Az új Blizzard játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BTW miért kell mindennap beirnom hogy a legtöbb esélye az sc2nek van?😊 jöhettek domainnevekkel meg világnépszerüséggel, de akkor is az lesz😊
Igaz ez a battle.net-re mutat.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ghost-ra aszonták egy páran hogy felfüggesztették de lehet hogy az a 'meglepi' most 😊
így jönnek a blizzard játékok sorban:
1994 : Warcraft : Orcs and Humans
1995 : Warcraft : Tides of Darkness
1996 : Diablo
1998 : Starcraft
2000 : Diablo 2
2002 : Warcraft 3 : Reign of Chaos
2004 : World of Warcraft
látjátok, egyedül a SC-nek készült egy része..
meg amúgy is ,nem akartak valami Starcraft : Ghost nevû TPS-t?
(meg lett volna valami Warcraftos orkos kalandjáték is)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ha ugyanazt a taktikát alkalmazzák a következõ 1000 meccsedben, ugyanott vagy mint az elején.
๏̯͡๏﴿
De valószínüleg ha fél életemet végigsakkozom, nem mindig ugyanazokkal játszom, hanem akkor van motivációm új ellenfeleket keresni, egyre jobbakat, és így menne tovább a lánc...
Starcraftban is nagyon sokat számít... minnél több lejátszott parti, annál több TAPASZTALAT. Tapasztalat nagyon sokat számít minden játékban😊 (újabb közhely)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Itt most konkrétan az Amex-Tec nevû cégrõl van szó.
És azt kell hogy mondjam, hogy most megnéztem, és nem õk forgalmazzák a WOW-ot.
És a Diablo II-t se látom az oldalukon.
Pedig az Amex-Tec cég az N-Tec, és az Automex cég egyesülésébõl(vagy egyik megvette a másikat, nem tudom) lett.
A Diablo-t, és a Diablo II-t pedig az N-Tec hozta forgalomba, és több Blizzard játékot is, de konkrétan a 2 Diablot biztosan.
Mi is úgy jutottunk el ehhez a céghez, hogy a játékokat, amivel a weblapunk foglalkozik az N-Tec forgalmazta, és egy új játék miatt érdeklõdtünk. És az ember, aki válaszolt az N-Tec email címérõl, az az Amex-Tecnek dolgozik. Akkor még volt külön N-Tec, és Amex-Tec weblap, de most az N-Tec címe már redirectel az Amex-Tec oldalára.
És nem reklám miatt írtam ki a neveket, hanem közérdekõ informálódás miatt 😄
ha leolcsóbbitanák a játékot, többen vennék? 1000% ,de lehet hogy mégse, mert sokan letojják mennyibe kerül, letöltik mert menõk, vagy mert lusták boltba menni.
A másik az hogy pont azért veszik meg mert letöltik és tetszik nekik a játék és akarnak interneten játszani, vagy tisztelettel adózni a cégnek (kereskedõknek<#idiota>#idiota>) akiktõl a játékot szerezték.
Téma itt lezárva 😛
Szóval sc2-ben az új faj..... <#idiota>#idiota>
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A 27 eurós gamecard 8 ezer ft-ért?
A 40 dolláros kiegészítõ 10 ezerért?
Vagy a 80 dolláros collectors edition 30 ezerért??
nyilván vannak ratyi címek amiket olcsón adnak, mert úgyse veszi senki, de pont a blizzard játékokat nem fogják soha olcsón adni, mert viszik mint a cukrot még itt is.
van játék ahol nem az a jobb aki 3000 meccsel többet játszott
๏̯͡๏﴿
#157: szerintem csak nem veszed észre, de jobban játszol... vagy nálad biztos vannak jobbak 😊 ...nem azért írom hogy azt mondjam hogy te nem vagy profi, de szeretném a saját elõzõ állításom igazát megtartani, esetleg kompromisszumot kötni 😄
non potest pluere aeternum
war3ban a sok idõvel amit bele nyomtam fejlõdtem is, de aztán elértem egy szintet amit nem tudtam felülmúlni (mégis élveztem végig a meccseket)
wowban, hogy valamit kezdeni tudjak kurvasokat kell farmolnom (na ezt nem élvezem).
๏̯͡๏﴿
Jelenleg kapcsolatban állok egy nagy forgalmazóval, és õk most 6990-ért hoztak forgalomba egy játékot, amit neten 40€(+áfa)-ért(10000-12000Ft) lehet megvenni.
Ez konkrétan az a forgalamazó, aki a Vivendi játékokat is forgalmazza, szóval õ fogja az új Blizzard játékot is.
Tehát akkor nagyjából már csak az a rendezvény a StarCraft 2 esélyelõnye.
Fogadni mernék, hogy õk tehetnek a HL2EP2 csúszásáról is.
Szemét egy pénzes cég, lecsapnak minden névre, és összedobnak valami közepes játékot, amit 15000-ért adnak.
Szerinted ki sakkozik jobban? Aki 2000 partit, vagy 3000 partit játszott már le életében?
(vegyük az esetek nagy többségét, adódhatnak kivételek 1%-ban😉
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
*fap* *fap*
igaz személy szerint jobban örülnék egy Diablo 3-nak, mivel engem nem tudott annyira lázba hozni az SC, de ha SC 2 lesz az már talán engem is letud majd kötni 😊
szal a lényeg az, bármely játék is lesz, csak élvezhetõ legyen és tudjo nlekötni, legyen egyfajta varásza mint az elõdeinek (feltéve ha folytatás lesz)
amúgy, régebben hallottam egy Warcraft fanatikus ismerõsömtõl, hogy lehet egy Warcraft rész lesz a következõ, habár a WoW-ból most elvan látva a nép
Kiváncsi leszek a reakciókra, ha mégis egy teljesen új játék lesz és enm SC vagy Dio folytatás 😄
http://diablo4.fr/
http://www.diablo3.nl/
http://www.diablo4.nl/
<#fejvakaras>#fejvakaras><#vigyor3>#vigyor3>
ez így van, WoW elõtt, és után is lesznek MMORPG-k...
non potest pluere aeternum
Azonnal jelentkezz ITT!!!! 😄
#136: (ritkán de akkoris😊 láttál már diablo topicban, én is játszanék Diabloval, hogyha nem lenne ez a hülye érettségi tudod 😊
fórum-diablo-starcraft-érettségi... ezek nem-nagyon férnek meg egy csárdában <#idiota>#idiota>