Az új Blizzard játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Akit érdekel a cirkusz az SC körül Koreában, annak ajánlom ezt a NAtional Geographic videot, nagyjábol jo képet ad a valoságrol, szük 1 óra
SC documentary, national geographic
Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(ez nem tulzás volt, ezt mérik)
ugyhogy wow kiegészítõnek az esélye egészen pontosan 0.
2. Lost Planet
3. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
4. Logomûhely
5. Az új Blizzard játék
6. Az Univerzum eredete
7. World of Warcraft
8. Partyarcok
9. Test Drive Unlimited
10. Fórumozók fényképei
Igy tovább meg lesz a dobogo😄ha rajtam mulik még maXD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
tossgirl tényleg aranyos, de ez szerintem nem ritkaság arrafelé 😊
amúgy passz
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
#281:kattintsa a timeline-on a játékokra és akkor változik a nagy kép,ez a mostani war3-as nagyon állat lett
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
TossGirl tényleg baromi jo játékos, ugy kattintgat meg pörög a keze a billentyün, hogy már szerintem a szem nem tudja követni. Láttam jopár meccsét mindig tudott alkotni.
Tulzásba viszi? Hogy ki mennyire szeret játszani, ki hogy érzi magát jol egy játékban, az a saját dolga eldönteni. Az, hogy SC fanatikus, nem egyenlö azzal, hogy hülye függö. Mert a kettö más. Nem ül napi 25 orát gép elött, hogy "jaj már csak 43,4534655% Hp-je van a Bossnak, utána még 50 nehézségi szinten végigviszem, nem eszek nem iszok semmit, mert még van töltény a tárban" -.-
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
nincs rajta a kiegészítõ XD
mekkora röhej lenne 2. kieg jönne wow hoz 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amugy Nézegetema Youtube-t és ezt találtam sztem ez teceni fog pár embernek😄
DIO
http://www.youtube.com/watch?v=ELUpCFIcjKo&mode=related&search=
StarGirl😊 Minden Sc-s Álma😛
http://www.youtube.com/watch?v=u1ztRBkXNOI
Az utobbi nagyon érdekes😄
mármint nem az ID hanem a játékfejlesztök😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
egymást inkább privátba csesztessétek.
lucifer007: de most komolyan, légyszives ha normális emberek közé kerülsz akkor egy kicsit figyelj arra, hogy miután megirtad a hsz.-t olvasd át és javitsd ki a hibákat. igy lehet kétszerannyi idöbe telik de hidd el, megéri.
/on
Szerintem is az ID érdmeli még meg, hogy kiemelkedjen a többi játékfejlesztö közül, habár inkább a 90es évek ID-je, de a mai is igazán baráti még.
egyébként meg persze senkise tökéletes én is jópárszor félreütök, de ha tudod magadról h rosszul irsz akkor mielött elküldöd inkább olvasd át😊 ez van forumokon sokat számit az irásod😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amugy kicsi Off de az öcsém egy Titan Quest nevü játékal nyomul megálás nélkül 1 hete és leültem nézni és teljesen oylan volt mint a dio 2 vagyis felépitésileg , ötletben stb😊 Anyiab más h ez nme régi játék és Grafikailag nagyon ott van sztem (szép tiszta effektek stb) szal ha Sc jön ki akor is mig nme jön ki a Dio uajb része mert idövel ugyis kijön😄 Akor adig sztem simán lehet ezel nyomulni bár teljesen dios de teljesen más kalandot mutat be és igynen lehet vele neten játszani😊Bocs az OFFért csaka diosoknak egykis megkönyebülést akartam😄Mi a véleményetek eröl?😄