Az új Blizzard játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ha most az sc2 van jobb állapotban, akkor azt hozzák ki, majd késõbb a másikat, lehet hogy pár hónap múlva a blizzconon lesz még egy bejelentés.
Semmi bajom a starcrafttal.
De jobban örülnék egy D3-nak.
Csak ebbõl a koreai felhajtásból van elegem.
És elmondtam, hogy nincs bajom a versenyekkel, csak akkor ha már olyan szinten csinálják, hogy a játék része a dolognak szinte már elveszik.
A játék játszani való, versenyezni is lehet, meg jó is, de csak egy bizonyos fokig, ameddig a játék nem veszik el a versenyzésben.
És zárjuk le a dolgot. Én ezzel elmondtam amit akartam ezzel kapcsolatban.
És ne csak "halld" azokat a versenyeket, hanem fogd meg magad menj fel youtubera (hogy csak a legáltalánosabbat emlitsem) és üsd be azt hogy starcraft, vagy sc league, ilyesmi, és lehet csemegézni^^
...majd egy-két ora mulva térj vissza és oszd meg élményeid...
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Nem tudom miért zavar az téged hogy egy játékot szeretnek valahol és verenyeket rendeznek.
"de a világ más részein utálni fogják emiatt."
"Ezért nem éri meg megutáltania magát a világ más részén élõkkel a Blizzardnak."
Lehet nem körülötted forog a világ és nem csak magadból kéne kiindúlni. Nem nagyon láttam itt senkit aki fikázta volna a starcraftot. Legfeljebb olyat akinek nem jött be vagy még nem látta. Akkor most miért is utálnák õket ha az jönne ki? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Megsúgom baromi nagy siker volt a játék annak idején és mind a mai napig rengeteg ember is játszik vele. Az hogy neked eltörik a mécses ha starcraft lesz attól még más örülhet. <#wave>#wave>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
És minden játékbol van mindenhol verseny, valhol nagyobb, valahol kisebb, de van. És a wow is ennyi erövel igencsak el van látva "beteges függö"-vel.....
Korea csak egy szaros ország, a játékokkal meg játszani kell, nem versenyezni. És a Blizzardnak már van elég pénze, óriási hülyeséget csinál, ha a pénzért benyal a koreaiaknak, de a világ más részein utálni fogják emiatt.
Bocs, de már tényleg nem bírom, hogy úgy beszél mindenki koreáról, mintha az a világ legfontosabb országa lenne.
Korea csak egy keleti ország, ahol ott van pár nagy cég, meg párezer beteges SC függõ, és ennyi.
Ezért nem éri meg megutáltania magát a világ más részén élõkkel a Blizzardnak.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
1. Koreában mutaják be
2. Sikeres bar a dio is de Scböl let nagy kultusz nem a diobol😊
3. Már kiszávorgtak hirek
4. a dios fejlesztö csoport ott hagyta a blizardot
5. Az Sc nek csak 1 része volt még
6. Ez kel most a Blizardnak ha koreában sikeres let mert szépen kivolt dolgozva(egyensuly). akor h üsék!! ezta Játék müfajt kiadnak egy jobat és eladják jo pénzért😊 Beválik aztán idövel pénzesé teszik majd😊BIZNISZZ😄
Szal SC lesz csak kiváncsian várjuk mien lesz😊 Már várom😊 de ha Sc Ghost lenne azt is elfogadnám😄oylan (csillagkapus 😛)
Sok koreai nézne mint az állat, ti is csak néznétek itt, én meg röhögnék magamban 😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Van akinek tetszik a dio van akinek nem ennyi és kész
Voltam nyitás után!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Blizzard mindig kitalál valamit, a többiek meg csak lihegnek utána 😊
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
diablo pvprol meg nem hallottam
Lol, amióta a dio megjelent hivatalos PvP szabályzat jött létre, a megfelelõ klánokkal együtt. Liga szabályzat szerint játszanak, az, hogy nem tudsz róla csak a tudatlanságod miatt van, noob.
6 kulonbozo karakter, ez az esetek nagy reszeben annyit jelent hogy egy sorc item vadaszatra es egy masik karakter ami tetszik
Te is a bohócok közé tartozol, sajnálom. Említek párat mondjuk palából:
-Fohadin
-Zealadin
-Tesladin
-Hammerdin
mellesleg az altalad felsorolt "ervek" melyike szol az ellen hogy a diablo 2-be szorakozni(funolni) jarnak az emberek? ennyire buta nem lehetsz 😄
LOL, senki nem mondott ilyet. Azt állítottad, hogy idézem "te bemesz bohockodni, "funolni" egy runra" erre én megcáfoltam. Mi a probléma? <#nyes>#nyes>
Gáz, ha valaki ennyire lejáratja saját magát<#mf1>#mf1>
Amugy ez itt nagyon off, meg kulonosebben nem is erdekel hogy mit gondolsz az en Diablo kettes "palyafutasomrol" , de bevallom, mely nyomokat hagyott bennem 😄DD omg
-játszhatod otthon, lanon, bneten
-6 különbözõ karakter típusból választhatsz
-egy típusból legalább 3 különbözõ fajtát nyomhatsz végig, nem beszélve a kombinációkról
-3 nehézségi fokozat
-PvM, PvP lehetõség
-rengeteg beszerzhetõ tárgy (mezei, mágikus, ritka és egyedi csoportok, több száz darab)
-rúnaszavak kialakítása
-kraftolás
Stb, stb, stb.
Az tény, hogy van olyan gyerek aki csak egy bizonyos dolgot képes csinálni a játékban, de azért nem kell általánosítani (állítom mindezt hat évnyi dio után).
Ezt a warcraft3 elõtt is eljátszották ha jól emlékszem meg a wow elõtt is...Adrenalinfokozó akkoris ha mindenki tudja már belül, hogy starcraft2 lesz a bejelentés...Mégis mindenki várja a megerõsítést 😊
Én speciel semmi másnak nem örülnék jobban(pedig imádom a diablokat is).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mekkora poén lenne egy új game, új mûfaj 😄
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni