Az új Blizzard játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt meg a blizzard tudja a legjobban, hisz félig õ tehet róla, de manapság kezdenek kikopni a single player játékok, egy jó multijáték ezerszer jobban megéri, a diablo meg nem hiszem h felvenné a versenyt az mmorpgkkel újra, a 2-nek nem volt nehéz mmorpgk nélkül.
az meg, hogy játék, és élvezni kell, meg gondolnak a régi rajongókra, ugyan már, pont leszarják, a blizzard egy pénzéhes cég
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
én speciel kezdem hülyének érezni magam,hogy nem játszottam még soha a starcraft al, de a dio 2 nagyt kedvenc volt nálam tehát logikus, hogy jobban várom a dio 3 at... de akkor sem fogok megharagudni, ha a starcraft ot folytatják és egy jó játék mutatkozik be 😊 remélem lassan kapunk új híreket, mert már a kacsákkal gondolom mindenkinek kivan...
Én azért elég jól kikapcsolódom egy starcraft partin haverokkal. Diablo nekem nem jön be. A második részt elvittem a sivatagos részig aztán meguntam. A starcraftot legutóbb tegnap este játszottam.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Egy játéknak pont az a lényege, hogy kikapcsolódj.
Nem az, hogy versenyeket játsz vele pénzért, mint a koreaiak...
Szóval ilyen szempontból a Diablo az, ami jobban játék, mint a SC.
Diablot azért játszanak többen, mert ahhoz, hogy végigcsinálj egy baalrunt hellen, nem kell túl sok agy...
Viszont egy darab starcraft meccs lejátszása is sok-sok kombinációt, lehetõséget, fejtörést igényel, reflexeket (najó ez diabloban is megvan néha 😉
..szóval hogyha globalizálni szeretnénk, meg általánosítani, szerintem azért játszanak többen diablo-t mert azzal 'jobban ki lehet kapcsolódni' mint egy 'gondolkodtatósabb' starcraft-al, ugyanis diablo-ban a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy tudd az éppen aktuális árakat, hogy ne verjenek át.
Ha pesszimistán nézzük, azért játszák többen mert a butuló társadalomnak Hack&Slash az igénye.
Ha optimistán, azért mert azzal könnyebb kikapcsolódni, és nem igényel sok szellemi energiát. (többet mint a tévé, az biztos, de mechanikus cselekedeteket végrehajtani nem nagy kunszt- ergo jobb kikapcsolódási lehetõség)
Bocsánat hogy sokszor ismételtem magam, de azért írtam így, hogy remélem megértitek. 😊
(arról hogy magyarul nem tudok írni, az már az én bajom, szorri😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Dodo55 te meg ne beszélj már össze-vissza mindenféle faszságot😄
http://goo.gl/gd6Zi5
"Én meg az elméletgyártást élvezem 😄"
Ezt úgy értettem, hogy a blizzard.com-on lévõ képekrõl való elméletgyártást élvezem.
"Én meg az elméletgyártást élvezem 😄"
A gond csak az hogy o ezekrol "globalis tenyekkent" beszel 😄D
Na egy játéknak nem errõl kellene szólnia! Hanem a játékról!
És egyrészt a Diablo nem sima szerepjáték, hanem Hack&Slash(abból kicsit kevesebb van, mint sima RPG-bõl), másrészt meg a Diablo név elég ismert ahhoz, hogy akkor is megvegyék 10000000-an a D3-at, ha nagyon fos lesz.
Starcraft release date 1998
Ennyi...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Starcraft (1678 üzenet)
Diablo 2 (19401 üzenet)
De ismétlem, ez csak egy példa volt, de pl a magyar viszonylatokat valamennyire mutatja.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A jelenlegi tények valóban erõsen a StarCraft 2-re utalnak.
De úgy általában a világon az emberek jobban várják a Diablo 3-at, mint a StarCraft 2-t, ez alatt értettem globális mindenkori tényeket, ami valóban egy kicsit érthetetlen kifejezés 😄
Szóval ha én lennék a Blizzard helyében, nem csinálnék a Koreaik kedvéért SC2-t, amikor a világ más országaiban jobban várják a D3-at.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ott már minden hülyeséget belemagyaráznak. Szerintem felesleges így találgatni, majd meglátjuk..
nekem sc mmorpg kéne , dodo most döntsd el hülye vagyok vagy milliomos ?😊
non potest pluere aeternum
Én mindkettõnek örülnék, de SC nek jelent meg a legkésõbb folytatása,
és mint már mondtam a worldwide invitational egy sc torna, ha ott nem sc2-t fognak bejelenteni, az minimum hogy megdobálják õket a székekkel, vagy tömegverekedés lesz 😊 ezt nem kockáztatnák meg
ezzel azért vitatkoznék
De akkor is jelenthet valamit, hogy a Diablo(1) kép mögé D2-es hátteret raktak.
Mindenesetre a Diablo 3-nak kéne jönnie, persze a jelenlegi tények egyértelmûen a SC2-re utalnak, de a globális mindenkori tényeket nézve a D3 ideje lenne itt már.
Szóval azért én még reménykedek.
És eladás szempontjából is jobb lenne biztos a D3, mert nagyobb név globálisan, mint a SC.
Ez a kép van a háttéreben elsötétkékítve, az 100%.
De ez egy Diablo II-es háttérkép.
De jelenleg a Diablo(1) van a blizzard.com-on, szóval valami ok kell hogy legyen, hogy a háttérben viszont egy Diablo II-es háttérkép van.
Vagy csak lusták voltak az oldalra külön hátterek csinálni a Diablo 1., és 2. részének?
Nézzétek meg a blizard.com-on a sötétkék, belsõbbik hátteret.
Bal oldalon tisztán kivehetõ Diablo karmos keze.
És mikor a 2 warcraft volt kint, akkor is ugyanez a háttér volt.
Úgyhogy szerintem Diablo 3 esély +1.
én speciel minden blizzard gamet szeretek, kivéve a WoW-ot, mert az nagyon pénz és idõigényes.
"Az elõkészületek a legteljesebb titokban folynak: senki sem tud semmit, csak a Blizzard, de õk nem árulnak el a meglepetésbõl egy picit sem."
Na mind1. Ha mindeki olyan biztos, hogy Starcraft, akkor ebben mi a meglepetés? 😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
replays.hu-ról a cikk (magyar sc oldal)
link
"Hölgyeim és uraim, itt a hír, melyre egy évtizede várunk: a Blizzard május 19-én, a World Wide Invitational-en bemutatja a legújabb termékét: a StarCraft 2-t!!
A WWI-re a Blizzard több száz sajtóst hívott meg, hardcore gamereket, és a StarCraft nagyjait is. A fejlesztõk is ott lesznek, így kérdésekre is válaszolnak majd. A helyszínen láthatják elõször a szerencsések a játékot magát elõször..."
"Már régebben is kiszivárogtak hírek: februárban a Blizzard munkatársa, Mike Morhaime bejelentette, hogy másjuban a WWI-n egy új terméket mutatnak be, ezt a Blizzard hivatalosan is megerõsítette, ám minden találgatást tagadott, ami a játékra vonatkozott. Eddig. Most a Blizzard fejlesztõi megerõsítették: a StarCraft 2-n dolgoznak!"
Mert a Diablok Blizzard Logoja piros mindenhol, a wow oldalán meg sárga, és a starcraftnak volt ilyen világoskék Blizzard logoja.
Mondjuk a Blizzard Logoja alapból is kék, de sötétebb kék.
mehetne logonak xD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