489
2007. május 19 : ?
  • Aspyrin
    Relaxáljál picit, be van fejezve, nem elég világos?
  • Zsoltika 007
    Fejezzétek már be! Szétb***átok a topikot! Senkit sem érdekeltek fogjátok már fel!
  • Aspyrin
    Igaz, de felbosszantot a tudatlansága, valóban.
  • BEAST #206
    A problema az hogy a tema le lett zarva, es #204 , pwnd :DDD
  • Aspyrin
    Nem akarok személyeskedni, de totál gőzöd nincs az egészhez, ez már világos:

diablo pvprol meg nem hallottam
    Lol, amióta a dio megjelent hivatalos PvP szabályzat jött létre, a megfelelő klánokkal együtt. Liga szabályzat szerint játszanak, az, hogy nem tudsz róla csak a tudatlanságod miatt van, noob.

6 kulonbozo karakter, ez az esetek nagy reszeben annyit jelent hogy egy sorc item vadaszatra es egy masik karakter ami tetszik
    Te is a bohócok közé tartozol, sajnálom. Említek párat mondjuk palából:
    -Fohadin
    -Zealadin
    -Tesladin
    -Hammerdin

mellesleg az altalad felsorolt "ervek" melyike szol az ellen hogy a diablo 2-be szorakozni(funolni) jarnak az emberek? ennyire buta nem lehetsz :D

LOL, senki nem mondott ilyet. Azt állítottad, hogy idézem "te bemesz bohockodni, "funolni" egy runra" erre én megcáfoltam. Mi a probléma?

Gáz, ha valaki ennyire lejáratja saját magát
  • Dant0r
    amúgy 7 karakter van benne.
  • Zsoltika 007
    Nem unjátok már ezt a "kiafaszagyerekezést"? Jó lenne ha a témánál maradnánk és nem "a kedvenc játékomat a másikra erőltetem"-nél.
  • BEAST #202
    Varj kitalalom es te ezt elvezed? :DDD najo ... amugy milyen lehetosegekrol beszelsz? 6 kulonbozo karakter, ez az esetek nagy reszeben annyit jelent hogy egy sorc item vadaszatra es egy masik karakter ami tetszik ... diablo pvprol meg nem hallottam, mert ha szerinted az pvp akkor te nagyon el vagy tevedve :DD ... mellesleg az altalad felsorolt "ervek" melyike szol az ellen hogy a diablo 2-be szorakozni(funolni) jarnak az emberek? ennyire buta nem lehetsz :D

Amugy ez itt nagyon off, meg kulonosebben nem is erdekel hogy mit gondolsz az en Diablo kettes "palyafutasomrol" , de bevallom, mely nyomokat hagyott bennem :DDD omg
  • Aspyrin
    Ugyan már, anno 1.09-ben 80 feletti karit 2-3 óra alatt felhúztunk cowon. Nem a szintjeid számítanak, hanem hogy mennyire használod ki a játék nyújtotta lehetőségeket.
  • BEAST #200
    Ha te mondod biztos igy van :D ... biztos kepzelodtem amikor anno diabloztam , lehet nem is volt annyi 80 feletti karakterem mint hittem, kar :c
  • Rage47
  • Aspyrin
    Mi van? Bohóckodni meg funolni? Kb. annyi közöd lehet a diohoz , hogy láttad már valamelyik fórumban. Csak egy-két dolgot sorolok fel, hogy tudd miről van szó:
    -játszhatod otthon, lanon, bneten
    -6 különböző karakter típusból választhatsz
    -egy típusból legalább 3 különböző fajtát nyomhatsz végig, nem beszélve a kombinációkról
    -3 nehézségi fokozat
    -PvM, PvP lehetőség
    -rengeteg beszerzhető tárgy (mezei, mágikus, ritka és egyedi csoportok, több száz darab)
    -rúnaszavak kialakítása
    -kraftolás
    Stb, stb, stb.
    Az tény, hogy van olyan gyerek aki csak egy bizonyos dolgot képes csinálni a játékban, de azért nem kell általánosítani (állítom mindezt hat évnyi dio után).
  • Sheltem
    Tetszik ez a titkolódzás...mármint a www.blizzard.com on ami megy...
    Ezt a warcraft3 előtt is eljátszották ha jól emlékszem meg a wow előtt is...Adrenalinfokozó akkoris ha mindenki tudja már belül, hogy starcraft2 lesz a bejelentés...Mégis mindenki várja a megerősítést :)

Én speciel semmi másnak nem örülnék jobban(pedig imádom a diablokat is).
  • wantonly
    Én örülnék neki. :)

