Az új Blizzard játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
practitioner of the forbidden arts of death
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Minden frissítésüknél általános hogy jön 1-2 új funkció és eltûnik 2-3 mert elcseszték. Aztán vagy visszavonják a frissítést vagy 2-3 hét mire rendbehozzák.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Single playerhez értenek, de minden más miatt kõvel kéne dobálni õket, és ezekhez nincs is köze az EA-nek, maguktól kurvultak el ennyire :/.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
PL nyilvánvalóan kész az EP2 PC-s verziója, de az EA nem engedi addig kiadni, amíg nincs kész a 2 konzolra is.
Ez csak feltételezés, de szerintem így van, mert a sok, több mint fél éves video, és a fél éves kiszivárgott engine alapján mostanra biztos 100% kész az EP2.
Annyit mondok, hogy élõben láttam azt a kiszivárgott engine-t, és minden új dolog benne volt már(kivéve a DX10, de azt nem fél év beleprogramozni), és 20-30%-os teljesítménynövekedést tapasztaltam a jelenlegi official source engine-hez képest.
Szóval...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
sajna van olyan cég is ami maradandót alkotott viszont már felbomlottt😞
pl Bullfrog 😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
amúgy az van,hogy én a dio és a 2-t sem vittem végig,mind2-vel játszottam,csak nálam alapvetõen az ilyes stílusú játékok felejtõsek,mert nincs türelmem ahhoz,hogy elvigyek addig amikor már tetszene,tehát amikor a karakter egy vadállat XD
DE! most emiatt a topik miatt,mivel végig diozik itt mindenki éppen most telepítem a dio 2-t,amit haver adott oda már kb 2 éve(igen,eredeti!+kieg. természetesen),az eggyel együtt amúgy,de ahhoz végképp nem lenne szerintem türelmem
ne amiért ezt írom:írjatok már nekem egy kis lelkesítést,hogy ne adjam majd fel fél óra után pls 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amúgy az interplay is ilyen volt nem?
"From gamers for gamers" 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A sok WoW addict kifarmolta nekünk a $$-t egy normális játékra <#wave>#wave>
Akár Sc2 lesz akár Diablo3 szuper lesz mint az elõzõ részek.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Még ha a Diablo folytatása, akkor sem.
Valahogy nekem az túl sok, hogy egy játékért rendszeresen fizessek.
De magus hozta fel most ezt a pénz témát, hogy: "dehát ha egyszerûen ott van pénz a versenyek miatt".
Én csak erre válaszoltam, hogy szerintem a Blizzardot nem a pénz kéne, hogy érdekelje.
Ez van, a gondolataim kicsit elõrébb járnak, mint a fogalmazó képességem.
De mindegy, mostmár tényleg ne vitatkozzunk azon, amiben úgy érzem nem fogunk tudni megegyezni.
Szóval fejezzük be, elismerem utólag tényleg máshogy hangzik 1-2 hsz-em, mint ahogy azt akartam.
Ellenben a blizzard régebben is mindig arról volt hires és azért volt egyedülálló, mert ott minden egyes alkalmazott szeretett játszani is, és épp ezért minden idejét beleölte abba hogy kibaszottul igényes játékot csináljon. Azért csusztak mindig a blizzard játékok mert mindig finomitottak rajta, amig nem volt közel tökéletes addig nem adták ki a kezükbõl. Az egyik programozó még a fia születésére is laptoppal ment a kórházba, és amig várt a szülöszoba elõtt, egy széken irta tovább a játékot.
teljesen nyilvánvaló, hogy a blizzardos arcoknak nem valoszinu hogy megélhetési gondja lenne akkor is, ha mostantol egy darab játékot nem adna el, és pont ezért nem azért vágnak uj játékba hogy mégtöbb pénzük legyen.
btw a blizzardban az az egy legalább becsülendõ (wowot ne vegyük ide), hogy azért nem fossák az igénytelen játékokat magukból, nekik megvan a keretük ahhoz, hogy ha úgyérzik, hogy nincs kész nem adják ki félévvel elõtte, lazán húzzák még 1 évig.
szvsz hülyeség lenne ezen vitatkozni már, én amiatt ha SC 2 is lesz a bejelentett game, nem fogom megútálni a Blizzardot, hiszen bízom benne h akármi lesz is élvezhetõ játék lesz (eddigi tapasztalataim alapján). Ezzel gondolom sokan így vannak a világ különbözõ pontjain. Ugyanakkor a Warcraft 3 esetében is megutálhatták volna a Blizzardot, mert hát annak volt már 2 része is, tehát ráérne még a folytatás. És lám mégsem történt meg 😊
Nem akarok senkit megsérteni, elõre elnézést h vkit sikerült :S
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
dehát ha egyszerûen ott van pénz a versenyek miatt akkor mi a francot csináljanak, töröljék mindenki bnet accountját, az jobban esne a pici lelkednek?
mellesleg igen, egy olyan rts-t amit multira fejlesztettek ki, amit az a cég csinál aki a legjobban ért hozzá, nem elhanyagolható tény, hogy ne csak aranyos kattintgatás legyen single playerben.
töredelmesen megvallom, egy rts-el sem játszottam annyit mint a war3-al és el sem indítottam még a campaignt.
Nem csoda, meghökkentõ képességû játékosai vannak.
"diablo blizzard" - 16,600 results
"starcraft blizzard" - 16,700 results
Igy már korrektebb. Döntetlen. 😊
azt mondod a világ többi részén megutálnák az emberek a blizzardot sc2 esetén, utána azt irod hogy te is örülnél ha az lenne.
Az hogy Koreában sportot üznek az SC-bõl az egy dolgot jelent: az SC egy olyan játék, amiben megvannak a lehetõségek hogy sportot lehessen üzni belõle (a diabloban nincsenek). Ez a játék érdemeibõl semmit nem von le.
Te ettõl még utálhatod a koreaikat, hogy beteges amit csinálnak, de arra itt senki nem kiváncsi, nyiss egy "utálom a koreaiakat" topikot.