489
2007. május 19 : ?
  • BEAST #249
    szerintem nem kene belemenni ebbe :D ... uzlet = penz es nem jotekonykodas, mint minden cegnek a Blizzardnak is az a celja hogy mindenbol a maximumot hozzak ki, es nem , a te ket szep szemedert nem fog megvaltozni a vilag.
  • Dodo55
    De most komolyan: minek valakinek $1000000, ha már van neki $10000000?
  • magus
    Csak ebből a koreai felhajtásból van elegem.

dehát ha egyszerűen ott van pénz a versenyek miatt akkor mi a francot csináljanak, töröljék mindenki bnet accountját, az jobban esne a pici lelkednek?

mellesleg igen, egy olyan rts-t amit multira fejlesztettek ki, amit az a cég csinál aki a legjobban ért hozzá, nem elhanyagolható tény, hogy ne csak aranyos kattintgatás legyen single playerben.

töredelmesen megvallom, egy rts-el sem játszottam annyit mint a war3-al és el sem indítottam még a campaignt.
  • unknown nick
    "És ne értsetek félre: én is örülnék a SC2-nek, de ez már beteges, ahogy Koreát élteti mindenki..."

Nem csoda, meghökkentő képességű játékosai vannak.
  • wantonly
    Jaja, tudom. :)

"diablo blizzard" - 16,600 results
    "starcraft blizzard" - 16,700 results

Igy már korrektebb. Döntetlen. :)
  • grizzly21
    megint ellentmondasz saját magadnak, fölösleges igy bármit is beirnod,
    azt mondod a világ többi részén megutálnák az emberek a blizzardot sc2 esetén, utána azt irod hogy te is örülnél ha az lenne.

Az hogy Koreában sportot üznek az SC-ből az egy dolgot jelent: az SC egy olyan játék, amiben megvannak a lehetőségek hogy sportot lehessen üzni belőle (a diabloban nincsenek). Ez a játék érdemeiből semmit nem von le.
    Te ettől még utálhatod a koreaikat, hogy beteges amit csinálnak, de arra itt senki nem kiváncsi, nyiss egy "utálom a koreaiakat" topikot.
  • grizzly21
    a diablo-t nem csak a blizzard játékhoz kapcsolod linkeknél találja meg a google, mig az sc-t nem nagyon használják más ra mint a játékra, ezért ez a különbség. (sc vs diablo)
  • grizzly21
    honnan tudnád? ugyanmár, lol:)
  • BEAST #241
  • wantonly
    GoogleFight

Starcraft 2 VS Diablo 3

Starcraft VS Diablo

• Zomil
    koreában SC, de a világ más tájékán is rengeteg verseny van ahol "vérre" megy
  • wantonly
    Az meg a másik, hogy most nem egy kész játékot jelentenek be, hanem azt, hogy melyik játék készül éppen. Még elég sokat kell várni sztem, mire meg is jelenik.
  • FLeK0
    lesz sc2 is, d3 is, tudjuk jól hogy mindkettőt fejlesztik
    ha most az sc2 van jobb állapotban, akkor azt hozzák ki, majd később a másikat, lehet hogy pár hónap múlva a blizzconon lesz még egy bejelentés.
  • Dodo55
    Nem.
    Semmi bajom a starcrafttal.
    De jobban örülnék egy D3-nak.

Csak ebből a koreai felhajtásból van elegem.

És elmondtam, hogy nincs bajom a versenyekkel, csak akkor ha már olyan szinten csinálják, hogy a játék része a dolognak szinte már elveszik.

A játék játszani való, versenyezni is lehet, meg jó is, de csak egy bizonyos fokig, ameddig a játék nem veszik el a versenyzésben.

És zárjuk le a dolgot. Én ezzel elmondtam amit akartam ezzel kapcsolatban.
  • light00
    Jo, nem bántalak tovább, megértem mit akarsz közölni, csak lásd át a helyzetet...talán kompromisszumképesnek kéne lassan lenned...
    És ne csak "halld" azokat a versenyeket, hanem fogd meg magad menj fel youtubera (hogy csak a legáltalánosabbat emlitsem) és üsd be azt hogy starcraft, vagy sc league, ilyesmi, és lehet csemegézni^^
    ...majd egy-két ora mulva térj vissza és oszd meg élményeid...
  • Zsoltika 007
    "Korea, Pénz, Versenyek, Korea, Pénz, Versenyek, Korea, Pénz, Versenyek, hát ebből nekem már k****ra elegem van..."
    Nem tudom miért zavar az téged hogy egy játékot szeretnek valahol és verenyeket rendeznek.

"de a világ más részein utálni fogják emiatt."
    "Ezért nem éri meg megutáltania magát a világ más részén élőkkel a Blizzardnak."

