489
2007. május 19 : ?
  • Tiger1111
    Egyépként én is jobban örülnék az sc2-nek mert szerintem ez a műfaj ordít már valami újnak nem a megszokot sablonos dolgoknak(tiberium wars)remélem ezért senki nem kövez.Bár dio3-al is hónapokat tudnák játszani.
  • Tiger1111
    Hello szerintem teljesen mindegy milyen játékot jelentenek be egy a lényeg a BLIZZARD csinálja.Eddig minden játékuk korszakalkotó minőségi darab volt,és legfőképen élvezhető.Amit eddig rajtuk kívül csak az ID mondhat el magáról.Abban pedig teljesen egyet értek hogy ezt a topikot nem arra kéne használni,hogy szapuljuk a másikat mert más játékot szeret.
  • Frosty01
    :D aham. én most komolyan kétségbe vagyok esve, így hogy olvasom a kommenteket, és helyre kell hogy jöjjek mentálisan :-|
  • grayfox
    Te most így konkrétan fura vagy.
  • Frosty01
    akkor most mégegyszer megkérdezném. a wow mióta blizzard játék?? én úgy tudom hogy nem sok közük van hozzá........
  • lucifer007
    diablo 2:P elirtam:P csocsesz:)
  • lucifer007
    2 ezera diablo 1+kiegje?:D na és hol érhetem el??:) hol rendelhetem meg:D
  • grayfox
    2 ezer forintot csak össze tudsz kaparni! :)
  • lucifer007
    Amugy a blizard oldalán nagyon eredeti aza kép:D Vajon milezsa következö Game:D cask azt me értem miért Diablo2 van kiirva oriási képel????:O
  • lucifer007
    Már cask 1 nap gyerekek:) Kiváncsi leszeka trailere:)Remélem nme csalodunk és nme kel sokat várni hogy kiadják:) amugy meg van a dio de sajna nem eredeti de szivesen játszanánk már neten!!van egy pár 80leveles emberkém:DValaki valami megoldást lát??:D leszögezem csoro vok:P
  • Zsoltika 007
    Na ne röhögtesd már ki magad! A Valve minden csak nem megbízható. Bughalmazt gyártanak... A saját source motorjukat sem látják át! Kiadnak egy frissítést és meghal a couter strike source szerverek nagy többsége (linuxos) aztán 2 hétig azt se tudják mi van mert nem látják át mit bsztak el. És majd pont őket a Blizzardhoz na neee!
    Minden frissítésüknél általános hogy jön 1-2 új funkció és eltűnik 2-3 mert elcseszték. Aztán vagy visszavonják a frissítést vagy 2-3 hét mire rendbehozzák.
  • Lynx_TWL
    kurvasokpénzt meg nőket:D
  • FLeK0
    Reklámok a cs-ben, korlátozott hltv licenszek, na meg félkész multiplayer játékokat dobálnak ki 2 pályával, és ezt nem egyszer, nem kétszer tették a hl2 óta..
    Single playerhez értenek, de minden más miatt kővel kéne dobálni őket, és ezekhez nincs is köze az EA-nek, maguktól kurvultak el ennyire :/.
  • Nuki
    Inkább azt mondja meg mindenki hogy ki-mit szeretne
  • wantonly
    Aham, de a fejlesztésbe nem szólnak bele, le is törném a kezüket. XD
  • Dodo55
    Valve szerintem is, csak most hogy az EA lett a dobozos játékainak a kiadója, eléggé beleszól a dolgokba.
    PL nyilvánvalóan kész az EP2 PC-s verziója, de az EA nem engedi addig kiadni, amíg nincs kész a 2 konzolra is.
    Ez csak feltételezés, de szerintem így van, mert a sok, több mint fél éves video, és a fél éves kiszivárgott engine alapján mostanra biztos 100% kész az EP2.

Annyit mondok, hogy élőben láttam azt a kiszivárgott engine-t, és minden új dolog benne volt már(kivéve a DX10, de azt nem fél év beleprogramozni), és 20-30%-os teljesítménynövekedést tapasztaltam a jelenlegi official source engine-hez képest.

Szóval...
  • wantonly
    Párhuzamot nem húztam, hiszen teljesen más játékokat készítenek. De ugyanolyan igényes munkákat adnak ki. Az EP1-et már nem vettem meg, azt már lehúzásnak éreztem, de az alapjáték profi munka, akárcsak a korábbi munkáik. De ez az én véleményem, nem kell egyetérteni. :)
  • BEAST #272
    a dk 2-t mult heten raktam fel megint :D kar hogy nem lesz mar 3 :c
  • Zomil
    meg ugye dungeon keeper1-2, theme hospital és még egy adag játék :)
  • magus
    szerintem kicsit erős a blizzard és a valve között bármilyen párhuzamot húzni. a valve fossa magából az érdektelenebbnél érdektelenebb hl2 epizódokat
  • wantonly
    Nem titok, szerintem a Valve. :)

• berlinboy6329
    Populous 3:The Beginning
  • Zomil
    kivnácsi vagyok melyik cégre gondolsz:)
    sajna van olyan cég is ami maradandót alkotott viszont már felbomlottt:(
    pl Bullfrog :P
  • unknown nick
    Játssz hardcore módban, úgy nem lesz unalmas. Mondjuk az kisebb katarzis mikor megdöglik a karid mondjuk 95. szinten :D
  • ProGabe #265
    OFF
    amúgy az van,hogy én a dio és a 2-t sem vittem végig,mind2-vel játszottam,csak nálam alapvetően az ilyes stílusú játékok felejtősek,mert nincs türelmem ahhoz,hogy elvigyek addig amikor már tetszene,tehát amikor a karakter egy vadállat XD
    DE! most emiatt a topik miatt,mivel végig diozik itt mindenki éppen most telepítem a dio 2-t,amit haver adott oda már kb 2 éve(igen,eredeti!+kieg. természetesen),az eggyel együtt amúgy,de ahhoz végképp nem lenne szerintem türelmem
    ne amiért ezt írom:írjatok már nekem egy kis lelkesítést,hogy ne adjam majd fel fél óra után pls :)
  • ProGabe #264
    ne titkolózz,melyik az?
    amúgy az interplay is ilyen volt nem?
    "From gamers for gamers" :)
  • unknown nick
    "De most komolyan: minek valakinek $1000000, ha már van neki $10000000?"

A sok WoW addict kifarmolta nekünk a $$-t egy normális játékra
  • wantonly
    Én a Blizzardon kívül csak 1 céget tudok, ami hasonlóan megbízható. Mondjuk ez azért szomorú, hogy csak ennyi..
  • Sheltem
    Ki a lófaszt érdekel, hogy pénzre mennek ? Ne haragudjatok de ha a blizzard nem lenne igen csak szegényebb lenne a pcs társadalom olyan címekkel amik legendások szinte...Kapják is csak meg a pénzüket ilyen fasza játékok után..

Akár Sc2 lesz akár Diablo3 szuper lesz mint az előző részek.
  • Sheltem
    Szívemből szóltál...
  • Dodo55
    Hát ha havidíjas lesz, azt én se.
    Még ha a Diablo folytatása, akkor sem.

Valahogy nekem az túl sok, hogy egy játékért rendszeresen fizessek.
  • wantonly
    A Blizzard is a pénzre megy.. De ők úgy érik el a sok eladást, hogy igényes játékokat csinálnak. Mostmár akármit ad ki a Blizzard, az tuti siker lesz. Persze, ha rossz, akkor is megveszik, de ők nem az egyszeri lehúzásra hajtanak, így szinte biztos, hogy ez is jó játék lesz. De azthiszem ebben itt nagyjából egyetértünk. A Wow sem rossz játék (már amennyit láttam belőle), csak a havidíj... Ha megint ilyen játék jön ki, lehet az Diablo 3 vagy akármi én 100%, hogy nem veszem meg.
  • Dodo55
    Igen tudom.

