háttér volt.
Úgyhogy szerintem Diablo 3 esély +1. -
#97 hidd el SC is nagyon ott van, biztos tetszene:)
én speciel minden blizzard gamet szeretek, kivéve a WoW-ot, mert az nagyon pénz és időigényes. -
#96 Én a Warcraft vonalat a 3-ig követtem és a mai napig szeretem, a diablo II a legjobb játék a világon a starcraft meg kimaradt az életemből, bizonyára nagyon jó játék az is, de engem a fantasy világ vonz igazán.. Éppen ezért szurkolok, hogy a Diablo3 legyen, de tudom, hogy erre azért most nincs sok esély. De, ha SC lesz, legalább megismerkedek vele. :P -
#95 hát, ott van az hogy mi van ha mégse:) Számomra a Blizzard nem adott ki játékot a Diablo 2 Expansion Set óta (warcraft vonal sose tetszett), az pedig jó rég volt már, ugyhogy ki tudja..:) -
#94 A cikkíró nagyon magabiztos, de forrást azt nem ad meg. Mikor erősítették meg? Ugyanebben a cikkben, meg ezt is írja:
"Az előkészületek a legteljesebb titokban folynak: senki sem tud semmit, csak a Blizzard, de ők nem árulnak el a meglepetésből egy picit sem."
Na mind1. Ha mindeki olyan biztos, hogy Starcraft, akkor ebben mi a meglepetés? :)
-
#93 Szerintem SC 2 lesz.Sok a pletyka,hír róla,meg ahogy néztem a ?-et,és a neveket előtte,1etlen 1 SC-t láttam.Minden másból 2(dio) meg 4 (WC),de SC csak 1 van.19 nincs már messz.Szombat asszem.....igen. -
#92 ehh, mondom, hogy 99% hogy Starcraft 2 lesz, mert ez a World Wide Invitational, ez konkrétan egy meghivásos Starcraft torna, amin 4 koreai, és 4 nem korai játékos játszik majd, (mellesleg 99% az is hogy koreai nyer, de ez itt gyanitom kurvára nem érdekel senkit:)), és ennek a tornának a végén lesz a bejelentés. Valószínű, hogy a sok SC fan előtt majd azt akarják bejelenteni hogy mégsem az lesz hanem Dio, azért gondolom nem akarják magukra haragitani ott a sok elvetemült embert:)
replays.hu-ról a cikk (magyar sc oldal)
link
"Hölgyeim és uraim, itt a hír, melyre egy évtizede várunk: a Blizzard május 19-én, a World Wide Invitational-en bemutatja a legújabb termékét: a StarCraft 2-t!!
A WWI-re a Blizzard több száz sajtóst hívott meg, hardcore gamereket, és a StarCraft nagyjait is. A fejlesztők is ott lesznek, így kérdésekre is válaszolnak majd. A helyszínen láthatják először a szerencsések a játékot magát először..."
"Már régebben is kiszivárogtak hírek: februárban a Blizzard munkatársa, Mike Morhaime bejelentette, hogy másjuban a WWI-n egy új terméket mutatnak be, ezt a Blizzard hivatalosan is megerősítette, ám minden találgatást tagadott, ami a játékra vonatkozott. Eddig. Most a Blizzard fejlesztői megerősítették: a StarCraft 2-n dolgoznak!" -
Dodo55 #91 Ja, és észre vettem valamit, ami szintén az SC2-nek kedvez: kék Blizzard logo.
Mert a Diablok Blizzard Logoja piros mindenhol, a wow oldalán meg sárga, és a starcraftnak volt ilyen világoskék Blizzard logoja.
Mondjuk a Blizzard Logoja alapból is kék, de sötétebb kék. -
Cat 02 #90
mehetne logonak xD