489
2007. május 19 : ?
-
#369 lol ... es egy ZvZ meccs vegere mar magat a palyat se lehetne latni xDDD -
#368 Remélem azért egy dolgot megtesznek: A halottak maradjanak már ott! Lehet, hogy igy gépigényes(ebb) lesz, de milyen jo már egy 10-20 marine halála után végigsétálni a terepen :DD -
#367 -
#366 Nos felkerült az utolsó kép is a www.blizzard.com nyitóoldalára...
Már csak a kérdőjel van... Izgi. SC2t akar a nép :) -
#365 Torrent oldalakrol szinte azonnal a meccsek után letölthetö a video. Élöben sehol. Köttess be müholdas tévét, és állits be koreai csatornákat.
De youtubeon van ezermillio video, azt is öröm végignézni. -
FLeK0 #364 talán a pplive-on el lehet majd kapni ha nem lesz valami közelibb serverről stream. -
#363 Ez engem is érdekelne -
#362 Nem tudja vki, közvetítik neten valahol a showt-? -
#361 most neztem meg, hatalmas :o
[wannabekorean] -
#360 nincs müsor, egy rész volt, lenn belinkeltem -
Nuki #359 Sc, diablo is (részben) -
Kurt97 #358 a küldetések kit érdekelnek. a warcraft 3 a bnet miatt isten. -
#357 egy jó ideig nem. rocot én is nyomtam 2 évig bneten, de tft gáz sztem. -
Kurt97 #356 Szerintetek lsz még a warcraftnak folytatása a warcraft 3 ágán? nagyon örülnék neki... warcraft 4... -
#355 *vár* -
#354 szép végszó mára^^ -
Kurt97 #353 ami blizzard, az forradalmi. -
#352 sosenem, de joejt :p -
lucifer007 #351 ugy látom ma estére én oltom le a vilanyt a Topicban:P jo éjt mindenkinek XD -
lucifer007 #350 ezt tudtam h koreában már van egykét szenvedély beteg:) de az jobban érdekelne h a national-on van e fajta starcraftos müsor?:O
Mert ha igen valaki irjon idö pontot én meg akarom nézni:D ALIG VOK FAN:P -
Nuki #349 első ránézésre te is nyugisan játszol, aztám amikor az ember ránéz a monitorodra azt hiszi hogy a belső időd kissé sokkal gyorsabb mint a mienk..:D
(vagy lassabb? mindegy az a lényeg hogy számomra követhetetlen) -
#348 Na,úgy látszik végre beindult a letöltés. -
#347 ezt találtam még, de ez nálam még lassabb sokkkal
sztem várd ki, ha lassan jön is, 300 mega az egész, vagy inkább trükköz flashgettel,
de youtube-on egyes részei is fennvanak, ocska minőségben
itt
meg ez
meg ezek szar részek is, érdekesebb amikor nem a játékból mutatnak, hanem koreából. -
#346 Azért írtam 08-at, ha akkor megjelenik már jók vagyunk :) -
#345 nekem max-szal szedi - Flashget -
#344 szinten :c ... inkabb hagytam a fenebe -
#343 nekem is annyival jön : / -
#342 De.Igaz most kipróbáltam FF-al,de u.az az eredmény.jó a net,nem ez a lényeg,mert szed 460-al mindent,de ezt nem.Mind1.Máshol nincs fenn? -
#341 jah kb. tényleg így szokott lenni:))) -
#340 pontosan,nem is kell több egy ilyen szép jubileumhoz :)
ezzel csak annyi a gond,hogy blizz-nél ez nem így szokott működni:elhatározzák hogy megcsinálják,1-1.5 évig készítgetik,valamit "összetákolnak",bejelentik 3 kép meg egy fél perces teaser kíséretében,3 hónapig semmi,újabb 3 hónapig semmi,mutatnak még 5 képet,újabb 3 hónapig semmi,még 2 hónap semmi,halasztás1 képekkel,halasztás2 videókkal,halasztás3 infókkal,kiadják,2 hónapra rá patch1,3 hónapra rá patch2,6 hónapra rá patch3 amivel jön a kieg bejelentés(aminek az adatai 70%-a már benne van az alap játékban,mármint készen van,a'la dio2),infók a kiegről,1 évvel a megjelenés után kieg és akkor lehet mondani hogy kész a játék :)
reméljük most máshogy lesz -
#339 elinditottam probaképp, 160nal jött, sztem az ön készülékében van a hiba. ugy nem ie-vel szeded? -
#338 Ha '08-ban jönne az SC pont 10 éves évfordulója lenne. -
#337 Hamég szedné is! :( 10-30Kb/s közt nem noan naon jó. -
#336 aki nem tudna angolul annak felirat -
#335 jah, de azért van ott kurva sok dagadt csávó is. birom hogy a hájas ujjaikkal fogják azt a mini egeret.
Akit érdekel a cirkusz az SC körül Koreában, annak ajánlom ezt a NAtional Geographic videot, nagyjábol jo képet ad a valoságrol, szük 1 óra
SC documentary, national geographic -
[SiX] Boci #334 Valszeg a kov WoW kiegeszito a Northrend lesz, es hivatalos Blizz post szerint a BC utan evente szeretnenek kiadni 1 uj WoW kieget. De nem tartom valoszinunek, hogy azt ilyen hype-al jelentenek be, mert az sok embernek durva csalodast jelentene. -
#333 annyira pro hogy nem dughat csak olyannal aki minimum olyan szintű mint ő , hogy a státuszát megtartsa, szal marad véznageekkoreaino1 és véznageekkoreaino2 -
#332 nem igazán, de ezen nem veszünk össze:) -
#331 whááááááááááááááááááááááá -
#330 Nemtudom feltunt e az az aprosag hogy vicceltem.