Vagy jelenték be az SC2-őt és a Dio3-at is egyszerre. :)
  • Rage47
    talán az lenne a legjobb:)
  • Nuki
  • Cat 02 #193
    megveszik aztán jó pénzért eladják a Blizzardnak
  • Palinko
    szerintem senki sem mer itt most megesküdni valamire is...
    mekkora poén lenne egy új game, új műfaj :D
  • wantonly
    És? Attól még a név náluk maradt, valószínűleg mindkét játékot folytatják majd. Csak kérdés melyik jön ki elöbb. Én azért nem esküdnék meg az SC-re, várjuk ki a végét.
  • Jimmyke
    Diablo RTS-t a népnek
  • grizzly21
    azért a blizzarddal kapcsolatban: ők már nem teljesen az a blizzard, azóta eltelt 10 év, voltak jó nagy leválások, a diablo részleg például cakkumpakk elhagyta a csapatot. (még 1 indok sc2 felé)

BTW miért kell mindennap beirnom hogy a legtöbb esélye az sc2nek van?:) jöhettek domainnevekkel meg világnépszerüséggel, de akkor is az lesz:)
  • Dodo55
    Újabb Blizzardos Diablo 3 domain: http://diablo3.co.uk/
    Igaz ez a battle.net-re mutat.
  • magus
    lol, nagyon mellétrafáltál, nem erre mondtam, de ha már így behoztad, igen, pl az, ahogy a wow kiegészítőt behozták az egy vicc. teljesárú, semmi olyan újdonság nincs benne amit kértek, csak ami igazán nagy baj volt, és nem akarták beletenni egy patchbe.
  • SpiritFire
    Amúgy szvsz 70% hogy új SC lesz és 30% hogy DIÓ (ejtsd: dilyó) :)
  • ProGabe #185
    de változna,lévén ez a blizz oldaláról van
  • Nuki
    + hány helyen ment erről flém, nyami :D
  • shala
    ja volt vmi hasonló
  • Palinko
    rengeteg találgatás volt az biztos. hány dio 3 topic nyílt csak az sg-n szerintem 5 öt össze tudnánk számolni
  • Nuki
    sc brood war, az a kevés is olyan mintha egy egész játékot adtak volna ki :)
    Ghost-ra aszonták egy páran hogy felfüggesztették de lehet hogy az a 'meglepi' most :)
  • SpiritFire
    jól emléxel :)
  • wantonly
    Ha jól emlékszem olyan is volt, hogy a Blizzard bejelentette a Diablo3-at az E3-ra, majd meggondolta magát és aztmondták mégse. :)
  • SpiritFire
    Starcraft ghost a neve és szvsz is SC2 lesz
  • tigeroo
    szerintem a starcraft 2-t fogják bejelenteni...az a "kakukktojás".

így jönnek a blizzard játékok sorban:

1994 : Warcraft : Orcs and Humans
    1995 : Warcraft : Tides of Darkness
    1996 : Diablo
    1998 : Starcraft
    2000 : Diablo 2
    2002 : Warcraft 3 : Reign of Chaos
    2004 : World of Warcraft

látjátok, egyedül a SC-nek készült egy része..
    meg amúgy is ,nem akartak valami Starcraft : Ghost nevű TPS-t?
    (meg lett volna valami Warcraftos orkos kalandjáték is)
  • SpiritFire
    most erre a 4 napra???

felesleges...
  • ProGabe #175
    jaja,valami illetékes dobja már be bannernak

juuuuj
    tidgolnag falamit :S
  • Nuki
    ez nem jó hír... :o
  • FLeK0
    Velük tavaly szakított a vivendi, már valami más kft hozza a dolgaikat, legalábbis ami a blizzardos játékokat illeti. Az átmenetnél volt egy pár hét amikor teljes hiány volt, de wow-on kívüli blizz game azóta sincs mo-n.
  • Nuki
    na ez is játékfüggő, mert van olyan játék, ahol nincs két egyforma parti (Sakk:)
  • Lynx_TWL
    új tapasztalat egyszer amikor először szembesülsz vele.
    ha ugyanazt a taktikát alkalmazzák a következő 1000 meccsedben, ugyanott vagy mint az elején.
  • Nuki
    Igen az ellenfelek minőségétől is függ, valóban.
    De valószínüleg ha fél életemet végigsakkozom, nem mindig ugyanazokkal játszom, hanem akkor van motivációm új ellenfeleket keresni, egyre jobbakat, és így menne tovább a lánc...