Lehet nem körülötted forog a világ és nem csak magadból kéne kiindúlni. Nem nagyon láttam itt senkit aki fikázta volna a starcraftot. Legfeljebb olyat akinek nem jött be vagy még nem látta. Akkor most miért is utálnák őket ha az jönne ki?
    Megsúgom baromi nagy siker volt a játék annak idején és mind a mai napig rengeteg ember is játszik vele. Az hogy neked eltörik a mécses ha starcraft lesz attól még más örülhet.
  • Dodo55
    Persze van verseny(egy bizonyos határon belül szeretem én is a versenyeket), de amiket hallok, az alapján ezt koreában betegesen túlzásba viszik.
  • BEAST #232
    neki globalis tenyei vannak, ne koss bele :P
  • light00
    Már nem azért, de egy SC2 miatt ki utálná meg (rajtad kivül:P) a Blizzardot? most mégis, kicsit gondolkodj már mielött beirsz valamit, vagy vegyél VIP jogosultságot htx -.-
    És minden játékbol van mindenhol verseny, valhol nagyobb, valahol kisebb, de van. És a wow is ennyi erövel igencsak el van látva "beteges függö"-vel.....
  • Dodo55
    És bocs mégegyszer azért a durva hozzászólásomért, de tényleg tele van már a...
  • Dodo55
    És ne értsetek félre: én is örülnék a SC2-nek, de ez már beteges, ahogy Koreát élteti mindenki...
  • light00
    minendki számára "nyilt titok" hogy SC2 lesz, a hirek mindig mindenhonnan kiszivárognak. replays.hu-n is fennvan már egy ideje, de pontosan nemis tudom mikor erösitették meg félhivatalos informásiobol. Elhiszi aki akarja, igy van:P :D
  • Dodo55
    Korea, Pénz, Versenyek, Korea, Pénz, Versenyek, Korea, Pénz, Versenyek, hát ebből nekem már k****ra elegem van...

Korea csak egy szaros ország, a játékokkal meg játszani kell, nem versenyezni. És a Blizzardnak már van elég pénze, óriási hülyeséget csinál, ha a pénzért benyal a koreaiaknak, de a világ más részein utálni fogják emiatt.

Bocs, de már tényleg nem bírom, hogy úgy beszél mindenki koreáról, mintha az a világ legfontosabb országa lenne.
    Korea csak egy keleti ország, ahol ott van pár nagy cég, meg párezer beteges SC függő, és ennyi.

Ezért nem éri meg megutáltania magát a világ más részén élőkkel a Blizzardnak.
  • BEAST #226
    milyen hirek szivarogtak ki? :OO
  • light00
    Na most valaki valami diablo érveket?...
  • lucifer007
    Egy a lényeg Tuti SC lesz:) mErt:

1. Koreában mutaják be
    2. Sikeres bar a dio is de Scböl let nagy kultusz nem a diobol:)
    3. Már kiszávorgtak hirek
    4. a dios fejlesztö csoport ott hagyta a blizardot
    5. Az Sc nek csak 1 része volt még
    6. Ez kel most a Blizardnak ha koreában sikeres let mert szépen kivolt dolgozva(egyensuly). akor h üsék!! ezta Játék müfajt kiadnak egy jobat és eladják jo pénzért:) Beválik aztán idövel pénzesé teszik majd:)BIZNISZZ:D

Szal SC lesz csak kiváncsian várjuk mien lesz:) Már várom:) de ha Sc Ghost lenne azt is elfogadnám:Doylan (csillagkapus :P)
  • Dodo55
    De mekkora lenne már, ha a SC rendezvényen bejelentenék a Diablo 3-at :D
    Sok koreai nézne mint az állat, ti is csak néznétek itt, én meg röhögnék magamban :D
  • grizzly21
    de hogy jön ide a dio?:)
    sc2 lesz.
  • Gabosh
    Nekem mind1 ,csak nehogy vami online cuccot (wow kieg , vagy vami ahsonlo fizetös hülyeség.)
  • scorpeeon
    Én is midnen Blizzard játék single részével meg voltam elégedve eddig. Kivéve a WoW single részével :)
  • SpiritFire
    Ne legyetek már ilyen degeneráltak...

Van akinek tetszik a dio van akinek nem ennyi és kész
  • TVelvet
    egyszerű ne kelljen megvenni a jogokat dragan.
  • ranGer2
    remélhetőleg most is így lesz. ;)
  • grayfox
    anno én sem tudtam mit fognak csiszolni wc2-n. Aztán jött a 3, tonnányi forradalmi újítással. (hősök, spellek, itemek, stb)
    Blizzard mindig kitalál valamit, a többiek meg csak lihegnek utána :)
  • BEAST #215
    Szerencsere eddig minden Blizzard jatek single reszevel meg voltam elegedve, az lehet hogy nem volt tul nehez az SC, de a tortenet es ahogy a fajok szerepet felosztottak benne nagyon tetszett. :)
  • ranGer2
    Amúgy ja, nekem mind1 mit adnak ki, csak jó legyen felőlem lehet dio 3 is annak is örülnék meg sc 2 nek is, bár el nem tudom képzelni hogy egy 3d-s engine-en kivül és 1új faj meg néhány új unit mellett még mit tudnak rajta csiszolni, majd meglátjuk.
  • Vucli
    multizni*
  • Vucli
    Hagy osszák egymást, mit zavar az téged? Sok okosat itt ugyse tud senki mondani. Azért én is a dioba reménykedem ,Sc2 esetébe max kapánk megint a könnyű hadjáratot, mutizni meg nem nagyon szoktam rts sel, nem sok esélyem lenne a sok klikkelő bajnok ellen.
  • ranGer2
    peace on! én elismerem mindkettőtök tudását! (nem mintha sokat számitana.)
  • ranGer2
    Amúgy tényleg kurvára senkit nem érdekel,hogy ki a probb a dio ban és ki ért jobban hozzá ez meg ,hogy flameltek külön megint szar. MSN en lehet erőlködni meg a másik tudatlanségét kielemezni.. és relaxálni neked kéne mert te irtál vissza csakazértis neki.. Várjuk a játékot kész, szombatig találgatunk , utána meg örülünk,hogy megtudtuk és várjuk tovább, ennyi.