De magus hozta fel most ezt a pénz témát, hogy: "dehát ha egyszerűen ott van pénz a versenyek miatt".

Én csak erre válaszoltam, hogy szerintem a Blizzardot nem a pénz kéne, hogy érdekelje.
  • Dodo55
    Valóban naívnak hangozhatnak, amiket mondok, erre az az egyszerű magyarázat van, hogy a magyar nyelvet nem igazán az én gondolataim kifejezéséhez találták ki, legalábbis még ritkán sikerült azokat 100%-osan kifejeznem vele.

Ez van, a gondolataim kicsit előrébb járnak, mint a fogalmazó képességem.

De mindegy, mostmár tényleg ne vitatkozzunk azon, amiben úgy érzem nem fogunk tudni megegyezni.

Szóval fejezzük be, elismerem utólag tényleg máshogy hangzik 1-2 hsz-em, mint ahogy azt akartam.
  • grizzly21
    nagyon összemosod a blizzardot más cégekkel: az EA, a microsoft, ésatöbbi szinte csak olyan cég van aminek a játékkészítés az munka. Megcsinálják, dolgoznak vele, nem szar amit csinálnak, de különösebben nem döglenek bele hogy valami egyedit alkossanak.
    Ellenben a blizzard régebben is mindig arról volt hires és azért volt egyedülálló, mert ott minden egyes alkalmazott szeretett játszani is, és épp ezért minden idejét beleölte abba hogy kibaszottul igényes játékot csináljon. Azért csusztak mindig a blizzard játékok mert mindig finomitottak rajta, amig nem volt közel tökéletes addig nem adták ki a kezükből. Az egyik programozó még a fia születésére is laptoppal ment a kórházba, és amig várt a szülöszoba előtt, egy széken irta tovább a játékot.
    teljesen nyilvánvaló, hogy a blizzardos arcoknak nem valoszinu hogy megélhetési gondja lenne akkor is, ha mostantol egy darab játékot nem adna el, és pont ezért nem azért vágnak uj játékba hogy mégtöbb pénzük legyen.
  • magus
    szeretem a naív kisfiúkat, nem iszunk meg valamit?

btw a blizzardban az az egy legalább becsülendő (wowot ne vegyük ide), hogy azért nem fossák az igénytelen játékokat magukból, nekik megvan a keretük ahhoz, hogy ha úgyérzik, hogy nincs kész nem adják ki félévvel előtte, lazán húzzák még 1 évig.
  • SLICK
    csak majd aztán ha valóban SC 2 lesz, nehogy hencegésbe csapjon át a dolog pl "látjátok én megmodntam, hogy ez lesz", meg áá de idióta vagy esélye nem volt D3-nak De ez fordítva is igaz, Diablósok se kezdjenek el hencegni...

szvsz hülyeség lenne ezen vitatkozni már, én amiatt ha SC 2 is lesz a bejelentett game, nem fogom megútálni a Blizzardot, hiszen bízom benne h akármi lesz is élvezhető játék lesz (eddigi tapasztalataim alapján). Ezzel gondolom sokan így vannak a világ különböző pontjain. Ugyanakkor a Warcraft 3 esetében is megutálhatták volna a Blizzardot, mert hát annak volt már 2 része is, tehát ráérne még a folytatás. És lám mégsem történt meg :)

Nem akarok senkit megsérteni, előre elnézést h vkit sikerült :S
  • ProGabe #252
    láál,pont te vagy az aki csak a pénzt látod ebben!mi van ha mondjuk azért is csinálják,mert szeretik csinálni,mert tudják hogy jobbat tudnak mint eddig(az meg 1értelmű hogy jobbat mint a többiek :P) és mert van valami olyan a tarsolyukban ami eddig még nem volt soha,semmikor
  • Dodo55
    Nem vagyok hihetetlen, csupán megkérdőjelezem azokat a dolgokat, amit más nem mer...
  • Lynx_TWL
    kérdezd meg a sok milliomost... istenem hihetetlen vagy